eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 زرده تخم مرغ : دو عدد شکر : سه قاشق غذاخوری وانیل : نوک قاشق چای خوری جوز هندی : به میران لازم شیر سرد : دو لیوان نشاسته ذرت : دو قاشق غذاخوری آرد گندم : یک قاشق غذاخوری زعفرون : به میزان لازم خامه : چهار قاشق غذاخوری بیسکوییت، موز، سس شکلاتی و شکلات چیپسی : برای تزئین طرز تهیه🔻 زرده تخم مرغ، شکر، وانیل و جوز هندی همبزنید تا رنگش کرمی بشه. بعد شیر سرد، نشاسته، آرد گندم و زعفرون همبزنید.حتما شیر سرد باشه که نشاسته و آرد خوب حل بشن و گلوله نشن. قابلمه بردارید و همه رو با هم مخلوط کنید. بعدش بذارید رو شعله و مدام همبزنید. کمی گرم شد خامه اضافه کنید و باز همبزنید تا وقتی که غلیظ بشه. اگه خامه صبحانه استفاده کردید. نصف لیوان شکر بریزید. اگه از خامه قنادی استفاده کردید، سه قاشق شکر کافیه. بعد از رو شعله بردارید و لایه به لایه بیسکوییت و موز و پودینگ بریزید. به مدت پنج ساعت بذارید یخچال تا خوب ببنده. بعد به هر شکلی که دوست دارید تزئین و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه پیشنهاد خوشمزه خونگی😋😋 برگر با مغز پنیری 🍔🍔🍔🍔🍔 مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم پیاز 1 عدد سیر 2 حبه نمک فلفل سیاه پودر فلفل قرمز (اختیاری) نعناع خشک به مقدار دلخواه پودر آویشن به مقدار دلخواه پنیر چدار رنده شده روغن مایع به مقدار لازم مواد سس گوجه : گوجه فرنگی 3 عدد پودر سیر 1 قاشق چای خوری ریحان خشک 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری . طرز تهیه: در ظرفی پیاز و سیر را رنده کنید. گوشت چرخ کرده، نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز، نعناع خشک و پودر آویشن را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی مخلوط کنید. مخلوط گوشتی را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به وسیله ی وردنه روی سطح سلفون کشی شده، کاملا باز کنید. یک لایه از گوشت را کف قالبی که کف آن چرب شده، قرار دهید سپس روی گوشت را با پنیر رنده شده چدار یا هر پنیر پیتزا دلخواهی، کاملا پوشانده سپس لایه ی دوم گوشت را روی آن قرار داده و لبه های دو لایه ی گوشت را به هم فشار داده و ببندید. سطح گوشت را به روغن مایع آغشته می کنیم و قالب را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد پیش گرم شده قرار دهید تا کاملا بپزد. برای تهیه سسگوجه ، گوجهفرنگی ها را در ظرف مناسبی، رنده کره و روغن مایع، نمک، پودر سیر و ریحان خشک را به آن اضافه کرده و روی شعله ی متوسط اجاق قرار دهید تا بپزد و جا بیفتد. همبرگر را برش زده و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک اسفناج یک پیش غذای سبک وخوشمزه👌🏻 عزیزان حتما باید از خمیر یوفکای مخصوص غذا استفاده کنید خمیر یوفکای مخصوص باقلوا نمیشه سوپر مارکتا دارن پیچیدن بورک گوشت هم به همین روش مایه بورک گوشت میتونید از مایه ماکارونی همراه پنیر پیتزا استفاده کنید. عزیزان این اندازه ها تقریبا به ذایقه خودتون کم وزیادش کنید نصف بسته یوفکا اسنفاج پاک کرده وشسته حدود۳۰۰ گرم گردوی خرد شده سه الی چهار قاشق پر پیاز داغ سه قاشق سر پر پنیر خامه ای سه قاشق پر سیر سه حبه زردچوبه ،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم روغن دو قاشق اسفناج رو با شعله کم میزاریم بپزه من آب نریختم خودش آب انداخت شعله خیلی کم باشه میتونید ته استکان آب بریزد آب اسفناج که کشیده شد دو قاشق روغن ریختم سیر وپیاز داغ وادویه ها وگردو رو بهش اضافه کردم وباهاش کمی تفت دادم وگاز رو خاموش کردم و گذاشتم سرد بشه سرد که شد پنیر خامه ای رو بهش اضافه کردم وخوب مخلوط کردم خمیر یوفکا رو باز کرده مخلوط شیر وکره ذوب شده با برس روش میمالیم زیاد خیس نشه از مایه اسفناج طبق فیلم رو خمیر یوفکا میزاریم ورول میکنیم گاه گاهی از