فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خونگی با آرد سیبزمینی 😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سیب زمینی بعنوان یکی از بهترین ارد سوخاری ، مورد مصرف قرار میگیرد زیرا علاوه بر افزایش بی نظیر کیفیت طعم و رنگ و بالا بردن میزان تردی محصول مانع از سیاه شدن ان در دمای بالای روغن به هنگام سرخ کردن میشود . اما بعلت بالا بودن قیمت ان معمولا این ارد را به نسبت های متغیر با ارد سوخاری معمولی مخلوط میکنند .
مواد لازم🔻
سیب زمینی
آرد سیب زمینی
طعم دهنده :به دلخواه(پاپریکا،کچاب،سرکه نمکی)
آب :به مقدار لازم
سرکه :2 ق غ
نمک: 1ق س
روغن :برای سرخ کردن
طرز تهیه🔻
ابتدا سیب زمینی ها را برش بزنید وبشویید سپس در ظرفی مقداری آب گرم بریزید نمک وسرکه بهش اضاف کنید وسیب زمینی های برش زده را تا 15 دقیقه در آب گرم بزارید (روی حرارت نباشه ) بعد از این مدت توی آب سرد بریزید و آبکشی کنید وبزارید تا کاملا خشک بشه.آرد روی سیب زمینی ها بریزید ومخلوط کنید ودر روغن داغ سرخ کنید واز طعم دهنده دلخواه روی چیپس ها بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد.
براي سس🔻
نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار
نصف ليوان روغن مايع
يك عدد تخم مرغ
يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده
طرز تهیه🔻
همه اين مواد رو باهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد. ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک نان لواش😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا
برای مواد گوشتی :
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیاز
3-4 قاشق غذا خوری روغن
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 گوجه فرنگی
3-4 فلفل
آب دلخواه(برای اضافه کردن رب گوجه فرنگی)
نمک
فلفل سیاه و سفید
فلفل قرمز
ورقه لازانیا
پنیر پیتزا
برای سس :
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته خامه (یا ۱/۵لیوان شیر)
آماده سازی:پیاز را سرخ کرده ، گوشت چرخ شدهرا اضافه کنید فلفل، گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را ریخته هم بزنید. ادویه جات را اضافه کنید. ورقه لازانیا را به مدت 8 دقیقه جوشانده و با آب سرد آبکش کنید.
روی اجاق کره و آرد را هم بزنید خامه را اضافه کنید هم بزنید، تا یکدست و غلیظ شود.
اگر خیلی سفت شد ، کمی شیر اضافه کنید و مخلوط کنید.مطابق فیلم روی ورقه های لازانیا سس بشامل و مواد گوشتی رو گذاشته.در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه حرارت دهید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یخچالی_هویج
سلام این دسر خوشمزه و عالی ، خصوصا توصیه میشه برای بچه ها 😜😋
این دسر هویجی خوشمزه و مقوی 😍.
بیسکویت پتی بور یک بسته
هویج نیم کیلو (حدودا 5 تا 6 عدد)
آب 1 تا 2 لیوان
گلاب یک سوم لیوان
شکر 70 گرم (یک سوم لیوان)
نشاسته ذرت 40 گرم ( حدودا 3 ق غ)
زعفران ، دارچین ، هل و ... به میزان دلخواه
هویج ها رو شستم و پوست گرفتم . خرد کردم و داخل قابلمه ریختم . حدودا یک تا دو لیوان آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بپزه و بعد از پخت آبی نمونه . بعد از پخت با گوشت کوب یا میکسر له کردم .
داخل گلاب ، نشاسته رو ریختم و حل کردم و داخل پوره هویج اضافه کردم . کمی زعفران ، شکر ، پودر دارچین اضافه کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت مناسب برسه و بعد از حرارت برداشتم .
کف ظرفم (اندازه ظزفم 10 در 25 هستش) کیسه فریزر انداختم و ته ظرف از مواد هویجی یک لایه ریختم (مواد گرمه) و یکدست پهن کردم . یک لایه بیسکویت چیدم و مجدد مواد هویجی ریختم و این شکلی لایه ها رو پر کردم . یک شب تا صبح داخل یخچال قرار دادم و بعد از ظرف خارج کردم و با پودر نارگیل و خلال پسته تزیین کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک هویج کاراملی
عزیزان این کیک هم تو فر هم بدون فر هم تو ماهی تابه رژیمی هرسه حالت عالی میشه
گاز رو با شعله کم روشن کرده قابلمه رو بزارید روش تا گرم بشه بارها گفتم قابلمه نه آب میخواد نه میسوزه
هویج رو با رنده ریز رنده کنید.
