eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 واقعا ی طعم‌ دلچسب و جذاب داره که از خوردنش سیر نمیشی حتما امتحان کنید 300 گرم گوشت، 100گرم سبزی کوفته ( جعفری و گشنیز، نعنا، شوید، مرزه و ترخون) نصف پیمانه برنج‌که خام باشه وقتی کمی بزارید نم‌بکشه، 2پیاز متوسط رنده شده ابگرفته شده برای مواد کوفته، 1 پیاز هم برای تفت دادن و درست کردن سس کوفته، نعنا خشک 1_2ق غ، کشک 1/5_2 لیوان اب کرده، 1حبه سیر خرد شده، ادویه و نمک ⭕️ میتونید داخل کوفته رو با خمیر کشک پر کنید ی کوچولو میتونید هیچی نزارید ⭕️اگر میخواید کوفته وا نره حتما سس اولش که پیاز داغ و نعنا و ادویه هست و کمی اب بزارید به نقطه جوش و قلیدن برسه بعد کوفته هارو بریزید داخلش ⭕️بعد ورز دادن مایع کوفته رو بزارید داخل یخچال خوب سرد بشه ⭕️دو قاشق از اون برنج خیس خورده رو داخل سس کوفته بریزید بقیه هم داخل مواد کوفته فوق العاده سس جذاب و خوشمزه ای میشه بقیه مراحل داخل کلیپ. حدود یک ساعت رو شعله ملایم بزارید جا بیفته 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم تخم مرغ دو عدد ⬅ماست چهار قاشق و یک استکان شیر⬅چهار قاشق روغن جامد از کره هم میتونید استفاده کنید⬅دوقاشق عسل ⬅نوک کارد نمک ⬅یک قاشق سوپ خوری بیکینگ پودر تخم مرغ رو حدود دو دقیقه بزنید سپس روغن جامد و ماست وشیر ولرم رو اضافه کنید.وخوب خوب مخلوط کنید. بیکینگ پودر ونمک رو به آرد الک شده اضافه ومخلوط میکنیم آرد رو کم کم اضافه کرده با قاشق هم میزنیم سپس به تخته کار انتقال میدهیم وبا آرد پاشی وورز دادن چسبندگی خمیر رو میگیریم آرد زیادی به خورد خمیر ندید در این نوع شیرینی میزان مصرف آرد مشخص نیست سرانجام باید خمیر نرم ولطیفی بدست آید خمیر رو دوباره به کاسه انتقال دهید وروشو بپوشونید ودوساعت استراحت دهید سپس سطح کار رو آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کنید به قطر چند میلی متر برش بزنید ودر روغن داغ سرخ کنید وبا عسل ودارچین نوووووش جان بفرمایید .با حرارت متوسط سرخ کنید از این خمیر چونه های کوچک بر می داریم وبا نوک انگشتان باز کرده به اندازه یک حبه قند پنیر میزاریم وسطش خمیر رو جمع کرده تو کف دست قل بدید تو روغن سرخ کنید طعم اینم عالیه امتحان کنید مطمئنم بچه هاتون خوششون میاد این مقدار مواد مقدار بالشتک ولگیمات تو بشقابه البته چند تایی داغ داغ سرو شده عزیزان از هر نوع پنیر صبحانه میتونید استفاده کنید پنیر پیتزا نمیشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی پخته شده 2عدددرشت رنگ سیب زمینی هرچقدرزردتر باشه مرغوب تره ،برای جلوگیری ازترک خوردن سیب زمینی وواردشدن اب درون ان وحالت پودری پیدا کردن به دوروش عمل کنید اب درون قابلمه بریزید وقتی جوش امد وغل خوردسیب زمینی ها راداخل ان بیندازیدحرارت باعث سفت شدن سریع نشاسته وجلوگیری ازترک خوردن ان می شودو یا سیب زمینی راشسته وکمی چرب کرده وداخل اب بیندازیدوبپزید. هویج پخته شده 1عدددرشت یک ظرف اب کنیدوقتی جوش امدیک قاشق نمک ویک قاشق سرکه درون ان بریزیدوهویج راحدود20دقیقه جوشانده تا نیم پز شود خیلی له نشه ،بااین روش هویج خوشرنگ وخوش طعمی خواهیدداشت خیارشور150گرم (6عدد )بسیارریزشده ،اگرخیارشور ریزشده اب داشت درون ابکش ریخته تااب اضافی ان خارج شود ژامبون،کالباس یامرغ پخته شده 120گرم بسیارریزخردشده پنیرگودا4ورق نان باگت فرانسوی 2عدد فلفل سبزتند1عددخیلی ریزشده سس مایونز5_4 ق غ پر سس فرانسوی 2_1 ق غ پر شویدوجعفری تازه ساطوری شده روی هم 30گرم پودرپنیرپارمسان 3_2ق غ پر دلخواه سیب زمینی ،هویج وخیارشور خیلی ریزخردشده رادرون ظرف ریخته ومخلوط کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر .....۲ لیوان خامه....۲قاشق غذا خوری نشاسته ذرت ......۴قاشق غذاخوری شکر ......نصف پیمانه موز .......۲ عدد خرد شده پودر ژلاتین ......۲و نیم قاشق غذا خوری آب سرد......