🔷 #خورش_كرفس
طرز تهيه
ابتدا کرفس ها را بشویید. سپس به اندازه ی دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد كرفس های خرد شده را اضافه کنیدِ سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید
پس از پختن گوشت میتوانید سبزیهای سرخ شده را اضافه کنید. رب نارنج رو براي ترشي خورش اضافه كنيد و با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پودينگ_انار
مواد لازم:
▫️شير٣ ل ،
▫️نشاسته ذرت ٢ ق س ،
▫️بستني نصف ل ،
▫️خامه صبحانه و پنير خامه ايي از هر كدام ٢ ق س ،
▫️شكر ٦،٧ ق غ (بسته ب ذائقه خودتون)،
▫️پودر ژله انار نصف جعبه ،
▫️ژلاتين ١ ق م ، آب ١/٤ ل
طرز تهیه:
پودر ژلاتين و پودر ژله انار رو با آب مخلوط و بن ماري كنيد.شير و شكر و نشاسته را روي حرارت گذاشته تا غليظ شود كمي ك جوشيد حرارتو خاموش كرده بعد ژلاتين رو بهش اضافه ميكنيم. وقتي از حرارت افتاد بستني ب دماي محيط رسيده را ب مخلوط اضافه كنيد و بعدخامه و پنير خامه اي را كمي زده تا يكدست شود سپس ب مايه اضافه كرده و هم ميزنيم تا كاملا صاف و يكدست شوند.من از قالب كمر بندي استفاده كردم، ب اين ترتيب ك نصف مايه را ريختم كمي ك خودشو گرفت ژله انار و دونه هاي انار.... دوباره بذاريد نيم بند بشه و بعد بقيه مايه پودينگ .. دو سه ساعت داخل يخچال بموووونه دسرتون آمادس
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_بیسکوییت_پودینگی
مواد لازم:
1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
1 لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (گندم)
4 قاشق غذاخوری آرد
از 1 لیوان 2 بند انگشت کمتر شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری کره
برای سس شکلاتی :
1پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاکت شکلات شیری (70 گرمی)
طرز تهیه:
برای درست کردن سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه
بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید. نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید. سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید. سس شکلاتی را آماده کنید و روی بیسکوییت ها بریزید زمانی که به دمای اتاق رسید یک روز داخل یخچال نگه دارید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شکلات_مغزدار_و_آجیلی_😍
مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید.
در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید.
تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید
سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#معجون
چهارتالیوان
دوتاموزراخردکردم چهارلیوان شیرده عددخرمایک قاشق عسل اگه نبودسه قاشق شکرتومخلوط کن ریختم مخلوط کردم بعدمخلوط شدن دوقاشق سرپرپودرنارگیل ودوقاشق سرپرکنجدسفیداضافه کردم درحدقاطی شدن مخلوط کردم بعدتوته لیوان هابادام هندی یانداشتی پسته گردوهرکدوم رادوست داشتی ریختم باکمی موزبعدموادراریختم روی اوناوروش راباموزپودرنارگیل وکنجدوگردوتزیین کردم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅سالاد ترشی😋
🍜طرز تهیه
گل کلم خیار هویج و کرفس رو مثل سالاد شیرازی ریز خرد کردم و تمیز شستم و گذاشتم تا کاملا خشک خشک شه بعد توش بستگی به خودتون داره کلی فلفل تند خرد کردم بعد دو تا بوته سیر رو هم ریز کردم بهش اضافه کردم و نمکش رو هم ریختم حالا نوبت میرسه به سس
برای سس باید گوجه فرنگی رو چار قاچ کرد و بدون آب پخت و در حین پخت با گوشتکوب له کرد تا غلیظ شه بعد از صافی رد کنید و بذارید کاملا خنک بشه
حالا توی ظرف بزرگ سالاد رو بریزید و سس گوجه رو بهش اضافه کنید و 3 لیوان سرکه هم بریز ید کامل مخلوط کرده ودر ظرف مورد نظر بریزید
اگه 1 گل کلم باشه و ۱ کیلو خیار و 1 کیلو هویج و چند ساقه کرفس و 5 تا 6 کیلو گوجه لازم داریم
👈فقط نکته ی مهم حتما حتما تمام مواد ترشی باید خشک خشک باشه
بعد در جای خنک بذارید من چون کم درست کردم داخل یخچال میذارم ده روز بعد هم درش رو باز میکنم چون ترشی رو ترد دوست دارم.
