eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 بادمجان ۵عدد پیاز ۱عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم قارچ ۱۵۰گرم فلفل دلمه ای ۱عدد رب ۱قاشق سوپخوری نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم کره ۵۰گرم آرد ۲قاشق سوپخوری طرز تهیه🔻 ۱_بادمجون ها را خوب شسته و پوست آن را بکنید و به صورت ورقه ای خرد کنید،سپس آن ها را در آب سرد و نمک قرار دهید.(این کار باعث میشه که هم تلخی بادمجون ها گرفته شه ،هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری استفاده میشه) ۲_بادمجان ها را سرخ کرده و بر روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. ۳_پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده،قارچ، فلفل دلمه ای،رب و نمک و فلفل خوب تفت دهید. ۴_سس بشامل را آماده کنید،به این صورت که ابتدا کره را در شیرجوش ریخته،آرد را اضافه کرده و به تدریج شیر را بیافزایید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود،نمک و فلفل را بیافزایید، زمانی که به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید. ۵_درون ظرف مناسبی بادمجان،سس بشامل،مواد گوشتی و پنیر پیتزا را به صورت لایه لایه روی هم بچینید تا موادتان به طور کامل تمام شود.در لایه آخر سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید. ۶_سپس موساکا را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید،سی دقیقه حرارت زیر را روشن کنید و به مدت پنج تا ده دقیقه روی موساکا را گریل کنید. *در برخی موارد درون موساکا بادمجون،سیب زمینی و یا گوجه فرنگی قرار میدهند،اما رسپی اصلی موساکا بادمجون فاقد سیب زمینی و گوجه هست* ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خرما پیچ😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 شیر ولرم ۱۰۰میلی لیتر کره ۵۰گرم روغن یک قاشق سوپخوری وانیل ۱/۴قاشق مرباخوری آرد ۳۰۰گرم خرما ۳۰۰گرم گردو ۱۰۰گرم زرده تخم مرغ یک عدد زعفران ۱/۸قاشق مرباخوری *همه مواد به دمای محیط رسیده باشه* طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا شیر ولرم،کره و روغن را مخلوط کرده. ۲_به تدریج آرد را اضافه کنید و کمی با نوک انگشت ورز دهید تا خمیر یکدست شود. ۳_خمیر را در ظرف تمیزی قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند. ۴_در این بین هسته خرما ها را خارج کرده و خرماها را با گردو پر کنید. ۵_سپس سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به کمک وردنه باز کنید و به وسیله پیتزا بر برش بزنید. ۶_زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط کرده و روی خمیر را رومال کنید. ۷_خرما ها را مطابق فیلم مابین خمیر بپیچید و دوباره روی خمیر را رومال کنید. *من به وسیله انتهای ماسوره،خمیر را به شکل دایره برش زدم و در نقطه اتصال دو خمیر قرار دادم که زیبا تر بشه* ۸_فر را از یک رب قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید. ۹_سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خرما پیچ ها را درون سینی بچینید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. با این مقدار مواد ۲۵عدد خرما میتونید درست کنید😍 (من مواد را نصف کردم) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک با کاور کنجد مواد لازم (در این دستور اندازه لیوان 250mlاست) 4عدد تخم مرغ 1/5لیوان شکر 1لیوان روغن مایع 1لیوان ماست 1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چای خوری) 2 لیوان ارد بعلاوه 2 قاشق غذاخوری کنجد 👈طرز تهیه ایتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. تمام قسمتهای قالبتان را با کره جرب کنید و در همه جای آن کنجد بپاشید به صورتی که در شکل می بینید. برای مایه کیک ،شکر و تخم مرغها را با همزن برقی به مدت 8 تا 10 دقیقه بزنید.سپس ماست و روغن مایع را اضافه کرده و با سرعت پایین هم بزنید.بگینک پودر و آرد را الک کرده و به مایه کیک اضافه کنید و دوباره با سرعت کم به صورت دایره ای هم بزنید.