مخلوط شیر وکره روش میمالیم تا موقع پخت خشک نشه بورکها رو تو سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینم واز مخلوط رومال روش میمالیم کنجد وسیاه دانه روش میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا بورکها برشته بشن عزیزان زمان پخت مشخص نیست بستگی به دمای فرتون داره مواد رومال زرده تخم مرغ یک عدد ماست یک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده کمی کنجد وسیاه دانه( کنجد بیشتر) عزیزان این بورک رو میتونید بدون فر هم درست کنید مثل کیک بدون فر اگه زیرش طلای شده و روش هنوز طلای نشده چند دقیقه گریل رو روشن رو روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
• رنگ و لعاب این مربای به، صبحونه رو حسابی دلچسب میکنه😍 یک کیلو به رو که با پوست به سایز دلخواه خرد کردید داخل قابلمه ترجیحا مسی یا روحی بریزید. ۱ کیلو شکر و یک و نیم لیتر آب رو اضافه کنید‌ روی حرارت بذارید و درشو با دمکنی ببندید. وقتی جوش اومد ۳ ۴ تیکه چوب دارچین بریزید. اجازه بدید ۳ ۴ ساعت با حرارت کم بپزه وقتی شربت مربا غلیظ شد ۲ ق غ آبلیموی تازه اضافه کنید تا شکرک نزنه. حرارت رو خاموش کنید و بذارید داخل همون قابلمه سرد بشه. بعد از اینکه خنک شد داخل شیشه بریزید. این مربا جون میده واسه صبحونه های زمستونی🤤 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای دو عدد نان 1 کیلوگرم آرد / 6 لیوان آرد 2 لیوان شیر 1 استکان ماست یا نصف لیوان (ماست سفت) 1 ق چ نمک 1 بسته بکینگ پودر یا یک ق غ مواد میانی🔻 125 گرم کره نصف استکان روغن مایع 2 عدد تخم مرغ ،را برای رومال خمیر نگه دارید و بیکینگ پودر نمک ماست شیر ​​را در یک کاسه بزرگ بریزید و آن را به آرامی مخلوط کنید و آرد را اضافه کنید. تا جایی که خمیر نرم بدست اید ، اگر خمیر سفت شد میتوانید کمی شیر اضافه کنید اجازه دهید خمیر به مدت 10-15 دقیقه بماند، سپس به ۸ چانه تقسیم کنید، یک چانه را روی میز ارد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید خوب نازک کنید و بین آنها را مخلوط کره و روغن بمالید کره و روغن را بزارید روی حرارت در حد باز شدن کره و بعد که از حرارت افتاد روی خمیر بکشید و چهار لایه به همین ترتیب روی هم بزارید و کره بمالید بعد از یک طرف خمیر را رول کنید و کمی بکشید و به صورت گرد بپیچید مثل فیلم و چهار تا چانه ی دیگر را به همین ترتیب باز و لابه لای هر لایه کره بمالید و روی هر دو نان را به مدت یکساعت با پلاستیک بپوشانید و بعد هر چانه را روی کاغذ روغنی که سایز سینی فر بریدید بزارید و با وردنه به اندازه ی سینی فر باز کنید و یک تخم مرغ را روی نان بشکنید و روی نان بمالید و نان را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا زمانی که نان کاملا خوشرنگ شود بپزید.نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✍️طرزتهیه: برای یک کیلو پرتقال ریز من یک کیلو شکر رو داخل قابلمه ریختم و به اندازه دو لیوان آب ریختم تا بجوشه و مثل عسل غلیظ بشه. بعد از اینکه پرتقال هارو جوشوندیم تا تلخیش گرفته بشه( 👆من پنج بار اینکارو کردم و هر بار پنج دقیقه قل قل کرد و آبکش کردم و پنج دقیقه هم داخل آب سرد قرار دادم ) . وقتی کاملا مطمئن شدید که دیگه تلخ نیست وپوستش حسابی پخته شده چند سوراخ با نوک چاقو ایجاد کنید و پرتقال های اماده شده و پخته شده رو داخلش بریزید بعد از نیم ساعت خاموش کنید و روش دم کنی بزارید. من بخاطر اینکه شکرک نزنه به اندازه دو قاشق آبلیمو تازه زدم و کمی وانیل.عزیزان دقت کنید وقتی ابلیمو رو اضافه میکنید بزارید چهار پنج دقیقه بجوشه. خاموش کنید و دم کنی روش بزارید تا کاملا شربت غلیظ بشه و بخار مربا رو جمع کنه. نکته.اگه احیانا شربت خیلی غلیظ نشد پرتقال هارو از داخل شربت بیرون بیارید و شربت رو بجوشونید. یک مربای خوش عطر و خوش طعم وضد نفخ نکته : پرتقال های هسته دار مناسب نیستن . اگه پرتقالهاتون هسته داره بعد از پنج بار جوشوندن نصفش کنید و هسته هاشون رو خارج کنید . 