eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 خمیر باقلوا (یوفکا) 2 بسته مستطیل سایز ظرف پیرکستون کره آب شده 300 الی 400 گرم بسته به نیاز گردو خرد شده 360 گرم (به سلیقه خودتون میتونید بیشتر هم‌بزنید) دارچین 1 ق چ پودر پسته برای تزئین ظرف پیرکس 25 در 35 مواد لازم برای شربت باقلوا🔻 شکر 1 لیوان آبلیمو تازه 3 ق غ آب 1 لیوان عسل دو سوم لیوان ⚠️نکته: اگر دوست دارید باقلواتون خیلی شیرین باشه شربت رو میتونید بیشتر هم بریزید. طرز تهیه🔻 1️⃣گردوهارو تو غذاساز خرد کن (فقط خیلی زیاد نباید خرد کنید. 10 بار هر بار 2 ثانیه) 2️⃣خمیر یوفکا رو 1 ساعت بذار تو‌دمای محیط بعد از بسته بندی درش بیار و یه دستمال نم دار بذار روش (نباید خمیرمون خشک بشه) 3️⃣تو یه ظرف آب و عسل و لیمو و شکر و بریز و خوب هم بزن و بذار بجوشه وقتی لبه ظرف شروع به قل قل کرد بذار 3 دقیقه بپزه بعد بذارش کنار تا سرد شه 4️⃣گردو‌ خرد شده و دارچین و با هم قاطی کن 5️⃣کف ظرف پیرکس کره بزن و 10 لایه خمیر یوفکا بذار و روی هر لایه یکم کره آب شده بمال بعد یک سوم گردوهارو بریز روش بعد 5 لایه خمیر یوفکا بذار (بین لایه ها کره آب شده یادت نره) و دوباره یک سوم گردو بریز (این مرحله 2 بار تکرار شه و‌در آخر 10 لایه خمیر یوفکا بذار (بینشون کره آب شده بمال) و در آخر مربع کوچیک کوچیک برش بزن و‌دوباره کره مال کن 6️⃣فر و 10 دقیقه از قبل گرم کن و با دمای 160 درجه 1 ساعت و 15 دقیقه بذار بپزه بعد شربت و بریز روش که جیلیز ویلیز کنه 7️⃣اگر دوست داشتی مقدار شربت و به سلیقه خودت میتونی بیشتر کنی (حداکثر تا 2 برابر) 8️⃣با پودر پسته و یا گردو‌ دیزاینش کن 9️⃣بعد 10 ساعت بذارش کنار تا جا بیفته ✳️یه باقلوای خونگی باحال که با بستنی وانیلی یا خامه قنادی میتونی سروش کنی البته چای کنار باقلوا فراموش نشه✳️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ⦁ 1 لیتر (4 فنجان) شیر ؛ ⦁ 2 زرده تخم مرغ ⦁ 60 گرم (1/2 فنجان) آرد ؛ ⦁ 30 گرم (1/4 فنجان) پودر کاکائو؛ شکر قهوه ای ⦁ 100 گرم (1 فنجان) شکلات تلخ ؛ g 100 گرم (1/2 فنجان) شکر؛ ⦁ 60 میلی لیتر (1/4 فنجان) آب سرد ؛ crack بیسکوییت ساده ⦁ فندق خورد شده طرز تهیه🔻 1. شیر ، شکر ، کاکائو ، آرد و شکر قهوه ای را هم بزنید. حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ و حباب شود ، روی حرارت متوسط ​​کم بپزید. 2. کره ، شکلات و زرده تخم مرغ را داخل مخلوط پودینگ بریزید. در یک کاسه جداگانه بریزید ، آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. 3. پودینگ سرد را با آب سرد بزنید. 4. 6 عدد بیسکوییت ساده را در 6 فنجان یا کاسه کوچک قرار دهید ، روی آن مخلوط شکلات بریزید تا هر قالب 2/3 از بالا پر شود. یک بیسکوییت دیگر اضافه کنید و هر قالب را پر کنید تا بالا. قبل از سرو ، فندق را روی آن قرار داده و برای مدت 2-3 ساعت خنک کنید امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بدون فر و فوری😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ۲ پیمانه آرد سفید ۲ پیمانه شیر ۱.۵ پیمانه روغن مایع و۱۰۰ گرم کره برای شربت ۲.۵ پیمانه شکر و ۲.