eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ژله نیمرو مواد لازم : ۱ بسته ژله پرتقال ۱ بسته ژله آلوئه ورا ۱ عدد بستنی لیوانی وانیلی طرز تهیه : ابتدا ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم بعد از اینکه سرد شد ۲ قاشق بستنی بهش اضافه میکنیم و داخل قالب که چربش کردیم میریزیم قالب باید گرد و کوجک باشد تا حالت زرده تخم مرغ پیدا کند (قالب تخم مرغی ، یا از ته فنجان و استکان استفاده کنید ) تو این فاصله ژله آلوئه ورا را داخل یک لیوان آب جوش مثل ژله قبلی حل میکنیم و میگذاریم تا سرد شود و بعد از سرد شدن مابقی بستنی رو بهش اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا یکدست شود و داخل یک سینی چرب شده میریزیم و یکدست که شد داخل یخچال می‌گذاریم تا ببندد و بعد از چند ساعت که ژله ها بسته شد ژله آلوئه ورا که نقش سفیده تخم مرغ را دارد به صورت دالبر برش می‌دهیم و زرده ها رو هم از قالب جدا میکنیم و روی سفیده ها قرارشون میدیم . ژله نان لواش در یک سینی که داخلش کیسه فریزر پهن کردید بقیه ژله آلوئه ورا و بستنی رو ریخته و روی اون یک پلاستیک حباب دار از قبل چرب شده (از همون هایی که دوست دارید بترکونید) گذاشتم و در یخچال قرار دادم تا حسابی خودش رو بگیره وقتی سفت شد پلاستیک رو از روش برداشتم و با قلمو مقداری نسکافه که در آب حل کرده بودم رو روش کشیدم تا رنگ نون لواش بشه و بعد برش زده و داخل ظرف چیدم. 🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله میان تهی شیک ومجلسی استقبال بشه پست بعدی ژله رولی بصورت ویدئو میزارم به جای ژله رولی از میوه های دلخواه استفاده کنید یک بسته به رنگ دلخواه رو با یک ونیم لیوان در ابجوش حل کرده روی بخار کتری بزارید تا ژله شفاف بشه (بن ماری) من از ژله بلوبری استفاده کردم داخل لیوان به اندازه یک الی دو سانت سانت از ژله رو بریزید وبزارید یخچال تا ببنده البته بستگی به فضای لیوان داره ژله رولی رو برش بزنید اگر میخواید به شکل گل رز باشه یک طرفشو دالبری برش بزنید ورول کنید ژله داخل لیوان رو از یخچال بیرون میاریم وژله رولی وسطش،میزاریم برای فیکس شدنش کمی ژله میریزیم ودوباره میزاریم یخچال من این قسمت از ژله الورا استفاده کرده البته یک قاشق رنگ ژله طالبي بهش زدم تا تغییر رنگ بده لبه های لیوان.رو تمیز کرده وژله ای که میخوایم رو قرار بگیره به اندازه یک سانت میریزیم وسلفون میکشیم و وارونه میزاریم یخچال ژله که سفت شد به ارومی سلفون.رو جدا کرده اینم از ژله شیک ومجلسی ما این ژله برای مهمونی ودورهمی عصرانه وتولید بسیار شیکه ترکیب رنگها سلیقه ایه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍛 😋 ♦️پیاز رو ریز رنده کنید،آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید.نمک،فلفل سیاه،زرچوبه و آرد نخودچی رو بهش اضافه کنید.یه دونه تخم مرغ بریزید.من ترخون و مرزه خشکم قاطیش کردم.حالا به شکلی که میخواید فرمش بدید و توی روغن سرخ کنید و بذارید کنار. ♦️بادمجون رو یا مثل من با یه کوچولو آب بپزید،یا سرخ کنید،و با چاقو خرد کنید.ارد رو با کره یا روغن تفت بدید و بادمجان هارو بهش اضافه کنید.شیر اضافه کنید و در آخر پنیر پیتزا به همراه نمک و فلفل. ♦️در ظرف مورد نظرتون ابتدا از ترکیب بادمجان بریزید و بعد گوشت اضافه کنید و در آخر مقداری جعفری روی اون بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 پودر ژله توت فرنگی یک بسته ابجوش یک لیوان فرانسوی اب سرد یک چهارم لیوان یا پیمانه پودر ژلاتین خارجی ۲ ق غ کاملا پر معادل ۲۳ گرم(اگه ایرانی استفاده میکنید بیشتر بریزید شیر ۱ لیوان) شکر ۵ ق غ پنیر خامه ای بدون نمک ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یک بسته معادل ۲۰۰ گرم بستنی لیوانی ۱ عدد وانیل نوک ق م رنگ خوراکی صورتی دو سه قطره قابل حذف هست طرز تهیه🔻 اول قالب اماده کنید ،،قالب با مقداری روغن مایع چرب کنید کمی اب بریزید ،بچرخونید،اب اضافه رو خارج کنید ،قالب۱۰ دقیقه بذارید فریزر.پودر ژله رو با ابجوش حل کنید. بریزید داخل قالب بذارید یخچال ببنده پودر ژلاتین رو روی اب سرد بپاشید ،حالت اسفنجی میشه بعد بذارید روی بخار کتری تا ذوب بشه.