#خورش_کردی_مرغ
این خورش با گوشت گوسفندی عالی میشه
با مرغ هم خیلی خوشمزس امتحان کنید سعی کنید از سینه مرغ استفاده کنید تکه های مرغ زیاد بزرگ نباشه
هم با لوبیای سفید وهم با لوبیای چیتی پخته میشه
سبزی این خورش باید با دست ریز خرد بشه مقدار شنبلیه ش نسبت به قورمه سبزی کمتره
چاشنی این خورش پودر لیمو عمانی ،قدیما از جوهر لیمو استفاده میکردن الانه که میگن جوهر لیمو ضرر داره پودر لیمو عمانی جایگزین شده
این خورش رب داره
در کنار این خورش سیب زمینی سرخ شده میزارن
گوشت مرغ حدود 400 گرم
لوبیا سفید یا چیتی یک لیوان
سبزی 250 گرم پاک شده شامل جعفری،گشنیز،تره،کمی شنبلیه مقدار شنبلیه کم هستش تره بیشتر
پیاز دو عدد متوسط
رب یک قاشق سر پر
پودر لیمو عمانی،زردچوبه،فلفل،نمک،روغن به میزان لازم
لوبیا رو شب خیس کنید.ابشو یکی دو دفعه عوض کنید.
لوبیای خیس خورده رو جداگانه بپزید
پیاز رو تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو بهش اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل بزنید.وتفت بدید . نمک بزنید واب به اندازه ای بریزید که روی تکه های مرغ رو بگیره شعله متوسط باشه .
تا گوشت نیم پز بشه
سبزی رو تفت داده آب سبزی که جمع شد یک قاشق روغن بریزید وسبزی رو تفت بدید رب رو اضافه کرده وباهاش تفت بدید عزیزان سبزی این خورشت به اندازه قورمه سرخ نمیشه 6 الی 7 دقیقه تفت بخوره کافیه
گوشت که نیم پز شد سبزی تفت داده شده ولوبیای پخته اضافه کنید(لوبیا رو جداگانه آنقدر نپزید که له بشه)چون میخوایم با مرغ هم بپزه
دوباره درشو بزارید تا کاملا بپزن
ده دقیقه آخر پودر لیمو عمانی بزنید وچند عدد گوجه گیلاس
گوجه گیلاسی هم نداشتید مشکلی نیست نزنید
اگر
پودر لیمو عمانی نداشتید پر لیمو رو دربیارید وهمراه لوبیا وسبزی بزنید .همراه پودر لیمو عمانی کمی شنبلیه خشک تفت دادم واضافه کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش کردی مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_تخم_مرغی
برای ژله سفید: سه قاشق مرباخوری سرپر پودر ژلاتینو با نصف استکان آب مخلوط و کنار بگذارید
حالا دوپیمانه شیرو با دوسوم پیمانه شکرمخلوط و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا شکر حل و شیر کمی داغ بشه بعد مخلوط ژلاتین و نوک قاشق وانیلو اضافه و هم بزنید تاژلاتین کاملا حل بشه
بعد بذارید کنار تا کاملا خنک بشه
برای ژله ی رنگی یک بسته ژله آلوئه ورا با یکونیم پیمانه آب جوش خوب مخلوط کنید تا شفاف بشه بعد به چند قسمت تقسیم کنید، هر قسمت رو با نوک خلال دندان رنگ خوراکی مخلوط کنید و بذارید خنک بشه،تعداد رنگها و نوع رنگها به سلیقه خودتون بستگی داره من پنج تا رنگ داشتم و ژله رو پنج قسمت کردم
قالبو با روغن مایع چرب کنید و شروع کنید لایه لایه ژله رو در قالب بریزید
من از قطره چکان بزرگ استفاده کردم ولی شما از سرنگ هم میتونید استفاده کنید
هر لایه رو که میریزید ده دقیقه بره یخچال تا کمی بسته بشه
هر لایه اگر زیادی در یخچال بمونه لایه ها خوب به هم نمیچسبن و موقع سرو از هم جدا میشن،و اگرم کم در یخچال بمونه و خودشو نگیره لایه ها باهم ترکیب میشن
وقتی قالب پر شد هفت ساعت یا یک شب بذاریدیخچال تا کاملا خودشو بگیره بعد خیلی راحت مطابق فیلم از قالب خارج کنید
اگر قالب مخصوص نداشتید تخممرغ رو از سر گردش سوراخ و خالی کنید ،سپس داخلشو خوب بشورید وبذارید کامل خشک بشه و همین مراحلو براش انجام بدین ،برای ثابت نگه داشتنش هم از شانه تخممرغ استفاده کنید ،در آخر هم چند ثانیه داخل آب گرم بذارید و خیلی راحت پوست تخم مرغو کنده و ژله رو خارج کنید
من لایه ها رونازک گرفتم،شما میتونید لایه ها رو ضخیم تر بگیرید و اینطوری زمان و حوصله کمتری رو براش صرف میکنید
مواظب باشید موقع ریختن لایه ها ژله رو به دیواره قالب نپاشید چون بعدا ظاهر ژله رو بد میکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله تخم مرغی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکو_کیک
بهتره از روز قبل درست کنید تا بیسکوییت کمی نرم بشه و خوردنش هم به مراتب راحت تر و خوشمزه تر هستش .
