eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سالاد سزار مواد لازم :👇 پنیر پارمسان (یا پارمزان) روغن زیتون فیله ی مرغ نان مخصوص سالاد سزار یا نان تست کاهوی تازه و جوان سیر 2 الی 3 حبه زرده ی تخم‌ مرغ 1 عدد سس وسترشر ‌2 قاشق غذاخوری آب‌ لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری سرکه‌ سفید 1 قاشق غذاخوری سس خردل 1 الی 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه ی ایتالیایی ماهی انچوی دستور تهیه :👇 1. برای درست کردن این سالاد باید قسمت‌ های تازه و روشن کاهو را انتخاب کنید و با فاصله های حدودا ۵ سانت برش بزنید. 2. فیله ی مرغ را با روغن زیتون، نمک، فلفل، ادویه ی ایتالیایی، رزماری، آبلیمو و... مزه دار کنید،یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس در فر یا روی تابه ی مخصوص گریل کنید. 3. از نان مخصوص سالاد استفاده کنید و در غیر این صورت دور نان‌های تست را به صورت یک قاب برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم(دور نان چون خشک‌تر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی‌کند. به همین دلیل دور نان را جدا می‌کنیم و از بقیه نان استفاده می‌کنیم) قسمت‌های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد 1 سانتیمتری برش داده و به کمی روغن زیتون و سیر له شده آغشته میکنیم و با حرارت ملایم، روی تابه ی نچسب تست می‌کنیم. 4. برای آماده‌ سازی سس سالاد ابتدا آبلیمو، زرده ی تخم مرغ،سرکه سفید یا سرکه سیب، سس وسترشر، سس خردل، نمک و فلفل را مخلوط کرده با همزن برقی یا غذاساز خوب مخلوط می‌کنیم بعد از حدود ۳ دقیقه، کم‌کم شروع به اضافه کردن روغن زیتون می‌کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود. 5. برای سرو این سالاد کافی است برگ‌های تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته. مرغ های گریل شده ، نان‌ های تست شده و پنیر پارمزان رنده‌ شده را روی آن بریزید و در ‌‌نهایت سس محبوب را به آن اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه تخم مرغ یک عدد ماست شیرین نصف لیوان حتما شیرین باشه روغن مایع دو قاشق بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری آرد خاگینه تقریبیه باید به اندازه ای آرد بزنید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد زیاد ارد به خوردش ندید وگرنه خاگینه خشک میشه آبخوری آردها با هم فرق داره تخم مرغ رو میزنیم تا کف کنه ماست وبیکینگ پودر و روغن رو اضافه میکنیم وهم میزنیم آرد رو کم کم اضافه کرده وبا دست ورز میدیم زیاد آرد به خوردش ندید. با آرد پاشی چسپندگی خمیر رو بگیرید .خمیر که آماده شد سلفون ویا نایلون فریزیر روش بکشید وروشو بپوشونید به مدت یک الی یک ساعت ونیم. خمیر که آماده شد با وردنه باز کنید به قطر نیم سانت نواری برش بزنید. طبق فیلم پیش برید.هر شکلی که میخواید درست کنید .