eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب چوبی مواد لازم:::: 500گرم گوشت چرخ کرده کم چرب 1 عدد فلفل قرمز کاپیا (جایگزین دلمه ای قرمز) 3 عدد فلفل سبز باریک (جایگزین دلمه ای سبز) 1 عدد پیاز یه مشت جعفری 3-4 حبه سیر فلفل سیاه پول بیبر (فلفل قرمز پرک شده ) زیره نمک مقدار ادویه ها بسته به ذائقه خودتان میباشد. سالاد:::: پیاز خلالی خرد شده جعفری خرد شده گوجه فرنگی خرد شده آب لیمو ترش سماق طرز تهیه کباب::::: سبزیجات روهمراه با گوشت چرخ کرده داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرفی ریخته و حدود7-8 دقیقه استراحت داده زیاد استراحت نکند چون سبزیجات داخلش باعث میشه که مواد آب بندازه.از مواد به اندازه مناسب برداشته و روی سیخ قرار دهید و مثل کلیپ شکل دهید. و داخل تابه مناسب کمی روغن مایع بریزید و پشت و روش را سرخ کنید.میتوانید با سالاد پیاز و جعفری همراه با گوجه فرنگی داخل نان لواش و یا با پلو سرو کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان از هر میوه ای بجای توت فرنگی واز هرژله ای به ذائقه خودتون میتونید استفاده کنید دوبسته ژله رو با یک ونیم لیوان آبجوش حل کنید وکنار بزارید تا سرد بشه اما نبنده ببخشید‌رو فیلم اشتباهی نوشتم یک ونیم لیوان آب جوش باید باشه نصف ژله آلورا رو با سه چهارم لیوان آب جوش حل کرده قالب مورد نظر را با چند قطره روغن مایع چرب میکنیم وکج میزاریم ژله آلورا که خنک شده میریزیم وبه ارومی میزاریم یخچال تا نیم بند بشه از یخچال بیرون آورده وتوت فرنگیها که شستیم وخشک کردیم روش می چینیم ودوباره چند دقیقه میزاریم یخچال حال ژله خنک شده یک لیوان ونیم بستنی که تو دمای محیط شل شده بهش اضافه وخوب مخلوط میکنیم وبه آرومی میریزیم رو توت فرنگی ها بزارید یخچال به مدت ۶ الی ۸ ساعت تا ببنده من از ژله توت فرنگی وبستنی وانیلی استفاده کرده از هر قالبی میتونید استفاده کنید بهترین قالب رویی وپلاستیکی هستش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مایه دلمه: یه پیمونه برنج آبکش شده، نصف پیمانه لپه، دو سه قاشق سبزی معطر ( من فقط ترخون ریختم) و ادویه هایی که توی فیلم میبینید. و حسابی طعمش ملس بود: ترش و شیرین. برای مایه گوشتی هم دویست گرم گوشت چرخکرده، یه پیاز متوسط ( سرخ شده) ، دو قاشق رب، نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین. اون کاسه کوچیک سمت راست هم توش اندازه یه پیاز داغ هست، که موقع فیلم گرفتن یادم رفت بریزمش توی کاسه اصلی 😁 برای درست کردن دلمه های جا افتاده و خوشمزه، دلمه ها باید با شعله ملایم کاملا پخته بشه. نکته جالب اینکه در تمام مدت پخت اصلا مایه گوشتی از داخل پیاز ها خارج نشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام ♥️صبح دوشنبه تون 🌸به طراوت باران ♥️دلتـ💞ـون‌ 🌸به ‌پاکی نسیم‌ صبحگاهی ♥️خوشه ‌های افکارتون 🌸‌سبز و پایدار ♥️لحظه‌‌هاتون ‌شاد و 🌸بارش بوسهای خدا ♥️پای تمام ‌آرزوهاتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عزیزان این رولت کالباس یا کرپ ژامبون ایده بسیار عالی برای پذیرایی در مهمانی ها و مراسم ها