eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام مهربانان صبح زیباتون بخیر باشه الهی🕊🌸 مرغ آمین🕊🌸 بر سقف آرزوهای زیباتـون بنشینه🕊🌸 و در آسمون دل انگیز رویاهاتون🕊🌸 پر و بال بزنه یه روز خوش و عالی براتون از خدا میطلبم🕊🌸
ببین امشب چی داریم یه دسر ترکیه ای خوشمزه و راحت که اگه بخورین مشتری دائمش میشین 😋👍 مراحلش توی ویدیو مشخصه من موادشو اینجا براتون میزارم که راحت تر باشین پادیشاه سارماسی شیر : ۴ لیوان شکر : ۶ ق غ آرد سفید : ۱ لیوان سرخالی پودر کاکائو : ۲ ق غ کره : ۱ ق غ وانیل : نصف ق غ شکلات تخته ای : ۸۰ گرم بیسکوییت پتی بور : یک و نیم بسته ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🔷 2عدد انبه را با 1ق س عسل در دستگاه غذاساز پوره کرده و در بخچال بگذارید،340 میلی لیتر شیر را با 3 ق س عسل روی حرارت گذاشته تا شیر گرم و عسل حل شود اما نجوشد سپس از روی حرارت برداشته 4ق چ پودر ژلاتین روی آن پاشیده و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. 600گرم ماست ساده را با 1/4ق چ وانیل خوب هم بزنید سپس کم کم به ظرف شیر و ژلاتین اضافه کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. اکنون مایه را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت آن انبه ی پوره شده را اضافه و هم بزنید. دو مایه را با فاصله ی زمانی مناسب در ظرف های تک نفره یا در یک ظرف بریزید و در هر مرحله آن را در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد سپس مایه بعدی را روی آن بریزید.درنهایت 4ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌jOiN 👉 🔱 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ تا ۴ نفر ماکارونی طرح دار نصف بسته (۲۵۰ گرم) فلفل دلمه ای نصف عدد تخم مرغ ۴ عدد گوشت مرغ یک تا دو تکه نخود فرنگی ۲ تا ۳ ق غ هویج یک عدد کوچک آویشن و پودر سیر به میزان لازم نمک و فلفلبه میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم و گذاشتم کنار تا خنک بشه . من از مرغ استفاده کردم و مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین . یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده ، هویج پخته شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم . تخم مرع ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم . ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم . روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و وقتی روغن گرم شد مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت ملایم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه . می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد نانوایی یا آرد شیرینی پزی ۱۵۰ گرم (یک لیوان) شکر ۲۲۰ گرم ( یک لیوان) آب یک لیوان نسکافه ۲ ق غ (من از نسکافه گلد استفاده کردم) روغن مایع ۶۰ میلی( ۱/۳ لیوان) کره یا روغن جامد ۵۰ گرم گلاب ۲ تا ۳ ق غ پودر هل نصف ق چ برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت گذاشتم تا زمانی که شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کرد هل رو اضافه کردم . نسکافه رو با یک چهارم لیوان آب جوش حل کردم و داخلش ریختم ، دو سه قل بزنه کافیه . آرد رو الک کردم ، من آرد گندم (نونوایی ) استفاده کردم روی حرارت کم تفت دادم با حوصله حدودا ۴۵ دقیقه ای آرد رو تفت دادم . دوباره باز آرد رو الک کردم . کره و روغن رو اضافه کردم . میزان روغن تقریبی هست و در واقع روعن حلواها چشمی می ریزم . یه کم تفت دادم و بعد شربت گرم رو به آرامی کم کم اضافه کردم با احتیاط 😉. هم زدم تا