eitaa logo
آشپزی خاص
97.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
در رابطه با مقادیر استفاده شده یه توضیح بدم🔻 مقادیر(نسبت بادمجون و سیر و فلفل‌دلمه) اندازه مشخص و دقیق نداره و شما می‌تونید اندازه هر کدوم رو کم و زیاد کنید. توصیه من این هست که اول یک مقدار کم(اندازه من) درست کنید، امتحان کنید و بعد اگه خواستید مقدار زیاد درست کنید. 🍆بادمجون: 5 عدد (در فر با دمای 200 قرار بدید تا به خوبی نرم بشه. یااینکه روی زغال ویا روی شعله گاز قرار بدید تا کباب بشه) 🌶فلفل دلمه: 2 عدد متوسط (من 3 تا فلفل داشتم. هر کدوم از اون‌هارو نصف کردم تا از هر سه رنگ توش باشه و با بقیه اونها سالاد درست کردم) 🧄سیر: 6-7 حبه (اختیاری) میتونید از هویج رنده شده یا گل کلم هم استفاده کنید. تخم‌گشنیز: 1 قاشق چای‌خوری نمک: 1 قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری سرکه قرمز (سفید هم میشه): حدود 1 لیوان نصف نصف لیوان رو داخل کاسه (موقع مخلوط کردن) بریزید، نصفش هم روی مواد (داخل شیشه). بعد از اینکه در شیشه رو محکم بستید، حداقل 6 ساعت به اون اجازه بدید تا جا بیفته. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🍕 شیر -300 میلی لیتر 🍕 نمک - 1 قاشق چایخوری 🍕 شکر -1 قاشق غذاخوری 🍕 پودر مخمر -11 گرم 🍕 آرد - 500+/- گرم 🍕 روغن نباتی -4 قاشق غذاخوری 🍕 برای پر کردن ، شما می توانید از هر آنچه می خواهید استفاده کنید . طرز تهیه🔻 شیر باید گرم یا در دمای اتاق باشد ، ابتدا همه مواد به جز آرد را مخلوط کرده ، خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم و یک خمیر لطیفی بدست میاد. آن را در جای گرم قرار داده و اجازه می دهیم حدود یک ساعت و نیم ور بیاد. سپس خمیر را به 12-14 قسمت تقسیم کرده و پیروگوپیتزا را مانند فیلم جمع می کنیم. با زرده چرب کنید ، دانه های کنجد را بپاشید و آن را به فر با دمای 180-200 درجه ، حدود 25-30 دقیقه ارسال کنید. کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مغزدار خوشمزه😋 کانال ترفند آشپزی🍟🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده نصف عدد نخود فرنگی و ذرت و هویج پخته 4 قاشق رب گوجه فرنگی 2 قاشق نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پنیر پیتزا مقداری سیب زمینی 3 تا 4عدد متوسط کره 50 گرم شیر نصف لیوان . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اضافه و تفت دادم و فلفل دلمه خرد شده و بعد هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و رب اضافه کردم وقتی کانلا پخت از حرارت برداشتم . برای تهیه پوره سیب زمینی ، سیب زمینی ها رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم و ریز رنده کردم . بعد کره و نمک و فلفل را اضافه کردم روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه و شیر رو هم به تدریج اضافه کردم تا پوره نرم بشه . از مقداری زعفران برای خوشرنگ شدن پوره سیب زمینی هم در صورت دل خواه می تونین استفاده کنین . حالا مواد گوشتی را در ظرف ریختم ، روی مواد گوشتی رو پنیر ریختم و روی پنیر را هم با سیب زمینی پوشوندم . من پوره رو داخل قیف ریختم و با ماسوره روش شکوفه زدم . ظرف رو به مدت نیم ساعت یا تا زمانی که روی پوره طلایی بشه در فر گرم با حرارت 170 درجه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب خب بریم که یه ناهار خوشمزه ایرونی بپزیم😁 