وقتی ذوب شد بذارید خنک بشه ،ژلاتین اگه داغ به مواد دسر اضافه بشه رنگ دسر مات و کدر میشه داخل مخلوط کن ،شیر +شکر+ پنیر+ پنیر+ خامه+ بستنی لیوانی+ دنت های توت فرنگی+ ژلاتین حل شده و خنک شده +وانیل و رنگ خوراکی (این قسمت از فیلم حذف شده) رو مخلوط کنید. مایه دسر رو از صافی رد کنید و بریزید روی ژله‌ی بسته شده.دسر ۵ الی ۶ ساعت بذارید داخل یخچال تا ببنده.بعد چند دقیقه داخل محیط بذارید (با این روش دسر خیلی راحت از قالب درمیاد) اگه نیاز بود با کمک چاقو لبه هاش رو از قالب جدا کنید.دیس بذارید روی قالب و دسر رو با کمک دیس برگردونید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلاتی شیر 3لیوان شکر3/4لیوان شکلات رنده شده 80تا100گرم پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری خامه صبحانه 3/4پاکت پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری وانیل 1/2قاشق چای‌ خوری اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم. بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسری پاییزی و دوست داشتنی🌹 برای کرم نارنگی آب نارنگی ۱.۵ لیوان آب سرد نصف لیوان شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان) پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ) نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ) کره ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ برای کرم وانیلی شیر ۲ لیوان آب سرد نصف لیوان شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان) پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف بسته) وانیل ۱/۴ ق چ برای آب نارنگی من از ۷ عدد نارنگی استفاده کردم و برش دادم و آبش رو گرفتم و بعد از صافی رد کردم . پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . در یک ظرف آب نارنگی ، نشاسته ذرت و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم ، کمی که گرم شد ، ژلاتین حل شده که هم دما با مواد باشه ، بهش اضافه کردم و ترکیب کردم . مرتبا روی حرارت هم زدم تا به جوش برسه و بعد وانیل رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم و کره رو اضافه کردم . قالب رو خیلی جزیی با روغن چرب کردم و از مواد کرم نارنگی داخلش ریختم و بعد در یخچال قرار دادم . توی این فرصت رفتم سراغ کرم وانیلی . پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . در یک ظرف شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده که هم دما با مواد هست رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد وانیل ریختم و از حرارت برداشتم ، دیگه نیاز به جوشیدن نداره . کمی که از دما افتاد ، خامه رو کمی با چنگال زدم و داخل موادم ریختم و مخلوط کردم . وقتی کرم نارنگی داخل قالب بسته شده ( خیلی زمان از بسته شدن نگذره تا دو لایه به هم بچسبه ) ، کرم وانیلی (کرم وانیلی هم گرم نباشه و از گرمی افتاده باشه ) روی کرم نارنگی ریختم . در یخچال قرار دادم . بعد از ریختم کرم وانیلی ۵ ،۶ ساعتی حداقل در یخچال بمونه . بعد از اینکه کامل بست دورش رو با کارد آزاد کردم ، چند ثانیه در آب ولرم قرار دادم . و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خامه صبحانه یک بسته پودر خامه ۳ تا ۲ قاشق غذاخوری (یا به جای دو مورد بالا از خامه قنادی استفاده بشه) میوه دلخواهتون😊 کوکی که خونگی باشه بهتره شکلات تخته ایی برای تزیین میوه هارو خورد کنید و هم چنین کوکی میتونی به جاش از بیسکوییت پتی بور هم استفاده کنید و یا هر بیسکوییتی که دارید فقط خیلی خوردش نکنید، خامه و پودر خامه رو با همزن بزنید تا فرم بگیره اگه از خامه قنادی استفاده میکنید که کارتون راحت تره و با همزن بزنید تا فرم بگیره و بعد میتونید از پوره توت فرنگی استفاده کنید و داخل خامه بریزید تا خامه رنگش صورتی بشه و طعم توت فرنگی بگیره اگه نه میتونید از همون خامه سفید استفاده کنید و بعد میوه های اسلایس شده و بیسکوییت هاتون رو مخلوط کنید با مواد و داخل قالب کمر بندی بریزید و داخل یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بزارید تا کاملا ببنده.