جمع بشه حلوا . بعد هر طور بخواید می تونین تزیین کنین می تونین داخل دیس بکشین و تزیین کنین . من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم ۲۰ دقیقه فریزر قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم . نکات : جای نسکافه می تونین پودر کاکائو هم بریزین . آرد حتما الک کنین تا گوله نشه . میزان کره و روغن تقریبی هست تا جایی اضافه میشه که ترکیب آرد و روعن یه مایع روان باشه . سعی کنین ترکیب روغن مایع و کره و یا روغن جامد باشه همش رو روغن مایع نریزین . کره هم باعث خوشمزگی و لطافت و نرمی میشه . می تونین هر طور بخواید تزیین کنین چه به این شکل که من درست کردم و چه حتی داخل دیس می تونین بریزین و تزیین کنین . برای من حدودا ۱۵ تا ۱۶ عدد این شکلی شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این میزان خمیر برای تقریبا ۳ عدد پیتزای متوسط میشه، خمیر مایه ۳ق چ اندازه گیری(بیشتر از نان فانتزی فروشیها بصورت فله ای میخرم بسته بندی هم مارک فریمان استفاده کردم خوب بوده) شکر ۳ ق چ اندازه گیری اب ولرم ۱/۴لیوان شیر ولرم ۱لیوان(باشیر خمیر خوشمزه تری خواهید داشت ،ولی میشه از آب یا ماست شیرین رقیق استفاده کرد) روغن مایع ۶ق غ پر نمک ۱ق م تخم مرغ ۱عدد آرد سفید ۳ تا ۴ لیوان حدود ۵۰۰گرم(کم کم ریخته میشه تا خمیر لطیفی شکل بگیره شاید کمتر مصرف بشه ) برای تهیه خمیر پیتزا بهتره ارد از نان فانتزی فروشیها تهیه کنید البته ارد مخصوص کیک پزی هم میشه ولی ارد نون فانتزی بهتره، خمیرمایه+یک ق چ از شکر +اب ولرم رامخلوط کرده ، درب ان را گذاشته وجای تاریک مثلا داخل کابینت حدود ده دقیقه ای قرار دهید تا خمیرمایه پف کرده وبه اصطلاح عمل اید، درون ظرفی دیگر یک عدد تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا ازلختی دراید روغن مایع،شیر ولرم،نمک،مابقی شکر ومایه خمیر عمل امده را اضافه کنید کمی هم بزنید، ارد الک شده را کم کم افزوده تا جایی ممکن باقاشق ودرنهایت با دست مخلوط کنید،خمیر چسبنده را روی میز کار اردپاشی شده انتقال دهید وحدود ده دقیقه ای ورز دهید کم کم اردبپاشید وخمیر را ورز دهید تا کاااملا لطیف ویکدست شود، بیش از اندازه ارد به خورد خمیر ندین که خمیر سفت بشه ودرنهایت نون خشک،خمیر کمی چسبندگی هم داشت مشکلی نداره با دست چرب شده یا اردی خمیر را ورز بدین چسبندگی خمیر رفع میشه، خمیر راداخل ظرف چرب شده با پوشش ودرجای گرم حدود ۲ ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود،پس ازورامدن پف ان راگرفته به ضخامت حدود نیم سانت پهن کنید،و کف ظرف کمی چرب شده قرار دهید،مواد پیتزا راطبق کلیپ وبا مواد دلخواه بچینید وخمیررا در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست تاسی دقیقه پخت دهید، دست آخر کمی روی پنیر رابرای خوشرنگ شدن گریل کنید، یک کاسه آب داغ هم درون فر بگذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"سوهان عسلی دارچینی" شکر 1 پیمانه کره 30 گرم میتونین به جاش از همین مقدار روغن جامد یا کره گیاهی استفاده کنین عسل 1 قاشق غذاخوری کامل کاغذ روغنی بعضی ها زعفران هم اضافه میکنین که من به شخصه توی این شیرینی هیچوقت نمیریزم و به نظرم طعم خودش خوشایند تره ولی اگر خواستین بریزین زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری میتونین برای این مقدار مواد استفاده کنین دارچین و یا مغزیجات خلالی دلخواه به میزانی که تمایل دارین اگر دوست داشتین کنجد یا مغز بریزین هم مراحل دقیقا به همین ترتیبه خب حالا یه تابه با لبه های بلند بردارین شکر و روغن و عسل و اگر خواستین زعفران را بریزین داخل تابه