دوستان گلم همون طور که میدونید هر کسی یه مدلی قرمه سبزی رو می پزه که البته همه رسپی ها قابل احترامن 🤗 اما من این مدلی میپزم و واقعا خوب جا میفته و عالی میشه مزش 😍 این مدلی بپزین یاد قدیما میفتین😁 *نکته: وقتی سبزی زیاد تفت میخوره و تیره میشه قرمه سبزی تون خیلی بهتر و جا افتاده تر و خوش رنگ تر و خوشمزه تر میشه مواد لازم : تره و گشنیز و جعفری و اسفناج و شنبلیله 1 کیلو گوشت 300 الی 400 (میزان دلخواه) ادویه نمک و فلفل و زردچوبه میزان لازم آب نارنج یا هر چیز دیگه ای که براش ترش کردن قرمه سبزیتون استفاده میکنید میزان دلخواه لوبیا چیتی یا قرمز یا چشم بلبلی 2 لیوان و نصفی (دلخواه کم و زیاد شه) پودر لیمو (من پوست سبز لیموی تازه رو رنده میکنم و خشک میکنم و تو قرمه سبزی هام می ریزم عطرش عالیه) پیاز 3 الی 4 عدد (بازم دلخواه کم و زیاد شه) طرز تهیه: سبزی رو حدودا 1 ساعت تفت دادم تا حجمش کامل کم شد و سبک و تیره شد . بعد پودر لیمو رو بهش اضافه کردم . لوبیاچیتی خیس خورده رو به مدت 1 ساعت گذاشتم بپزه . پیاز رو نگینی خورد کردم و یکم تفت دادم وقتی نیم تفت شد گوشت و ادویه هارو به جز نمک بهش اضافه کردم و یکم تفت دادم و درشو گذاشتم تا به مدت یک ساعت با پیاز بپزه و سبک و نرم بشه (هر یک ربع بیست دقیقه سر زدم بهش) وقتی گوشت و پیازم خوشگل و کاراملی شدن سبزی تفت داده شده و لوبیای نیم پز شده رو بهش اضافه کردم و آب جوش روشون ریختم و گذاشتم تا قشنگگگگ جا بیفته . یه نکته در مورد لیمو عمانی اینه که من اصلا طعم تلخی شو دوس ندارم و این ذائقه ی بنده هستش و همیشه چندین بار با آب جوش خیس میدم و می شورم تا تلخیش بره . و گاهی اصلا لیمو عمانی نمیزنم و این بستگی به خودتون داره پس سخت نگیرین . آخر سرهم نمک و آب نارنج رو بهش اضافه کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼سلام یه صبح دیگه آغاز شد آرزو می‌کنم 🌼قلبتون پر باشه از مهـر و محبت و شادی و صفا روحتون آروم 🌼و سفره ها تون پراز خیر و برڪت
خب خب بریم که یه ناهار خوشمزه ایرونی بپزیم😁 دوستان گلم همون طور که میدونید هر کسی یه مدلی قرمه سبزی رو می پزه که البته همه رسپی ها قابل احترامن 🤗 اما من این مدلی میپزم و واقعا خوب جا میفته و عالی میشه مزش 😍 این مدلی بپزین یاد قدیما میفتین😁 *نکته: وقتی سبزی زیاد تفت میخوره و تیره میشه قرمه سبزی تون خیلی بهتر و جا افتاده تر و خوش رنگ تر و خوشمزه تر میشه مواد لازم : تره و گشنیز و جعفری و اسفناج و شنبلیله 1 کیلو گوشت 300 الی 400 (میزان دلخواه) ادویه نمک و فلفل و زردچوبه میزان لازم آب نارنج یا هر چیز دیگه ای که براش ترش کردن قرمه سبزیتون استفاده میکنید میزان دلخواه لوبیا چیتی یا قرمز یا چشم بلبلی 2 لیوان و نصفی (دلخواه کم و زیاد شه) پودر لیمو (من پوست سبز لیموی تازه رو رنده میکنم و خشک میکنم و تو قرمه سبزی هام می ریزم عطرش عالیه) پیاز 3 الی 4 عدد (بازم دلخواه کم و زیاد شه) طرز تهیه: سبزی رو حدودا 1 ساعت تفت دادم تا حجمش کامل کم شد و سبک و تیره شد . بعد پودر لیمو رو بهش اضافه کردم . لوبیاچیتی خیس خورده رو به مدت 1 ساعت گذاشتم بپزه . پیاز رو نگینی خورد کردم و یکم تفت دادم وقتی نیم تفت شد گوشت و ادویه هارو به جز نمک بهش اضافه کردم و یکم تفت دادم و درشو گذاشتم تا به مدت یک ساعت با پیاز بپزه و سبک و نرم بشه (هر یک ربع بیست دقیقه سر زدم بهش) وقتی گوشت و پیازم خوشگل و