خورشت ترش واش
اگه به سبزی ترش واش دسترسی دارید از جعفری،گشنیز،تره،خلواش،چوچاق استفاده کنید
اگه دسترسی ندارید از تره ،گشنیز،نعنا،واسفناج ویا برگ چغندر،کمی نعنا استفاده کنید
مقدار گشنیز از همه بیشتر باشه نعنا وجعفری کمتر نعنا زیاد نزنید خورش تلخ میشه.
این مقدار مقدار خورش تو ماهی تابه س
سینه مرغ پنج تکه
سبزی ۵۰۰ گرم پاک شده و چرخ شده
سیر تازه یک بوته سیر تازه نداشتید از چند حبه سیر خشک استفاده کنید
بادمجون سه عدد متوسط
گوجه فرنگی سه عدد متوسط
روغن ونمک زردچوبه و فلفل و روغن به میزان لازم
چاشنی آب غوره ویا آب نارنج
یک قاشق آرد برنج ودو قاشق رب انار ویا رب آلو در صورت ذایقه خانواده اختیاریه
بادمجون رو پاک کرده نمک بزنید و کنار بزارید
سبزی رو شسته وهمراه سیر چرخ کنید
تکه های مرغ رو سرخ کنید
تکه های مرغ که سرخ شدن ادویه ها رو باهاش تفت میدیم از ماهی تابه خارج کرده ،تو همون ماهی تابه سبزی رو سرخ میکنیم سبزی که سرخ شده آب میریزیم آب که جوش اومد تکه های مرغ رو اضافه کرده نمک میزنیم درشو میزاریم تا بپزن
تا مرغ میپزه بادمجون رو که نمک پاشیدیم خوب شسته وخشک کرده و سرخ میکنیم گوجه رو هم تفت داده
بیست دقیقه آخر بادمجون وگوجه رو به خورشت اضافه میکنیم آب غوره میزنیم دوباره درشو میزاریم تا جا بیفته اینجا میتونید کمی رب انار ویا رب آلوچه بزنید
اگه خورشت رقیقه یک قاشق آرد برنج بزنید اگه غلیظ بود لازم نیست
این خورشت پیاز نداره
این خورشت با روغن جامد طبخ بشه خیلی خوشمزه تره
خورش با حرارت کم پخته بشه تا به روغن بیفته
خورش نباید زیاد غلیظ و کم آب باشه
این خورش با برنج شفته و پیاز عالی میشه
اسفناج و برگ چغندر واسه لعابه خورشته ترشک گیرتان اومد چند برگ بزنید عالی میشه
میخواید مجلسی باشه گوجه فرنگی وبادمجون رو که سرخ کردید موقع سرو بچینید رو خورشت
امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برنجک_خونگی😍😋
بچه ها برنج هندی باشه خیلی پف میکنه، برنج ایرانی فقط پفش کم میشه.
⚠️نکته مهم اینه که حتما روغن داغ باشه و اینکه کم کم بریزید رو هم تلنبار بشه پف نمیکنه و میسوزه، من به خاطر اینکه میخواستم فیلم بگیرم تابه بزرگ برداشتم روغن زیاد شد شما یه تابه یا قابلمه گود بردارید روغن کمتری بریزید.
یه لیوان برنج رو از یک ساعت جلوتر بشوریدبعد با مقداری نمک بجوشونید و آبکش کنید (مثل اینکه میخوایم چلو بپزیم ولی دم نمیکنیم و مغزش پخته باشه و نرم باشه ولی شفته نشه) بعد بذارید آب اضافی کاملا بره اصلا آب نداشته باشه چون میچسبه به سینی.بریزید تو سینی، بذارید جلو آفتاب یا بخاری خشک بشه، روی هم انباشته نکنید و هر از گاهی زیر و رو کنید تا زودتر خشک بشه .مقداری روغن بریزید تو تابه الک بذارید یه مقدار برنج بریزید سریع پف میکنه، یه کم که روغنش رفت بریزید تو صافی بعدم بریزید روی یه پارچه و با همون پارچه روغن اضافیشو بگیرید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گاناش مخصوص کاور کیک
خامه صبحانه بهتره از خامه شل استفاده کنید من خامه شل گیرم نیومد از همین خامه استفاده کردم
مقدار مواد لازم خامه صبحانه ۲۰۰
شکلات تخته ای ۴۰۰ تا ۵۰۰گرم
کره ویا روغن صاف ۳۰ گرم
شکلات رو ریز خرد کنید
خامه رو تو قابلمه مسی ویا تفلون وبا همزن بزنید تا باز بشه بزازید رو گاز با شعله خیلی کم بهتره از شعله پخش کن استفاده کنید مواظب باشید خامه خیلی زود میسوزه خامه وقتی داغ شد کره ویا روغن صاف اضافه کنید کره که آب شد شکلات رو اضافه میکنیم مدام هم بزنید تا شکلات آب بشه خ گاناش که به نطقه جوش رسید وچند جوش ریز که زد گاز رو خاموش کنید وقتی گاناش اماده است حالت کشدار پیدا میکنه ،سپس بریزید تو کاسه استیل وبزارید یخچال تا خودشو بگیره عجله دارید با کاسه بزارید تو ظرفی که یخ داره تا سرد بشه
سپس با همزن برقی بزنید حدود ۶ الی ۸ دقیقه تا فرم بگیره گاناش اماده شده برای ماکات کیک هست
عزیزان توجه کنید این اندازه برای ماکات کیک هست میخواید بعنوان سس بریزید رو کیک اندازه خامه وشکلات مساوی باشه میخواید ُسس روانتر باشه مقدار شکلات از خامه کمتر باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مارمالاد_هویج
برای یک شیشه مربایی کوچک:
هویج شسته وپوست گرفته و خرد شده ۲۰۰ گرم ( حدود ۴ تا هویج متوسط )