۱پیمانه طرز تهیه : شیر را روی حرارت گذاشته.شکر و نشاسته بهش اضافه کنید.ژلاتین روی آب سرد بپاشید.روی بخار کتری قرار دهید.تا کاملا یکدست بشه. مواد روی حرارت بزارید یکم خودشو بگیره و به غلظت فرنی برسه.خامه بهش اضافه کنید.سپس موز خرد شده و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید.داخل قالب از قبل چرب شده بریزد.داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره. به جای موز در این دسر میتونید از آناناس هم استفاده کنید. 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خدایادر این شب تو را بہ خدایے‌ات قسم دوستان وعزیزانم رادربهترین وزیباترین وپر‌آرامش ترین مسیرزندگےشان‌ قرارده مسیرے کہ خوشبختے وآرامش خاطر را در لحظہ لحظہ زندگے خویش بچشند شبتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹درود بر تو دوست خوبم 🌹امروزت بخیر و زیبا بگذار هر ثانیه، حالِ تو خوب باشد،🌺 بگذار رفتنے ها بروند و ماندنے ها بمانند.🌸 تو لبخندت را بزن ، انگار نه انگار...🌺 حالِ خوبِ خودت را به هیچ اتفاق 🌸 و شرایط و شخصے گره نزن!🌺 بی واسطه خوب باش، 🌸 بے واسطه شادے ڪن 🌺 و بے واسطه بخند...🌸 شڪ نڪن؛ تو ڪه خوب باشی؛ 🌺 همه چیز خوب مے شود،🌸 خوب تر از چیزے ڪه فڪرش را میڪنی.🌺 ❤️🧡💛💚💙💜
مواد میانی که توی دستور بود خیلی زیاد بود و من درست کردم زیاد موند به خاطر همین من مقدار مواد میانی رو اینجا براتون کم کردم و نوشتم که دیگه برای شما نمونه اون قدر. با این مقدار حدودا نزدیک ۳۰ تا شکلات میشه . طرز تهیه🔻 کره بادام زمینی ۲۵ گرم (۱ ق غ سر خالی) کره ۱۵ گرم (۱ ق م) پودر قند ۱۵ گرم (۱ ق غ سر خالی) بیسکویت ساده پودر شده ۲۰ گرم (۴ تا ۵ عدد پتی بور) شکلات تخته ای ۲۵۰ گرم مغز فندق ، گردو و ... به دلخواه طرز تهیه🔻 کره و کره بادام زمینی رو روی حرارت قرار دادم تا آب بشه بعد بهش پودر قند اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد بیسکویت پودر شده رو ریختم و مخلوط کردم تا حالت خمیری پیدا کنه و بعد از حرارت برداشتم . برای آب کردن شکلات به روش بن ماری . حتما ظرفی که انتخاب می کنبن شکلات رو بریزین تمیز و خشک باشه ، حا داره باشه ، کم عمق نباشه . ظرف استیل که باشه عالیه . توش اصلا اب و یا بخار اب نره ، که اگه بره شکلاتتون سفت میشه و آب نمیشه . خیلی راحت و ساده است شکلات رو خرد کردم داخل ظرفی ریختم و گذاشتم روی بخار کتری (روش بن ماری) تا وقتی که آب بشه و بعد یکی دو قاشق روغن مایع ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم . داخل قالب دلخواهم یه کم شکلات آب شده ریختم حرکت دورانی انجام دادم تا دیوار های قالب رو هم بگیره . به اندازه یک نخود از موادم گوله کردم و داخلش قرار دادم کنارش هم فندق رو نصف کردم و گذاشتم و دوباره روش شکلات آب شده ریختم و تا قالب پر بشه .داخل یخچال حدودا نیم تا یک ساعت قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم . ⚠️نکات🔻 جای کره بادام زمینی می تونین کره بریزین . مزه کره بادام زمینی توش حس میشه و به نطرم که خیلی هم عالی ترش می کنه . بیسکوییتی که می خواید استفاده کنین هر نوع میشه فقط شیرین و مزه دار نباشه ساده باشه . این قالب های ریز سیلیکونی رو می تونید از لوازم قنادی فروشی ها و پلاسکو فروشی ها بخرید . می تونید فقط داخلش مغزهای فندق و گردو و نخود و هر چی دوست دارین بزارین و از این موادی که گفتم توی دستور هم نزارین و یا بالاعکس از این مواد بزارین و مغزی نزارین دل به خواهیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیته بادمجان سعی کنید از بادمجون بدون تخم استفاده کنید هم میتونید پوست بادمجون رو بگیرید هم با پوست ، من نصف پوستشو گرفتم این مقدار مواد حدود سه شیشه ترشی به من داد .