eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.1هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این مقدار تقریبا برای 5 تا 6 نفر کافیه لوبیا چیتی نصف لیوان نخود نصف لیوان عدس نصف لیوان سبزی آش 500 گرم (تره+جعفری+گشنیز+اسفناج)معمولا به نسبت مساوی از هر کدام استفاده میشود. اگه فصل اسفناج تمام شده بود میتونید برگ چغندر را جایگزین اسفناج کنید. سبزی آش نباید زیاد ریز شود. رشته آش 1 بسته فلفل+زردچوبه به میزان لازم نعناع خشک و سیر برای تهیه نعناع داغ و سیر داغ پیاز به میزان لازم کشک لوبیا و نخود را از 24 ساعت قبل در آب خیس و چندین مرتبه آب روی اونها رو عوض کنید . عدس نیازی به خیساندن از قبل ندارد. سپس نخود و لوبیا را به صورت جداگانه بپزید. عدس را نیم پز کنید وگرنه در آش له میشود. میتونید نخود و لوبیا و عدس را به مواد اش اضافه و یکباره بپزید ولی ممکن است رنگ آش شما تیره بشه برای همین من معمولا حبوبات رو جدا میپزم و بعد به آش اضافه میکنم. در قابلمه ای که گنجایش مواد را داشته باشید پیاز داغ بگیرید در حدی که پیازها طلایی روشن شوند. بعد زردچوبه و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آنها خارج شود. حالا حبوبات پخته را هم اضافه و در قابلمه آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا آب جوش بیاید. میتونید به جای آب از آب گوشت یا آب قلم استفاده کنید. برای ایجاد لعاب بیشتر در آش میتونید در این مرحله 1 قاشق غداخوری آرد را در آب حل کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید(به دلخواه) صبر کنید تا آب جوش بیاید و بعد سبزی آش را اضافه و حرارت را ملایم کنید تا آهسته سبزی پخته شود و آش لعاب بیندازد. بعد از پخته شدن سبزیها نوبت اضافه کردن رشته است. رشته را کمی خرد کنید (نه زیاد که له شود) رشته را کم کم اضافه و آرام هم بزنید تا رشته ها از هم باز شوند. ممکن است میزان کمتری رشته استفاده شود. در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا آرام رشته ها پخته شده و لعاب بیندازند. هر از گاهی هم بزنید تا آش ته نگیرید. اگه بعد از پخته شدن رشته ها احساس کردید آش سفت شده میتونید یکی دو لیوان آب جوش اضافه کنید تا غلظت آش مناسب شود. در نظر داشته باشید که بعد از سرد شدن آش معمولا سفت تر میشود. بعد از اینکه رشته ها پخته شدند به دلخواه مقداری نعناع داغ و کشک به آش اضافه کنید(میتونید داخل آش،کشک نریزید و فقط برای تزئین روی آش از کشک استفاده کنید) و بعد آش را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید صبر کنید چند جوش بزنید و بعد آش رشته آمادست. در ظرف بریزید و با کشک و نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. آرد قنادی ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۵ گرم کره صبحانه هم دمای محیط ۵۰ گرم روغن صاف قنادی ۱۰ گرم بکینگ پودر ۱/۸ق.چ پودر قند قند ۲۵ گرم پودر بادام ۱۵ گرم وانیل ۱/۸ق.چ تخم مرغ هم دما محیط ۳۰ گرم(نصف ی دونه ۶۰ گرمی) . 💢طرز تهیه دقیقا طبق فیلم ♦️هم دمای محیط بودن تخم مرغ و کره خیلی مهمه ا♦️ستراحت خمیر نیم ساعت یخچال ۲۰ دقیقه استراحت قبل فر ♦️دمای فر ۱۷۰ فر برقی ۱۰ دقیقه طبقه وسط ........... 💢مواد لازم تزیین شکلات تلخ ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱ ق.م روش بن ماری حتما ۵۰ گرم شکلات و بزارید مایکروفر هر ۱۰ ثانیه هم بزنید تا ذوب بشه بعد ۵۰ گرم دوم و اضافه کنید دمای محیط بمونه هم بزنید همه شکلات ی دست بشه در انتها روغن مایع رو اضافه کنید وقتی شیرینی و شکلات هم دما بودن کاور کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