اگه قالب کمر بندی نداشتید میتونید از قالب های معمولی استفاده کنید و داخلش رو با سلفون یا کیسه فریزر بپوشونید طوری که پلاستیک از قالبتون بیرون زده باشه که بعدا بتونید راحت از قالب جداش کنید. میتونید روشو با شکلات چیپسی،شکلات تخته ایی رنده شده،گاناش،پودر نارگیل،میوه و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ فنجان شیر ۱ فنجان روغن نصف فنجان بیکینگ پودر نصف پاکت حدود ۷ گرم پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید یک و نیم تا دو لیوان موز ۱ عدد شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو ۸۰ گرم ‌ طرز تهیه🔻 (میتونین از پودر کیک آماده هم استفاده کنید) شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا رنگش سفید شه، مواد مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و بهش اضافه کنید. موز رو خرد کرده، به مواد اضافه کنید. قالب هاتون رو یکم چرب کنین مایه ی کیک رو داخلش بریزین. بهتره از قالب سیلیکونی استفاده کنید. با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد توی فر بپزینش تا زمانی که خلال دندون وسطش فرو کردین بهش نچسبه. احتمالا ۳۵-۴۰ دقیقه کافی باشه، بسته به فر شما ممکنه این زمان متفاوت باشه. ‌کیک ها رو وقتی گرم هستن از قالب خارج کنید. ۸۰ گرم شکلات رو آب کنید. قالب کیک رو تمیز کنید، شکلات ها رو داخلش بمالید. قبل از اینکه شکلات ها خنک بشه و ببنده، کیک ها رو داخل قالب شکلاتی بذارین تا بهش بچسبه. بذارین داخل یخچال تا شکلات ها کاملا سفت بشن. بعد از قالب خارج کرده با سس شکلاتی یا ... تزیین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی با موز و روکش شکلات😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سجوق گردویی ترکیه مقداری گردو رو با آب داغ حداقل ۲ ساعت خیس کنید (بهتره یک شب تا صبح گردو هارو خیس کنید) با استفاده از نخ و سوزن گردو ها رو نخ کنید (نخ و سوزن رو با پنبه و الکل بهداشتی ، ضد عفونی کنید) به انتهای نخ خلال دندان گره بزنید (تا موقع کار گردوها پایین نیاید و طرف دیگه باز باشه) نصف لیوان نشاسته گل ۱ لیوان آب رو باهم ترکیب کنید (اگر نیاز بود یکبار از صافی رد کنید) ۱ ق غ پودر ژلاتین(پودر ژلاتین قابل حذف است ولی به جاش ۲ ق غ سر پر نشاسته گل بریزید) ۱ لیوان شیره انگور اضافه و روی حرارت بذارید با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی به غلظت رسید، ۲ ق غ گلاب ۲ ق غ روغن مایع ۲-۳ ق غ زعفرون دم شده اضافه و ۲ دقیقه دیگه رو حرارت هم بزنید نخ های گردو رو داخلش بزنید و با کمک قاشق یا لیسک تمام گردو هارو آغشته به مواد کنید این کار رو ۲ مرتبه تکرار کنید(اول تمامی نخ هارو به مواد آغشته کنید و بعد از ۱۰ دقیقه دوباره این کار رو تکرار کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ یک عدد سینه مرغ رو با ادویه و پیاز بپزید (من از عصاره مرغ ، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر استفاده کردم) مرغ ریش ریش یا خرد شده ۱۰ عدد خیار شور رنده با خرد شده یک دسته جعفری یک دسته پیازچه نصف لیوان گردو خرد شده یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه مخلوط سس مایونز و ماست و پنیر خامه ای از هرکدوم ۴ ق غ (میتونید میزان ماست رو بیشتر و از میزان سس کم کنید) خوب مخلوط کنید و یه ته استکان آب مرغ اضافه و یکدست کنید کناره های نون های تست رو برش بزنید و تو ظرف سرو بچینید از مواد و نون لایه لایه بذارید، دورش رو سس بزنید(مخلوطی که داخل مرغ ریختید) با کناره های نونی که پودر کردین، دورش رو کاور کنیدبا خیار و گوجه و جعفری خرد شده هم تزیین کنید بهتره حداقل یک شب بذارید داخل یخچال تا آماده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه بیسکوییت های لیدی فینگر و با توجه به سایز ظرفتون برش بزنید و تو شیر گرم بزنید و داخل ظرفی که نایلون یا سلفون گذاشتین بچینید ۱ لیتر شیر یک سوم لیوان شکر ۵ ق غ پودر نشاسته ذرت ۱ ق غ سر پر پودر کاستارد مخلوط کنید و بزارید رو حرارت تا غلیظ بشه. نصف مواد رو با شکلات تلخ و نصف دیگه رو با شکلات شیری مخلوط کنید (از هر شکلات ۸۰ گرم) اول مواد شیری بعد شکلاتی رو بریزید روش رو هم از تیکه های باقی مانده لیدی فینگر بزارید روشو بپوشونید حداقل ۴ ساعت داخل یخچال بزاریدتو ظرف سرو برگردونیدبا شکلات ذوب شده و ترافل هم تزیین کنید به جای لیدی فینگر میتونید از دولایه بیسکوییت معمولی هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همه چی درست میشه شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه تا دندون دارید بخندید تا چشم دارید ببینید تا گوش دارید گوش کنید تا سالمید زندگی کنید 🥰سلام 🌅صبح شما به خیر