طرز تهیه
کره (نرم) 150 گرم
پودر قند 100 گرم ( حدودا 2/3 لیوان)
وانیل مقداری
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید حدودا 300 گرم (حدودا 2 لیوان)
کره نرم رو با پودر قند با همزن خوب به مدت 4 الی 5 دقیقه زدم و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یکی ، دو دقیقه با همزن زدم . ارد رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با قاشق یا لیسک مخلوط کردم تا جایی که خمیر نرم و منسجم بشه و به دست نچسبه ورز دادن نمی خواد .
داخل کیسه فریزر در یخچال یه ساعت استراحت قرار دادم و بعد دو قسمت کردم و روی کاغذ روعتی توسط وردنه (حدودا 4 میلی )باز کردم . طرح مورد نظرم رو روی کاغذ روغنی کشیدم و برش دادم یا هر طرحی که بخواین میتونین پرینیت بگیرین . روی خمیر قرار دادم و برش دادم . بیسکوییت طرح زده رو توسط کاغذ روغنی داخل سینی فر چیدم اگر سینی تون جا نداره در سری اول می تونید یکیش رو بپزید و بیارید بیرون و بعد یکی دیگه اش رو بزارید .
در فر از پیش گرم شده با دمای 160 الی 170 به مدت 20 دقیقه قرار دادم تا زمانی که رنگ بیسکوییت ها تغییر کنه و طلایی بشه .
وقتی خنک شد بیسکوییت ها داخل ظرف قرار دادم برای اینکه به کف طرف بچسبه یه کم خامه بعش بزنید .
با خامه فرم گرفته توسط قیف بدون ماسوره (یا ماسوره ساده) طرح زدم .
برای تزیین هم هر طور بخواین انواع میوه و گل و ... من از توت فرنکی و شکلات و بیسکوییت استفاده کردم .
بیسکوییت همون خمیرباقی مونده این بیسکوییت قلب بود که رنگ خوراکی زدم و قالب زدم و گذاشتم بپزه .
میزان خامه مصرفی هم نیم کیلو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکو کیک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_مجلسی
این دستور برای 4 تکه مرغ هست.
من مرغ رو برای سرو در کنار پلوهای مختلف با روشهای متفاوت میپزم و به نظرم این روش بهترین برای سرو در کنار زرشک پلو هست.در این روش بیشترین طعمی که حس میشه طعم زعفران هست.
در قابلمه ای با سایز مناسب تعداد تکه های مرغ،2 قاشق روغن+1قاشق مرباخوری کره +1عدد پیاز درشت ریز نگینی شده را اضافه کنید.
تکه های مرغ را در قابلمه روی پیازها بچینید.
به دو طرف مرغها حدود 1قاشق مرباخوری زردچوبه+کمی فلفل سیاه+کمی نمک اضافه کنید و برای 20 دقیقه دو طرف تکه های مرغ را روی حرارت ملایم تفت دهید.
بعد از 20 دقیقه مرغ حالت نیم پز داره.
حالا حدود 3 تا 4 لیوان آب اضافه کنید زیاد آب نریزید چون مرغها نیم پز شدن و اگه زیاد آب بریزید مرغ له میشه...در حدی که کمی روی مرغها رو بگیره کافیه.
در قابلمه رو ببندید و روی حرارت متوسط بذارید تا وقتی که آب مرغ،نصف بشه.
وقتی آب مرغ داخل قابلمه جوشید و نصف شد،در تابه ای 1تا2 قاشق روغن بریزید و نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه و در روغن تفت بدید تا خوب رنگ بندازه و روغن نارنجی رنگ بشه.
بعد 1 قاشق آبلیمو+چند قاشق زعفران دمکرده غلیظ اضافه و دوباره کمی تفت دهید(حرارت باید ملایم باشه)
حالا 2 قاشق از آب مرغ را به سس داخل تابه اضافه کنید تا سس کمی رقیق بشه و بعد سس رقیق شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید.
در قابلمه را ببندید و دوباره روی حرارت متوسط قرار بدید تا سس آروم آروم بجوشه و خوب جابیفته و کمی غلیظ بشه.
با این روش مرغ بسیار خوش عطر و طعم میشه حتما امتحان کنید
هیچ طعمی در سس جز طعم زعفران در پایان کار حس نمیشه...و همه مزه ها با هم در تعادل هستن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ مجلسی
ک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کشمش_پلو
طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه
حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید.
برای 3 نفر
گوشت 200 گرم
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین
زعفران به میزان لازم
برنج 2 پیمانه
کشمش پلویی 4 تا 5 ق غ
پیاز داغ 3 ق غ
گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم .
داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم .
برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشمش پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاسترد_خانگی 🍨 😋
▫️کاسترد ۵قاشق غ خ
▫️شیرخشک ۵ قاشق غ خ
▫️پودر کرم کارامل یک عدد
▫️ شکر یک استکان چایخوری
▫️آب ۵ لیوان دسته دار
▫️اسانس موز یک قاشق (به دلخواه)
🔸کاسترد رو با یک لیوان آب و وانیل موز با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاسترد در اب حل بشه
در قابلمه ۴ لیوان اب میریزیم شیرخشک و کارامل رو اضافه میکنیم هم میزنیم و شکر رو اضافه و بعد هم کاسترد که در اب حل کردیم اضافه میکنیم و حرارت کم روشن میکنیم با قاشق تند تند هم میزنیم تا وقتی که به جوش بیاد و غلیظ بشه (نباید در هم زدن غفلت کنید فوری ته میگیره و گلوله گلوله میشه )
من وانیل رو حذف کردم و به جاش در اخر نصف لیوان گلاب و کمی زعفرون ریختم چند جوش که زد خاموش کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