eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
توپک تیرامیسو مواد لازم: 1.5 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر (یعنی سه ردیف از پاکت) 1 قاشق مربا خوری قهوه فوری از 1 استکان کمی کمتر آب گرم (استکان کمر باریک ترک ، 1 استکان 100 گرم آب) 200 گرم پنیر لبنه (یا پنیر ماسکارپونه) 2 قاشق سوپ خوری پودر قند 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) طرز تهیه: بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید. قهوه را داخل آب حل کنید و به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید و داخل یخچال بذارید. پنیر لبنه ، وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به مخلوط بیسکوییتی اضافه کنید. اگر در این مرحله قوام مواد آبکی بود میتوانید کمی بیسکوییت پودر شده اضافه کنید. سپس از مواد تیکه هایی بردارید و گرد کنید و در پودر کاکائو بغلتانید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن کیک حلوا یه کیک به عنوان پایه لازم دارید و یه حلوای خوشمزه. جفتش کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره. من کیک هل و گلاب و حلوای زعفرانی رو انتخاب کردم خیلی با هم متناسب هستن در پست قبل طرز تهیه شونو گذاشتم. بهتره کیک رو روز قبل یا حداقل چند ساعت قبل درست کنید، بزارید توی قالب خنک بشه. سلفون بکشید و بزارید تو یخچال. کیک رو از یخچال دربیارید، کاغذ روغنیشو جدا کنید و روشو با شهد مرطوب کنید(من دو سه قاشق از شهد حلوا رو نگه داشتم و استفاده کردم) حلوا رو تا گرمه روی کیک پهن کنید و صافش کنید. بعد از اینکه خنک شد سلفون بکشید و چند ساعت یا بهتره یک شب تا صبح تو یخچال بمونه و بعد با کاتر دلخواه برش بدید یا بوسیله چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید. موقع خارج کردن کیک از کاتر دقت کنید حلوا آسیب نبینه و ظاهرش خراب نشه. به دلخواه کیک حلوا رو تزئین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کیک هویج و گردو" تخم مرغ 4 عدد شکر 2 پیمانه هویج رنده شده 2 پیمانه هویج باید خام باشه روغن مایع نصف پیمانه گردوی خرد شده به میزان دلخواه ولی اگر 1 پیمانه باشه خوش طعم تره بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری آرد سفید 2 و نصف پیمانه وانیل شکری نصف قاشق غذاخوری اگر از وانیل ایرانی استفاده میکنین حتما بچشین که رگ تلخی نداشته باشه خب اول از همه تخم مرغ و شکر و وانیل را چند دقیقه با دور تند همزن بزنین به قدری که رنگش روشن و حجمش زیاد شه باید کامل پف کنه و کشدار و حجیم شه حالا روغن رو اضافه کنین و چند ثانیه با همزن بزنین تا مخلوط شه همزن برقی رو دیگه کنار بزارین فر را با حرارت 180 درجه روشن کنین تا گرم شه در ظرفی جدا گانه آرد ، بیکینگ پودر ، دارچین رو باهم مخلوط و روی تخم مرغ ها کم کم الک کنین و با لیسک به صورت دورانی هم بزنین وقتی مواد کامل باهم مخلوط شدن گردو و هویج رو اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنین کف قالب رو چرب کنین و مواد رو در قالب بریزین و قالب را چند بار بکوبید تا هوای داخل کیک خارج شه حالا بزارین طبقه وسط فر که از قبل روشن کرده بودین بسته به گرمای فر حدودا نیم ساعت تا 45 دقیقه زمان میبره حسابی پف میکنه و حجمش زیاد میشه وقتی روی کیک طلایی شد با خلال دندون چک کنین و اگر کامل پخته بود از فر درش بیارین بزارین سرد شه و از قالب جدا کرده به دلخواه تزئین و نوش جان کنین😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انبه🥭🥭🍋🍋🌱🌱 این خوشمزه رو درست کن بیا بهم بگو نظرتو😋 چی میخواد این نوشیدنی انبه آب گازدار تخم شربتی لیمو ترش نعنا یخ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