هستش . من که خیلی دوسش می دارم و به عنوان یه فینگر فود خیلی کاربرد داره . برای تهیه کرپ تخم مرغ 3 عدد آرد سفید 1 لیوان شیر 1 لیوان نمک مقداری همه مواد به دمای محیط برسن . شیر و آرد الک شده رو به آرامی و کم کم با هم مخلوط کردم و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر کدوم رو جدا گانه با همزن دستی یه دقیقه زدم ، کمی نمک اضافه کردم . داخل تابه مستطیلی ( برای من 20 در 30 بود) رو خیلی کم با کره چرب کردم و روی حرارت قرار دادم ، از موادم دو ملاقه داخلش ریختم بعد که یه طرف سرخ شد و برگردوندم تا طرف دیگه بپزه . حالا اگه خواستین تعدادیش رنگی بشه دو ملاقه بردارین و توی یه ظرف جداگانه چند قطره رنگ خوراکی (فرقی نداره چه نوعی باشه) بریزین و رنگ کنین (از زعفران و آب لبو و یا رنگ های طبیعی هم میشه ولی رنگ خوراکی خوشرنگ تر و خوشگل تر می کنه) با این مواد 3 عدد کرپ به دست میاد . هر کرپ هم تقریبا 8 الی 10 تا رول میشه. در کل حدودا نزدیک 25 تا 30 عدد میشه . بعد که هر کدوم رو که پختم روی یه دستمال تمیز پهن کردم و به درازا رول کردم با پارچه و گذاشتم یخچال حدودا یه ساعت . داخل کرپ کالباس گوشت 5 تا 6 تکه خیارشور 2 عدد سیب زمینی پخته شده 3 عدد سس مایونز حدودا 2 ق غ سیب زمینی ها رو آبپز کردم و بعد پوستشون رو کندم و رنده کردم ، خیار شور رو خرد کردم ، از پیازچه و جعفری خرد شده هم می تونین استفاده کنین (حدودا دو قاشق خرد شده ) ، این ها رو با هم قاطی کردم و کمی سس مایونز بهش اضافه کردم . حالا کرپ ها رو از یخچال بیرون آوردم ، رولش رو باز کردم ، سطحش کمی سس مایونز مالیدم ، روش کالباس گذاشتم و روی اون مواد سیب زمینی و خیارشور رو ریختم و بعد آهسته رول کردم . بعد دوباره یخچال گذاشتم رول ها رو تا کمی خودش رو بگیره و بعد با چاقوی تیز برش دادم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان قبل از استفاده مرغ رو حتمایکساعت تو ابو نمک بزارید یا با آب بزارید رو شعله گاز کفش که بالا اومد دور بریزید و مصرف کنید تا بوی مرغ گرفته بشه من امروز تو آب ونمک گذاشتم طعم زعفران وکره 😋😋 پیاز فراوان رو خلالی خرد کنید کف ماهی تابه کمی روغن وکره بریزید کره که آب شد پیاز رو اضافه کرده وتکه های مرغ رو روش میچینم ودرشو میزاریم و شعله رو خیییییلی کم میکنم تا پیاز ها آب بندازن ومرغ باهاش بپزه بعد از نیم ساعتی در ماهی تابه رو برداشته نمک وفلفل قرمز میزنیم دوباره درشو میزاریم تا نیم ساعت دیگه،سپس تکه های مرغ رو برمیگردونیم وزعفران دم کرده اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا پیازها ومرغ با هم سرخ بشن به همین راحتی☺ عزیزان تو این نوع پخت به هیچ وجهههه آب وزردچوبه نزنید طعم کره رو دوست ندارید فقط روغن بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. باقالی پلو با ماهیچه🤤😋 . البته درستش این بود که یک ظرف ژله هم درست میکردم میزاشتم کنارش😂😂😂 . بریم برای یک توضیح مختصر . ماهیچه ها رو با پیاز، سیر و هویج و کمی روغن تفت بدین به همراه زدچوبه و فلفل سفید، بعد روش آب بریزید و بزارید تا خوب بپزه اگر در قابلمه میزارید ۲ ساعت اگر زودپز نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کافیه⏲ . بعد از پخته شدن بهش نمک بزنید و دوباره بزارید روی گاز🧂 . برنج رو خوب بشورید بزارید خیس بخوره و بهش نمک بزنید بعد از ۱ ساعت بزارید آب جوش بیاد، برنج و بهش اضافه کنید بعد یک جوش باقالی رو بریزید صبر کنید تا چند جوش بخوره . حالا نوبت آبکش 💦 . کمی روغن و آب و زعفرون دم کرده کف ظرف بریزید سیب زمینی یا نان یا کاهو برای تهدیگ‌بزارید یک لایه برنج و باقالی و بعد شوید و این کار رو تکرار کنید اگر از شوید تازه استفاده کنید که عالیه👌🏼 . برنج و بزارید دم بکشه . در آخر وقتی غذا رو کشیدید روش کمی روغن محلی آب شده بریزید و تمام😋 . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نكته هاي ذرت مكزيكي استفاده از كنسرو شيرين ذرت،پخت ادويه ها همزمان با قارچ ذرت،و اين كه آب ذرت و قارچ بايد كاملا كشيده بشه،بعد مواد رو اضافه كنيد خاموش بودن شعله هنگام اضافه كردن مايونز❤️ . . مواد لازم( ٤ نفر)👨🏻‍🍳 كنسرو ذرت (٢ عدد) >> ٢٤٠ گرم قارچ >> ٢٠٠ گرم پنير پيتزا >>١٥٠ گرم كره حيواني>> ٥٠ گرم (نمك ،فلفل سياه ،آويشن ، فلفل قرمز از هركدام >> نصف قاشق مربا خوري ) نصف يك ليمو پنه پخته شده >> ١ پيمانه چيپس خلالي >> سليقه اي . . روش پخت👨🏻‍🍳✍️ كره رو يكم آب ميكنيم و ذرت و قارچ و ادويه ها رو با هم ١٠ دقيقه ميپزيم (در بسته ،حرارت متوسط) بعد در ظرف رو بر ميداريم ،حرارت و كم ميكنيم تا آبش خشك بشه ،پنير و ليمو رو اضافه ميكنيم ،گاز رو خاموش ميكنيم و هم ميزنيم،پنه رو ١٠ دقيقه ميپزيم و همراه با چيپس خلال اضافه ميكنيم بهش ،در آخر هم مايونز رو اضافه ميكنيم،اگر خواستين دوباره روش آويشن بزنيد و با سس تند و ليمو تازه نوش جان كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زردآلو رسیده -۲ کیلوگرم پرتقال ۱کیلوگرم لیمو شیرازی یک شکر ۳کیلو ----------------- همه میوه ها را شسته و دانه ها را بادقت‌درمیاریم پوست پرتقال ولیموراگرفته همه راباهم از چرخ گوشت رد می کنیم. شکر رااضافه می کنیم باید خوب مخلوط شود! بعد ، یک روز دریخچال قرار میدهیم بعدازیک‌روز روی حرارت قرارمیدیم‌ وقتی جوش اومد شعله راکم کرده ومیزاریم شربت مربابه غلظت کافی برسه سپس شیشه ها و درب آنها را در حدود ۱۵دقیقه در آب جوش استریلیزه میکنیم.مربارا داخل شیشه هاریخته ریخته ودرب شون را محکم میبندیم! آنها را در جای خنک یا در یخچال قرارمیدهیم❤️🌹 این مربا همراه با کره برای صبحانه بسیارخوشمزه ومناسب هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قیمه بادمجون آینازجون برای این قیمه خوشمزه من اول دوتا پیاز بزرگ و رنده کردم یکم با روغن تفت دادم بعد گوشت گوسفندی و با پیاز حسابی تفت دادم بعد لپه ای که یساعتی خیس خورده بود با آب وسه بار آبش و عوض کرده بودم وبهمراه گوشت و پیاز تفت دادم وبعد ده دقیقه بهش رب و اضافه کردم ودرآخر آب ریختم توقابلمه تا حدودا سه ساعت که قیمه من پخت و کاملا جاافتاد فقط نیم ساعت اخر دوتا لیموعمانی انداختم توقابلمه😋😋😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ 3 عدد شكر 