فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم
🌷ازمحبت دوستی و
🌸عشق و امید
🌷ومیخوانیم سرود
🌸خوشبختی را
🌷به اميد آنكه اطرافمان
🌸پرازشکوفہ های اجابت
🌷وعشق و برکت شود...
🌸روزتـون عالی و بینظیر
مواد لازم🔻
آب ولرم ۱/۲پیمانه
خمیر مایه فوری ۱قاشق سوپخوری
شکر ۱قاشق مرباخوری
شیر ولرم ۱/۲پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۴قاشق مرباخوری
فلفل و آویشن به مقدار لازم
بیکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری
آرد به مقدار لازم
پنیر پیتزا ۵۰۰گرم
سوسیس ۲۰۰گرم
کالباس ۲۰۰گرم
سینه مرغ پخته شده ۲۰۰گرم
قارچ ۲۰۰گرم
فلفل دلمه ۱عدد
گوجه گیلاسی ۵عدد
طرز تهیه🔻
۱_در ابتدا باید خمیر پیتزا را تهیه نماییم،آب ولرم(حدود ۳۰ تا ۴۰ درجه) شکر و خمیرمایه فوری را مخلوط کرده در ظرف را پوشانده و به مدت پنج تا هفت دقیقه اجازه میدهیم تا عمل بیایید.
۲_شیر ولرم،روغن،نمک،فلفل،آویشن،بیکینگ پودر و خمیر مایه عمل آمده را مخلوط کرده و به تدریج آرد را بیافزایید و به مدت ده دقیقه ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیف شود و به دست نچسبد،سپس به مدت دو ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا حجیم شود.
۳_پس از دوساعت پف خمیر را با دست گرفته،سطح کار را آرد پاشی کنید و به وسیله وردنه خمیر را باز کنید و با احتیاط به درون قالب منتقل کنید.
*کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید*
۴_بر روی خمیر کف قالب به وسیله چنگال چند سوراخ ایجاد کنید، سس قرمز بزنید و پخش کنید و پنیر پیتزا بریزید.
۵_سپس داخل پیتزا را با مواد مورد علاقه خود پر کنید.
*ما بین مواد پنیر پیتزا بریزد*
*بر روی خمیر کف قالب قبل از ریختن مواد حتما پنیر پیتزا بریزید*
*روی کیک پیتزا را با پنیر پیتزا بپوشانید*
۶_فر را بر روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید قالب کیک را درون فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید تا خمیر بپزد،سپس گریل فر را روشن کنید تا آرام آرام روی کیک طلایی شود.
۷_مطابق فیلم کیک پیتزا را از قالب خارج کنید.
*کیک پیتزا را میتوانید درون قالب کمربندی هم درست کنید که خارج کردن کیک پیتزا از قالب راحت تر است*
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
بادمجان ۵عدد
پیاز ۱عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
قارچ ۱۵۰گرم
فلفل دلمه ای ۱عدد
رب ۱قاشق سوپخوری
نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم
کره ۵۰گرم
آرد ۲قاشق سوپخوری
طرز تهیه🔻
۱_بادمجون ها را خوب شسته و پوست آن را بکنید و به صورت ورقه ای خرد کنید،سپس آن ها را در آب سرد و نمک قرار دهید.(این کار باعث میشه که هم تلخی بادمجون ها گرفته شه ،هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری استفاده میشه)
۲_بادمجان ها را سرخ کرده و بر روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
۳_پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده،قارچ، فلفل دلمه ای،رب و نمک و فلفل خوب تفت دهید.
۴_سس بشامل را آماده کنید،به این صورت که ابتدا کره را در شیرجوش ریخته،آرد را اضافه کرده و به تدریج شیر را بیافزایید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود،نمک و فلفل را بیافزایید، زمانی که به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید.
۵_درون ظرف مناسبی بادمجان،سس بشامل،مواد گوشتی و پنیر پیتزا را به صورت لایه لایه روی هم بچینید تا موادتان به طور کامل تمام شود.در لایه آخر سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید.
۶_سپس موساکا را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید،سی دقیقه حرارت زیر را روشن کنید و به مدت پنج تا ده دقیقه روی موساکا را گریل کنید.
*در برخی موارد درون موساکا بادمجون،سیب زمینی و یا گوجه فرنگی قرار میدهند،اما رسپی اصلی موساکا بادمجون فاقد سیب زمینی و گوجه هست*
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خرما پیچ😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
شیر ولرم ۱۰۰میلی لیتر
کره ۵۰گرم
روغن یک قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴قاشق مرباخوری
آرد ۳۰۰گرم
خرما ۳۰۰گرم
گردو ۱۰۰گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
زعفران ۱/۸قاشق مرباخوری
*همه مواد به دمای محیط رسیده باشه*
طرز تهیه🔻
۱_ابتدا شیر ولرم،کره و روغن را مخلوط کرده.
۲_به تدریج آرد را اضافه کنید و کمی با نوک انگشت ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
۳_خمیر را در ظرف تمیزی قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند.
۴_در این بین هسته خرما ها را خارج کرده و خرماها را با گردو پر کنید.
۵_سپس سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به کمک وردنه باز کنید و به وسیله پیتزا بر برش بزنید.
۶_زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط کرده و روی خمیر را رومال کنید.
۷_خرما ها را مطابق فیلم مابین خمیر بپیچید و دوباره روی خمیر را رومال کنید.
*من به وسیله انتهای ماسوره،خمیر را به شکل دایره برش زدم و در نقطه اتصال دو خمیر قرار دادم که زیبا تر بشه*
۸_فر را از یک رب قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید.
۹_سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خرما پیچ ها را درون سینی بچینید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
با این مقدار مواد ۲۵عدد خرما میتونید درست کنید😍
(من مواد را نصف کردم)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک با کاور کنجد
مواد لازم
(در این دستور اندازه لیوان 250mlاست)
4عدد تخم مرغ
1/5لیوان شکر
1لیوان روغن مایع
1لیوان ماست
1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چای خوری)
2 لیوان ارد
بعلاوه 2 قاشق غذاخوری کنجد
👈طرز تهیه
ایتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
تمام قسمتهای قالبتان را با کره جرب کنید و در همه جای آن کنجد بپاشید به صورتی که در شکل می بینید.
برای مایه کیک ،شکر و تخم مرغها را با همزن برقی به مدت 8 تا 10 دقیقه بزنید.سپس ماست و روغن مایع را اضافه کرده و با سرعت پایین هم بزنید.بگینک پودر و آرد را الک کرده و به مایه کیک اضافه کنید و دوباره با سرعت کم به صورت دایره ای هم بزنید.مایه کیک را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده حدود 35 تا 40 دقیقه بدون اینکه عجله کنید و با کنترل بپزید.(بعد از 30 دقیقه تست خلال دندان را انجام دهید)
بعد از پخت از فر خارج کنید و وقتی به دمای اتاق رسید در ظرف پذیرایی انتقال داده و سرو کنید.نوش جان🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله
میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا و یا هر رنگ دلخواه تون رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید.
✔️نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید.
نکته. لایه اخر رو با ژله آلورا و بستنی یا شیر درست کنید. به ازای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