تخم مرغ 3 عدد شكر 1/5 ليوان شير 1/5 ليوان روغن مايع نصف ليوان بكينگ پودر 1 ق م وانيل 1 ق م آرد 2 ليوان پودر كاكائو 4 ق غ ابتدا شير،شكر،روغن مايع و وانيل را باهم مخلوط كرده چند دقيقه باهمزن ميزنيم يك ليوان از مايع برداشته كنار ميگزاريم بعد تخم مرغارو دونه ب دونه اضافه كرده همزده و ارد و بكينگ پودر را باهم سه بار الك كرده و اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده بشكل دوراني همزده و داخل قالب ك كاغذ روغني پهن كرديم مايع كيك را ريخته داخل فر با درجه حرارت 180 بمدت 35 دقيقه قرار ميدهيم بعد از پخت كيك يك ليوان از مايع ك برداشته بوديم روي كيك ريخته ميزاريم تا جذب كيك بشه بعد سرو ميكنيم. رسپی امتحان شده👌👌👌 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای۴ نفر آلو سیاه ۴ کیلوگرم شکر ۳ کیلوگرم گلاب به مقدار لازم هل به مقدار لازم ۱- ابتدا آلوهارا شسته وخشک میکنیم ۲- آلوهارا درون قابلمه ریخته وشکر را به آن اضافه کرده درب قابلمه را گذاشته وبه مدت ۳ساعت کنار میگذاریم تا آب بندازد ۳- قابلمه را روی شعله متوسط میگذاریم تا خوب شکر آب شود و آلو ها پخته شود ۴- کف جمع شده روی مربا را برمیداریم ۵- مربا که قوام آمد هل و گلاب را اضافه میکنیم ۶- بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر میریزیم سایر نکات اندازه شکربستگی به طعم آلوها داره اگه شیرین باشه این اندازه شکر کفایت میکنه اگه ترش باشه نیم کیلو اضافه تر بردارید. استفاده از هل وگلاب اختیاری است ولی برای خوش عطرشدن پیشنهاد میکنم استفاده کنید. درصورت تمایل میتونین هسته آلو رو بعد از سرد شدن جدا کنید. نیاز به آب نداریم چون خود آلو ها خیلی آب میندازه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸سپیده‌ی هر صبح 🌸🍃طلـوع دوباره‌ی 🍃 🌸خوشبختی‌ست 🌸🍃آرزوی امروز من 🍃 🌸یـه حس خـوب 🌸🍃و یه لبخند زیبـا 🍃🌸برای شما عزیزان 🌸🍃که وجـودتـون 🍃🌸باعـث دلگرمیه 🌸🍃صبح زیبـاتـون 🍃🌸معطر به عطر گلها 🌸🍃سـلام صبحتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم سینه مرغ یک عدد کوچک به اضافه یک تکه ران نان تست 4 عدد سفیده تخم مرغ دوعدد شیر چند قاشق سیر سه حبه رنده شده نمک+فلفل سیاه+فلفل قرمز +زردچوبه+پودر آویشن +پودر تخم گشنیژ+پودر زیره+کمی دارچین وپودر هل مخلوط کرده عزیزان هم میتونید از سینه مرغ به تنهای استفاده کنید هم از مخلوط سینه وران من از مخلوط سینه وران استفاده کردم چرخ کرده وکنار میزاریم قسمت های قهوه ای نان تست جدا کرده و چند قاشق شیر روش میریزیم تا گرم وخمیری بشه همراه ادویه ها وسیر رنده شده، چرخ میکنیم وبه سینه چرخ شده اضافه ومخلوط میکنیم دو عدد سفیده رو با هم‌زن میزنیم تا فرم بگیره وبه مخلوط سینه اضافه و هم میزنیم تا خوب قاطی ویکدست بشه حال مواد سوسیس اماده شده اگر کاور سوسیس که دارید هیچی از اون استفاده میکنید اگر مثل من ندارید سلفون رو باز کرده وابعاد سی در سی یا چهل در چهل سه لایه رو هم بندازید تا لایه ضخیمی بدست بیاد مواد رو تو قیف میریزیم واز طول رو سلفون بریزید وسلفون رو دورش بپیچید ورول کنید یک سر آن را محکم با نخ میبنیدیم من از نخ بند صورت 🙈که محکم هست دو لایه کردم استفاده کردم با دست مواد سوسیس رو فشار داده به