کاراملی شدن سبزی تفت داده شده و لوبیای نیم پز شده رو بهش اضافه کردم و آب جوش روشون ریختم و گذاشتم تا قشنگگگگ جا بیفته . یه نکته در مورد لیمو عمانی اینه که من اصلا طعم تلخی شو دوس ندارم و این ذائقه ی بنده هستش و همیشه چندین بار با آب جوش خیس میدم و می شورم تا تلخیش بره . و گاهی اصلا لیمو عمانی نمیزنم و این بستگی به خودتون داره پس سخت نگیرین . آخر سرهم نمک و آب نارنج رو بهش اضافه کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✔کتلت گوشت ٢5٠گرم (بهتره دو بار چرخ بشه) سیب زمینی خام متوسط ٢عدد هویج خام متوسط 1عدد پیاز ١عدد سیر ٢حبه فلفل دلمه نصف تخم‌مرغ کوچک ١ عدد آرد نخودچی ٢ تا٣ قاشق غذاخوری زیره، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، آویشن، پاپریکا به مقدار لازم ✔سیب‌زمینی، پیاز، هویج، فلفل دلمه، سیر رنده ریز کنین و کمی آبشون بگیرین. ✔همه مواد رو با هم خوب مخلوط و 1ساعتی تو یخچال استراحت بدین. ✔کتلت ها رو یکجا بچینید داخل روغن تا با هم سرخ بشن و دوباره سری بعد، به خاطر اینکه اگه کتلت سرخ نشده رو کنار سرخ شده بزارین باعث میشه روغن سرد بشه و اون چند تایی که سرخ شدن روغن ها رو به خودشون جذب کنن. ✔️بعضی توی کتلت از سیب‌زمینی پخته استفاده میکنن ولی سیب‌زمینی خام روغن کمتری جذب میکنه. ✔️میتونین به جای گوشت گوسفندی، از گوشت مرغ هم استفاده کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی آش خرد شده نیم کیلو لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه برنج نصف تا ۱ پیمانه پیاز داغ فراوون نعنا داغ ۳ تا ۴ قاشق غ آبغوره کمی بیشتر از نصف پیمانه پوره ی گوجه فرنگی ۵ تا ۶ پیمانه نمک وفلفل سیاه توی آب سبزی خرد شده به همراه لوبیا و برنج شده رو میریزیم وقتی که جوش اومد شعله رو کم میکنیم و در قابلمه رو میذاریم و به مدت ۲۰ دقیقه بپزه بعد از این مدت فلفل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و دوباره در ظرف می‌بندیم، یه ربع بعد آب گوجه رو به همراه پیاز داغ و نعنا داغ رو به همراه رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم هم میزنیم و میذاریم ۳۰ دقیقه ی دیگه هم با شعله ی کم بپزه ، تو ۱۰ دقیقه ی آخر بهش آبغوره و نمک اضافه میکنیم و سرو میکنیم😋🤗 . 🔴 زیاد هم بزنید که ته نگیره 🔴من ۱ پیمانه برنج ریختم شما از نصف تا یک پیمانه میتونید بریزید 🔴موقع پوره کردن گوجه ، پوست گوجه رو نگیرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله الوئه ورا دو بسته پودر ژله پرتقال یک بسته اب شیر پرتقال ورقه شده به مقدار دلخواه طرز تهیه:: ابتدا یه بسته ژله الوئه ورا رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر رو بهش اضافه میکنیم(شیر رو اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه) و داخل قالب ریخته و میزارم تا کاملا ببنده . ژله الوئه ورا وقتی بست یه قسمتایی از قالب رو برش زده و خالی میکنیم .و تو هرقسمت خالی چندتا برش از پرتقالای ورقه شده رو میزاریم و ژله الوئه ورا بدون شیر (یعنی ژله بی رنگ )رو تو قسمتایی که پرتقال گذاشته شده پر میکنیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده... بعدش یه لایه دیگه ژله الوئه ورا باشیر میریزیم میزارم تا ببنده وهمینطور ژله باطعم پرتقال و الوئه ورا میریزیم..تا قالب پر بشه...وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونییم 1.