🍊نوش جون🍊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️☝️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مربا هم خوشگله و هم مجلسی و هم خوشمزه چون از آهک استفاده نکردم می تونید خیلی راحت بخورید همون مزه مربای هویج می ده و خوشمزه ست. حالا مقدار مواد و توضیحات: این مربا رو معمولا زیاد درست نمی کنن حالت تزئینی داره من دو تا هویج بزرگ استفاده کردم(بهتره هویج ها صاف و بلند باشن،هر چی هویج بلند تر، گل شما بزرگتر😉) برا این مقدار یک و نیم لیوان شکر یک لیوان آب نصف لیوان گلاب رو بزارید روی حرارت و گاهی هم بزنید تا شکر حل بشه،بعد از اینکه شمر کاملا حل شد و روی شربت کف کرد (حدود ۵ دقیقه) شربت رو خاموش می کنم یه ذره که از دما افتاد گل هامون رو می چینیم توش و زیرش رو روشن می کنیم ،با دمای خیلی کم تا هم هویج ها بپزن و هم شربت خیلی غلیظ نشه،بیست دقیقه بعد از اینکه هویج ها رو ریختیم ۱/۴ ق چ وانیل و ۱/۲ ق چ آبلیمو اضافه می کنیم،و ده دقیقه بعد زیرش رو خاموش می کنیم. (می تونید از هل و زعفرون هم استفاده کنید ولی من طعم وانیل رو تو مربای هویج دوست دارم) دقت کنید هویج ها کامل بپزن در غیر این صورت مربا کپک می زنه،و شربت به قوام برسه. یعنی بعد خنک شدن کمی کش بیاد . راستی تو فیلم هم اشاره کردم حتما لایه های هویج رو بعد نرم شدن بشورید تا نمکشون بره و دو سه بار تو آب معمولی خیس کنید و آبش رو عوض کنید تا طعم نمک کامل بره. یه نکته دیگه هم اینه که می تونید گل ها رو دوازده ساعت تو آب آهک خیس کنید تا انسجام بیشتری داشته باشن،ولی همین طور که تو فیلم دیدید بدون آهک هم مشکلی نداشتن. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با مواد زیر ۴ کاسه شله زرد شد . برنج ایرانی یا نیم دانه ۱ لیوان (فقط و فقط) شکر ۲ الی ۲/۵ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع ۴ ق غ زعفران دم کرده به مقدار لازم هل به مقدار لازم (عصاره هل) گلاب نصف استکان خلال بادام به مقدار لازم حدودا ۵۰ گرم دارچین برای تزیین برنج رو ازقبل شستم و خیسوندم .خلال بادام رو شسته و با آب و کمی گلاب خیسوندم . برنج رو داخل قابلمه بزرگ ریختم و ۶ برابر مقدار برنج آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه . میزان آب حتی تا ۸ برابر برنج هم ریخته میشه . این بستکی به نوع برنجتون و حرارت شعله تون داره. اگه روی برنج کف کنه ، کف روش رو بگیرین . وقتی که مغز برنج نرم شد زعفران دم کرده رو بهش اضافه کردم و خوب هم زدم . هیچ وقت اول شکر نریزین بعد زعفران ، چون شکر باعث میشه دونه های برنج خوب رنگ نگیرین و اگه یه موقع دیدین شله زردهایی رو که میخورین مغز برنج هنوز سفیده علتش اونه . بعد از اینکه زعفران رو ریختم ، شکر رو به تدریج و کم کم اضافه کردم و هی شله زردم رو هم زدم . بعد ازمدتی خلال بادام رو همون طور که با آب و گلاب خیسونده بودم ، با هم داخل شله زرد ریختم .کره رو اضافه کردم و هم زدم و بعد روغن رو ریختم . بعد باز هم گلاب و هل رو اضافه کردم . من هل در شله زرد رو خوب می کوبم و داخل قوری دم می کنم و از صافی رد می کنم و عصاره اش رو به شله زرد اضافه می کنم با این کار دانه های هل توی شله زرد مشخص نمیشه. هر وقت دیدین که آب شله زرد کمه بهش آب جوش اضافه کنین . یه دم کنی هم روش بزارین تا جا بیفته فقط حواستون باشه ته نگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار تقریبا برای 5 تا 6 نفر کافیه لوبیا چیتی نصف لیوان نخود نصف لیوان عدس نصف لیوان سبزی آش 500 گرم (تره+جعفری+گشنیز+اسفناج)معمولا به نسبت مساوی از هر کدام استفاده میشود. اگه فصل اسفناج تمام شده بود میتونید برگ چغندر را جایگزین اسفناج کنید. سبزی آش نباید زیاد ریز شود. رشته