شکر ۲۰۰ گرم (یک لیوان سرخالی ،تا دو سوم لیوان هم می تونید بریزید ولی کمتر کنید ممکنه کپک بزنه )
هل یک عدد
گلاب ۱/۴ لیوان
اب ۱ و۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین ۱ق م(اگر خواستین مارمالاد را نگهداری کنید پودر ژلاتین کمتر بزنید حدود ۱ق چ)
آبلیمو ۱/۲ ق چ یا جوهر لیمو کمی
هویج خرد شده را با یک ونیم لیوان اب روی حرارت ملایم بگذارید
واجازه دهید تا هویج پخته واب ان کشیده شود(کمی اب داشته باشه که راحت پوره بشه )
وقتی هویج کاملا پخته شد با گوشکوب خوب پوره کنید
و۲۰۰ گرم شکر اضافه کنید کمی مخلوط کنید واجازه دهید تا به جوش اید
پس از جوش زدن آبلیمو و جوهر لیمو اضافه شود و
حرارت را ملایم کنید تا مربا غلیظ شود
بعد از غلیظ شدن
۱/۴ لیوان گلاب را که با ۱ق م پودر ژلاتین بنماری کرده اید اضافه کنید
واجازه دهید تا مارمالاد به غلظت برسد
سپس حرارت را خاموش کنید ومربا را
وبه ظرف دیگر منتقل کنید
پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک
توی ده دقیقه میتونی کلی پنکیک مقوی و خوشمزه درست کنی از بافت و خاصیتش
هرچی بگم کم گفتم 😍
حتی اگه رژیمی یا قند داری با خیال راحت
میتونی بخوری چون هیچ شکر و روغنی نداره ☺️
ذخیره اش کن سر فرصت درستش کنی
مخصوصا اگه بچه داری و میخوای چیزی مقوی بخوره از دستش نده ❤️
من زهرابانو هستم تو پست ها و استوری هام کلی آموزش کاربردی و بدون فر هست از دست شون نده✅👇🏻
مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نصف ق چ خ
شیره انگور یا خرما یا توت ۱/۳ لیوان (یا ۵ قاشق غ خ شکر )
ارده کنجد ۱/۳ لیوان ( یا ۵ ق روغن )
شیر یا آب ۳/۴ لیوان
آرد گندم ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ خ
نکات :
تابه احتیاح به روغن نداره ✅حرارت ملایم باشه ✅روی پنکیک حباب زد برگردونید✅میتونید پنکیک هارو با عسل یا مربا یا شکلاتم میل کنید ✅این مقدار مواد ۲۰ پنکیک با سایز متوسط میده
نوش جان تون ❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسلایس_کنجدی
واما دستور:
مواد لازم برای تهیه خمیر:
کره ۶۰ گرم
پودر قند الک شده ۷۵ گرم (۱/۲ پیمانه یا لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
تخم مرغ ۱عدد
آرد سفید ۲۲۵ گرم حدود یک ویک دوم پیمانه سرپر
پودر کاکائو ۱ق م سرپر
بیکینگ پودر ۱ق چ
آرد،بیکینگ پودر وپودر کاکائو را الک کنید و کنار بگذارید،
کره نرم شده در دمای محیط +پودر قند ووانیل را باهمزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ(همدمای محیط ،سرد نباشد)را اضافه کرده کمی مخلوط کنید درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر و پودرکاکائو را کم کم اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید ودرنهایت با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر جمع شود،کف قالب مربع ۲۵ را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید وخمیر را باحوصله ویکدست کف قالب پهن کنید
سپس درون فر ازقبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ده تا پانزده دقیقه پخت دهید بیشتر نپزید که خمیر خشک بشه،
دراین زمان مواد رویه را آماده کنید:
کنجد برشته شده ۱۰۰ گرم حدود یک پیمانه سرخالی
عسل ۱۰۰ گرم حدود ۱/۲ پیمانه (جایگزین عسل شربت بار همون شربت زولبیا بامیه)
شکر ۱ق غ(اگر دوست دارین کم شیرینتر باشه حذف شود)
کره گیاهی ۵۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ ۱ق غ
همه مواد را داخل ظرفی ریخته وروی بخار آب کتری در حد ذوب شدن کره و روان شدن مایه قرار دهید،
پس از پخت لایه زیری بلافاصله مواد را روی آن ریخته وصاف ویکدست کنید وده دقیقه دیگر درفر قرار دهید،
پس ازاین زمان فر راخاموش کنید و بیست دقیقه ای زمان دهید تا شیرینی درون فر خاموش بماند سپس خارج کنید از قالب جدا کنید و برش بزنید،
(می تونید روی شیرینی سلفون بکشید وبگذارید بمونه وبعد برش بزنید من اینکار رو انجام دادم تا شیرینی نرم بمونه وتمیزتر برش بخوره)
بافت این شیرینی نرمه بین کیک وبیسکوییت
وبا این میزان مواد حدود سی عدد شیرینی به همین سایز خواهید داشت،
درون ظرف دربسته ودر یخچال یک ماه ماندگاری داره درفریزر بیشتر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