طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی بدون فر😍😍
بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم(یا کمی بیشتر)
تخم مرغ 1 عدد
شکر یک دوم پیمانه
کره 120 گرم
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
رنده پوست پرتقال 1 ق س
گردو خورد شده یک دوم پیمانه(من خلال پسته هم زدم
طرز تهیه:
کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر
کاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم
اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم
موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ژله راه راه 😍😍
🍜طرز تهیه
برای این ژله از قالب مخروطی باید استفاده کنید
برای قسمت قرمز میتونید از ژله آلبالو یاتوت فرنگی استفاده کنیدبا یک لیوان آب جوش روی بخار بن ماری کنید و بعد یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید
برای قسمت سفید خوب به نکاتی که میگم دقت کنید
از ژله آلوورا استفاده کنید بایک لیوان آب جوش بنماری کنید بزارید حرارتش کم بشه وبعد یک لیوان شیر یا بستنی بهش اضافه کنید دقت کنید اگه شیر سرد باشه و ژله گرم , شیر میبره پس باید همدما بشن ژله کاملا حرارتشو از دست بده و شیر همدمای محیط بشه اگه قراره با بستنی مخلوط بشه باز هم اگه همدما نباشن ژله دو لایه میشه و بستنی روی ژله آلوورا قرار میگیره پس همدما شدنشون خیلی مهمه
حالا ی لایه از رنگ سفیدو تو قالبی که کمی چرب شده بریزید بزارید ببنده و بعد یک لایه از مواد قرمز به همین ترتیب تا قالبتون پر بشه
بزارید یخچال تا ببنده
بعد که از قالب دراوردید تزئین و سرو کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_خشک_پسته_و_هل ⛱
🔴مواد لازم🔻🥚
▪️كره ١٢٠ گرم
▪️آرد ١٧٥ گرم
▪️پودر قند ٦٠ گرم
▪️تخم مرغ ١ عدد
▪️هل ١ ق چ
▪️پودر پسته ٢ ق غ سر پر
▪️پسته درسته كمي خرد شده به ميزان لازم
🔴طرز تهیه🔻🍪
🔸كره به دماي محيط رسيده رو به همراه پودر قند و هل ٢ دقيقه خوب بزنين تا سبك بشه
تخم مرغ رو اضافه كنين و ٢ دقيقه ديگه هم بزنين
همزن رو كنار بزارين
🔸به كمك يه ليسك موادتون رو با آرد و پودر پسته خوب هم بزنين تا يه خمير نرمي به دست بياد
خمير رو داخل يه كيسه فريزر قرار بدين و تو يخچال به مدت نيم ساعت استراحت بدين
بعد اين مدت اگر ديدين خميرتون به دست مي چسبه كمي آرد اضافه كنين تا از چسبندگي بيفته در غير اينصورت خمير رو بين دو كاغذ روغني به كمك وردنه باز كنين و كاتر بزنين
🔸داخل سيني فر كاغذ روغني بندازين يا سيني رو چرب كنين و شيريني ها رو داخل سيني بچينين
تغيير سايز ندارن پس به اندازه يه بند انگشت فاصله خوبه روي شيريني هارو رو پسته خرد شده بزارين و كمي فشار بدين تا به خمير بچسبه
فر رو با دماي ١٧٥ درجه گرم كنين
🔸به مدت ٢٠ دقيقه تو فر قرار بدين تا زماني كه زير شيريني ها شروع به طلايي شدن بكنن
با اين مقدار مواد ٢٤ تا شيريني به دست مياد
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سوپ_گوشت
طرزتهیه
ابتدا نیم کیلو گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و پیازچه ریز شده و یکدونه تخم مرغ و باکمی نمک مخلوط کرده و کامل ورز می دهیم بصورت توپ های کوچک در می آوریم
پیاز ریز شده را تفت داده سیب زمینی نگینی رو اضافه و تفت می دهیم نمک وفلفل میریزیم حال توپ ها را اضافه کرده و آب می ریزیم حدود بیست تا چهل دقیقه سر قابلمه را بگذارید تا بجوشد بعد سیر کوبیده شده و رشته خانگی را اضافه می کنیم جتا رشته ها پخته بشه و حالت لعاب دار به سوپ بده و در آخر موقع سرو پیازچه اضافه می کنیم
میتونید بجای رشته خانگی از نودل یا رشته فرنگی استفاده کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص
🔷 #پکوره
مواد لازم
▪️سیب زمینی رنده شده دو عدد متوسط البته مقدار مواد دست خودتونه
▪️پیاز رنده شده یک عدد
▪️زردچوبه مقداری
▪️نمک
▪️فلفل سبز تند سه عدد👈 من نریختم
▪️ارد سفید چهار ق غ
▪️اردنخود چهار ق غ 👈من نریختم اگه نریختین جاش ارد سفید بزنین
▪️گشنیز خورد شده چهار ق غ
▪️خمیر مایه یک ق چ
▪️سیر رنده شده 4 حبه
▪️من داخلش گوجه نگینی هم زدم
▪️اب به میزان لازم
طرز تهیه🌯
همه موادو مخلوط کنین مواد نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ باشه
بزارین استراحت کنه تا خمیر دوبرابر بشه بعد با قاشق داخل روغن داغ بریزین
دوستان گفتن سیب زمینی ام داخلش نداره ولی به نظرم خیلی خوشمزست با سیب زمینی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_کشمشی_گردویی 😍😍
تخم مرغ سه عدد
شکر ۱ پ
روغن مایع نصف پ
ارد ۲پ
شیر ۱پ
وانیل کمی
بکینگ پودر دو ق.م
ابتدا زرده و سفیده روجدا کرده سفیده هارو زده وقتی کف کرد دو سه ق شکر را اضافه و خوب همزده تا سبک و سفت بشه،زرده هارو با بقیه شکر و وانیل حسابی همزده تا کرم رنگ و دوبرابر بشه حالا شیر ولرم رواضافه و ۲تا۳دور زده بعد روغن مایع رواضافه و خیلی کم همزده ،ارد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط و الک کرده و اول نصف سفیده را با زرده مخلوط فقط درحد قاطی شدن مواد با لیسک همزده وبعد نصف ارد و باقی سفیده و دراخر باقی ارد و کشمش و گردو رو اضافه و کف ظرف کاغذروغنی انداخته مایه رو ریخته ودر فر ۱۸۰بمدت ۴۵مین تابپزد ،
کشمش رو حتما با مقداری ارد مخلوط کرده میتوان بجای شیر اب پرتقال اضافه کنیم و بجای وانیل رنده پوست پرتقال ریخت
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