eitaa logo
آشپزی خاص
94.4هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا با نون تست بدون فر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی خوشمزه و لطیف و عالی 😍. توی این شامی یک سری جای لپه یا همراهش هم از نخود استفاده می کنند 🙂. یه غذای نونی خوشمزه که دوست دارید غذای نونی بیشتر بزارم 🤗😉. . برای ۳ تا ۴ نفر گوشت ۲۵۰ گرم لپه یک پیمانه (پلوپز) سیب زمینی ۱ عدد پیاز ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم زعفران به دلخواه لپه رو از شب قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و داخل قابلمه همراه روغن کمی تفت دادم .گوشت رو بهش اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و همراه با هم حدودا ده الی پونزده دقیقه تفت دادم . بعد بهش آب اضافه کردم و گذاشتم بپزه . حدودا نیم ساعت آخر لپه رو که خیسونده بودم ابش روخارج کردم و اضافه کردم .سیب زمینی رو هم پوست کندم و یک کم خرد کردم و داخلش ریختم و گذاشتم با هم بپزه . بعد از پخت آبی نمونه و بعد داخل میکسر انداختم میکس کردم . نمکش رو تست کردم کمی زعفران ریختم و تخم مرغ رو اضافه کردم و کمی ورز دادم . روش رو پوشوندم و یک الی دو ساعت در یخچال قرار دادم تا منسجم بشه . بعد گوله ای از مواد رو برداشتم و توی دستم گرد و پهن کردم و وسطش رو سوراخ ایجاد کردم و داخل تابه همراه روعن با حرارت ملایم سرخش کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
24.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی پوک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر لیوان معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی یا یک پیمانه هست موادلازم: سه عدد تخم مرغ _1لیوان شکر _3/4لیوان شیر میتونید آب بریزید به جاش _3/4لیوان روغن مایع _بیکینگ پود یک قاشق چ خ _وانیل نوک قاشق چای خوری _ارددولیوان _یک قاشق غذاخوری پودرکاکائو تخم مرغ وشکرروباهمزن خوب بزنید تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیروروغن رو اضافه کنیدبعداردووانیل وبیکینگ پودرباهم الک کنید وبمواداضافه کنید وبالیسک هم بزنید ، یه نقدار از مواد رو جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. قالب شماره (۲۳) در قالب موردنظر ریخته اول مایع کرم و بعد کاکائویی و میتونید با خلال دندون طرح بدید روش ودرفر از قبل گرم شده بذارید به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه. و وقتی کیکتون خنک شد از قالب جدا کنید تا کیکتون نشکنه. وقتی که کیک گرمه و گیخواید از قالب جدا کنید باعث شکنندگی ‌کیکتون میشه. کف قالبتون رو با روغن چرب کنید و بعد یه خورده ارد بزنید و بگردونید داخل قالب تا تمام قسمتاش آغشته بشه و بعد قالب رو وارونه کنیدتا اضافی ارد خالی بشه و بعد مایع کیک رو بریزید اینجوری کیکتون راحت از قالب جدا میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم یک بسته پودر کرم کارامل شیر دو لیوان مواد کیک آرد مخصوص کیک یک لیوان پودر کاکائو نصف لیوان تخم مرغ سه عدد روغن مایع کمتر از نصف لیوان وانیل نصف ق چ بکینگ پودر یک ق م شکر یک لیوان سر خالی شیر ولرم نصف لیوان طبق معمول فر را از قبل با دمای صد و هشتاد گرم کنید ارد و پودر کاکائو و بکینگ را سه بار الک کنید _ قالب گرد بیست و پنج سانتی رو اماده کنید بسته کرم کارامل را باز کنید. دو تا پاکت داخلش هست یکی پودر هست یکی سس سس را باز کرده و کف قالب بریزد . حالا درون قابلمه ای پودر کرم کارامل را به همراه دو لیوان شیر ریخته با حرارت متوسط هم بزنید و اجازه بدید یک دقیقه بجوشه ( قل بزنه) مدام هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید و داغ توی قالب بریزد . و بعد از اینکه از داغی افتاد قالب رو بزارید توی یخچال به مدت یک ربع تا بیست دقیقه خیلی زود میبنده در این زمان مواد کیک رو اماده کنید تخم مرغ ها