۵ پیمانه آب ۱ لیوان گلاب و مقداری عصاره زعفران ¼ پیمانه عسل بریزین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 موادلازم؛ 💐برنج پخته و ترجیحا نرم ۲لیوان ⚘کالباس رنده شده ۱لیوان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سه شنبه تون عالی 🌼روزتان شـاد و پراز دلخوشی 🌸و پـراز اتفاقات زیبـا 🌼براتون روزی پراز لطف خداوند 🌸دلی آرام زنـدگی گـرم و 🌼طاعاتی مقبول درگاه الهی 🌸و یک دنیا سلامتی آرزومندم 🌼روزتـون زیبـا و در پنـاه خـدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ساق مرغ: 8 عدد پیاز: 1 عدد فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و نمک برای پخت مرغ داخل آب: به مقدار لازم پودرسوخاری: 1.5 پیمانه آرد سفید: 1.5 پیمانه تخم مرغ: 3 عدد پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز و بصورت خلالی ریز می کنیم. ساق مرغ و همراه با کمی روغن، پیازخلالی، ادویه ها، نمک و سه لیوان آب برای بیست تا سی دقیقه پخته تا ساق های مرغ نیم پز شوند، بعد پخت ساق ها را درآورده و کنار می گذاریم تا خنک شود. تخم مرغ ها را داخل ظرف شکسته و هم می زنیم. پودرسوخاری با پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم. ساق های مرغ را به آرد سفید، تخم مرغ همزده و پودرسوخاری آغشته می کنیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم حدود 10 دقیقه سرخ می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: برای روشن تر شدن مرغ سوخاری می توانید بجای پودرسوخاری از آرد معمولی و بجای فلفل سیاه از فلفل قرمز استفاده کنید. مرغ را تا حدی داخل آب بپزید که وا نرود. بجای ساق مرغ می توانید از فیله مرغ استفاده کنید که نیاز به نیم پز کردن ندارد. برای مخلوط پودرسوخاری ادویه های متفاوتی وجود دارد که با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید. موقع سرخ کردن مرغ سوخاری روغن باید داغ باشد و درب ظرف را نگذارید تا تخم مرغ داخل غذا باعث کف کردن روغن مایع نشود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت خلال این مقدار برای پنج نفره گوشت 400 گرم خلال بادوم 90 الی 100 گرم زرشک سه قاشق رب یک قاشق پر لیمو عمانی دو عدد پیاز یک عدد بزرگ یک تکه چوب دارچین روغن وزعفران وزردچوبه ونمک وفلفل به میزان لازم ابتدا گوشت رو داخل اب جوش بریزد یکی دو جوش که زد وکفش بالا اومد کفشو بگیرید وابکش کنید پیاز رو تفت بدید شیشه ای وسبک که شد گوشت رو بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر زردچوبه وفلفل سیاه ورب اضافه وباهاش تفت بدید،آب جوش بریزید به اندازه ای که دوباره مجبور نشید آب بریزد .درشو بزارید تا گوشت نیم پز بشه خلال بادوم رو چند ساعتی با چند قاشق گلاب واب گرم خیس کنید گوشت که نیم پز شد خلال بادوم ویک تکه چوب دارچین وکمی زعفران به خورش اضافه کنید. نیم ساعت آخر پخت دو عدد این عمانی با چنگال سوراخ کرده واضافه کنید حال که گوشت و خلال بادوم پخته شده نمک میزنیم تکه چوب دارچین رو بیرون اورده و زرشک رو که شسته وبا کمی کره تفت داده ایم به خورش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم آروم آروم قل بزنه حدود ده الی پانزده دقیقه زیادی بپزه زرشک له میشه اگر به جای چوب دارچین از پودر دارچین استفاده کنید رنگ خورش تیره میشه اگر هم چوب دارچین نداشتید ده دقیقه آخر پودر دارچین بزنید تا زیادی خودش تیره نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت خلال ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