1/5 ليوان شير 1/5 ليوان روغن مايع نصف ليوان بكينگ پودر 1 ق م وانيل 1 ق م آرد 2 ليوان پودر كاكائو 4 ق غ ابتدا شير،شكر،روغن مايع و وانيل را باهم مخلوط كرده چند دقيقه باهمزن ميزنيم يك ليوان از مايع برداشته كنار ميگزاريم بعد تخم مرغارو دونه ب دونه اضافه كرده همزده و ارد و بكينگ پودر را باهم سه بار الك كرده و اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده بشكل دوراني همزده و داخل قالب ك كاغذ روغني پهن كرديم مايع كيك را ريخته داخل فر با درجه حرارت 180 بمدت 35 دقيقه قرار ميدهيم بعد از پخت كيك يك ليوان از مايع ك برداشته بوديم روي كيك ريخته ميزاريم تا جذب كيك بشه بعد سرو ميكنيم. رسپی امتحان شده👌👌👌 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. باقالی پلو با ماهیچه🤤😋 . البته درستش این بود که یک ظرف ژله هم درست میکردم میزاشتم کنارش😂😂😂 . بریم برای یک توضیح مختصر . ماهیچه ها رو با پیاز، سیر و هویج و کمی روغن تفت بدین به همراه زدچوبه و فلفل سفید، بعد روش آب بریزید و بزارید تا خوب بپزه اگر در قابلمه میزارید ۲ ساعت اگر زودپز نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کافیه⏲ . بعد از پخته شدن بهش نمک بزنید و دوباره بزارید روی گاز🧂 . برنج رو خوب بشورید بزارید خیس بخوره و بهش نمک بزنید بعد از ۱ ساعت بزارید آب جوش بیاد، برنج و بهش اضافه کنید بعد یک جوش باقالی رو بریزید صبر کنید تا چند جوش بخوره . حالا نوبت آبکش 💦 . کمی روغن و آب و زعفرون دم کرده کف ظرف بریزید سیب زمینی یا نان یا کاهو برای تهدیگ‌بزارید یک لایه برنج و باقالی و بعد شوید و این کار رو تکرار کنید اگر از شوید تازه استفاده کنید که عالیه👌🏼 . برنج و بزارید دم بکشه . در آخر وقتی غذا رو کشیدید روش کمی روغن محلی آب شده بریزید و تمام😋 . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نكته هاي ذرت مكزيكي استفاده از كنسرو شيرين ذرت،پخت ادويه ها همزمان با قارچ ذرت،و اين كه آب ذرت و قارچ بايد كاملا كشيده بشه،بعد مواد رو اضافه كنيد خاموش بودن شعله هنگام اضافه كردن مايونز❤️ . . مواد لازم( ٤ نفر)👨🏻‍🍳 كنسرو ذرت (٢ عدد) >> ٢٤٠ گرم قارچ >> ٢٠٠ گرم پنير پيتزا >>١٥٠ گرم كره حيواني>> ٥٠ گرم (نمك ،فلفل سياه ،آويشن ، فلفل قرمز از هركدام >> نصف قاشق مربا خوري ) نصف يك ليمو پنه پخته شده >> ١ پيمانه چيپس خلالي >> سليقه اي . . روش پخت👨🏻‍🍳✍️ كره رو يكم آب ميكنيم و ذرت و قارچ و ادويه ها رو با هم ١٠ دقيقه ميپزيم (در بسته ،حرارت متوسط) بعد در ظرف رو بر ميداريم ،حرارت و كم ميكنيم تا آبش خشك بشه ،پنير و ليمو رو اضافه ميكنيم ،گاز رو خاموش ميكنيم و هم ميزنيم،پنه رو ١٠ دقيقه ميپزيم و همراه با چيپس خلال اضافه ميكنيم بهش ،در آخر هم مايونز رو اضافه ميكنيم،اگر خواستين دوباره روش آويشن بزنيد و با سس تند و ليمو تازه نوش جان كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام هوای گرم و انواع بستنی حسابی می چسبه 😍😋 بستنی خوشمزه و دوست داشتنی با پودر ژله 😊 . پودر ژله ۲۰ گرم (۲ ق غ) خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (حدود یک پاکت) شیر عسلی ۴۰۰ گرم ( یک قوطی) آب گرم ۱ لیوان آب سرد ۱ لیوان برای درست کردن این بستنی از هر طعم دلخواه می تونید استفاده کنید و پودر ژله دلخواهتون رو می تونید بریزید. شیر عسلی ، شیر تغلیظ شده هست .