شیشه های توی فیلم مواد لازم بادمجان یک کیلو سیر پنج حبه هویج دو عدد متوسط فلفل دلمه ای قرمز وسبز از هر کدوم نصف عدد فقط برای رنگ دهی ترشی ندارید نزنید فلفل تند و تیز قلمی سه عدد سیاه دانه ،گلپر وتخم گشنیژ جمعا یک قاشق سر پر زروچوبه وفلفل سیاه هر کدام یک قاشق چایخوری نمک وسرکه به میزان لازم سبزی شامل ترخان ونعنا وجعفری تازه داشتید چه بهتر من خشک زدم (حدود دو قاشق) بادمجون ها رو خرد کنید. یک لیوان سرکه با دو لیوان آب ویک قاشق نمک درشت دانه بزارید رو گاز تا بجوش بیاد. جوش که اومد بادمجون ها رو بریزید با شعله کم بزارید بپزه حدود بیست دقیقه زردچوبه بزنید .تا بادمجون میپره هویج و سیر وفلفل وفلفل دلمه ای رو تو غذا ساز بریزید . دو قاشق از مواد مخلوطی که میکس شدن بزنید. بادمجون ها که پخته شدن گاز رو خاموش کنید بزارید سرد سرد بشه توجه کنید اگه بادمجون سرد نشه ومیکس کنید لیته کشدار میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بادمجون بعد از سرد شدن بریزید تو غذا ساز یک ویا دو پالس بزنید بیشتر نه .دستگاه غذا ساز ندارید از چرخ گوشت استفاده کنید. اگر هیچ کدوم ندارید با گوشت کوب بزنید بقیه مواد هم با دست ریز خرد کنید تو کاسه بزرگ همه مواد رو بریزید .نمک بزنید وخوب مخلوط کنید وسرکه روش بریزید فرقی نداره سرکه سفید باشه یا قرمز توجه کنید بادمجون سرکه رو به خود میکشه بعد از یکساعت چک کنید اگه سرکه لازم داشت سرکه بریزید .ازش بچشید کم نمک بود نمک بزنید.لیته که آماده شد بریزید تو شیشه درشو محکم ببندید وبزارید یخچال اگه یخچال جا ندارید جای خنک وتاریک بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه کباب تابه ای دستور تهیه :👇 یک کیلو سینه مرغ را مکعبی خرد کردم و داخل سه تا کاسه تقسیم کردم به یک ظرف یک قاشق مربا خوری چاشنی شاندیز به یه ظرف دیگه یک قاشق مرباخوری چاشنی عشایری وبه دیگری یک قاشق مرباخوری چاشنی بندری زدم و دوباره به هر کدوم از ظرفها نصف قاشق مرباخوری چاشنی زعفرانی اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعد به هر ظرف کمی نمک آبلیمو وروغن زیتون زدم یک عدد پیاز ویک عدد فلفل دلمه ای رو خلالی کردم واضافه کردم و مخلوط کردم و روی ظرفارو و سلیفون کشیدم و چند ساعت داخل یخچال گذاشتم تا مرغها خوب مزه دار بشه و بعد سیخ چوبهارو نیم ساعت داخل اب خیس کردم وبعد تکه های مرغ رو به سیخ چوبی زدم و داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخ کردم اول حرارت رو کمی زیاد کردم بعد اینکه رنگ گوشت عوض شد درب ماهیتابه رو گذاشتم تا مغز پخت بشه به همین راحتی جوجه کبابهای خوشمزه با طعمهای مختلف درست کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج دقیقه دیگه بزنید توجه کنید سفیده وقتی قله ای ونوک تیزی روی پره همزن داشت کافیه بزارید یخچال تا آب نندازه زرده و وانیل ومابقی شکر رو حدود سه الی چهار دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه. زرده رو به سفیده اضافه دورانی مخلوط کنید آرد ونشاسته ذرت وبیکینگ پودر سه بار الک شده در سه مرحله بهش اضافه کنید .حتمااا به صورت دورانی بزنید تا پیش نخواهی یکدست که شد. بریزید تو قیف ورو سینی طبق فیلم قیف بزنید با الک روش پودر قند بپاشید وبزارید فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از پخت از فر خارج کرده از داغی که افتاد از کاغذ روغنی جدا کرده سرد که شد طبق فیلم خامه بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی لطیفه موقع درست کردن شیرینی لطیفه باید سرعت عمل داشته باشید. تمام مواد آماده ودم دستتون باشه تخم مرغ حتمااا سرد باشه سفیده و زرده باید جدا بشه یه ذره از زرده وارد سفیده بشه سفیده سفت و برفی نمیشه. کاسه و پره همزن که سفیده باهاش میزنید باید تمیز وخشک باشه. شیرینی لطیفه که روش چسپناک میشه دلیلش اینه سفیده که زده شده زیادی مونده وتهش آب انداخته. همیشه ابتدا سفیده بزنید وبزارید یخچال بعد زرده رو بزنید. شیرینی که بعد از پخت پفش میخوابه وتخت میشه قریشی از حد داغ بوده این مقدار مواد مقدار شیرینی روی سینی از سینی داخل فر استفاده کنید. حتما سینی جداگانه باشه. تمام مواد آماده ودم دستتون باشه ته سینی کاغذ روغنی بندازید وکمی چرب کنید. