eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان 3 حبه سیر آب نصف لیمو 1 قاشق چایخوری پودر چیلی 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک برای سس: 4 قاشق غذاخوری ماست خردل 1 قاشق چایخوری 1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی 1 پیمانه جعفری 2 قاشق غذاخوری آب لیمو فلفل سیاه ، نمک و آویشن پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی نان لواش یا تورتیلا مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موساکا بادمجان و سیب زمینی😍😋 اگه خوشتون اومد 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 کاسه گوجه فرنگی خرد شده بادمجان 1 کیلوگرم 5-6 عدد سیب زمینی 500 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز 2-3 عدد فلفل سبز فلفل سیاه زیره نمک روغن مایع 🔴طرز تهیه: بادمجان ها را نازک خلال کنید و 10 دقیقه در آب نمک بگذارید و آب آن را خالی کرده و خشک کنید. سپس حلقه های سیب زمینی و بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید. از طرفی فلفل دلمه و پیاز را مکعبی خرد کرده و به اندازه کافی روی آن روغن بریزید و تفت دهید. گوشت آب پز شده، سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و ادویه جات را روی پیاز و فلفل تفت داده شده اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه به این صورت تفت دهید و اجاق را خاموش کنید. بادمجان های سرخ شده را در قالب کمربندی 20 سانتی متری خود بچینید که نیمی از آنها رو به بیرون باشد. یک ردیف سیب زمینی وسط قالب و گوشت تفت داده شده را پشت سر هم قرار دهید و با بادمجانی که از بیرون قالب زدید جمع کنید تا مواد یه دست سشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت سویا بدون گوشت کاملا ترد و خوشمزه😍😋 سویا یک لیوان سعی کنید سویاتون سفید باشه تخم مرغ یک عدد سیب زمینی متوسط ۲ عدد پیاز رنده شدع ابگرفته شده یک عدد سیر دو حبه خیلی مهم پودر سوخاری بزنید داخلش من از پودر سوخاری که خودم قبلا اموزششو گذاشتم تو پستهای پایین تر اضافه کردم نمک و ادویه به میزان لازم از یک قاشق فذاخوری جعفری یا تازه اضافه کنید بعد عطرش ببینید چجور دلبری میکنه من اول ی ساعت سویارو خیس کردم بعد از ابکش رد کردم بعد داخل ی قابلمه با اندکی ادویه و نمک به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم بجوشه بعد دوباره ابکش کردم حالا خوب که سرد شد ابشو گرفتم و داخل مخلوط کن یا غذاساز یا هر چی داشتید بریزید خوب پوره بشه بعد با بقیه مواد خوب مخلوط کنید و ورز بدید بعد سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
54.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سوپ قارچ و شیر👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رولت گوشت 😍 مواد لازم برای ۲ تا رول: گوشت چرخ‌ کرده گوساله ۶۰۰ گرم اسفناج خرد شده ۲ ق غذاخوری پیاز رنده شده ۱ عدد (رنده ریز) گردو خرد شده ۲ ق غذاخوری فلفل دلمه‌سبز و زرد و قرمز هر کدام ۲ ق غذاخوری پنیر پیتزا ۴ ق غذاخوری نمک و زردچوبه و‌فلفل سیاه و‌قرمز و‌پودر سیر مقدار لازم چطوری درستش کنیم!؟ 🤔 1️⃣گوشت و تو یه ظرف میریزیم و بهش نمک و‌فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و پودر سیر و اضافه میکنیم به همراه پیاز رنده شده ای که آبشو‌کاملا گرفتیم و خوب ورز میدیم و نیم ساعت میذاریم تو یخچال. 