( قوطی های الفجر) من خودم خونه درست کررم همون شیر عسلی خونگی که چند مدت قبل آموزشش رو گذاشتم . اگر دوست داشتید خونه درست کنید آموزشش اینجاست 👈 ، من دستور شیر عسلی رو دو برابر کردم تا این مقدار به دست بیاد . اگر هم شیر عسلی حاضری خواستید بگیرید در هایپرمارکت ها و لوازم قنادی فروشی ها دارند . پودر ژله و آب گرم رو داخل میکسر ریختم و یکی دو دقیقه ترکیب کردم . بعد آب سرد ، خامه ، شیر عسلی رو ریختم و با میکسر یکی دو دقیقه زدم . اگر خواستید رنگش بیشتر مشخص بشه و دل به خواهی می تونید یک قطره رنگ خوراکی هم بریزید. مواد رو داخل ظرفی ریختم و در فریزر به مدت ۲ ساعت قرار دادم . بعد از فریزر بیرون آوردم و ده دقیقه با همزن مواد رو خوب زدم . مجدد داخل ظرفی ریختم و حدود یک شبانه روز در فریزر قرار دادم . بستنی آماده است ‌. با این میزان مواد بالا نزدیک یک کیلو بستنی داریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای۴ نفر آلو سیاه ۴ کیلوگرم شکر ۳ کیلوگرم گلاب به مقدار لازم هل به مقدار لازم ۱- ابتدا آلوهارا شسته وخشک میکنیم ۲- آلوهارا درون قابلمه ریخته وشکر را به آن اضافه کرده درب قابلمه را گذاشته وبه مدت ۳ساعت کنار میگذاریم تا آب بندازد ۳- قابلمه را روی شعله متوسط میگذاریم تا خوب شکر آب شود و آلو ها پخته شود ۴- کف جمع شده روی مربا را برمیداریم ۵- مربا که قوام آمد هل و گلاب را اضافه میکنیم ۶- بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر میریزیم سایر نکات اندازه شکربستگی به طعم آلوها داره اگه شیرین باشه این اندازه شکر کفایت میکنه اگه ترش باشه نیم کیلو اضافه تر بردارید. استفاده از هل وگلاب اختیاری است ولی برای خوش عطرشدن پیشنهاد میکنم استفاده کنید. درصورت تمایل میتونین هسته آلو رو بعد از سرد شدن جدا کنید. نیاز به آب نداریم چون خود آلو ها خیلی آب میندازه 🍔 🍖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذاي آمريكايي لذيذ و خوشمزه پيش غذاي شيك و مجلسي🍽 سینه مرغ 4 عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ژامبون مرغ یا گوشت 4 ورق پنیر زرد ورقه ای 4 عدد تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری 300 گرم روغن مایع به مقدار لازم سینه مرغ را از کنار آن برش داده، با نمک و فلفل مزه دار کنید؛ یک ورق ژامبون و یک ورق پنیر داخل برش قرار دهید و با خلال چوبی آن را ببندید؛ تخم مرغ را هم زده، سینه مرغ را در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری بغلطانید؛ سینه مرغ پرشده را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی رنگ شود. کوردن بلو را به همراه سبزیجات بخارپزشده سرو کنید.🫔🫔🫔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هـزار سـلام🕊🌸 بـه نشانه ی هـزار دعای سلامتی و هـزار درود 🕊🌸 بـه نشانه ی هـزار آرزوی زیـبـا 🕊🌸 تـقدیم شمـا بـاد روز زیبای سه شنبه تـون بخیر🕊🌸