قالب رو چند ثانیه تو ابجوش بزارین و تکونش بدین و برگرودنین ویا برگردونین و پشت قالب رو سشوار بگیرین... .قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین 2.قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین 3.ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه 4.همیشه اب داخل هربسته پودر ژله 1لیوان ابجوش و نصف لیوان اب سرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کافی شاپ مواد لازم تخم مرغ متوسط سه عدد روغن مایع دوسوم لیوان آرد دونیم لیوان شکر یک لیوان شیر هم دمای محیط یک لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری جوش شیرین حتما توی کیکهای کافی شاپ هست یک قاشق چایخوری پودرکاکائو یک قاشق سوپخوری پودرنسکافه یک قاشق سوپخوری ارد یک قاشق سوپ خوری طرز تهیه ..... تخم مرغ وشکر وانیل را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه آرد وبیکینگ پودر و جوش شیرین را سه بار الک کنید تخم مرغ که کرمی شد شیر وروغن را اضافه ودر حد مخلوط شدن چند ثانیه بزنیدمواد خشک را در طی سه مرحله به مایه کیک اضافه و ارام مخلوط کنید مایه کیک را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید به یک قسمت پودرکاکائو به یک قسمت نسکافه یا قهوه فوری ویک قسمت هم ارد اضافه کنید ومخلوط کنید قالب بیست سانتی را چرب وکف قالب کاغذ روغنی بیندازید اول مایه سفید رنگ را از مرکز قالب بریزید بعد مایه کاکائویی را هم ازمرکز بریزید ودراخر مایه نسکافه ای را از مرکز وچند ضربه به سطح کار بزنید ودرفر از قبل گرم شده با دمای180درجه بمدت تقریبی 50تا 55 دقیقه حتما چک کنید دوست داشتید میتونید مثل من از قالب طرحدار استفاده کنیدوطریقه ریختن مایه کیک را توی فیلم نشون دادم بهتون کیک که پخت بذارید کاملا سرد بشه واطرافش را ازاد کنید واز قالب بیرون بیارید میتونید ساده سرو کنید یا با بریلو ومارمالاد تزیین کنید که بسیار خوشمزه می شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✔کتلت گوشت ٢5٠گرم (بهتره دو بار چرخ بشه) سیب زمینی خام متوسط ٢عدد هویج خام متوسط 1عدد پیاز ١عدد سیر ٢حبه فلفل دلمه نصف تخم‌مرغ کوچک ١ عدد آرد نخودچی ٢ تا٣ قاشق غذاخوری زیره، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، آویشن، پاپریکا به مقدار لازم ✔سیب‌زمینی، پیاز، هویج، فلفل دلمه، سیر رنده ریز کنین و کمی آبشون بگیرین. ✔همه مواد رو با هم خوب مخلوط و 1ساعتی تو یخچال استراحت بدین. ✔کتلت ها رو یکجا بچینید داخل روغن تا با هم سرخ بشن و دوباره سری بعد، به خاطر اینکه اگه کتلت سرخ نشده رو کنار سرخ شده بزارین باعث میشه روغن سرد بشه و اون چند تایی که سرخ شدن روغن ها رو به خودشون جذب کنن. ✔️بعضی توی کتلت از سیب‌زمینی پخته استفاده میکنن ولی سیب‌زمینی خام روغن کمتری جذب میکنه. ✔️میتونین به جای گوشت گوسفندی، از گوشت مرغ هم استفاده کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی آش خرد شده نیم کیلو لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه برنج نصف تا ۱ پیمانه پیاز داغ فراوون نعنا داغ ۳ تا ۴ قاشق غ آبغوره کمی بیشتر از نصف پیمانه پوره ی گوجه فرنگی ۵ تا ۶ پیمانه نمک وفلفل سیاه توی آب سبزی خرد شده به همراه لوبیا و برنج شده رو میریزیم وقتی که جوش اومد شعله رو کم میکنیم و در قابلمه رو میذاریم و به مدت ۲۰ دقیقه بپزه بعد از این مدت فلفل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و دوباره در ظرف می‌بندیم، یه ربع بعد آب گوجه رو به همراه پیاز داغ و نعنا داغ رو به همراه رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم هم میزنیم و میذاریم ۳۰ دقیقه ی دیگه هم با شعله ی کم بپزه ، تو ۱۰ دقیقه ی آخر بهش آبغوره و نمک اضافه میکنیم و سرو میکنیم😋🤗 . 