2️⃣بعدش یه نایلون پهن میکنیم و‌ نصف موادمونو روش صاف میکنیم به اندازه یک وجب و یه سمتش ۱ ق غ اسفناج و‌ ۱ ق غ گردو و فلفل دلمه رنگیامونو هر کدام ۱ ق غ و‌در آخر ۲ ق غ پنیر پیتزامونو اضافه میکنیم و به کمک نایلون مثل فیلم شروع میکنیم به رول کردن و سر و‌تهشم میبندیم و ۱ ساعت میذاریم یخچال تا استراحت کنه. 3️⃣بعد از ۱ ساعت که از یخچال در اوردیم روی صفحه گریل میذاریم و چهار طرفشو با سر و‌تهشو نگه میداریم تا قشنگ بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بدون همزن این دستور کیک ساده است که می تونین داخلش گردو و کشمش و هر نوع مغزی که دوست دارین بریزین . می تونین پودر کاکائو داخلش حتی بریزین کاکایوییش کنین . فقط مثلا ۲ قاشق پودر کاکایو خواستین بریزین همین میزان از ارد بردارین و جایگزین کنین . . تخم مرغ ۳ عدد شیر ۱۲۰ میلی (نصف) (جای شیر می تونین ماست ، آب میوه ، آب استفاده کنین) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) (جاش کره هم میشه) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شکر ۲۱۰ گرم(یک لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم(۱ ق م) همه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی خیلی خوب زدم حدودا ۴ الی ۵ دقیقه ، با همزن دستی هم مثل همزن برقی باید این مرحله خوب زده بشه 😊 وانیل هم اضافه کردم . روغن رو هم اصافه کردم باز خوب زدم و بعد شیر رو ریختم . آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . حالا داخلش هر نوع مغزی دوست دارین گردو و کشمش هم می تونین بریزین . من گردو ریختم برای اینکه ته نشین نشه ، گردو رو با یه قاشق ارد مخلوط کردم و داخلش ریختم و فقط در حد مخلوط شدن ترکیب کردم . داخل قالب کفش رو کاغذ روغنی انداختم ، مواد رو داخلش ریختم . اندازه قالبم قطرش حدودا ۱۸ سانت هست با ارتفاع بلند . اما اندازه به قطر ۲۰ تا ۲۳ سانت هم خوبه . فر رو هم از یک ربع قبل روشن کردم توی فر ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داده حتما با خلال دندون تمانی قسمت ها چک بشه که پخته . بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کردم . و بعد آماده است .می تونین مثل من گاناش درست کنین بریزین . برای گاناش ۵۰ گرم خامه (فرقی نداره صبحانه یا قنادی) رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه ، ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بعد داخلش ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم . وقت از دما افتاد یه کم ، رویکیک ریختم . اون سفیده هم گاناش هست با شکلات سفید اما یه کم میزان خامه اش رو بیشتر ریختم کمی شل تر بشه. پی نوشت : بدون فر توی فر دست ساز و تابه روی گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍆کباب بادمجان به شکل گل🍆 یه غذای شیک و مجلسی اوردم براتون 😍 (برای 3 نفر) 3 بادمجان متوسط ​​ 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز 1 حبه سیر 1 استکان آرد سوخاری نمک ، فلفل سیاه ، زیره برای چرب کردن بادمجانها روغن مایع و پودر سیر و نمک برای چاشنی گوجه فرنگی ، فلفل ، سیب زمینی ، پیاز هر آنچه که می خواهید.وکمی رب گوجه فرنگی طرز تهیه بادمجانها را به صورت نواری برش بزنید ولی سر بادمجان را قطع نکنید و برشها را تا آخر ادامه ندید طوری که به سر بادمجان وصل باشند بعد لابلای آنها را با روغن چرب کرده و در فر بزارید تا کمی پخته و نرم شوند از طرف دیگه گوشت و پیاز رنده شده و ادویه و پودر سوخاری و سیر رنده شده را با هم ترکیب کنید و آنها را به شکل کوفته قلقلی دربیارید و مطابق ویدئو پیش برید و گوفته را بین بادمجانها گذاشته شکل بدید و کنار آنها رب را با کمی آب ترکیب کرده و با روغن و گوجه بزارید و در فر بپزید . یه غذای شیک و مجلسی💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت عدس من این مقدار مواد رو دوبرابر کردم عدس سه چهارم لیوان از عدس ریز وخوش پخت استفاده کنید. سیب زمینی متوسط دو عدد یکی خام ویکی پخته ، خام برای این استفاده میشه که کوکو از هم وا نره این کوکوی خیلی ناز نازیه😍 تخم مرغ دو عدد پیاز متوسط یک عدد سیر یک حبه نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه و کمی آویشن وجعفری عدس رو بشورید وبا مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه اینقدر نپزه که پوست جدا بشه سپس بریزید تو ابکش تا اب اضافیش بره .سیب زمینی رو بپزید پوست بکنید وبزارید یخچال تا خنک خنک بشه هرچه موادتون سردتر باشه موقع سرخ کردن روغن کمتری به خودش جذب میکنه. عدس پخته رو با دستگاه بزنید تاخمیری شکل بشه غذا ساز ندارید از چرخ گوشت رد کنید سیب زمینی خام و پیاز رو با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید سیب زمینی پخته هم با رنده ریز رنده کنید تخم مرغها رو با همزن دستی بزنید ادویه جات وجعفری اضافه کرده بقیه مواد رو هم اضافه وخوب خوب مخلوط کنید تا مواد یکدستی بدست بیاد ماهی تابه رو داغ کنید روغن بریزید وبا قاشق مقداری از خمیر بزارید داخل روغن با پشت قاشق صاف کنید .یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه میتونید با دست هم شکل بدید دستتونو خیس کنید مقداری از مواد بردارید با نوک انگشتان پهن کنید وبزارید داخل روغن سرخ که شدن رو دستمال تمیز اشپزخانه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه واسه ساندویچ خیلی خوشمزس عزیزان اگر کتلت وا رفت تخم مرغش کمه یک عدد تخم مرغ به همراه یک قاشق آرد سوخاری ویا آرد گندم خوب بزنید واضافه کنید. ودوباره خوب مخلوط کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر ده دقیقه ای (این خمیر بافتش عالیه داخلش پوک میشه میتونین برای پیراشکی لانه زنبوری پیتزا فطایر و هر چیز دیگه ای داخل فر درست کنین ) ارد 2 لیوان اب ولرم 2 لیوان شکر 3 ق غ شیر یا ماست 3 ق غ نمک کمی خمیر مایه 1 ق غ همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم میذاریم جای گرم بیاد بعد از ده دقیقه نصف لیوان روغن مایع و 3 لیوان ارد بهش اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد شاید ارد بیشتری لازم باشه در اخر نباید خمیر به دست بچسبه دوباره روشو میپوشونیم ده دقیقه دیگه میزاریم و بعد به هر اندازه و هر شکلی که دوست داشتین قسمت کنید داخل خمیر رو با هر چی دوست داشتین میتونین پر کنین. این خمیر مانند خمیر معرکه یا جادویی همه کاره هس واسه پیتزا هم میتونین استفاده کنین این خمیر بافتش عالیه طبق فیلم قالب یا سینی رو چرب کنید و ارد بپاشید یه چونه از خمیر رو بردارین و با ته یک لیوان که توی ارد زدین پهن کنید بعد میتونید یه کمی کچاپ بریزد و مواد گوشت یا مرغ که درست کردین بریزیم و در اخر پنیر پیتزا و فلفل دلمه و گوجه رو بریزین دور خمیر رو با زرده تخم مرغ یا کره با برس بکشید و کنجد و سیاهدونه بپاشید توی فر از قبل گرم کردین بزارین زیرش که برشته شد گریل رو روشن کنید تا پنیر برشته بشه من پیاز رو خورد کردم توی روغن تفت دادم بعد رب گوجه زدم و مرغ ریش ریش شده رو اضافه کردم کمی ادویه مرغ و نصف حبه عصاره مرغ و نمک و فلفل قرمز زدم پیتونید قارچ هم ریز خورد کنید و تفت بدین و اضافه کنید . این مقدار خمیر زیادی بهتون میده میتونید نصفشو درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک مرغ و کنجد نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چهار قاچ و یک تکه زنجبیل ویک تکه دارچین وچند برگ بو وکمی نمک میزاریم آب پز بشه پس ریش ریش کرده یک عدد