eitaa logo
آشپزی خاص
94.5هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 لوبيا سبز خرد شده 400 گرم هويچ پخته نگینی خرد شده 2 عدد متوسط سيب زميني نگینی خرد شده 1 عدد متوسط فلفل دلمه قرمز ریز خرد شده 1عدد کوچک تخم مرغ 4 عدد پياز داغ 2 قاشق غذا خوري آرد 1 قاشق غذاخوری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه،فلفل قرمز به مقدار لازم پاپریکا یک قاشق چایخوری پودرسیر یک قاشق چایخوری طرز تهیه🔻 برای این کوکو، ابتدا لوبيا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کرده و ریز خرد کنيد. بایک لیوان آب روی حرارت بگذارید تابپزد بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافیش کشیده بشه وکاملا خنک بشه. سيب زميني را پوست بگيريد وبشورید و نگینی خرد کنید و بعد سرخش کنید وکنار بگذارید تاخنک بشه. هویج رو هم پخته و نگینی خرد کنید. یکعدد پیاز روهم خرد کنید وسرخ کنید و کنار بگذارید. تخم‌ مرغها رو بهمراه زردچوبه+فلفل سیاه+فلفل قرمز+پاپریکا+نمک مخلوط کنید وخوب هم بزنید تاتخم مرغها کف کنند. در يک کاسه متناسب با اندازه مواد ، تمام مواد(لوبیا سبز،هویج،فلفل دلمه،سیب زمینی،پیاز داغ)باهم مخلوط وبعد آرد و پودرسیر و تخم مرغهای زده شده رو اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید توجه کنيد هم زدن به اندازه و شدتي نباشد که مواد را له کند! بعد از مخلوط شدن مواد ، مايه کوکو را به مدت 10- 15دقيقه داخل يخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار و کمي سفت بشه. بعد تابه رو روی حرارت گذاشتم(همون روغنی که سیب زمینی سرخ کردم)قالب رو داخل روغن گذاشتم اجازه بدید باحرارت کم روغن وقالب داغ شوند.بعد از مواد داخل قالب ریختم و گذاشتم تایکطرفش سرخ بشه بعدقالب رو جدا کرده و کوکو را برگردانيد تا روي ديگر آن هم سرخ شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به روی ماهتون😘 مسمای بادمجون از اون غذاهای لذیذه که واقعا نمیشه ازش گذشت اگه با غوره تازه باشه که دیگه هیچی مسمای بادمجون رو هم میشه با مرغ پخت و هم با گوشت قرمز که این سلیقه ای هست مواد لازم: بادمجان ۵عدد مرغ ۳ تکه گوجه ۱ عدد غوره رب ۳ ق پیاز ۱عدد نمک. فلفل پولبیبر. زعفران. فلفل سیاه طرز تهیه: طرز پخت رو کامل تو فیلم توضیح دادم فقط چندتا نکته مهم رو که تو فیلم هم گفتم اینجا دوباره میگم👇🏼 ❌️نکته: وقتی مرغ رو تو آب میپزیم کفی ایجاد میشه که همه به اشتباه فکر میکنن هورمون هایی که به مرغ زدن هست ولی کاملا اشتباهه این کف همون پروتئین مرغ هست که هنگام حرارت دیدن به کف تبدیل میشه در اصل بهتره از غذا خارج نشه ولی ما برای شفاف شدن آب مرغ تمام کف روی آب رو جمع میکنیم ❌️نکته: بادمجان خیلی روغن جذب میکنه، برای جلوگیری از این موضوع قسمت سفت ماست که آب نداشته باشه رو بردارید و با فرچه یا با دست روی بادمجان بزنید و بعد بادمجان رو تو روغن نسبتا داغ سرخ کنید اینجوری با کمترین روغن و خیلی یکدست و قشنگ بادمجانها سرخ میشه ❌️نکته: زعفران رو بسابید و بعد با چند تکه بزارید حدود ۴ دقیقه بمونه و بعد با اضافه کردن کمی آب جوش بهش شک بدید و بزارید ۴ دقیقه دیگه بمونه اینجوری زعفران بهترین رنگ و عطر رو از خودش خارج میکنه ❌️نکته: مرغ رو همیشه بعد از پخت در آب سرخ کنید تا طعمش لذیذتر از همیشه بشه 🌟اگه به این نکته ها توجه کنید همیشه خورشت تون بهترین طعم رو میگیره و تمام.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسرهای مجلسی و خوشمزه خامه صبحانه یا قنادی ۳۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲۰۰ گرم (یک بسته) شیر عسلی ۴۰۰ گرم (یک قوطی) بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) پودر ژله با طعم دل خواه ۲ بسته پودر ژلاتین ۴۰ گرم (۴ ق غ) پودر ژله رو با دو لیوان آب جوش حل کردم . روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد کنار گذاشتم از دما بیفته و خنک بشه روی نصف لیوان آب سرد ، پودر زلاتین پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد گداشتم کنار تا خنک بشه خامه و پنیر خامه رو با همزن کمی زدم ، نمی خواد فرم بگیره در حد ترکیب شدن و بعد شیر عسلی و بستنی وانیلی رو ریختم و ترکیب کردم . ژله حل شده خنک و ژلاتین حل شده خنک رو هم ریختم و ترکیب کردم قالب رو خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم . من از دو تا قالب متوسط استفاده کردم .برای این حجم از مواد برای دو تا قالب متوسط یا یک قالب بزرگ هست و اگر بخواید می تونید کل مواد رو نصف و در قالب متوسط درست کنید . قالب رو در یخچال ۵ تا۶ ساعتی قرار دادم تا خوب بسته بشه و بعد دورش رو با کار آزاد کردم روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز رنده شده.....۱عدد سیر رنده شده.....۶ حبه گردو خرد شده.....۲۰۰ گرم رب الوچه......به مقدار لازم لیمو ترش....۱عدد نمک و فلفل طرز تهیه: ابتدا چنجه داخل ظرف ریخته.با مواد مخلوط کنید.حدود ۸ ساعت بماند تا کامل مزه دار بشه و گوشت بیات بشه.بعد چنجه را به سیخ چوبی بزنید.داخل فر قرار می دهیم.ظرف فر حتما چرب کنید.مواد مرینیت مجدد آماده کنید روی حرارت تفت می دهیم.این سس می توانیم کنار غذا سرو کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اشکنه موادلازم گوجه ی اصل محلی: تخم مرغ ۴ عدد پیاز درشت ۱ عدد آرد ۲ قاشق غذاخوری سیب زمینی متوسط ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س👍 پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این غذا تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