eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
اسنک تابه ای بسیار خوشمزه ماهی تابه رژیمی هم ندارید از ماهی تابه چدن یا تفلون استفاده کنید ماهی تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش کن نمیخواد چرب کردن هم نمیخواد شعله کم باشه همه چیز حله ، مثل وقتی که برنج دم میزارید. تا نون کم کم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینی بزارید رو نونها و اجر رو سینی باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد وقتی که پنیر کم کم آب میشه دوتا نون بهم بچشپن عزیزان مواد اسنک اختیاریه همون مواد پیتزا س میتونید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. سسی که به مواد زدم سس قرمز تنده دستورش پستای پایین گذاشتم این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید کمی رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه بزنید پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارکتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید به جای روغن میتونید از کمی کره استفاده کنید عالی میشه من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم کناره های نون تست رو دوست ندارید با کارد لایه نازکی برش بزنید شعله کم باشه حدود ۸ الی ده دقیقه طرف نونها برشته میشه زیادی سرخ نکنید تا نونها خشک نشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: بادنجان کشیده و قلمی ۳،۴ عدد پیاز ۲ عدد نسبتا درشت مرغ ۵۰۰ گرم ادویه شامل(نمک و فلفل و زعفران و پاپریکا،پودر دارچین،زردچوبه) برنج دو پیمانه سیر ۴ حبه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم مرغ ۱کیلو پیاز ۲ عدد سیر چند حبه نمک.فلفل.اویشن.زردچوبه سیب زمینی مرغ 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨‍🍳😍😍 مواد لازم : آب پرتقال ۱۵۰ میلی لیتر تخم مرغ ۲ عدد شکر ۴ ق غ کره ۱ ق غ نمک نشاسته ذرت ۲۴۰ گرم ( 1.6 پیمانه) بیکینگ پودر ۱ ق غ پرتقال آب 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ماست دو ق غ آرد دو ق غ آب سرد چهار ق غ بکینگ پودر نصف ق چ نمک یک ق چ زردچوبه نصف ق چ تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان ماست 1 لیوان آرد 1 پنس نمک 1 قاشق چای خوری جوش شیرین روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای شربت: 2 لیوان شکر 2 لیوان آب یک برش کوچک لیمو طرز تهیه: برای شربت آب و شکر را بجوشانید بعد از اینکه جوشید حدود 15 دقیقه بجوشانید و چند دقیقه قبل از خاموش کردن آب لیمو را اضافه کنید. سپس شربت را کنار بذارید خنک شود. تمام مواد خمیر را داخل ظرفی ریخته هم بزنید و یک قاشق مرباخوری از مواد را داخل روغن فراوان با داغی متوسط بریزید و خوب سرخ کنید. وقتی لوکما ها حرارت اولیه را از دست داد داخل شربت سرد بریزید و بیرون آورید (خیلی در شربت نماند) ❣نکته: نکته مهم برای لوکما این است که شربت غلیظ باشد در غیر اینصورت لوکما ها نرم میشوند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. ابتدا پنیر رو با چنگال نرم و یکدست میکنیم. گوله داخلش نداشته باشه و تیکه ای نباشه. با پنیر محلی نمیشه اینکارو کرد. یا پنیر پاستوریزه استفاده کنید یا پنیر خامه ای که خودش ازون اول نرم هست. قالب حتما باید سیلیکونی باشه که راحتتر از قالب دربیاد. من داخل مولد فوندانت هم گذاشتم. چون مولدها طرح های زیباتری دارن. بعد با قاشق پنیرو داخل قالب میریزیم و فشار میدیم تا تمام حفره های قالب پر بشه. بعد با کمک چاقو سطحشو صاف میکنیم و اضافی هاشو پاک میکنیم. بعد یکی دوساعتی داخل فریزر میذاریم. اگه حس کردید خودشو نگرفته بذارید بیشتر بمونه داخل فریزر. حتی میتونید شب قبل از مهمونی درست کنید. بعد به راحتی از قالب جدا میشه. داخل ظرف سرو میذارید چند دقیقه توی محیط داخل ظرف سرو که بمونه دوباره به حالت نرمی پنیر درمیاد و قابل استفاده است. نکته آخر اینکه نیم ساعت قبل از افطار از قالب دربیارید . و همون لحظه میل کنید . برای هر وعده باید جداگانه درست کنید. .کره هم میتونید قالبی کنید . کره رو یک ساعت داخل محیط آشپزخونه قرار میدیم تا نرم بشه بعد باهمین روش قالب هارو پر میکنیم. چندبار قالبو روی سطح میکوبیم تا کامل قالب پر بشه و حفره نداشته باشه. فقط فرقش با پنیر اینه که داخل یخچال هم بذارید خودشو میگیره ولی اگه عجله دارید میتونید داخل فریزر بذارید. اصلا اصلا کره رو روی حرارت ذوبش نکنید چون کره تون دو رنگ میشه و دوغش ته نشین میشه و شکل قالبو به خودش نمیگیره. هم سفره های افطارتون رو زیبامیکنه. هم ایده جالبی برای بچه ها هست. مخصوصا با قالب های شکلات کودکانه درستش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