رو با وانیل یک دقیقه بزنید و بعد کم کم شکر رااضافه کرده و با دور تند سه چهار دقیقه بزنید و بعد شیر ولرم را کم کم ریخته و دو دقیقه بزنید و بعد روغن را ریخته و هفت ثانیه بزنید و در آخرررررر مواد خشک را طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور متوسط بزنید. در اخر مواد رو هفت ثانیه با لیسک اروم و دورانی مخلوط کنید _ قالب را از یخچال در آورده و مواد کیک را روی کرم کارامل بریزد. حالا سینی فر را آورده و کف سینی را تا نصفه آب بریزد و قالب را داخل آب بزارید و دورن فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد به مدت پنجاه تا شصت دقیقه قرار بدید تا زمانی که روی کیک حسابی پخته و سفت شده باشه‌ ( خیالتون راحت برای کارامل هیچ اتفاقی نمیوفته) بعد قالب رو برداشته و اجازه میدیم خنک بشه و بعد به مدت سه ساعت میزاریم توی یخچال تا حسابی مواد زیری ببنده . بعد لبه های کیک رو با سیخ چوبی از قالب جدا کنید و اروم برگردونید. نیازی ب چرب کردن قالب نیست کرم کارمل رو از سوپر مارکت ها تهیه کنید. خیلی راحت میتونید توی قابلمه روی گاز هم درست کنید. یک چهارم قابلمه رو اب بریزد و قالب رو بزارید داخل آب و قابلمه رو بزارید روی حرارت کم به همراه دمکنی بدون شعله پخش کن و اجازه بدید به مدت پنجاه دقیقه تا زمانی ک روی کیک حسابی سفت بشه و کیک بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆👆👆👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ چرخ شده......۲۵۰ گرم سیب زمینی....۲عدد پیاز اب گرفته .....۱عدد ارد سوخاری.....۱قاشق نمک،فلفل،زردچوبه،پودر تخم گشنیز تخم مرغ....۱تا ۲ عدد زعفران غلیظ....۱قاشق ارد سوخاری برای سوخاری کردن.....به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی را بپزید و خوب له کنید.پیاز را رنده کنید .اب پیاز را حتما بگیرید.مرغ هم بهتره از مخلوط سینه و ران استفاده کنید.مرغ و پیاز را به سیب زمینی اضافه کنید.ادویه و ارد سوخاری هم بریزد.ابتدا یک عدد از تخم مرغ داخل مواد بشکنید .خوب ورز بدید اگر چسبندگی کم داشت تخم مرغ دوم را اضافه کنید.در غیر این صورت احتیاج ندارد.کمی زعفران برای عطر و طعم بهتر بریزد.از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته در دست باز کنید و داخل ارد سوخاری بغلطونید.بعد در روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: بیسکوییت کرم دار کاکائویی پودرشده 400گرم کره 150گرم پودر ژلاتین دو ق غ آب سرد یک چهارم پیمانه شکلات تخته شیری 150گرم یا شکلات تلخ 100کرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 300 گرم خامه صبحانه 200 گرم شیر سه چهارم لیوان پودر قند یک چهارم پیمانه بیسکوییت های پودر شده را با کره نرم خوب مخلوط تا یه مخلوط خمیری بدست بیاد داخل یه قالب کمربندی یا هرقالبی که دوسدارین کاغذروغنی یا سلفون بکشین و مخلوط بیسکوییت و کره رو داخل قالب ریخته کف قالب فشرده کنین اگه دوسدارین چیزکیکتون مثل چیزکیک من دیواره داشته باشه کمی از خمیر بیسکوییتو به ارتفاع دوسانت دیواره ی قالب فشرده کنین و بعد به مدت نیم ساعت داخل فریزر قراربدین . حالا نوبت آماده کردن مخلوط پنیره ؛ ابتدا ژلاتین رو روی آب سرد بریزید و بعدازچند دقیقه که اسفنجی شد روی بخار آب قراربدین تا شفاف شه سپس شکلات خردشده و شیر رو به روش بن ماری درشیر حل کنید پنیرخامه ای و خامه و پودر قند رو باهمزن خوب مخلوط کنین سپس مخلوط شیر و شکلات رو اضافه کنین بعدم پودر ژلاتینو .... همه موادو که با همزن خوب مخلوط کردین روی لایه بیسکوییتی بریزین و به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار بدین و نهایتا به شکل دلخواه تزیین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موهیتو کافی شاپی😍😋 مواد لازم: لیمو ترش🍋 نعناع🌱 شکر🍚 آب گازدار☕ یخ🧊 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