📍مواد لازم🔻 آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) نیم کیلو یا ۴ پیمانه شکر ۵ گرم یا ۱ ق چ مایه خمیر خشک ۷ گرم یا ۲ ق چ شیر ۲۵۰ میلی لیتر یا ۱.۰۲ پیمانه نمک ۶ گرم یا ۱ ق چ روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر یا ۰.۲۳ پیمانه ‌ 🍕به مدت ۱ ساعت روش رو بپوشونید و بذارین یه جای گرم استراحت و پف کنه و سایزش ۲ برابر شه. ‌ 🍕بعد از تقسیم کردن به قطعات کوچکتر (۸ قسمت) دوباره یک ربع اجازه بدین استراحت کنه ‌ 🍅پوره گوجه فرنگی یا بجاش سس گوجه فرنگی ۲۰۰ میلی لیتر یا ۰.۹ پیمانه + نمک،فلفل،روغن و پونه کوهی خشک 🥓ژامبون پخته شده ۲۰۰ گرم یا ۱.۴ پیمانه 🥣سالامی ۲۰۰ گرم یا ۱.۴ پیمانه ‌ 🔸مواد داخل پیتزا به دلخواه شماست. ‌ 🌡پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۳۹۲ درجه فارنهایت ⏰به مدت: نیم ساعت (بسته به فر شما ممکنه این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشه) ‌ 🧀پنیر ایدم یا پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم یا ۱.۴ پیمانه پنیر ایدم یه مدل پنیر سخت هلندیه. ‌ 🔸دوباره بذارین توی فر ‌ 🌡پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۳۹۲ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۵ دقیقه‌ای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است. برنج ۳ پیمانه ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده نصف استکان بادمجان ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق پیاز 2 عدد هویج یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌چین سبزے پلو و مرغ چند نڪته :👇 با گوشت گوسفند هم میشه درست ڪرد و خیییلے خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم ڪشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم. چون سبزے هم به برنج اضافه میشه نمک رو ڪمے بیشتر از وقتے ڪه برنج آبڪشے ساده درست میڪنید بزنید. همینطور به دلیل وجود سبزے و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روے برنج، باید ڪمے زنده تر آبڪش بشه. مخلفات اختیارے هست من گاهے سیب زمینے و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولے آلو حتما باشه ڪه ترش و لذیذ میشه. گاهی ڪه آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فُکاچای سیب زمینی😋 مواد لازم🔻 🥔سیب زمینی ۶-۷ عدد یا ۷۰۰ گرم ‌ ⏰سیب زمینی ها رو به مدت ۸-۱۰ دقیقه بذارین توی مایکروویو با بیشترین قدرت، یا آب پز کنید. ‌ 🥡آرد ۶۰ گرم یا نصف پیمانه 🧂نمک و فلفل 🥚تخم مرغ ۲ عدد 🍳روغن 🥓ژامبون 🧀پنیر چدار،موتزارلا یا پیتزا ‌ ⏰تابه ی نچسب رو با روغن چرب کنید، جمعا حدود ۱۰ دقیقه یعنی هر طرف رو ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. ‌ 🔸در صورت تمایل بجای ژامبون، میتونین از گوشت چرخکرده و انواع سبزیجات استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 😋 🔸پیاز و مرغ رو همون اول بذارید در بسته ده پونزده دقیقه تفت بخورن هم طعم مرغ و پیاز به خورد هم میرن و هم مرغ آب میندازه بعدش ادویه و هویج رو اضافه میکنم و باز در تابه رو میبندم و هر از گاهی مرغ رو زیر و رو میکنم تا زمانی که اب مرغ کشیده شه اونوقت بهش روغن میزنم و یه قاشق سر پر رب اضافه میکنم رنگ رب که تغییر کرد یه لیوان آب میریزم و دوباره در تابه رو میبندم تا زمانی که مرغ خوب مغز پخت بشه حدودا چهل دقیقه ای زمان میبره اما طعمش بهشتیه نکته خیلی مهم: از اول پخت تا آخر پخت شعله کم و ملایم باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