رو حرارت ملایم تا کم کم آب شه بهتره تا آب نشده زیاد همش نزنین فقط تابه را تکان بدین برای هم زدنش بهتره از لیسک سیلیکونی نسوز استفاده کنین یا قاشق چوبی استفاده کنین وقتی رنگش کاراملی روشن شد دارچین و یا مغزیجات رو اضافه کنین و مرتب هم بزنین همه جاش یکنواخت پخش شه و مغزیجات هم کمی طلایی شن اولش کمی سفت میشه و مجدد دوباره روون میشه ولی اگر فقط دارچین اضافه کنین این سختی هارو نداره تو این شیرینی سرعت عمل خیلی مهمه پس اگر بار اولتونه شعله کاملا ملایم باشه چون زود میسوزه و درضمن چون مواد مذابه مواظب باشین نسوزین دوستان یه راهی میخوام یادتون بدم برای اینکه بفهمین سوهانتون حاضر شده یا نه یه لیوان آب یخ دستتون باشه یه قطره از سوهان بریزین تو آب یخ اگر قطره حل شد و پخش شد هنوز حاضر نیست باید رو حرارت بمونه ولی اگر ریختین تو آب تیکه ای بسته شد و کف آب موند و پخش نشد میتونین سریعا از رو حرارت برش دارین و روی یک کاغذ روغنی با قاشق بریزین و بزارین 20 دقیقه بمونه تا خنک شه و به راحتی از کاغذ روغنی جدا میشه میتونین یکم پودر قند پاشی کنین که تو ظرف بهم نچسبه و در ظرف در بسته نگهش دارین نیاز به یخچال نداره فقط نور و رطوبت و گرما نبینه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن این ژله من از ۴ بسته پودر ژله استفاده کردم .رنگ ها و طعم ها کاملا دل به خواهی هست .ژله هایی که استفاده کردم . آبی بلوبری ، زرد موز ، قرمز هندوانه ، سبز لیمو هستش . هر بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) حل کردم و گذاشتم توی مخیط بمونه و گرمیش بره و خنک بشه . شیر هم از قبل در دمای محیط گذاشتم و به هر کدوم نصف لیوان شیر اضافه کردم . (جای شیر هم می تونید بستنی که در دمای محیط مونده به اندازه نصف لیوان و یا در حد دو تا سه قاشق بریزید). خوب ترکیب کردم ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده😋 آموزش کامل و نکات مهم رو بخونید 👇 این مقدار برای ۷ سیخ کوبیده می باشد. مواد لازم🔻 ۲۵۰ گرم راسته گوساله ، ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوسفندی ، جمعا نیم کیلو (حتما سه چرخه بشه) پیاز : ۳۰۰ گرم یا دو عدد متوسط نمک : دو قاشق چای خوری طرز تهیه🔻 گوشت باید تازه باشه سعی کنید از گوشت فریز شده استفاده نکنید و حتما سه بار چرخ بشه. 🔵 پیازهارو رنده و آبشون رو در حد کنار انداختن بگیرید (لازم نیست سعی کنید تمام آب پیاز رو بگیرید) 🔵 پیاز و نمک رو با گوشت مخلوط کنید و ۵ دقیقه چنگ بزنید و سپس ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدید ( هرچقدر گوشت بیشتر ورز بخوره خوشمزه تر میشه و احتمال افتادن از سیخ هم کمتر میشه)؛ 🔵 ۹۰ گرم از گوشت رو بردارید و سیخ بگیرید حتما باید روی سیخ شیار ایجاد کنید که باعث نی افتادن کبابها روی منقل میشه ، اگر تبحر لازم رو ندارید میتونید سیخ گیر کوبیده تهیه کنید و با اون کادتون رو راه بندازید ، سیخ هارو به محض گذاشتن روی منقل هر ۱۰ ثانیه یکبار تا انتها بچروخونید که کباب هاتون نریزه ، نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 موز رو رنده کنید یک قاشق آب لیمو بزنید تا رنگش به سیاهی نزنه تخم مرغ وشکر رو بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه حدود چهار دقیقه ماست رو اضافه کرده یک دقیقه بزنید سپس روغن بریزید در حد مخلوط کردن بزنید، آرد شیرینی پزی وبیکینگ پودر رو باهم مخلوط والک کنید و در سه مرحله اضافه کرده مرحله آخر با سرعت کند همزن بزنید تا یکدست بشه زیاد نزنید که پف کیک بخوابه. موز رنده شده اضافه به حالت دورانی بزنید تا مخلوط ویکدست بشه