مواد لازم🔻
ران مرغ : ۳ عدد ( از مرغ کامل یا تیکه های دیگه مرغ هم میتونید استفاده کنید، تعدادش هم بستگی به خودتون داره. پوست مرغ هم اگه خواستید میتونید بکنید)
ماست : 2 لیوان
روغن محلی یا کره یا روغن مایع : پنج قاشق
پیاز متوسط : 2 عدد
سیر رنده شده : ۵ حبه
آب لیموترش : 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا : 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : از هرکدوم 1 قاشق چای خوری
ادویه گرام ماسالا : 1 قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی قرمز : نصف قاشق چای خوری
بجای رنگ خوراکی میتونید از پودر لبو یا آب لبو یا رب گوجه و یا سس قرمز استفاده کنید. رنگش باید به قرمزی بزنه. مرغ بعد طعمدار کردن یک تا چندساعت تو یخچال بذارید تا مواد به خوردش بره. بعد فر روی روی دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ بذارید. روش فویل بکشید و یک ساعت و نیم بذارید کامل بپزه. بعد فویل بردارید و گریل روشن کنید تا خوب برشته بشه. کنارش هم میتونید سیبزمینی یا فلفل دلمه ای، کدو خورشتی، هویج، گوجه و... بذارید تو فر.
ادویه ماسالا رو میتونید از ادویه فروش ها تهیه کنید یا خودتون تو خونه درست کنید. میتونید اصلا ازش استفاده نکنید یا هر چی تو خونه دارید که جزئی از ادویه ماسالاست استفاده کنید.
طرز تهیه ادویه هندی گرام ماسالا🔻
چوب دارچین که به چند تکه خرد شده
هل سبز : ۴ عدد
هل سیاه یا قهوه ای : ۳ عدد
پودر میخک : ۴ قاشق چای خوری
جوز هندی پودر شده : ۴ قاشق چای خوری
دانه فلفل سیاه : ۴ قاشق چای خوری
رازیانه : ۴ قاشق چای خوری
برگ بو : ۳ عدد
طرز تهیه🔻
۱-ابتدا به کمک پشت چاقوی آشپزخانه هل سبز و قهوه ای رو له می کنیم و دانه های داخل هل ها رو خارج می کنیم.
۲-ماهیتابه رو روی حرات ملایم بذارید و دارچین ، دانه های هل ، پودر میخک ، دانه های فلفل سیاه ، رازیانه و برگ بو رو کمی برشته کنید. بعد ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید و پودر جوز هندی رو اضافه کنید و هم بزنید. همه مواد رو بعد از سرد شدن به کمک آسیاب پودر کنید. ادویه رو در ظرف در داری که هوا نفوذ نکنه بریزید. این ادویه رو می تونید به مدت ۱ سال در یخچال نگهداری و استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شوید باقلا👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ طرز گرد کردن لبه های کیک👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه حلیم (سریع و راحت)👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این ترشی خیلی سریع و فوری ِآماده میشه خیلی هم خوشمزه است با این میزان حدود سه شیشه متوسط ترشی داریم
مواد لازم
بادمجان چهار عدد
هویج چهار عدد
فلفل دلمه ای قرمز و سبز هر کدام یک عدد
سیر پانزده حبه
سرکه سفید دو تا چهار لیوان
آب دو لیوان
نمک دو ق غ
سیاه دانه یک ق غ
تخم گشنیز یک ق غ
گلپر دو ق چ
فلفل یک ق غ
زردچوبه دو ق چ
سبزیجات معطر ترخون و مرزه و جعفری دو لیوان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لیته
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان
به امید فردایی بهتر
___
رب انار خونگی
سعی کنید از انار قرمز و پر آب وبا هسته ضعیف استفاده کنید انار جنگلی که ریزن واسه رب انار عالین
دوست دارید ترش باشه از انار ترش مزه استفاده کنید ملس باشه اواخر پخت چند قاشق شکر بزنید. نمک اختیاریه من کمی زدم شما دوست ندارید نزنید
رب انار خیلی زود میسوزه مواظب باشید ته نگیره که تلخ بشه
رب انار باید غلیظ وکشدار باشه رب انار های که در شمال میبینید تو دبه های بزرگ میزارن برای اینکه بصرفه رب آلوچه رو مخلوط میکنن
انار رو دون کرده تو کیسه نخی ریخته
انارتون آب دار باشه 8 کلیو انار یک کیلو رب انار میده
روش های زیادی برای گرفتن آب انار وجود داره روش سنتی انار رو دون کرده غلاف اونو جدا کرده تو کیسه نخی میریزیم وبا چکمه له کرده و آبشو میگیریم .
