eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
18.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سجوق گردویی ترکیه مقداری گردو رو با آب داغ حداقل ۲ ساعت خیس کنید (بهتره یک شب تا صبح گردو هارو خیس کنید) با استفاده از نخ و سوزن گردو ها رو نخ کنید (نخ و سوزن رو با پنبه و الکل بهداشتی ، ضد عفونی کنید) به انتهای نخ خلال دندان گره بزنید (تا موقع کار گردوها پایین نیاید و طرف دیگه باز باشه) نصف لیوان نشاسته گل ۱ لیوان آب رو باهم ترکیب کنید (اگر نیاز بود یکبار از صافی رد کنید) ۱ ق غ پودر ژلاتین(پودر ژلاتین قابل حذف است ولی به جاش ۲ ق غ سر پر نشاسته گل بریزید) ۱ لیوان شیره انگور اضافه و روی حرارت بذارید با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی به غلظت رسید، ۲ ق غ گلاب ۲ ق غ روغن مایع ۲-۳ ق غ زعفرون دم شده اضافه و ۲ دقیقه دیگه رو حرارت هم بزنید نخ های گردو رو داخلش بزنید و با کمک قاشق یا لیسک تمام گردو هارو آغشته به مواد کنید این کار رو ۲ مرتبه تکرار کنید(اول تمامی نخ هارو به مواد آغشته کنید و بعد از ۱۰ دقیقه دوباره این کار رو تکرار کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
23.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک مرغ یک عدد سینه مرغ رو با ادویه و پیاز بپزید (من از عصاره مرغ ، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر استفاده کردم) مرغ ریش ریش یا خرد شده ۱۰ عدد خیار شور رنده با خرد شده یک دسته جعفری یک دسته پیازچه نصف لیوان گردو خرد شده یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه مخلوط سس مایونز و ماست و پنیر خامه ای از هرکدوم ۴ ق غ (میتونید میزان ماست رو بیشتر و از میزان سس کم کنید) خوب مخلوط کنید و یه ته استکان آب مرغ اضافه و یکدست کنید کناره های نون های تست رو برش بزنید و تو ظرف سرو بچینید از مواد و نون لایه لایه بذارید، دورش رو سس بزنید(مخلوطی که داخل مرغ ریختید) با کناره های نونی که پودر کردین، دورش رو کاور کنیدبا خیار و گوجه و جعفری خرد شده هم تزیین کنید بهتره حداقل یک شب بذارید داخل یخچال تا آماده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر خوشمزه بیسکوییت های لیدی فینگر و با توجه به سایز ظرفتون برش بزنید و تو شیر گرم بزنید و داخل ظرفی که نایلون یا سلفون گذاشتین بچینید ۱ لیتر شیر یک سوم لیوان شکر ۵ ق غ پودر نشاسته ذرت ۱ ق غ سر پر پودر کاستارد مخلوط کنید و بزارید رو حرارت تا غلیظ بشه. نصف مواد رو با شکلات تلخ و نصف دیگه رو با شکلات شیری مخلوط کنید (از هر شکلات ۸۰ گرم) اول مواد شیری بعد شکلاتی رو بریزید روش رو هم از تیکه های باقی مانده لیدی فینگر بزارید روشو بپوشونید حداقل ۴ ساعت داخل یخچال بزاریدتو ظرف سرو برگردونیدبا شکلات ذوب شده و ترافل هم تزیین کنید به جای لیدی فینگر میتونید از دولایه بیسکوییت معمولی هم استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همه چی درست میشه شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه تا دندون دارید بخندید تا چشم دارید ببینید تا گوش دارید گوش کنید تا سالمید زندگی کنید 🥰سلام 🌅صبح شما به خیر
پاناکوتا زعفرانی مواد لازم : شیر ۳ لیوان دسته دار شکر ۱ لیوان سرخالی خامه صبحانه ۱ عدد(۲۰۰ گرم) گلاب ۱/۳ لیوان زعفران غلیظ دم کرده به مقدار لازم پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری سر صاف آب هم دما محیط نصف لیوان کمی کمتر طرز تهیه : ابتدا پودر ژلاتین و آب را با هم مخلوط کنید ، ۱ دقیقا صبر کنید حالت ژلاتین بشه و بعد روی بخار کتری بذارید تا شفاف بشه . شیر + شکر + گلاب + زعفران را داخل قابلمه بریزید . قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدین و هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه (حرارت کم باشه تا شیر نجوشه) وقتی شکر کاملا حل شد ، ژلاتین بن ماری شده را اضافه و مخلوط کنید . خامه را در ظرفی جدا بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا خامه روان بشه (خامه به هیچ وجه نجوشه)یا میتونید روی بخار کتری به روش بن ماری این کارو انجام بدید. خامه را هم به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه . قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا از داغی بیفته.قالب مورد نظرتونو با کمی پنبه آغشته به روغن چرب کنید و مواد پاناکوتا را داخل قالب بریزید. قالب را برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد از قالب خارج کنید. 🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۱ عدد کره ۵۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید ۱۵۰ گرم(یک لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ رنگ خوراکی ژله ای یکی دو قطره مواد به دمای محیط برسه. کره و پودر قند الک شده رو با همزن ۴ ، ۵ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و هم زدم . وانیل هم ریختم . آرد که الک شده رو کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر ورز دادن نمی خواد به روغن میفته اگه ورز بدید . آرد هم همیشه در این مواقع با احتیاط ریخته بشه آرد زیاد شیرینی و بیسکویت شما رو سفت می کنه . تا جایی که دیدید به دست نمی چسبه کافیه . داخل خمیر رنگ خوراکی ژله رقختم و مخلوط کردم . خمیر رو حدودا نیم تا یک ساعت داخل یخجال استراحت قرار دادم . بعد از یخچال بیرون آوردم پنج دقیقه ای محیط باشه که خمیر خیلی سفت نباشه و بشه کار کرد باهاش و بعد بین دو نایلون پهن کردم .