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده تخم مرغ درشت سه عدد آرد شیرینی پزی یک‌لیوان سر خالی شکر دانه ریز نصف لیوان نشاسته ذرت یک قاشق نداشتید مشکلی نیست باشه بهتره بیکینگ پودر یک دوم قاشق مرباخوری وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری. زرده و سفیده رو جدا کرده سفیده رو حدود پنج دقیقه بزنید تا بالا بیاد سپس نصف شکر رو بصورت بارانی بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کره ای . این نان خیلی نرم و لایه لایه است به خاطر کره مواد لازم:نان کره ای . 1 لیوان سر خالی شیر گرم 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته کوچک خمیر مایه فوری و یا نصف قاشق غذاخوری 2 عدد سفیده تخم مرغ(دو عدد زرده برای رومال) 4 لیوان آرد . برای رومال: 1 قاشق شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و برای رومال استفاده کنید. طرز تهیه خمیر: شیر گرم و شکر و نمک و خمیر مایه را مخلوط کنید و دقیقه بزارید تا عمل کنه و بعد سفیده تخم مرغ و را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید و خوب ورز دهید بعد از ورز دادن خمیر ، 1 قاشق غذاخوری کره نرم شده را اضافه کرده و دوباره خمیر را خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود. و روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر دو برابر شود.بعد پف خمیر رو چونه کنید به اندازه ی دلخواه تقریبا اندازه نارنگی. کره به دمای اتاق رسیده را مکعب ریز کنید و روی هر چانه خمیر یک عدد بزارید تقریبا برای هر چانه یک قاشق مرباخوری و با همان کره خمیر را با دست باز کنید و رول کنید و مانند طناب بپیچید و داخل سینی بچینید و روی نانها را با پارچه بپوشانید و یک ربع استراحت دهید و با زرده رومال کنید و داخل فر با دمای 180 درجه بپزید تا زمانی که روی نان طلایی شود بعد از پخت روی نان را با پارچه بپوشانید تا نرم شود و نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر ژله دلخواه ( یک بسته) گلاب ۲ تا ۳ ق غ روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی) آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی) طرز تهیه🔻 نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم . در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه . نشاسته گل همین نشاسته که به صورت دون دون هست رو میگن) شکر اضافه کردم . در دستورهای باسلوق همیشه تاکید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال های قبل یک بار با نشاسته پودری درست کردم و کیفیت خیلی فرق نکرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده کنین 😊 (میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده کردم هر طعم و رنگی بخواید میشه . روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم . یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم . حدودا کل زمانی که روی حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم می بره . این ۴۵ دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق . این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه . وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه . وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم . برای من ۱۵ عدد گردالی شد . می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 آب نارنگی ۲ لیوان (حدودا ۸ تا ۱۰ عدد نارنگی) پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ) شکر ۴ تا ۵ ق غ( بستگی به شیرینی و ترشی نارنگی تون تنظیم کنین) آب سرد نصف لیوان زرده تخم مرغ ۲ عدد خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم(۲ تا ۳ ق غ) وانیل ۱/۴ ق چ طرز تهیه🔻 حدودا ۸ تا ۱۰ عدد نارنگی لازم هست که آبشون رو بگیرین دو لیوان آب نارنگی میده. بعد آب نارنگی رو هم از صافی رد کردم که خالص و یکدست باشه . پودر ژلاتین رو روی آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . داخل فروماژ تخم مرغ خام به کار میره اما از اونجا که هیچ رقمه نمی تونم تخم مرع خام بخورم همیشه توی دستورات یه بلایی سرشون میارم و به نوعی حرارت میدم 😊 اینجا هم زرده تخم مرع و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد ژلاتین که حل شد همون طور که روی بخار کتری بود مواد زرده و شکر رو داخلش ریختم و به روش بن ماری حرارت دید و مخلوط کردم حدودا پنج شش دقیقه مدام هم زدم و حسابی گرم شد و مدام هم زدم و تخم مرع هم بمزه و هم یکدست بشه 😊 و بعد از حرارت برداشتم و گداشتم کنار خنک بشه . آب نارنگی و این مواد ژلاتین و تخم مرغ رو با هم مخلوط کردم . خامه رو هم از قبلا توی محیط گداشتم و یه کم با چنگال زدم و بعد داخل مواد ریختم و هم زدم و مخلوط کردم . داخل قالب ریختم . قالب من پلاستیکی هست . چون این دسر خامه داره ، نیاز به چرب کردن قالب نیست اگر خواستید می تونید . دسر رو داخل یخچال شش ، هفت ساعتی قرار دادم وقتی خوب بست ، دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . به خاطر طرح قالبم دیدم، یه کم هم ژله پرتقال درست کردم و داخلش ریختم که کاملا اختیاریه . ⚠️نکات🔻 پودر زلاتین جایگزین ندارد . میزان شکر کاملا تقریبی و به نوع ترشی و شیرینی نارنگی مربوطه ، نارنگی من کمی ترش بود . خامه بهتره در این دسرها باشه خوشمزه می کنه اما می تونین حذف کنین . دستور فروماژها تخم مرغ داره و حتی تخم مرغ خام اما من حرارت دادمش و اینکه دیگه بخواید حذف کنین یه دسر ساده اش میکنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینی کباب ترکی 😍😍😍 500گرم گوشت چرخ شده کم چرب 1 فلفل سبز 1 فلفل کاپیا قرمز 2 حبه سیر 1 پیاز بزرگ 1 ق غ جعفری 2 ق غ روغن زیتون ادویه ها( فلفل سیاه،فلفل قرمز،آویشن،نمک ) 1ق چ رب گوجه و رب فلفل برای داخل ظرف 👇 1 ق چ رب گوجه فرنگی مواد سس👇 1 ق غ رب گوجه فرنگی 2 ق غ روغن 1 لیوان آب 1/2 ق چ نمک(طبق ذائقه) مواد روی کباب👇 چند برش گوجه فرنگی چند برش پیاز طرز تهیه: پیاز ، سیر ، جعفری و فلفل سبز و قرمز را ریز خرد کنید و در یک کاسه با گوشت چرخ شده،رب گوجه فرنگی و رب فلفل ، نمک ، روغن و ادویه ها مخلوط کرده و حسابی ورز دهید ،1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی را با دست کف سینی یا ظرف مورد نظر بمالید و پهن کنید بعد مواد گوشتی را کف ظرف پهن کنید و سطح گوشت و اطرافش صاف و مرتب کنید،سپس با چاقو به اندازه مساوی برش دهید ، و با گوجه و پیاز تزیین کنید. بعد دریک کاسه جداگانه،یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی،روغن،نمک و یک لیوان آب بریزید و کامل مخلوط کنید و روی مواد گوشتی بریزید،سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه برای حدود40_45 دقیقه قرار دهید تا قهوه ای شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۶ عدد سیبزمینی نصف لیوان شیر نمک ۱ ق غ کره برای مایه گوشتی: ۲۵۰ گرم گوشت خورشتی یا چرخکرده ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه ۱ ق غ رب برای مایه گوشتی ، پیاز و تفت داده و گوشت و فلفل دلمه و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم و بعد رب رو زده و مقداری آب جوش ریخته و بذارین ۱۵ دقیقه بپزه تا آب تبخیر شه و بعد نمک و فلفل و بزنید. سیبزمینی رو آبپز کرده و با کره و نمک و شیر میکوبیم روی کاغذ روغنی رو چرب کرده و پوره ی سیبزمینی رو میریزیم و پهن کرده و مایه گوشتی و پنیر قرار داده و به وسیله ی کاغذ روغنی رول میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدیم تا طلایی رنگ شه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