فقط توی جایی که خیلی سرده نذارید خراب میشه.
سبزی ترشی هم شامل گشنیز جعفری ترخون و مرزه و سبزی کرفس گوجه هم که میگیرید گوجه ی سفت نباشه و گوشتی باشه
سرکه هم سرکه ی قرمز (قزوین).
#سالاد_ترشی😋
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🔷 #رول_کرپ_گوشتی
مواد لازم برای کرپ
▪️4 پیمانه شیر
▪️4 قاشق غذاخوری آرد
▪️4 تخم مرغ
▪️4 قاشق غذاخوری روغن مایع آفتابگردان
▪️1/2 قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای داخل کرپها
▫️2 پیاز، ریز خرد شده
▫️1 پیمانه نخود فرنگی آب پز شده(اختیاری)
▫️250 گرم قارچ
▫️250 گرم گوشت چرخ کرده
▫️3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
▫️نمک و فلفل سیاه
▫️رب گوجه فرنگی (اختیاری)
مواد لازم برای سرخ کردن
▪️1 پیمانه آرد سوخاری
▪️3 تخم مرغ، کمی با چنگال زده شده
▪️روغن مایع آفتابگردان
طرز تهیه
همه مواد کرپ رو مخلوط کنین، تابه نچسب رو گرم کنین، یک ملاقه از مخلوط داخل تابه بریزین و پخش کنین و هر دو طرفشو سرخ کنین، بقیه مخلوط هم اینجوری سرخ کنین، ملاقه ملاقه.کلفتی کرپها دلبخواهیه.
برای مواد گوشتی، پیاز رو در روغن تفت بدین، گوشت رو اضافه کنید و بپزین تا آبشو بکشه، بقیه مواد رو اضافه کنید و تفت بدین.
مواد گوشتی رو داخل کرپها بزارین و از دو طرف به داخل تا کنین و رول کنین، رولهارو داخل تخم فرو کنید بعد داخل آرد سوخاری بغلطونین، و داخل روغن داغ سرخ کنید بعد روی دستمال کاغذی بزارین تا روغن اضافیشون بره.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_گراتن_پاستا
مواد لازم:
ماکارونی پروانه ایی یک بسته
گوشت چرخکرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای به مقدار لازم
سس بشامل یک پیمانه
پنیر پیتزا ورقه ایی به تعداد لازم
✍طرزتهیه:
مایه گوشتی رو مثل مایه گوشتی سایر ماکارونی ها اماده کنی ماکارونی ها رو در قابلمه ایی بزرگ اب رو جوش بیادیدکف ظرف رو سس بشامل بریزید.روی سس مایه گوشتی بریزید و روی گوشت رو ورقه های پنیر قراربدیدماکارونی ها روروی لایه پنیری قرار بدید روی ماکارونی رو مایه گوشتی بریزید و کمی پنیر روش بذاریدو فلفل سبز نگینی و سیب زمینی روش بپاشیدسپس توی فر بذارید به مدت 15 دقیقه .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شربت #سيب
مواد لازم:
سيب سبز .................. 2 کيلوگرم
شکر ....................... 1 کيلوگرم
آب ......................... 2 ليتر
چوب دارچين ............... 2 عدد
ميخک ...................... 5 عدد
رنده ي پوست سيب ....... 2 عدد
طرز تهيه:
پوست دو عدد سيب را رنده مي کنيم و در ظرفي با شکر مخلوط کرده و به خوبي ورز مي دهيم. همه ي سيب ها را با پوست به چهار قسمت تقسيم کرده و به ظرف شکر اضافه مي کنيم و روي آن آب ريخته و چوب دارچين و ميخک ها را هم به ظرف اضافه مي کنيم. ظرف را روي شعله ي اجاق مي گذاريم و اجازه مي دهيم به آرامي بجوشد تا سيب ها کاملا نرم شوند سپس ظرف را از روي شعله ي اجاق برمي داريم و مي گذاريم تا خنک شود سپس شربت را از صافي ريز رد کرده و در يخچال مي گذاريم.
شيرينانه: مقدار شکر را مي توانيم به دلخواه کم و زياد کنيم.