قطر خمیر هم دست خودتونه فقط خیلی نازک و خیلی کلفت نشه و بعد با کاتر شکل انار قالب زدم . داخل سینی چیدم . سینی هم می تونید فقط با روغن جامد کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید . فر از یک ربع قبل گرم و داخل فر ۱۷۰ درجه طبقه وسط ، حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم . بعد که یک کم از دما افتاد از سینی جدا کردن و با شکلات آب شده و پودرپسته تزیین کردم . بیسکوییت ها رو توی ظرف درب بسته نگه داری کنید . در معرض هوا زیاد بمونه خشک میشه . نکات : جایگزینی کره بهتره نباشه این مدل بیسکویت های کره ای هم میگند . اگر خواستید می تونید روغن مایع همین میزان بریزید . پودر قند جایگزین شکر نمی تونه باشه چون شکر دونه درشته و این خمیرها رو خراب می کنه و در صورت آسیاب کردن شکر که به صورت پودر شکر در بیاد میشه استفاده کرد. رنگ خوراکی از نوع ژله ای هست که رنگ دیگه ای بیسکویت شما رو کم رنگ می کنه و ژله ای مناسب تره . بدون فر داخل فر دست ساز و یا تابه روی گاز میشه . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . تعداد برای من ۱۲ عدد شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 2 تا 2/5 پیمانه بسته به درشتی تخم مرغ ممکن است میزان آرد متغیر باشه(من 2/5 پیمانه آرد مصرف کردم) بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری ماست 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 1 عدد پودر پسته برای تزئین مواد شهد: آب 1/5 پیمانه شکر 1/5 پیمانه زعفران سائیده مقداری گلابت 1 تا 2قاشق غذاخوری جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری(یا آبلیمو 1 قاشق غذاخوری) همه مواد را مخلوط و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کمی هم بزنید تا شکر حل شود و بعد دیگر هم نزنید تا جوشبیاید و با حرارت ملایم کمی قوام پیدا کند. بعد حرارت را خاموش کنید تا شهد ولرم شود. برای خاگینه شعد باید کمی قوام پیدا کنه ولی لازم نیست غلیظ بشه....کمی از شهد سرد رو بین دو انگشت بگیرید باید کمی چسبنده باشه،در این حد کافیه. تخم مرغها+وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند. روغن مایع و ماست را هم اضافه و هم بزنید. آرد+بیکینگ پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید و به متیه تخم مرغ کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود. خمیر در نهایت به دست نمیچسبد. خمیر را در نایلون قرار بدید و 30 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید. سپس هر بار مقداری از خمیر را بین دو نایلون باز کنید به ضخامت 3 میلی و با دو کاتر گرد کاتر بزنید و با کارد ابتدا برش+داده و 4 برش بدهید و بعد برش×بزنید تا 8 گلبرگ ایجاد شود. بعد هر دو دایره کوچک و بزرگ را با کمی سفیده تخم مرغ به هم بچسبانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کنید(حتما روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود) سپس گلهای آماده را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا پف کرده و مغز پخت شوند. در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود و بعد در شهد ولرم بیندازید. اگه دوست دارید شیرین بشه باید تایم بیشتری توی شهد نگه دارید ولی من چون طرفدار چیزای کم شیرین هستم بعد از یک دقیقه از شهد در آوردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ژله قرمز 1 بسته پودر ژله با طعم دلخواه(من ژله هندوانه استفاده کردم)+3/4لیوان آب+1/2لیوان شیر میتونید از نصف لیوان بستنی ذوب1 شده در دمای محیط استفاده کنید ولی من شیر ریختم چون نمیخواستم ژله قرمز زیاد مات بشه. وقتی شیر رو اضافه میکنید دقت کنید شیر حتما به دمای محیط رسیده باشه و ژله هم تقریبا خنک شده باشه وگرنه شیر حالت بریده بریده پیدا میکنه. برای ژله سفید 1 بسته ژله آلوورا+3/4لیوان آب روی حرارت ملایم بذارید تا ژله کاملا حل و شفاف بشه بعد کنار بذارید تا کمی خنک بشه و بعد 1/2 لیوان بستنی ذوب شده در دمای محیط رو اضافه و هم بزنید تا یکدست بشه. برای ژله سبز از 1بسته ژله طعم دلخواه(من ژله طالبی استفاده کردم)+3/4لیوان آب+1/2لیوان بستنی ذوب شده در دمای محیط استفاده کنید. از سه سایز مختلف قالب گرد استفاده کنید و کف قالبها رو هربار کمی چرب کنید و مواد ژله رو در قالب بریزید. هربار صبر کنید تا ژله ها خوب سفت بشه و بعد از قالب دربیارید و مطابق ویدئو مراحل رو انجام بدید. قالبهای من سایز 15،18،22 سانت بودن من همیشه برای ژله از مارک دراژه یا فرمند استفاده میکنم برای خوشرنگ تر شدن ژله میتونید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