دلمه کلم
مواد لازم:
1 کلم کلم سفید اندازه متوسط
برای ملات داخلی
3 لیوان برنج آب چاک
300gr گوشت چرخ کرده نصف جعفری جعفری
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ؛ یک قاشق غذاخوری کره
روغن مایع فنجان قهوه
ادویه های مورد علاقه شما
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه ، فلفل دلمه ای ،
فلفل دلمه ای یا 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون ،
نمک ، آب گرم تا نصف سینی.
برای سس:
کافیه نمک اب گرم و یک قاشق غذاخوری فلفل گوجه فرنگی مخلوط گوجه فرنگی رو قاطی کنیم
طدز تهیه:
قسمت ریشه کلم با وسط چاقو در وسط برداشته می شود ... برگهای کلم بدون پارگی به راحتی باز می شوند. کلم آب پز را در آب زیادی آب جوش بخورید. برنج شسته شده اضافه شده و اجازه می دهیم بعد از اضافه کردن آب روی حرارت کم بپزد. جعفری خرد شده اضافه می شود. بگذارید خنک شود. ساقه برگهای کلم پخته شده بریده شده و در فنجان قرار می گیرد. پر کردن از ملات داخلی که برنج و گوشت چرخ کرده پخته شده رو قاطی میکنیم با مقدار کمی روی برگهای طرفین پوشانده می شود ، به آرامی فشرده شده و فنجان معکوس می شود. روی سینی فر قرار دهید. سس را درون بسته بندی آماده ریخته می کنیم. پوشانده شده با کاغذ موم خیس 170 درجه. فر از قبل گرم شده به آرامی پخته می شود ... به صورت اختیاری با ماست سیر سرو می شود. .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه کلم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پای سیب زمینی با کوفته قلقلی
مواد لازم
برای پای سیب زمینی
4عدد سیب زمینی آبپزشده
1قاشق غذاخوری روغن مایع
3لیوان ماست
2حبه سیر
1قاشق چایخوری نمک(میتوانید با توجه به ذائقه تون کم یا زیاد کنید)
2 عدد تخم مرغ
برای کوفته قلقلی
100 گرم گوشت چرخ کرده گوسفند
100 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
1عدد پیاز کوچک رنده شده
1حبه سیر
نصف ق چ نمک
نصف ق چ فلفل سیاه
برای سس
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذا خوری روغن مایع
1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1ق چ نمک
برای روی پای
نصف دسته یا چند ساقه جعفری خرد شده
طرزتهیه
برای کوفته قلقلی در یه کاسه گوشتها و مواد لازم کوفته قلقلی رو بریزید و با هم ترکیب کنید و ورز بدید.20 دقیقه در یخچال بزارید و بعد از این مدت تکه هایی از مایه گوشتی به بزرگی گردو بگیرید و گرد کنید.روی آنها را را کمی روغن مایع اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید.
برای سس در یک تابه کوچک روغن مایع و کره را آب کنید تا داغ شود رب و نمک را در روغن و کره بریزید تا بوی خامی آن گرفته شود و خوش رنگ شود آن را سرخ کنید و بعد از روی گاز بردارید.
برای پای سیب زمینی ;سیب زمینها را آبپزکنید له کنید
و به شکل پوره درآورید.در یک قابلمه پوره سیب زمینی را با روغن مایع ترکیب کنید و گرم کنید روی آن ماست هم زده شده و تخم مرغ و سیر و نمک را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.در کاسه های پذیرایی پای سیب زمینی بریزید و روی آنها کوفته قلقلی بریزید و روی آنها سس را پخش کنید و سرو کنید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای سیب زمینی با کوفته قلقلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت گوشت
😍 مواد لازم برای ۲ تا رول:
گوشت چرخ کرده گوساله ۶۰۰ گرم
اسفناج خرد شده ۲ ق غذاخوری
پیاز رنده شده ۱ عدد (رنده ریز)
گردو خرد شده ۲ ق غذاخوری
فلفل دلمهسبز و زرد و قرمز هر کدام ۲ ق غذاخوری
پنیر پیتزا ۴ ق غذاخوری
نمک و زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وپودر سیر مقدار لازم
چطوری درستش کنیم!؟ 🤔
1️⃣گوشت و تو یه ظرف میریزیم و بهش نمک وفلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و پودر سیر و اضافه میکنیم به همراه پیاز رنده شده ای که آبشوکاملا گرفتیم و خوب ورز میدیم و نیم ساعت میذاریم تو یخچال.