آش 1 بسته فلفل+زردچوبه به میزان لازم نعناع خشک و سیر برای تهیه نعناع داغ و سیر داغ پیاز به میزان لازم کشک لوبیا و نخود را از 24 ساعت قبل در آب خیس و چندین مرتبه آب روی اونها رو عوض کنید . عدس نیازی به خیساندن از قبل ندارد. سپس نخود و لوبیا را به صورت جداگانه بپزید. عدس را نیم پز کنید وگرنه در آش له میشود. میتونید نخود و لوبیا و عدس را به مواد اش اضافه و یکباره بپزید ولی ممکن است رنگ آش شما تیره بشه برای همین من معمولا حبوبات رو جدا میپزم و بعد به آش اضافه میکنم. در قابلمه ای که گنجایش مواد را داشته باشید پیاز داغ بگیرید در حدی که پیازها طلایی روشن شوند. بعد زردچوبه و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آنها خارج شود. حالا حبوبات پخته را هم اضافه و در قابلمه آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا آب جوش بیاید. میتونید به جای آب از آب گوشت یا آب قلم استفاده کنید. برای ایجاد لعاب بیشتر در آش میتونید در این مرحله 1 قاشق غداخوری آرد را در آب حل کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید(به دلخواه) صبر کنید تا آب جوش بیاید و بعد سبزی آش را اضافه و حرارت را ملایم کنید تا آهسته سبزی پخته شود و آش لعاب بیندازد. بعد از پخته شدن سبزیها نوبت اضافه کردن رشته است. رشته را کمی خرد کنید (نه زیاد که له شود) رشته را کم کم اضافه و آرام هم بزنید تا رشته ها از هم باز شوند. ممکن است میزان کمتری رشته استفاده شود. در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا آرام رشته ها پخته شده و لعاب بیندازند. هر از گاهی هم بزنید تا آش ته نگیرید. اگه بعد از پخته شدن رشته ها احساس کردید آش سفت شده میتونید یکی دو لیوان آب جوش اضافه کنید تا غلظت آش مناسب شود. در نظر داشته باشید که بعد از سرد شدن آش معمولا سفت تر میشود. بعد از اینکه رشته ها پخته شدند به دلخواه مقداری نعناع داغ و کشک به آش اضافه کنید(میتونید داخل آش،کشک نریزید و فقط برای تزئین روی آش از کشک استفاده کنید) و بعد آش را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید صبر کنید چند جوش بزنید و بعد آش رشته آمادست. در ظرف بریزید و با کشک و نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️آرد 130 گرم ▫️پودر قند 50 گرم ▫️روغن جامد 75 گرم ▫️زعفران دم کرده غلیظ یک ق مرباخوری ▫️پودر هل یک ق چای خوری 🔴طرز تهیه🔻 🥟 🔸پودر قند رو با روغن و زعفران آب شده و هل کاملا مخلوط کرده (چ همزن دستی چ برقی فرقی نداره) بعد آرد رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد خمیر نیاز به استراحت ندارد به قطر نیم سانت باز کرده و با کاتر دلخواه قالب زده و تو سینی فر با فاصله کم چیده و تو فر 170 درجه به مدت 10 الى 15 دقیقه میپزیم. این شیرینی چون تخم مرغ نداره ماندگاریش بالاست.من بعد از سردشدن با شکلات سفید بن ماری شده و پودرپسته تزیینش کردم.خوبیش اینه آماده کردن مواد و درست کردن و پختنش سرجمع نیم ساعت هم وقت نمیبره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی با سه قلم مواد فوری فقط با سه قلم مواد و در عرض ده دقیقه یه شیرینی خوشمزه و دلچسب درست کن ! با کوک مگ همرا شو👌 به پانصد گرم خرما احتیاج داریم. هسته هاشو دربیارید و با چاقو کمی خرد کنین. بعد داخل میکسر بریزین تا پوره بشه. سیصد گرم بادام زمینی پوست کنده و تفت داده شده رو هم داخل میکسر خرد کنین . مواد رو داخل ظرفی بریزین و دو قاشق کاکائو بهش اضافه و کاملا یکدست کنین. کف ظرف مناسبی کاغذ روغنی بندازین و مواد رو بریزین و صاف کنین و روش نایلون بکشین . چند ساعت داخل یخچال استراحت بدین تا منسجم بشه. کاغذ رو جدا کنید بعد هم به اینصورت برشش بزنین. از طعم عالیش نگم براتون که واقعا محشره و خیلی هم مقویه مخصوصا برای بچه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