قسمتی که با نخ محکم کردیم تا فشرده وهوایی توش باقی نمونه ودوباره سر دیگه رو هم محکم میبنیدم حال که سوسیس ها رو آماده کردیم دریک قابلمه آب را جوش اورده وسوسیس ها رو توش میندازیم به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت تا بپزن سپس بیرون اورده ومیزاریم کاملا سرد بشن سلفون رو جدا کرده و برش زده میزنیم وسرخ کرده ونوش جان بفرمایید این سوسیس در انواع پیتزا،سوسیس بندری،سوسیس سیب زمینی ... استفاده میشه و بسی خوشمزس 😋 سلفون باید طوری بپیچید که موقع پخت تو آب .اب داخلش نره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 6عدد ران مرغ پخته و سرد شده 5٠٠ گرم سیب زمینی آب پز و پوره شده نمک و فلفل به مقدار لازم ١ و نیم قاشق چایخوری پاپریکا ١ قاشق چایخوری کاری 6٠ گرم آرد 5٠ گرم پنیر رنده شده ٢ عدد زرده تخم مرغ تخم مرغ پودر سوخاری دستور تهیه: سیب زمینی ها را بجوشانید و آنها را رنده کنید. آنها را با نمک ، فلفل ، پاپریکا ، کاری ، آرد ، زرده تخم مرغ و پنیر مخلوط کنید. دستان خود را با روغن زیتون مرطوب کنید و بخش هایی از مخلوط را مانند ویدئو جدا کنید. آنها را دور ران های مرغ پخته شده قرار دهید. سپس آنها را دو بار در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و به مدت 5-٧ دقیقه در تابه سرخ کنید تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی یخی توت فرنگی سه لیوان توت فرنگی خرد شده 1.5 لیوان شیر نارگیل نصف لیوان عسل نوک ق چایخوری وانیل . همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید مخلوط را داخل قالب بستنی بریزید یک ساعت فریز کنید بعد از یکساعت چوب بستنی را داخل ان قرار دهید و حدود شس ساعت فریز کنید . به جای شیر نارگیل از مخلوط شیر عسلی و شیر معمولی استفاده کنید در اینصورت شکر حذف میشود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان اندازه من با کاسه هستش شما میتونید با لیوان ویا هر ظرف ویگری اندازه بگیرید اندازه ها دو به یک هست مثلا دو کاسه اب آلوی از الک رد شده یک کاسه شکر آلو حتما بعد از اینکه از الک رد بشه باید اندازه بگیرید آلوها رو تمیز شسته وخشک کنید هسته آلو رو دربیارید الوها وبریزید تو قابلمه وبزارید رو گاز با شعله متوسط وبا گوشت کوب یا پشت قاشق فشار دهید تا آب بندازه (اب نریزید) فقط باید با آب خود بپزه ونرم بشه حدود ده دقیقه تا یک ربع البته بستگی به مقدار آلو هم داره وقتی آلوها اب انداختن ونرم شدن از صافی رد میکنیم وبعد از الک تفاله زیادی نداره الوی صاف شده من دو کاسه پر بود یک کاسه شکر ودو سوم کاسه آب میخواد آب وشکر رو میزاریم رو گاز تا شکر تو آب حل بشه وقوام بیاد وقتی قوام اومد آلوی از الک رد شده رو میریزیم مواظب باشید وقتی جوش اومد سر میره. شعله بالا باشه تا زود قوام بیاد ورنگش تیره نشه حدود بیست وپنج دقیقه تا نیم ساعت باید قوام اومده باشه نزارید زیادی قوام بیاد چون شربت آلو پس از سرد شدن غلیظ تر میشه اگه با شعله کم قوام بیاد رنگ شربت تلخ میشه بعد از اینکه قوام اومد تو شیشه بریزید وبزارید یخچال شش ماه تا یکسال دوام داره بعضی از خانوما با هسته میپزن ولی موقعی که از صافی رد میکنید هسته ها زیر دست میاد 😯 تفاله خیلی کمی داره میتونید کمی نمک روش بپاشید وباهاش لواشک درست کنید یا همین طور بزارید ظرف دربسته وبزارید یخچال کمی نمک بپاشید روش ونوش جان بفرمایید‌وااای چقدر تررررشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نوع پیتزا موادش کاملا