آرد وپکینگ پودر رو مخلوط والک کنید
تخم مرغ ۴ عدد
هویج یک ونیم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
ارد یک ونیم لیوان یک ذره بیشتر
شکر یک لیوان سر خالی
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
تخم مرغ وشکر ووانیل را مخلوط کرده وبا سرعت تند همزن ۴ الی ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه
سپس روغن اضافه در حد مخلوط کردن میزنیم
مخلوط آرد وپکینگ پودر رو در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر چند ثانیه با دور کند همزن میزنیم تا مخلوط بشه توجه کنید فقط چند ثانیه بیشتر پفش میخوابه
سپس هویج رنده شده رو اضافه ودورانی مخلوط میکنیم ومیریزیم تو قالب از قبل چرب شده قالب ۲۰در ۳۰ کافیه ،میزاریم تو قابلمه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تاو۴۵ دقیقه میخواید تو فر بزارید با دماید۱۸۰ درجه
تا کیک میپزه کارامل رو آماده میکنیم
شکر یک لیوان سر خالی
اب یک لیوان سر خالی
کره ۶۰ گرم
شکر رو در ظرفی مناسب ریخته میزاریم رو گاز با شعله خیلی کم تا شکر کم کم آب بشه و قهوه ای رنگ بشه به محض اینکه شکر آب شد آب گرم بریزید وبزارید ذرات شکر تو آب حل بشه کمی قوام بیاد کره رو اضافه کرده میزاریم تا کره آب بشه وچند دقیقه باهاش جوش بزنه گاز رو خاموش میکنیم سس خیلی رقیق نباشه
حال که کیک پخته شده میزاریم تا از داغی بیفته برش میزنیم وکارامل ولرم رو روش میریزیم
هر دو ولرم باشن وقتی که کارامل روش ریختیم بزارید سرد بشه وکارامل جذب کیک سپس نوش جان کنید
حتما برای داخل قابلمه از رینگ ویا سه پایه ویا هر چیز فلزی که بتونه قالب کیک روش بزارید استفاده کنید این کار باعث میشه زیر کیک زود نسوزه
اگر قابلمه درش کیپ نیست دم کنی بزارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلیم_بادمجان
این مقدار مواد حدودا برای 15 تا 20 نفر کافیه البته بستگی داره که قراره به صورت غذای اصلی سرو بشه یا در مهمانی و کنار غذاهای دیگه ...
ابتدا 2 عدد پیاز رو ریز نگینی یا رنده کنید و کمی در روغن تفت بدید تا سبک بشه.
سپس نیم کیلو گوشت گردن را اضافه و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه و بعد فلفل+زردچوبه اضافه کنید.
بهتره برای کشدار شدن و طعم بهتر حلیم بامجان از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه.
میتونید به دلخواه یکی دو حبه سیر هم برای عطر بهتر گوشت به اون اضافه کنید.
آب اضافه کرده و صبر کنید تا گوشت بپزد.
در اواخر پخت نمک اضافه کنید اگه نمک رو از ابتدا بریزید گوشت دیر پز میشه.
بعد از اینکه گوشت پخت اونو ریش ریش کنید و کنار بذارید.
در قابلمه دیگه ای حدود 2 لیوان سرخالی خرده برنج معطر ایرانی که از قبل اونو شستید به همراه مقداری آب گوشت اضافه و صبر کنید تا برنج خوب بپزه و کامل له بشه.
به هیچ عنوان در طی مرحله پخت برنج اونو هم نزنید وگرنه ته میگیره و مجبورید مدام قاشق به دست پای گاز بایستید😉😅
.
بعد از اینکه برنج خوب پخت و نرم شده حدود 3 کیلو بادمجان که از قبل سرخ کردید رو بهش اضافه و مقداری آب گوشت هم اضافه و صبر کنید تا بادمجان هم خوب بپزه و بعد با گوشت کوب خوب اونو نرم کنید تا یکدست بشه.
به جای آب گوشت میتونید از آب معمولی هم استفاده کنید ولی با آب گوشت حلیم بادمجان لذیذ تر میشه
حالا گوشت پخته و ریش شده را هم اضافه و دوباره با گوشت کوب بکوبید تا همه مواد داخل حلیم یکدست و کشدار بشه.
در انتها کشک اضافه کنید(من حدود 2 لیوان کشک پاستوریزه استفاده کردم ...ولی میزان کشک به سلیقه شما بستگی داره)و صبر کنید تا خوب جا بیفته.
در این بین در تابه پیاز داغ بگیرید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا خوشطعم تر بشه به همراه چند حبه سیر ریز نگینی شده کمی تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه و بعد یکی دو قاشق پودر نعناع اضافه و هم بزنید و بلافاصله حرارت رو خاموش کنید چون اگه نعناع زیاد روی حرارت بمونه تلخ میشه.
حالا چند قاشق از مخلوط نعناع داغ+سیرداغ+پیازداغ رو به مواد حلیم بادمجان اضافه و هم بزنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرحله نهایی جا افتادن انجام و حلیم بادمجان آماده سرو بشه
دقت داشته باشید که حلیم بادمجان بعد از سرد شدن سفت تر میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