#کیک_خانگی
#کیک_ارده
#کیک_عصرانه
مواد لازم:
تخم مرغ. 3عدد
شکر. 1و1/2لیوان
روغن مایع. 1استکان
آب ولرم. 1لیوان
ارده. 1/2لیوان
آرد. 2لیوان
بکینگ پودر. 10گرم
پودر کاکایو. 1قاشق غذاخوری سرپر
آب. 3قاشق غذاخوری
برای درست کردن این خوشمزه های عالی ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر وکمی وانیل با دور تند همزن برقی خوب میزنیم تا کاملا حجم آن زیاد ورنگش روشن شده (5تا6دقیقه)
بعد نوبت اضافه کردن به ترتیب روغن وارده وآب هست مه بعد از اضافه مردن آنها مواد رو مخلوط کنید
در آخر آرد وبکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کردم وبا دور کند همزن مخلوط کردم تا مواد یکدست شدزیاد هم نزنید
حالا از مواد کیک به مقدار یک ونیم ملاقه از مواد برداشته وداخل ظرف دیگه ای ریختم وبه آن پودر کاکایو الک کردم وسه قاشق آب به آن اضافه کردم وخوب مخلوط کردم
این کیک رو هم میتونید داخل قالب میان تهی که چرب کردید وتمام سطح قالب رو با کنجد پوشانده ومواد ساده کیک رو داخلش ریخته وبعد روی آن از مواد شکلاتی ریخته وکمی مخلوط کرده وداخل فر گرم گذاشته
ولی من این بار داخل قالب های مافین ریختم وروی آن ها کمی کنجد پاشیدم
داخل فرگرم شده روی دمای 180درجه ومدت تقریبی 15تا20دقیقه گذاشتم تا پخت کیک کامل شود
مدت زمان پخت بسته به نوع و اندازه ی قالب وهم چنین گرمای فر متفاوت هست
یکی از بهترین کیک هاست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩🍳#نان_کرهای_خانگی_وسوسیس🧇🧈🌭
١- ارد : ٢٥٠ گرم
٢- شير : ١٥٠ میل
٣- شكر : ١ قاشق غذا خورى
٤- نمك: ١/٤ قاشق غذا خورى
٥- تخم مرغ:٢ عدد
٦- خمير مايع فورى: ١ پاكت (١١ گرم)
٧- كره: ٢ قاشق غذا خورى
٨- سوسيس: ١٢ تا ١٥ عدد
این موارد رو حتما در نظر بگیرید
۱- هم میتونید از شیرخشک استفاده کنید هم از شیر تازه .
۲-حتما خمیرو در مرحله اول ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دست ورز بدید یا از میکسر استفاده کنید.
۳-بعد از ورز دادن خمیر دو ساعت بهش زمان بدید تا پف کنه .
۴- بعد از پیچیدن خمیر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدید تا خمیر دوباره استراحت کنه .
۵- نون خوشمزه خانگی تونو ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#غذای_فوری 🧆 😋
▫️500 گرم گوشت مرغ بدون استخوان
▫️1 پیاز
▫️2 حبه سیر
▫️2-3 فلفل سبز
▫️1-2 فلفل قرمز
▫️گوجه فرنگی
▫️1 قاشق غذاخوری رب چیلی یا رب گوجه
▫️1 قاشق چایخوری کاری
▫️1/2 قاشق چایخوری زیره
▫️1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
▫️1 قاشق چایخوری پاپریکا
▫️نمک
▫️2-3 سیب زمینی
🔸پس از تفت دادن مرغ های خرد شده به مدت 5-6 دقیقه پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و بعد از نرم شدن پیاز، فلفل خرد شده،گوجه فرنگی و رب چیلی یاگوجه فرنگی را اضافه کنید سپس ادویه ها را اضافه کرده و درب آن را بندند و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد،سیب زمینی های ورقه ای خرد شده را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن کف ظرف فر بریزید و پاپریکا یا پول بیبر و کمی نمک بپاشید سپس مرغ پخته شده را روی سیب زمینی ها بریزید و در آخر پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را برای مدت 10تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی پنیر برشته شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم مقدار واحد توضیحات
آرد سفید 2 قاشق غذا خوری
خامه 2 قاشق غذا خوری
شیر 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 عدد
سبزی از هر کدام 1 قاشق غذا خوری جعفرى ، اسفناج ، گشنيز ، برگهاى تازهء سير و پيازچه.... خرد شده
فلفل نصف قاشق چای خوری پودر فلفل
نمک 1/4 قاشق غذا خوری
طرز تهیه : كرپ سبزیجات و گوشت(گونى شكل)
همهء اين مواد رو يكجا داخل غذا ساز بريزيد تا يكدست و صاف شون.د
در يك ماهيتابهء كوچک (20 سانتىمتر ) يك قاشق غذاخوری روغن ريخته كمى كه گرم شد از مواد كرپ ريخته و ماهيتابه را تكان دهيد تا همه جاى ظرف يكسان از مواد پوشيده شود ولى سطحى نسبتاً نازك ( حرارت بايد خيلى ملايم باشد ) بعد كه فرم گرفت از روى حرارت برداريد در اين زمان روى كرپ بايد كمى خيس باشد ، دور تا دور كرپ را با چاقو از ظرف جدا كنيد بعد اهسته به يك بشقاب منتقل كنيد داخل انرا با گوشت و سبزيجات دلخواه ( يك قاشق غذا خورى پر ) پر كنيد و از اطراف بصورت گونى انرا جمع كنيد و با نخ روى كرفس !!!!! ( يك ساقهء بلند كرفس را انتخاب كنيد وبا چاقو از روى سطح بيرونى كرفس نخهاى انرا طورى كه پاره نشود جدا كنيد و با آن گونى را ببنديد .... بايد بگم من خيلى دنبال همچين نخى ميگشتم كه قابل خوردن باشه ... وبالا خره اينو كشف كردم !!!!!!