شکل پاییون هم بسیار زیبای تو روغن داغ سرخ کنید وقتی دو طرفش سرخ شد تا داغه شربت ولرم روش بریزید وبعد از سرد شدن نوش جان 😉 شکر یک لیوان آب نصف لیوان گلاب یک چهارم لیوان جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری نداشتید دو قاشق آب لیمو طبیعی بزنید سعی کنید جوهر لیمو بزنید تضمینی شکرک نمیزنه زعفران به مقدار لازم آب رو بزارید جوش بزنه جوهر لیمو اضافه کنید وقتی جوش زد شکر رو اضافه کنید هم نزنید تا شکر تو آب حل بشه (شعله متوسط باشه )وقتی حل شد زعفران وگلاب اضافه کنید فرقی نداره زعفران پودری یا دم کرده شعله رو کم کنید تا قوام بیاد حدود دوازده تا پانزده دقیقه باید طول بکشه تا قوام بیاد اگر کمتر از ده دقیقه قوام بیاد با شعله زیاد قوام اومده وبعدا شکرک میزنه کمی تو نعلبکی یا قاشق بریزید وبصورت چرخشی سرد کنید آگه کند حرکت کرد یا بین دو انگشت تست کنید وقتی حالت چسبندگی دوسه دقیقه آخر یک قاشق گلوکز بزنید من نزدم گلوکز لوازم قنادیا دارن توووووجه کنید شربت به اندازه کافی قوام نیاد خاگینه نرم میشه زیادی هم قوام بیاد شکرک میزنه شهد بهتره تو دمای محیط سرد بشه عزیزان اگر شهد اضافه اومد یخچال ویا فریزیر بزارید تا چند ماه هم بمونه هیچیش نمیشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی ناز خاتون یکی از خوشمزه ترین وساده ترین ترشی هاست که نیاز به رسیدن نداره یکروزه اماده مصرفه 😉 عزیزان دستور اصلی این ترشی آبغوره هستش در صورتی میتونید سرکه بزنید که به آبغوره دسترسی ندارید مواد لازم بادمجون یک کیلو سبزی معطر شامل ریحان بنفش سبزی اصلی این ترشیه در کنارش هم مقداری نعنا وترخان میریزیم صد گرم سبزی باشه ۶۰ گرم ریحان بنفش ۴۰گرم ترخان ونعنا سیر دو الی سه حبه فلفل تند یک عدد فلفل من تندیش کم بود دو عدد زدم ابغوره ونمک به مقدار لازم دوست داشتید کمی گلپر وسیاه دانه بریزید خانواده من زیاد نمیپسندن بادمجون ها رو رو منقل ویا گاز کبابی کنید .سپس به راحتی پوستش جدا میشه بعد از جدا کردن پوستش بادمجون وفلفل وسیر رو ساطوری کنید سبزی رو با دست خرد کنید وبا بادمجون ساطوری اضافه کرده،دوباره ساتور بزنید تا یکدست بشه تو کاسه نسبتا گود بریزد نمک بزنید آبغوره رو روش بریزید آبغوره کم کم بریزد تا زیاد رقیق نشه سپس بریزد تو شیشه یک روز تو دمای اتاق باشه سپس بزارید یخچال. اگر آبغورتون زیادی ترشه برا متعادل کردنش نصف لیوان آب جوشیده سرد شده بزنید این ترشی با انواع کباب وپلو سرور میشه بخصوص با عدس پلو عااالیه عزیزان میتونید بعد از کباب کردن بادمجون ها همه مواد رو تو غذا ساز بریزد وچند پالس بزنید من برای این از غذا ساز استفاده نکردم خیلی از عزیزان ندارن با این روش درست کنن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیکن استراگانف مواد لازم : سینه مرغ : ۵۰۰ گرم قارچ : ۳۰۰ گرم سیب زمینی : ۵ عدد پیاز : ۱ عدد سیر : ۲ حبه شیر : ۱.۵ پیمانه آرد گندم : ۱ قاشق غذاخوری عصاره مرغ : ۱ عدد خامه : ۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم دستور تهیه : پیاز ها را خلالی ریز می کنیم و داخل روغن تفت می دیم پس از سبک شدن پیازها، سیر اضافه کرده و تفت می دیم سینه ریز کرده مرغ، نمک و فلفل سیاه می ریزیم و تفت می دیم، پس از تغییر رنگ سینه مرغ، قارچ خرد شده را ریخته و مرغ ها همراه با قارچ‌ ها می پزیم تا آب غذا کامل خشک شود و به روغن بیافته. برای تهیه سس، آرد را داخل مقداری روغن یا کره تفت می دیم شیر