eitaa logo
آشپزی خاص
97.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نگران بوی تخم مرغ نباشید اصلا و ابدا بوی تخم مرغ بده به جای شیره انگور از شیره توت ویا شیره خرما میتونید استفاده کنید.اگر هیچ کدوم نداشتید از شهد زعفرانی استفاده کنید همون شهدی که برای بامیه زولبیا استفاده میکنید بسیار خوشمزس. دستورش پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم دستور شیره انگور (دوشاب)چند پست پایین تر بصورت ویدئو گذاشتم. عزیزان توجه کنید برای یک عدد تخم مرغ یک قاشق آرد سر پر (آرد رو فرو کن تو سطل آرد وبالا بیار) یک قاشق ماست سفت وشیرین ویک دوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ویک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده نیاز داریم خواستید بیشتر درست کنید این مقدار رو چند برابر کنید. برای مقدار خاگینه تو ماهی تابه چهار عدد تخم مرغ چهار قاشق سر پر آرد (آرد شیرینی پزی) چهار قاشق ماست سفت وشیرین یک قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر دو قاشق زعفران دم کرده روغن نصف استکان شیره انگور به ذایقه خودتون بریزید شیرین تر بیشتر بریزید کم شیرین کمتر مواد میانی گردوی خرد شده,دارچین وپودر گل محمدی اگه پودر گل محمدی ندارید دو قاشق گلاب تو مواد خاگینه بریزید تخم مرغ رو با همزن دستی ویا برقی بزنید تا حجمش دو برابر بشه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید تا ماست وتخم مرغ کاملا مخلوط ویکدست بشه مخلوط آرد وبیکینگ پودر رو الک کرده با ویسک مخلوط مرحله آخر چند ثانیه همزن دستی یا برقی بزنید تا یکدست بشه زیاد نزنید . روغن رو تو ماهی تابه بریزید تا داغ بشه نصف مواد رو بریزید یکدست ویکنواخت پهن کنید یک دقیقه درشو بزارید تا کمی خودشو بگیره سپس مواد میانی بریزید ونصف مواد دیگه روش بریزید.درشو بزارید با شعله خیییلی کم تا زیر خاگینه برشته بشه سپس برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه برش بزنید وشیره انگور روش بریزید یک الی دو دقیقه درشو بزارید تا شیره به خوردش بره گاز رو خاموش کنید ونووووووش جان بفرمایید. به همین راحتی😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. پوآچا سوجوک . مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم 1 لیوان آب ولرم 1 لیوان روغن مایع 2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید) 3 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید) برای روی پوآچا: سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است) پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید طرز تهیه: آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید. یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید) در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و سبزیجات گریل شده 5 عدد سینه مرغ 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 170 گرم اسفناج پخته شده 170 کنگر فرنگی 220 گرم پنیر خامه ای 100 گرم پنیر موزارلا 2 حبه سیر 80 گرم پنیر پارمسان 1 قاشق چایخوری نمک . طرز تهیه . 1. ابتدا روی سینه های مرغ برش ایجاد کرده و به یک کاسه منتقل کنید سپس نمک، فلفل، پاپریکا و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شود. 2. سینه های مرغ را داخل یک تابه قرار داده و در حرارت زیاد گریل کنید. 3 اسفناج را به همراه کنگر فرنگی، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، 2 حبه سیر، پنیر پارمسان و نمک ترکیب کنید سپس مخلوط درست شده را داخل تابه روی مرغ ها پر کنید و تابه را به فر منتقل کنید. 4. به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت داخل فر بپزید. 5. با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیماج ما آذری‌ها یک عصرونه بی‌نظیر داریم به اسم دیماج که در شهرهای مختلف با روش های متفاوتی درست میشه. اینجا در شهر دریان در کنارش هندوانه هم میخورن که بسی میچسبه! در اصل چیزی شبیه نون و پنیر و سبزی هست که به صورت سنتی به این شکل درومده. دوست داشتید یکبار امتحان کنید که عاشقش میشید. البته دیگه مقدار نداره و چشمی هست. شامل نون خشک خرد شده، سبزی‌های معطر(نعنا،،جعفری،شوید،تلخون،مرزه) خرد شده، گردو نگینی، پنیر لیقوان، کره آب شده، شیر، درصورت تمایل خامه. ما تورتا هم میریزیم که از کره درست میشه😋 . اول نون خشک رو با کمی شیر خیس کنید و بذارید یک ربع بمونه بعد بقیه مواد رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. بصورت سنتی این غذا رو با دست فشرده میکنن و به شکلی که تو تصویر میبینید در