شما ميتونيد اين كرپ ها رو به عنوان غذا و يا دكور كنار غذا استفاده كنيد....
نكته در تهیه کرپ:
در صورتى كه مايل باشيد كرپ شما رنگى نباشد سبزيجات را حذف كنيد و يا از زعفران استفاده كنيد تا رنگ كرپ زعفرانى شود.
نوش جان....
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش #دلمه_کدو_ستاره_ای🌟
خیلی خوشمزس امتحان کنید..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر ساندی شکلات
مواد لازم برای۴ نفر
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
شیر (پرچرب) 2.5 پیمانه
نشاسته ذرت 2.5 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
نمک ۱ پنس
شکر ۲/۳ پیمانه
وانیل ۱/۴ پیمانه
بیسکویت (ویفر یا پتی بور) به مقدار لازم
میوه خردشده به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید.
۲- پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید.
۳- وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
۴- در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید. 1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید. روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید.
۵- لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید.
سایر نکات
◀به جای بیسکوییت از کیک تکه تکه میتوانید استفاده کنید.
◀به جای توت فرنگی از موز یا آناناس میتوان استفاده کرد البته در نظر داشته باشید که موز بین دسر سریع سیاه و لزج میشه و باید زودتر مصرف بشه.
◀◀◀این میزان برای 4 عدد لیوان پایه دار مناسب هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فرنچ تست سوخاری
مواد لازم برای۴ نفر
نان تست به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
مایه گوشت یا مرغ به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- در مرحله اول مایه وسطش رو آماده کنید میتونید از گوشت هم استفاده کنید فقط مایه باید کاملا رژیمی و کم چرب و کاملا بدون آب و سفت باشه .
۲- برای مایه وسطش من پیاز رو تو مقدار خییییلی کم روغن تفت دادم سینه مرغ نگینی اضافه کردم و تفت دادم بعد فلفل دلمه نگینی اضافه کردم میتونید قارچ هم بزنید ادویه هم نمک فلفل سیاه زردچوبه کمی پودرسیر و آویشن زدم در نهایت یکمی هم ذرت اضافه کردم و گذاشتم رو شعله کم خوب بپزه آبش هم باید کاملا کشیده بشه و مایه بدون آب باشه.
۳- برای هر فرنچ تست دو تا نون تست لازم دارید که حتما حتما باید تازه باشه.کناره های نون تست رو با چاقو ببرید با وردنه روی نون بکشید تا نازک بشه
۴- وسط یکی از نوناتون مقداری از مایه مرغ بریزید و مقداری پنیر پیتزا هم بریزید
۵- لایه دوم نون رو روش قرار بدید یکم با دستتون لبه ها رو به هم فشرده کنید
۶- بعد با یه کاتر گرد بزرگ کاتر بزنید بعد کاتر رو خارج کنید اگر دیدید لبه ها به هم نچسبیده با چنگال لبه ها رو به هم فشرده کنید
۷- یک عدد تخم مرغ رو بزنید بعد شیر و کمی نمک و فلفل سیاه و درصورت تمایل یکم زعفران دم کرده اضافه کنید .لقمه تون رو داخل مخلوط تخم مرغی بزنید فقط دقت کنید نباید تو مایه بمونه چون وا میره همین که خیس بشه کافیه
۸- سپس داخل پودر سوخاری کاور کنید و داخل روغن سرخ کنید بعدم روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافه ش کشیده بشه.
سایر نکات
کلا نون تست روغن رو به خودش جذب میکنه برای اینکه فینگرتون زیاد روغن به خودش نگیره
یکی اینکه مایه وسطشو کاملا رژیمی و کم چرب بگیرید
دوم اینکه سعی کنید زمان سرخ کردنتون تا حد امکان کم بشه و فرنچ تستتون زیاد تو روغن نمونه که روغن رو به خودش بکشه چون مواد همش پخته س فقط میخوایم کاورمون سرخ بشه
سوم هم اینکه نون تستی که استفاده میکنید باید کاملا تازه و پخت روز باشه و حالت خمیری داشته باشه چون نون تست مونده اصلا وردنه نمیخوره و خرد میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