پیاز رو خرد کرده وبا کمی روغن تفت داده نصف فلفل دلمه ای ومقداری جعفری هم خرد کرده وباهاش تفت میدهیم سینه مرغ ،زردچوبه وفلفل ونمک وکمی آویشن وکمی نمک اضافه کرده وباهاش تفت میدهیم یک قاشق سس کچاپ زده وخوب مخلوط میکنیم اسنک ساز رو روشن کرده روی نان تست سس میمالیم پنیر پیتزا مواد گوشتی و پنیر دوباره نون تست یک عدد سفیده تخم مرغ رو میزنیم تا از لختی دربیاد با برس روی نان با برس میمالیم و کنجد میپاشیم سفیده برای این میزنیم تا کنجد بچسپه به نان در اسنک ساز رو میبنیدیم به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه اسنک که آماده شد بوسیله کارد از وسط نصف کنید وبا سس نوش جان کنید 😍 استوری رو چک کنید اسنک بدون تابه ای میزارم واسه عزیزانی که دستگاه ندارن مال من کمی برشته شد شما زودتر بردارید🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپاگتی فرو رفته در سوسیس💥👩‍🍳⁩ . این غذا رو حدودا یکی دو سال پیش باهاش آشنا شدم خوبیش اینکه خیلی سادس و درست کردنش نه زمان می‌بره نه زحمت خاصی داره توی چند دقیقه یه غذای جذاب و فانتزی درست کردیم مواد لازم : اسپاگتی سوسیس آویشن نمک و فلفل سس قرمز (دلخواه) پنیر پارمسان یا هر چیزی که خودتون دوست دارید (تو آشپزی خلاقیت داشته باشید) . . این غذا واقعا سادس 👌 و نیازی به توضیحی نداره فقط اینو بگم که زیاد اسپاگتی نزارید تو سوسیس چون بعد از پخت حجمشون بیشتر میشه و ممکنه سوسیس از شکل خودش بیوفته و یا پاره بشه 😉 شما میتونید با انواع سس های مختلف این غذا رو درست کنید و بهش مواد مختلفی بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب تابه‌ای گوشت چرخ کرده ۱کیلو پیاز ۲عدد تخم گشنیز ۱ق م خ دانه فلفل ۱ق م خ نمک ۱ق م خ زرد چوبه ۱ق م خ زعفران دم کرده ۴ق م خ امروز اموزش یه کباب تابه ای خیلی خوشمزه داریم پیاز را با غذاساز رنده کنید و آبش رو بگیرید گوشت رو چرخ کنید و کنار بگذارید تخم گشنیز دانه فلفل رو آسیاب کن و با نمک و زردچوبه مخلوط کن پیاز و گوشت رو حسابی مخلوط کن ادویه رو اضافه کن و ماساژ بده زعفران دم کرده رو اضافه کن و دوباره ۱۰ دقیقه دیگه ماساژ بده تا به انسجام کامل برسه ۱ساعت استراحت داخل یخچال یک کیسه فریزر رو باز کن ۱۰۰ گرم از گوشت را به شکل داخل ویدیو بزار روی کیسه و ۲بار دور گوشت تا بزن و گوشت رو آروم به طرفین فشار بده حالا هر طرف بزارید بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥖نان پنیری سبزی دار🥖 مواد لازم👇 ۲/۵ لیوان آب ولرم ۱ حبه قند ۲ ق غ خمیر مایه ۳ لیوان آرد گندم کامل ( بسته به غلظت خمیر میتونید کم و زیاد کنید) ۱ ق غ روغن زیتون ۱ عدد تخم مرغ هر سبزی که دوست دارید پنیر کاشار( یا هر پنیر دیگه ای به داخواه) کمی نمک طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه را با بک حبه قند و ۱ ق غ آب داغ به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا فعال شود سپس ، روغن زیتون ، سفیده تخم مرغ، مقدار کمی نمک، آرد را اضافه کرده تا به حالت خمیر در بیاد، نیم ساعت استراحت بدید در این مرحله خمیر پف میکند سپس به صورت توپ های گرد جدا کنید از خمیر و حالت بدید داخلش دو تکه پنیر و سبزی دلخواه را بگذارید، و روش رو ببندید روش زرده تخم مرغ زده و کنجد و خشخاش بریزید. داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، ۳۵-۳۰ دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘 😋 🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید. میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید. داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