را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم، پس از غلیظ شدن مایه سس، عصاره مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم. سس را داخل مخلوط مرغ و قارچ ریخته و هم می زنیم، پس از چند دقیقه شعله را خاموش و خامه را اضافه می کنیم. در حین درست کردن غذا سیب زمینی های خلالی را در روغن داغ سرخ می کنیم. نوش جان چند نکته :👇 پیاز داخل این غذا، نیاز به طلایی و سرخ شدن ندارد. پیاز را با توجه به سلیقه می توانید نگینی یا خلالی ریز کنید. سینه های مرغ را می توان بصورت نواری یا مکعبی برش داد. آرد داخل روغن در حدی تفت می دیم که تغییر رنگ نده و بوی خامی آرد گرفته شود. غذا را با سبزیجات معطر مثل پیازچه، جعفری و پودر آویشن می توان تزئین و سرو کرد. بجای سیب زمینی خلالی می توانید از پوره سیب زمینی استفاده کنید. بهتر است این غذا به صورت گرم سرو شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه چیزبرگر خیلی خوشمزه و جدید 🔷مواد لازم 🔹ازین نون تپلیا (اکثر فروشگاه های نونوایی جینگول مثل نان سحر دارن) 🔹قارچ اسلایس شده و سرخ شده 🔹بیبی اسفناج (من خودم یه تفت کوچولوش میدم) 🔹بیکن یا ژامبون (بیکن خوشمزه تر میشه) 🔹گوجه 🔹سس مورد علاقه 🔹پنیر موتزارلا و پنیر چدار 🔹نمک فلفل سیاه و قرمز و پودر پیاز و سیر ♨️طرز تهیه گوشت بهش نمک دورنگ فلفلمونو پودر پیاز و سیر اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم اجازه میریم تو حرارت متوسط یا بحالت گریل (که گریلش خیلی خوشمزه تره)بپزه بعد هم به ترتیب کلیپ میجینیم داخل نون لابلاش سس مورد علاقتونم‌میتونید بزنید (اگر دوست دارین ک نونتون نرم تر باشه گوجرو بالاترین و پایینترین لایتون بچینید ک یکم از آبش بخورد نون بره چون این سبک نونا یکم ترد ترن) بعد ک کامل شد یه چیزی‌مثل یه کتاب سنگین بزارید روش که یکم پرس شه بعد میزاریم چند دقیقه ای تو فر که پنیرش آب شه (زیاد بزارین نون خشک‌میشه) نوش جون 💛 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد فلفل مواد لازم :👇 فلفل دلمه ای رنگی : سه عدد بزرگ هویج پخته شده : یک عدد متوسط گردو : نصف لیوان آبلیمو : یک قاشق فلفل قرمز : نصف قاشق چ نمک : نصف ق گوجه گیلاسی و فلفل هالوپینو برای تزئین . فلفل دلمه هاتونو خیلی ریز و نگینی خورد کنید البته مدل خورد کردن و سایزش رو براتون استوری کردم. بهش هویج رو اضافه کنید و مخلوط کنید. سس مایونز آبلیمو نمک فلفل قرمز و اضافه و مخلوط کنید. گردو رو اضافه کنید و مخلوط کنید. داخل ظرف سروتون بریزید روشو صاف کنید و سس مایونز بزنید و با حلقه های فلفل دلمه ای ، فلفل هالوپینو و گوجه گیلاسی تزئین کنید. . نکات :👇 ۱.میتونید یک عدد فلفل هالوپینو رو نگینی ریز خورد کرده و بهش اضافه کنید. ۲.خیلی بهتره بجای آبلیمو از لیموی تازه استفاده کنید (یک عدد) ۳.وقتی خواستین هویجتون رو بپزید حتما داخلش یک الی دو قاشق شکر بزنید. ۴.وقتی سالاد رو درست کردین حتما تست کنید و اگه نمک براتون کم بود اضافه کنید. ۵.اینجور سالادهارو بهتره سلفون بکشید و چند ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد سرو کنید چون خوشمزگیش ده برابر میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