2️⃣بعدش یه نایلون پهن میکنیم و نصف موادمونو روش صاف میکنیم به اندازه یک وجب و یه سمتش ۱ ق غ اسفناج و ۱ ق غ گردو و فلفل دلمه رنگیامونو هر کدام ۱ ق غ ودر آخر ۲ ق غ پنیر پیتزامونو اضافه میکنیم و به کمک نایلون مثل فیلم شروع میکنیم به رول کردن و سر وتهشم میبندیم و ۱ ساعت میذاریم یخچال تا استراحت کنه.
3️⃣بعد از ۱ ساعت که از یخچال در اوردیم روی صفحه گریل میذاریم و چهار طرفشو با سر وتهشو نگه میداریم تا قشنگ بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه کلم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه کلم
مواد لازم:
1 کلم کلم سفید اندازه متوسط
برای ملات داخلی
3 لیوان برنج آب چاک
300gr گوشت چرخ کرده نصف جعفری جعفری
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ؛ یک قاشق غذاخوری کره
روغن مایع فنجان قهوه
ادویه های مورد علاقه شما
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه ، فلفل دلمه ای ،
فلفل دلمه ای یا 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون ،
نمک ، آب گرم تا نصف سینی.
برای سس:
کافیه نمک اب گرم و یک قاشق غذاخوری فلفل گوجه فرنگی مخلوط گوجه فرنگی رو قاطی کنیم
طدز تهیه:
قسمت ریشه کلم با وسط چاقو در وسط برداشته می شود ... برگهای کلم بدون پارگی به راحتی باز می شوند. کلم آب پز را در آب زیادی آب جوش بخورید. برنج شسته شده اضافه شده و اجازه می دهیم بعد از اضافه کردن آب روی حرارت کم بپزد. جعفری خرد شده اضافه می شود. بگذارید خنک شود. ساقه برگهای کلم پخته شده بریده شده و در فنجان قرار می گیرد. پر کردن از ملات داخلی که برنج و گوشت چرخ کرده پخته شده رو قاطی میکنیم با مقدار کمی روی برگهای طرفین پوشانده می شود ، به آرامی فشرده شده و فنجان معکوس می شود. روی سینی فر قرار دهید. سس را درون بسته بندی آماده ریخته می کنیم. پوشانده شده با کاغذ موم خیس 170 درجه. فر از قبل گرم شده به آرامی پخته می شود ... به صورت اختیاری با ماست سیر سرو می شود. .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺صبح بوی زندگی
🌼بوی راستگویی
🌸بوی دوست داشتن
🌺و بوی عشق و مهربانی میدهد
🌼دوست خوبم ;
🌸هر کجا هستی باش...
🌺آسمانت آبی
🌼دلت از غصهٔ دنیا خالی
🌸لطف خدا شامل حالت و
🌺روزتون سراسر خوشحالی
#جوجه_ترش
مواد لازم:
جوجه بدون استخوان: 1 کیلوگرم
پیاز: 2 عدد
مغزگردو: 100 گرم
سبزی معطر: 2 قاشق غذاخوری
ترشی انار: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
رب انار: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.
جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.
بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.
در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید.
برای مزه دار شدن بهتر جوجه ها، جوجه ها رو از شب قبل با مواد مخلوط کنید و در یخچال بزارید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه ترش
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