فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_لیوانی
مواد لازم کرم :
1 لیتر شیر
1 پیمانه آرد
1 پیمانه شکر
1 قاشق سوپ خوری کره
200 میلی لیتر خامه
وانیل
طرز تهیه:
شیر ، آرد ، شکر و کره را داخل ظرف مناسب بریزید روی حرارت قرار دهید هم بزنید تا به قوام لازم برسد سپس از روی حرارت بردارید زمان بدید تا خنک بشه سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
بیسکوییت پتی بور پودر کنید کف ظرف ریخته مقداری از کرم اضافه کنید برش های میوه رو مثل فیلم داخل ظرف قرار بدید موز خورد شده رو اضافه کنید مواد لایه لایه اضافه کنید طوری ک لایه آخر کرم باشه و روشو با خامه و مواد دلخواهتون تزیین کنید 🍒
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کشمش و گردو
تخم مرغ نسبتا بزرگ سه عدد
شکر دو سوم لیوان حدود ۱۸۰ گرم
ماست سفت وشیرین سه چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آرد شیرینی پزی دو لیوان پر
کشمش یک استکان
گردو مقداری
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
از هر قالبی میتونید استفاده کنید بیست در سی
قالب رو چرب وارد پاشی کنید بهتره کف قالب دو عدد کاغذ روغنی بندازید.
قابلمه رویی ویا چدن(استیل ویا تفلون نمیشه) بزارید رو گاز با حرارت متوسط رو به پایین تا گرم بشه ومثل فر عمل کنه
کشمش رو حدود نیم ساعتی تو آب سرد خیس کنید تا نرم بشه سپس تو آبکش بریزید.
گردو رو خرد کنید
کشمش وگردو رو مخلوط کنید یک قاشق آرد روش بریزید تکون بدید تا به آرد آغشته بشه آرد اضافه رو دور بریزید.
تخم مرغ ووانیل و شکر رو با سرعت بالای همزن بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه.
سپس ماست رو اضافه کنید یک دقیقه بزنید سپس روغن مایع اضافه کنید در حد مخلوط کردن بزنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر که قبلا الک شده در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر با سرعت کند همزن بزنید تا یکدست بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ و سبزیجات
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ و سبزیجات😋
یک وعده غذایی بسیار خوشمزه که با تمام سبزیجات موجود در خونه میتونید اون رو تهیه کنید، توصیه می کنم حتما امتحانش کنید.
.
مواد مورد نیاز
500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان
1 استکان چای ترکی روغن زیتون
نمک، فلفل، زیره سبز، آویشن،
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
.
2 تکه کدو تنبل
2 عدد سیب زمینی متوسط
500 گرم قارچ
3-4 عدد فلفل سبز
3 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز متوسط
3-4 حبه سیر
1 فنجان آب
طرز تهیه
ابتدا ادویه جات، روغن، رب گوجه فرنگی و نمک را به گوشت مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد تشکیل دهنده دیگر را برش بزنید.
همه آنها را در سینی فر مخلوط کنید.
1 فنجان آب را روی آن بریزید و با کاغذ پخت خیس شده آن را بپوشانید.
من روی اون رو هم فویل گذاشتم
1 ساعت و 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه بگذارید.
قبل از اینکه از فر در بیارید، آن را باز کنید و 5-10 دقیقه دیگه اون رو بپزید تا کمی قرمز بشه...
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه گوشت
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سمبوسه گوشت👌
مواد لازم:
گوشت راسته گوساله استیکی: 450 گرم
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل: 1 قاشق چایخوری
زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
پودر چیلی: 1 قاشق چایخوری
سیر: 4 حبه
پیاز: 1 عدد
فلفل دلمه ای: 3 عدد
پنیر رنده شده مخلوط پنیرپیتزا و پنیرچدار: 3 فنجان
پنیرمونتری جک: 220 گرم ورقه ای
چیپس ترتیلا: 18 عدد
گشنیز تازه: 2 قاشق غذاخوری
نان لواش یا نان آرد ذرت: به مقدار لازم
طرز تهیه:
استیک ها را آغشته به نمک، فلفل، پودرچیلی، زیره سبز و روغن زیتون کنید.روی ماهیتابه با شعله بالا هر طرف را سه دقیقه سرخ کنید.استیک ها را برداشته، 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.توی ماهیتابه روغن ریخته، پیاز و سیر ریز شده را همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن فلفل دلمه ای ها، نمک و فلفل را بریزید بعد از پنج دقیقه پختن و نرم شدن بردارید.استیک ها را به قطعات 1 سانتیمتری ریز کرده، روی مخلوط فلفل دلمه، پیاز و سیر ریخته و هم بزنید.حال با نان لواش، مخلوط پنیرموزارلا و چدار، چیپس ترتیلا، یک ورقه پنیرمونتری جک و مخلوط گوشت سمبوسه های خود را درست کرده و داخل ظرف فر قرار دهید، روی آن ها مخلوط پنیر رنده شده ریخته و داخل فر برای 25 دقیقه بپزید.
سمبوسه ها را همراه با گشنیز تازه و سس های مختلف مثل کچاپ، مایونز، پستو و خردل سرو کنید.