مایه کیک را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده حدود 35 تا 40 دقیقه بدون اینکه عجله کنید و با کنترل بپزید.(بعد از 30 دقیقه تست خلال دندان را انجام دهید) بعد از پخت از فر خارج کنید و وقتی به دمای اتاق رسید در ظرف پذیرایی انتقال داده و سرو کنید.نوش جان🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید. هر بسته ژله آلورا و یا هر رنگ دلخواه تون رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید.(آب سرد نریزید که شفاف دربیاد) یه مقدار کم از ژله رو ته ظرف بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه، میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون از ژله بریزید. و یخچال بذارید تا فیکس بشن. این کار رو تا پر شدن قالب ادامه بدید. ✔️نکته. میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید. نکته. لایه اخر رو با ژله آلورا و بستنی یا شیر درست کنید. به ازای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت) پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک) تخم مرغ ۱عدد سبزیجات خشک معطر ، اختیاری (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله) رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه. بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم. در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه. اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید. همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.) اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. . شامی ها رو یک دور سرخ کنید همه رو بعد سری جدید درست کنید وسط کار دونه دونه اضافه نکنید که روغن بیشتری جذب میکنه. شامی های سرخ شده که از روغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تا خشک و سفت نشه. من جدیدا همینو بدون گوشت هم درست میکنم بازم عالیه (روحانی مچکریم) فقط بیشتر آب میندازه که میریزم تو آبکش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کبه برنج دوپیمانه (لیوان دسته دار) سیب زمینی دوعدد متوسط مرغ یک سینه بزرگ قارچ نیم کیلو ویا بیشتر فلفل دلمه دوعددبزرگ پیاز دوعدد برزگ زرشک یک مشت پر گردو یک مشت پر تخم مرغ یک عدد نمک، فلفل، زعفران آب کرده برنج رو خیس کرده و با آب زیاد میذاریم بصورت کته بپزه ولی شفته بشه. سیب زمینی رو آبپز و بعد رنده ریز می کنیم. مرغ رو پخته و ریش ریش می کنیم. پیاز رو رنده یا نگینی خرد کرده و همراه زرد چوبه سرخ می کنیم. فلفل دلمه رو نگینی خرد و سرخ می کنیم. قارچ رو خرد و با کمی آبلیمو و کره ویا روغن با حرارت بالا سرخ می کنیم تا آب نندازه. زرشک و گردو رو هم با کمی روغن تفت میدیم. و همه این مواد رو با هم مخلوط می کنیم و نمک و فلفل می زنیم. موادمون رو میذاریم خنک شه. برنج و سیب زمینی له شده رو که روکش کارمون هستن با تخم مرغ و زعفران مخلوط می کنیم. کاسه آب رو کنار دستمون قرار میدیم. دستمون رو با آب مرطوب می کنیم. از برنج و سیب زمینی یک توپک باندازه یک نارنگی بر میداریم کف دست پهنش می کنیم واز مواد سرخ شده مقداری توش میذاریم و به آرامی جمعش می کنیم. بصورت یک توپ. وقتی همه توپک هارو به این صورت آماده کردیم می چینیم توی سینی و بمدت دوسه ساعت میذاریم یخچال. هرچه بیشتر بمونه به مراتب خطر وارفتگیش کمتر میشه. سینی رو بیرن میاریم توپک هارو گرد و مرتب می کنیم و بمدت نیم ساعت تو دمای محیط قرارش میدیم تا از سرما بیفته و داخل روغن داغ وا نره. توی یک قابلمه که بشه چهار پنج تا توپک رو باهم سرخ کرد، اونقدری روغن مریزیم که سه چهارم ارتفاع توپک رو بگیره. وقتی روغن داغ شد دونه دونه کبه هامون رو با کمی فاصله از هم میندازیم توش تا همه ورش سرخ بشه. بعد روی دستمال آشپز خونه میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه. از روغنی که بعد از سرخ شدن کبه ها تو ظرف باقی میمونه ، بعدا برای سرخ کردن مرغ و سیب زمینی میشه ازش استفاده کرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