روش دیگه اینکه رو گاز میزاریم دولیوان آب روش میریزیم تا گرم بشه ودونه ها آب بندازه سپس از صافی رد کرده سپس از کیسه نخی
روش دیگه بوسیله مخلوط کن ویا چرخ گوشت آبشو میگیریم
آب انار که گرفته شد میزاریم رو گاز با شعله بالا که بجوش بیاد سپس شعله رو کم کرده هر چند دقیقه یکبار هم زده تا ته نگیره کناره های قابلمه با ویسک ویا پارچه تمیز مدام تمیز کرده رب انار ته بگیره رب تلخ میشه رب که داره غلیظ میشه شعله رو خیلی کم کرده تا رنگش قهوه ای تیره بشه غلظت رب باید به اندازه شهد بامیه وزولبیا باشه رب بعد از اینکه سرد بشه غلیظ تر میشه رب به خوبی غلیظ نشه تو یخچال هم که باشه کپک میزنه توجه کنید به فیلم رب بعد از سرد شدن حالت کشدار داره. تو ظرف در بسته نگه داری کنید و داخل یخچال این رب دوسال در یخچال ماندگاری داره رب بعد از اینکه خاموش کردید دم کنی بزارید وبزارید همون قابلمه سرد بشه این کار باعث میشه رنگ رب تیره بشه.
اگر بعد از آب گیری انار از کیسه نخی رد نکنید رب انار شیبه رب گوجه فرنگیه یکدست وکشدار نیست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلامسلام دوست جونیا چطورین عزیزان دلم...چه خبرا
اینم یک کیک محشر و اسفنجی و عالی و راحت و بدون تخم مرغ
این کیک رژیمی و روغن کم میخواد
همزن نمیخواد و کلا سه سوته آماده است قبلا هم دستور گذاشتم ولی چون دوباره خیلی درخواست داشتین میزارم حتما درست کنید چون خیلی خیلی راحت و سریع و خوشمزه است
بچه ها این کیک شیر داره به هیچ عنوان جایگزین نکنید چون ترکیب سرکه و شیر خاصیتی ایجاد میکنه که باعث پف و لطافت کیک میشه
می تونید تو تابه رژیمی درست کنید تو تابع معمولی هم میشه تو قابلمه یا قالب گرد پونزده تا بیست سانت درست کنید قالب بزرگ نباشه چون مواد کیک کمه نازک میشع
کیک بدون تخم مرغ ..
.مواد لازم ...شیر یک لیوان
.شکر دو سوم لیوان
.پودر کاکائو سه ق غ
.آرد یک و نیم لیوان..
.بکینگ پودر دو و نیم ق چ.
روغن مایع شش ق غ.
سرکه سیب یا سرکه سفید یا سرکه انگور یک ق غ.
وانیل نوک ق چ.
مواد لازم برای سس شکلاتی روی کیک..شکلات صبحانه یک ق غ سرپر. یک ق غ آب
ابتدا شیر رو میزلریم ولرم باشه یعنی گرم باشه و داغ نه بعد شکر و وانیل رو اضافه میکنیم یک دقیقه با قاشق میزنی...
▫️
ک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