پاناکوتا زعفرانی مواد لازم : شیر ۳ لیوان دسته دار شکر ۱ لیوان سرخالی خامه صبحانه ۱ عدد(۲۰۰ گرم) گلاب ۱/۳ لیوان زعفران غلیظ دم کرده به مقدار لازم پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری سر صاف آب هم دما محیط نصف لیوان کمی کمتر طرز تهیه : ابتدا پودر ژلاتین و آب را با هم مخلوط کنید ، ۱ دقیقا صبر کنید حالت ژلاتین بشه و بعد روی بخار کتری بذارید تا شفاف بشه . شیر + شکر + گلاب + زعفران را داخل قابلمه بریزید . قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدین و هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه (حرارت کم باشه تا شیر نجوشه) وقتی شکر کاملا حل شد ، ژلاتین بن ماری شده را اضافه و مخلوط کنید . خامه را در ظرفی جدا بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا خامه روان بشه (خامه به هیچ وجه نجوشه)یا میتونید روی بخار کتری به روش بن ماری این کارو انجام بدید. خامه را هم به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه . قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا از داغی بیفته.قالب مورد نظرتونو با کمی پنبه آغشته به روغن چرب کنید و مواد پاناکوتا را داخل قالب بریزید. قالب را برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد از قالب خارج کنید. 🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۱ عدد کره ۵۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم(یک لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ رنگ خوراکی ژله ای یکی دو قطره مواد به دمای محیط برسه. کره و پودر قند الک شده رو با همزن ۴ ، ۵ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و هم زدم . وانیل هم ریختم . آرد که الک شده رو کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر ورز دادن نمی خواد به روغن میفته اگه ورز بدید . آرد هم همیشه در این مواقع با احتیاط ریخته بشه آرد زیاد شیرینی و بیسکویت شما رو سفت می کنه . تا جایی که دیدید به دست نمی چسبه کافیه . داخل خمیر رنگ خوراکی ژله رقختم و مخلوط کردم . خمیر رو حدودا نیم تا یک ساعت داخل یخجال استراحت قرار دادم . بعد از یخچال بیرون آوردم پنج دقیقه ای محیط باشه که خمیر خیلی سفت نباشه و بشه کار کرد باهاش و بعد بین دو نایلون پهن کردم .قطر خمیر هم دست خودتونه فقط خیلی نازک و خیلی کلفت نشه و بعد با کاتر شکل انار قالب زدم . داخل سینی چیدم . سینی هم می تونید فقط با روغن جامد کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید . فر از یک ربع قبل گرم و داخل فر ۱۷۰ درجه طبقه وسط ، حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم . بعد که یک کم از دما افتاد از سینی جدا کردن و با شکلات آب شده و پودرپسته تزیین کردم . بیسکوییت ها رو توی ظرف درب بسته نگه داری کنید . در معرض هوا زیاد بمونه خشک میشه . نکات : جایگزینی کره بهتره نباشه این مدل بیسکویت های کره ای هم میگند . اگر خواستید می تونید روغن مایع همین میزان بریزید . پودر قند جایگزین شکر نمی تونه باشه چون شکر دونه درشته و این خمیرها رو خراب می کنه و در صورت آسیاب کردن شکر که به صورت پودر شکر در بیاد میشه استفاده کرد. رنگ خوراکی از نوع ژله ای هست که رنگ دیگه ای بیسکویت شما رو کم رنگ می کنه و ژله ای مناسب تره . بدون فر داخل فر دست ساز و یا تابه روی گاز میشه . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . تعداد برای من ۱۲ عدد شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