بجای پنیرمونتری جک از پنیرسوئیسی و به جای چیپس ترتیلا با توجه به ذائقه از چیپس های مختلف استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک زبرا😋
مواد لازم🔻
تخم مرغ : سه عدد
شکر : سه چهارم لیوان
وانیل : نوک قاشق چای خوری
شیر : یک لیوان
روغن مایع : سه چهارم لیوان
آرد گندم یا آرد شیرینی پزی : دو لیوان
بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
جوز هندی : نصف قاشق چای خوری
پودر کاکائو : یک قاشق غذاخوری
آرد گندم یا شیرینی پزی برای نصف مواد : یک قاشق غذاخوری
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاورما مرغ
ادویهها: نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل ( نصف ق مرباخوری) و دارچین ( کمتر از نصف قم) و آویشن (نصف ق م) و پاپریکا (نصف قم )و پودر تخم گشنیز ( نصف قم)
و سه حبه سیر تازه ( سیر تازه معمولا بوش کمتره )
آبلیمو حداقل دو قاشق ( کم یا زیادش ذائقهایه، ولی من پیشنهادم اینه که بین دوتا پنج قاشق باشه)
روغن زیتون پنج قاشق
مرغ خرد شده حدود هشتصد گرم
ماست یک پیمانه
پیاز یک عدد
مواد مرغی توی ماهیتابه حدود بیست دقیقا زمان لازم داره تا بپزه و آبش کشیده و بشه و یهکوچولو سرخ بشه. × اگه زمان زیادی میبره تا دستگاهتون نونها رو گریل کنه، پیاز و جعفری و خیارشور روی لای ساندویچ نگذارید × من روی پیاز جعفری، سماق ریختم و عاشق این ترکیبم ×نون پیتا یا نون مدیتزانهای یا نون عربی معمولا بهصورت بستهبندی کارخونهای توی سوپرها هست.
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کروکت با مغز کوکتل
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کروکت_کوکتل
3 عدد سیب زمینی آبپز
سیب زمینی ها را داغ داغ رنده کنید یا بکوبید و بعد کنار بگذارید تا خنک شوند.
تخم مرغ 2 عدد
تخم مرغ ها را به سیب زمینی خنک شده اضافه و مخلوط کنید
پودر سیر+نمک+فلفل اضافه و مخلوط کنید.
سوسیس کوکتل یا هادداگ را برش نازک بزنید و سرخ کنید.
هر بار مقداری از مواد سیب زمینی برداشته و در دست باز کنید،یک برش سوسیس سرخ شده به همراه کمی پنیر پیتزا یا یک تکه پنیر ورقه ای زرد(پنیر تست)داخل مواد خمیری بگذارید و در دست فرم دهید.
حتما مواد خمیری باید خنک شود تا چسبندگی آن کم شود و راحت فرم بگیرد.
اگر مواد شل بود و انسجام کافی را نداشت و بعد از خنک شدن هنوز چسبنده بود 1 تا 2 قاشق آرد سوخاری یا آرد سفید به آن اضافه کنید.
.
بعد از اینکه همه کروکتها را فرم دادید،یکی یکی ابتدا در آرد سفید(آرد شیرینی پزی) و بعد در تخم مرغ همزده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
سپس کروکتها را 1 ساعت در فریز قرار دهید تا منجمد شوند و بعد به صورت منجمد در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شوند.
حتما کروکتها را به صورت منجمد سرخ کنید تا از هم نپاشند.
کروکتها نباید درز و شکاف داشته باشند وگرنه در روغن از هم میپاشند.
به جای سوسیس از مرغ پخته و ریش ریش شده و یا مواد گوشت چرخکرده سرخ شده میتوانید استفاده کنید.
با این مواد حدود 17 تا 19 عدد کروکت خواهید داشت.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شوید لوبیا پلو
برای 3 تا 4 نفر
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
شوید خشک پودر شده به میزان لازم (ما خشک می ریزیم شما خواستین تازه بریزین)
نمک و زردچوبه و ادویه پلویی و زیره سیاه به میزان لازم .
برنج رو از قبل خیس کردم .
لوبیا رو هم از قبل خیس کردم و موقعی که خواستم بپزم آبش رو بیرون ریختم و دوباره توش آب ریختم و گذاشتم بپزه .
برنج رو آبکش کردم .
لا به لای پلو برنج سفید و لوبیا چشم بلبلی و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی (من آماده از عطاری می گیرم ) و (مقداری زیره سیاه کوبیده شده هم بریزین خوبه من این بار نریختم ) و گذاشتم برنج دم بکشه . همون طور که گفتم مامانم همیشه یه مقدار گردو رو کمی خرد می کرد وهمین موقع لا به لای پلو می ریخت ، واقعا خوشمزه می شد .
من کوفته قلقلی درست کردم کنار غذا . یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و پیاز رو با گوشت به همراه نمک و زردچوبه مخلوط کردم ، ورز دادم و قلقلی درست کردم و بعد توی روغن سرخ کردم .
بعد از پخت برنج رو توی دیس کشیدم و کمی از پلو رو زعفرانی کردم و توی دیس برای تزیین استفاده کردم .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شوید لوبیا پلو
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