قالب رو چرب وارد پاشی کرده وبریزید تو قالب من کمی شکلات چیپسی و بادام پرک روش ریختم و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت چهل وپنج دقیقه. عزیزان میتونید بدون فر هم درست کنید روش استفاده از بدون فر پستای پایین تر هست. روی کیک که طلای شد از فر خارج کرده بزارید کنار تا سرد بشه از قالب جدا کرده وبرش بزنید طعم این کیک عااالیه حتما امتحان کنید خیلیا میگن کیک موز داخلش خمیر میشه اصلا اینجور نیست خیلی بافتش عااالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصول خرد کردن فلفل دلمه اینه👍😍 عالی بود حتما ببینید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برگر ذغالی گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند ۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم پودر پیاز یک قاشق چایخوری یک قاشق چایخوری فلفل سیاه برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری نصف قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری سس خردل نمک یک قاشق مرباخوری تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم آب پیاز رو حتما بگیرید در غیر اینصورت برگرا وا میرن و طعم کباب کوبیده میگیره. پودر سوخاری برای نیم کیلو ۱ قاشق کافیه که برگرا جمع نشن. اگر زیاد بریزید خشک میشه. برگر باید خوش نمک باشه در غیر اینصورت طعمش دلچسب نمیشه. برگرای خارجی از گوشت گوساله به تنهایی آماده میشه اما میتونید گوشت میکس گوسفند و گوساله استفاده کنید. . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید پودر کاکائو 1/4 پیمانه نمک 1 پنس شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم) شکلات تخته ای 50 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید. پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید. وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید. 1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید. روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید. لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید. به جای بیسکوییت از کیک تکه تکه میتوانید استفاده کنید. به جای توت فرنگی از موز یا آناناس میتوان استفاده کرد البته در نظر داشته باشید که موز بین دسر سریع سیاه و لزج میشه و باید زودتر مصرف بشه. این میزان برای 4 عدد لیوان پایه دار مناسب هست. . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کروکت سیب زمینی برای ۹ تا ۱۰ عدد سیب زمینی ۳ عدد تخم مرغ ۱ عدد کامل و ۱ عدد زرده جعفری خرد شده ۲ ق غ پنیر پیتزا ۵۰ گرم به دلخواه آرد سوخاری به میزان لازم آرد سفید به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم سیب زمینی ها رو با آب پختم ، بعد پوستش رو کندم و له کردم ، من رنده ریز کردم ، یه زرده تخم مرغ و جعفری و نمک و فلفل و کمی پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم .موادم رو خوب مخلوط کردم . به اندازه یه گردو بزرک از مواد برداشتم و توی دستم لوله کردم و به شکل سوسیس در آوردم . سه تا ظرف کنار گداشتم ، توی هر کدوم آرد سفید ، آرد سوخاری و تخم مرغ که با چنگال زده بودم ، قرار داشت . کروکت هام رو اول به ارد سفید غلتوندم ، بعد توی تخم مرغ و بعد از اون توی آرد سوخاری . یه تابه یا یه قابلمه کوچیک رو روعن سرخ کردنی ریختم تا کمی داغ بشه ، کروکت ها رو به آرامی داخل روغن انداختم و سرخش کردم ، باز هم من خیلی کم روغن استفاده کردم . بعد از سرخ شدن هم بزارید توی یه صافی تا روغنش بره . . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