میارن و با هندوانه میل میکنن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواشک چند میوه هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید(میوه هایی که استفاده کردم:گوجه سبز_آلبالو_کیوی_توت فرنگی_سیب) نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️ شب خود و دوستانم را بـه تـو میسپارم آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️ اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️ نعمت سلامتیست بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️ ان شـاءالله هـمیشه سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️ شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
🥘 😋 🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید. میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید. داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️زبان گوساله ▫️پیاز ▫️سیر ▫️برگ بو ▫️فلفل دلمه ▫️چوب دارچین ▫️هویج ▫️رزماری ▫️زعفران غلیظ ▫️فلفل سیاه ▫️پاپریکا ▫️زردچوبه ▫️نمک 🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره. 🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه 🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا با خمیرنون😋 خیلی راحته ی بار امتحان کنید عاشقش میشید مختص اونایی که تایم‌ندارن حوصله درست کردن خمیر ندارن و ضمنا از خمیر های آماده بیرونم مثل من خوشش ن نمیاد🥴🤣🤦‍♀️ ی بسته نون لواش مایع گوشتی که شما میتونید از مرغ ریش ریش یا هر ترکیب دیگه ای استفاده کنید قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای هم با ترکیب گوشت عالی میشه نونهارو که برش دادید کف قابلمتون که تفلون و از قبل چرب کنید بریزید هر بسته نون لواش ی لیوان شیر کافی و بعد کمی کره اب شدهو بعد مواد لایه به لایه بریزید و در نهایت پنیر پیتزا بزارید رو شعله ملایم(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و بزارید به دل برشته بشه)و پنیرش اب بشه پیتزا شما به همین راحتی امادس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص موادلازم خمیر 👇👇 ۱_روغن کاملا جامد آشپزخانه مثل اصیل یا هر برند دیگری ..........یا روغن صاف قنلدی شماره ۵۰ (روغن نيمه جامد به هيچ عنوان استفاده نکنید ) و جایگزین ندارد ۱۲۵ گرم من از روغن جامد اصیل استفاده کردم ۲_پودر قند الک شده ۱۲۵ گرم ۳_آرد نخودچی مرغوب و با کیفیت ۱۲۵گرم ۴_آرد قنادی ۱۲۵ گرم ۵_پودر زنجبیل یک قاشق سوپخوری ۶_گلاب یا عرق بهار نارنج یا آب معمولی مقداری ۷_ پودر نارگیل چرب در طعم های زعفرانی و کاکائویی یا پسته ،بادام ،بادام زمینی ،کنجد و.............مقداری دمای فر 👇👇 فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۵۰تا ۱۶۰درجه سانتیگراد روشن کنید به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بعداز پخت کامل و خارج شدن از فر اجازه بدید شیرینی ها دوساعت در سینی بمانند و خنک شوند نکات 👇👇👇 ۱_آردها رو کم کم وبه تدریج اضافه کنید . (برای من تمام آرد روبرد ) ۲_به هيچ عنوان از کره حیوانی پاستوریزه یا کره گیاهی استفاده نکنید ۳_حتما روغن جامد اصيل يا هر روغن جامدآشپزخانه از هر برندی را حتما ابتدا روی بخار کتری ذوب کنید وبعد ۲۴ ساعت در یخچال قراردهید وسپس اجازه دهید به دمای محیط،برسه و بعد وزن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ژله سفید: سه قاشق مرباخوری سرپر پودر ژلاتینو با نصف استکان آب مخلوط و کنار بگذارید حالا دوپیمانه شیرو با دوسوم پیمانه شکرمخلوط و روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا شکر حل و شیر کمی داغ بشه بعد مخلوط ژلاتین و نوک قاشق وانیلو اضافه و هم بزنید تاژلاتین کاملا حل بشه بعد بذارید کنار تا کاملا خنک بشه برای ژله ی رنگی یک بسته ژله آلوئه ورا با یکونیم پیمانه آب جوش خوب مخلوط کنید تا شفاف بشه بعد به چند قسمت تقسیم کنید، هر قسمت رو با نوک خلال دندان رنگ خوراکی مخلوط کنید و بذارید خنک بشه،تعداد رنگها و نوع رنگها به سلیقه خودتون بستگی داره من پنج تا رنگ داشتم و ژله رو پنج قسمت کردم قالبو با روغن مایع چرب کنید و شروع کنید لایه لایه ژله رو در قالب بریزید من از قطره چکان بزرگ استفاده کردم ولی شما از سرنگ هم میتونید استفاده کنید هر لایه رو که می‌ریزید ده دقیقه بره یخچال تا کمی بسته بشه هر لایه اگر زیادی در یخچال بمونه لایه ها خوب به هم نمیچسبن و موقع سرو از هم جدا میشن،و اگرم کم در یخچال بمونه و خودشو نگیره لایه ها باهم ترکیب میشن وقتی قالب پر شد هفت ساعت یا یک شب بذاریدیخچال تا کاملا