تنتون سالم، دلتون شاد و سفرتون پر برکت.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_یک_تخم_مرغی
مواد لازم:
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
آرد 1 و ½ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
شکر دانه ریز 1 پیمانه
وانیل کمی
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
پودر کاکائو 2 تا 3 قلشق غذاحوری
طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. ارد را همراه بیکینگ پودر و پودر کاکائو 3 بار الک کنید.
تخم مرغ را همراه شکر و وانیل حدود ده دقیقه با همزن بزنید تا حجمش سه برابر و غلیظ و کشدار بشه. شیر و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. حالا مخلوط آرد را قاشق قاشق روی مواد الک کنید و با لیسک دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب ریخته 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید. .
فوروارد فراموش نشه👌
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکوی_مرغ_مجلسی
مواد لازم
▫️سینه مرغ۱عدد
▫️پیاز ۱عدد
▫️سیب زمینی ۱عدد
▫️زرشک
▫️گردو
▫️زعفران دم کرده ۲ق غ
▫️تخم مرغ ۵عدد
▫️هویج پخته ۱عدد
▫️پکینگ پودر ۱ق م
طرز تهیه
🔸سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم وبا پیاز تفت داده وهویج پخته و خورد شده وسیبزمینی ابپز رنده شده وزعفران ونمک وادویه وتخم مرغ مخلوط میکنیم وته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم وروش زرشک وگردو میریزیم ودر ظرف رو با فویل میپوشونیم وتو فر ۱۸۰درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه وسرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت رو هم خیلی کم کنی
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام مهربانان😍😍
اول یه لبخند خوشگل 😊
روزوروزگارتون،بروفق مراد
زندگیتون سبز،دلتون شاد
عمرتون نیک،عاقبتتون بخیر
روزتون پر از خیر و برکت
دوشنبتون زیبا و بی نظیر🌹
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رولت_کدو_حلوایی
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 100 گرم
کدو حلوایی پوره شده 150 گرم
آرد 90 گرم
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
دارچین نصف قاشق مرباخوری
نمک 1/8 قاشق مرباخوری
پودر قند به مقدار لازم
خامه ی فرم گرفته حدود 250 گرم
طرز تهیه:
فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر 30*40 سانتیمتری را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کرده و زرده را با نیمی از شکر بزنید تا کِرِمی و سبک شود.
کدو حلوایی پوره شده را نیز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی بزنید تا سفید شود، سپس شکر باقیمانده را کم کم اضافه کرده، هم بزنید تا شکر حل شود.
سفیده تخم مرغ آماده را به مخلوط زرده و کدو حلواییاضافه کرده و بوسیله لیسک، به آرامی و به حالت دورانی مخلوط کنید.
مخلوط آرد، جوش شیرین، دارچین و نمک را به مواد بالا اضافه کرده و به آرامی مخلوط نمایید، سپس آن را داخل سینی فر آماده بریزید و به کمک پالت سطح مواد را صاف کرده و سینی را در فر از پیش گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا سطح رولت قهوه ای شود.
پس ازخارج کردن از فر، اجازه دهید تا رولت داخل سینی خنک شود سپس آن را از سمت رویه، بر روی کاغذ روغنی که پودر قند پاشیده اید انداخته و از یک سمت، به همراه کاغذ به طرف مقابل لوله کنید.
رول راحدود نیم ساعت کنار گذاشته، سپس آن را باز نموده و سطح رولت را با خامه فرم گرفته بپوشانید و بوسیله پالت صاف نمایید و پس از آن، رولت را دوباره در همان جهت قبلی بپیچید و رویش پودر قند پاشیده و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. رولت را به شکل دلخواه برش زده و سرو کنید.
🔴🔴نکات🔴🔴
- کدو حلوایی را با کمی آب پخته و پوستش را جدا کرده، داخل غذا ساز ریخته و پوره کنید و سپس داخل صافی بریزید، تا آب اضافه آن گرفته شود وپس از آن، به میزان لازم وزن کنید.
- اگر از فر برقی استفاده می کنید دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- این رولت بافت بسیار لطیفی دارد و از عطر و طعم بسیار مطبوعی برخوردار است.
- در صورتیکه نیاز به تعداد برش بیشتر و قطر کمتر رولتدارید، از ابتدا رولت را در راستای طول آن بپیچید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