🔴 زیاد هم بزنید که ته نگیره 🔴من ۱ پیمانه برنج ریختم شما از نصف تا یک پیمانه میتونید بریزید 🔴موقع پوره کردن گوجه ، پوست گوجه رو نگیرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ایده برای سوسیس تخم مرغ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ درشت ٣ عدد اگر تخم مرغها ريز بود ٤ عدد شكر يك ليوان وانيل يك ق چ روغن مايع يك ليوان ماست و يا شير پرچرب دو سوم ليوان آرد سفيد قنادى دو ليوان بكينگ پودر دو ق چ كنجد خام بمقدار كافى كره و يا روغن جامد براى چرب كردن قالب اول از همه قالبتون رو با كره و يا روغن جامد حسابى چرب كنيد و همه جاشو كنجد بپاشيد بعد قالب رو در جاى خنك بگذاريد آرد رو با بكينگ پودر مخلوط و سه بار الك كنيد اونم كنار بگذاريد تخم مرغها و شكر و وانيل رو توى ظرف مخلوط ريخته و با همزن بزنيد تا سفيد بشه و پف كنه بعد روغن مايع رو هم اضافه و مخلوط كنيد حالا ماست رو به دستور بيفزاييد و در آخر به كمك ليسك و يا يك قاشق بزرگ آرد رو كم كم بصورت دورانى به خورد بقيه مواد بدين ، مايع كيك رو به آرومى داخل قالب بريزيد و داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه بمدت ٤٥ دقيقه بگذاريد بعد از اينكه از فر خارج كرديد بعد از پنج دقيقه كيك رو داخل بشقاب برگردونيد اين كيك اصلا به قالب نمى چسبه.من داخل مايع كيك يك ق غ هم رنده پوست پرتقال ريختم چون طعم كيك رو بسيار مطبوع ميكنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کنجدی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۳عددپیاز ۲عددسینه مرغ نیم کیلو قارچ ۱قاشق غذاخوری فلفل دلمه نگینی خرد شده رب گوجه فرنگی به میزان لازم نمک.پودرفلفل قرمز.دارچین.پودرسیر.پودرلیمدعمانی مرغ رو بازردچوبه ودارچین اب پزمیکنیم پیازهارو سرخ میکنیم قارچ اضاف میکنیم خوب که سرخ شد فلفل دلمه رو هم اضاف میکنیم ادویه هارو میریزیم ورب گوجه رو خوب سرخ میکنیم مرغ رو هم اضاف میکنیم حرارت گازرو کم میکنیم خوب جابیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد پودر نخود ۱۰ عدد نخود یا دو قاشق پودر نخود فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم پودر ژلاتین ۱۰ گرم سیر ۴ حبه بزرگ آب لبوخام ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز ،پودر سیر(چاشنی) به مقدار لازم پسته و هویج در صورت تمایل مرغ آماده طبخ رو همراه نمک و فلفل و پیاز و هویج بزارید خوب بپزه. بعد از پختن مرغ، پوست و استخوان رو جدا کنید. ۲۵۰ میلی لیتر یا حدود ۲ ملاقه آب مرغ رو با ۱۰ گرم پودر ژلاتین مخلوط کنید(داغ باشه که ژلاتین حل بشه) مرغ و ترکیب آب مرغ و پودر ژلاتین و آب لبو و چاشنی ها رو در میکسر بریزید. اجازه بدید کامل کامل میکس و یه دست بشه. مواد رو داخل بطری پلاستیکی بریزید، روش سلفون بکشید و بزارید یک شب در یخچال بمونه. بعد از یک روز بطری رو برش بدید، کالباستون آمادس. میتونید کالباستون رو برش بزنید،سرد یا به صورت سرخ شده استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