هر چی که دوست دارید بریزین و سلیقه ای و خیلی ایده خوبی برای مهمونی ها و حتی برای بچه ها . اون قدر خوش خوراکه که کلی طرفدار داره 😊. . . برای 16 عدد نان باگت 4 عدد گوشت چرخ کرده 150 گرم قارچ 6 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد ذرت 3 تا 4 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین . من به این صورت عمل کردم . یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم . قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم . برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم . نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم . داخل فر 180 درجه به مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دادم اخر هم 2 دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه . حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک خوراک لذیذ مواد لازم: 3تا 4 عدد بادمجان 300 گرم گوشت چرخ کرده یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک کاسه آب یک عدد پیاز کمی جعفری فلفل دلمه ای یک عدد نمک و فلفل روش تهیه: بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم. بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم. مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد. برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم. بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم. ظرف را در فر با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود. میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز اومدم این مدل مرغ رو آموزش بدم که اگه دوست داشتین برای شام درست کنید. . مرغ رو با نمک.زردچوبه.فلفل یا پاپریکا و آبلیمو و پیاز مزه دار کنید. اون موادم که برای طعم گرفتن مجدد هنگام سرخ شدن مرغ ها هستش. الان حتما میگین با کیسه گذاشته تو فر و سرطان زا هست و از این چیزا.اینا کیسه های مخصوص فر هست به اسم تنورک که وقتی مواد رو توش گذاشتین چندتا سوراخ ریز روش بزنین که هوا توش جریان داشته باشه.اگرم از این کیسه ها پیدا نکردین.میتونین از فویل استفاده کنید و جوجه ها رو توی سینی فر بزارین و روش رو فویل بزارین. اگر کلا نخواستین از فر استفاده کنید هم میتونید روی گاز با حرارت کم سرخشون کنید. دیگه فکر کنم نکته ای نمونده باسه نوش جان. آها راستی اون سیب زمینی ها رو هم بد نیست طعم دار بشن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب چوبی مواد لازم:::: 500گرم گوشت چرخ کرده کم چرب 1 عدد فلفل قرمز کاپیا (جایگزین دلمه ای قرمز) 3 عدد فلفل سبز باریک (جایگزین دلمه ای سبز) 1 عدد پیاز یه مشت جعفری 3-4 حبه سیر فلفل سیاه پول بیبر (فلفل قرمز پرک شده ) زیره نمک مقدار ادویه ها بسته به ذائقه خودتان میباشد. سالاد:::: پیاز خلالی خرد شده جعفری خرد شده گوجه فرنگی خرد شده آب لیمو ترش سماق طرز تهیه کباب::::: سبزیجات روهمراه با گوشت چرخ کرده داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرفی ریخته و حدود7-8 دقیقه استراحت داده زیاد استراحت نکند چون سبزیجات داخلش باعث میشه که مواد آب بندازه.از مواد به اندازه مناسب برداشته و روی سیخ قرار دهید و مثل کلیپ شکل دهید. و داخل تابه مناسب کمی روغن مایع بریزید و پشت و روش را سرخ کنید.میتوانید با سالاد پیاز و جعفری همراه با گوجه فرنگی داخل نان لواش و یا با پلو سرو کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