خودشو بگیره بعد خیلی راحت مطابق فیلم از قالب خارج کنید اگر قالب مخصوص نداشتید تخم‌مرغ رو ‌از سر گردش سوراخ و خالی کنید ،سپس داخلشو خوب بشورید وبذارید کامل خشک بشه و همین مراحلو براش انجام بدین ،برای ثابت نگه داشتنش هم از شانه تخم‌مرغ استفاده کنید ،در آخر هم چند ثانیه داخل آب گرم بذارید و خیلی راحت پوست تخم مرغو کنده و ژله رو خارج کنید من لایه ها رونازک گرفتم،شما میتونید لایه ها رو ضخیم تر بگیرید و اینطوری زمان و حوصله کمتری رو براش صرف میکنید مواظب باشید موقع ریختن لایه ها ژله رو به دیواره قالب نپاشید چون بعدا ظاهر ژله رو بد می‌کنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار تقریبه برای پنج نفر چغاله بادام ۳۰۰گرم گوشت ۴۰۰تا ۵۰۰ گرم من از گوشت گوساله استفاده کردم گوسفندی نداشتم گوسفندی خوشمزه تره سبزی نعنا وجعفری ۲۰۰ گرم مقدار جعفری بیشتر از نعنا باشه میتونید نصف نعنا وجعفری نصف سبزی قورمه بریزید خوش عطر تره پیاز 1 عدد نسبتا بزرگ پر لیمو عمانی ۲ عدد به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره یا آبلیمو بزنید روغن ، نمک ، فلفل سیاه وفلفل قرمز ، زردچوبه طرز تهیه: پیاز رو خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید.وباهاش سرخ کنید سپس به میزان لازم آب اضافه کرده اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود. نعنا وجعفری را سرخ کرده؛ دم چغاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده ،چغاله بادام به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چغاله ها کامل شود و خورشت جا بیفتد . حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه عجله دارید تو زود پز بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. میتوانید مقداری لوبیا قرمز نیز به همراه گوشت به خورشت اضافه کنید. میتوانید بجای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید آگه نعنا وجعفری نداشتید میتونید از سبزی قورمه استفاده کنید سبزی خشک نریزید خوشمزه نمیشه اگر خورش ترش مزه دوست ندارید لیمو نزنید. گوشت گوساله دیر پزتر ز گوشت گوسفنده، من مراحل اول تا گوشت نیم پز بشه در زود پز گذاشتم مرحله دوم در قابلمه رو گذاشتم تا بپزه وجابیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت خاکشیر وتخم شربتی یکی از بهترین نوشیدنی های سنتی که بیشتر در ماه مبارک رمضان و تابستان بصورت خنک مصرف می‌شود ضد یبوست ومسهل مواد لازم شکر دو لیوان آب یک لیوان گلاب ویا عرق بید مشک نصف استکان زعفران دم کرده ویا پودر شده به میزان لازم آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر رو بریزید شعله رو کم کنید شکر کم کم حل بشه وآب دوباره بجوش بیاد گلاب وزعفران رو اًضافه کنید اینجا من یادم رفته (فیلم رو ادیت کنم وقتی دارم گلاب میریزیم) شربت رو بین دو انگشت تست کنید اگر چسبندگی داشت قوام اومده گاز رو خاموش کنيد وبزارید یخچال تا سرد بشه همیشه داخل خاکشیر مقداری سنگریزه ریز وجود داره باید سنگ شور بشه به این صورت مقداری آب بریزید داخل ظرف بهتره رویی باشه دو قاشق خاکشیر بریزید روی آب با پشت قاشق بزنید تا خاکشیر ته نشین بشه اگر خاشاک داشت سبکه وبالا میاد ابشو دور بریزید دوباره آب بریزید .سپس سنگ شور کنید طبق فیلم توضیح دادنش سخته🙄 نصف لیوان آب سرد بریزید داخل ظرفی یک الی دو قاشق تخم شربتی بریزید روش چند دقیقه ای کنار بزارید تا ژله ای بشه آب ویخ درست کنید مقداری از شربت زعفرانی ،خاکشیر وتخم شربتی خیس خورده بریزید اینجا میتونید یک قاشق آب لیمو ویا یک برش لیمو بزنید(لیمو اختیاریه) خنک وگورا نوش جان کنيد. اگر نمیتونید شکر مصرف کنيد تو همون لیوان به جای شربت عسل بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص این دستور به سبک قنادی وبا روغن صاف قنادی تهیه میشه دستور خونگی با روغن نیمه جامد هم دارم ارسال میشه خدمتتون😊 ❌کامل توضیح میدم لطفا دقیق بخون روغن جامد قنادی شماره پنجاه ۳۰۰ گرم (می تونید به نسبت دو به یک ترکیب روغن جامد قنادی ۵۰ وروغن جامد آشپزخونه هم استفاده کنید یعنی ۲۰۰ گرم روغن صاف قنادی +۱۰۰گرم جامد آشپزخونه یا اگر روغن قنادیتون خیلی سفت بود نصف نصف بریزید ولی به سبک قنادی کامل روغن صاف پنجاهه😉) پودر قند یا پودر شکر الک ریز شده ۳۰۰گرم تقریبا دو پیمانه سرخالی (اگر کم شیرین دوست داری یا با روکش لاته خواستین تهیه کنید کمتر بریزید مثلا ۲۵۰ گرم) پودرهل ۱ ق س آرد سفید قنادی ۱۰۰ گرم ( ۲/۳ پیمانه) آردنخودچی مرغوب ۵۰۰ گرم ( حدود ۴ پیمانه پر) زعفران در صورت دلخواه کمی 👈آردنخودچی وآرد سفید را الک کنید وکنار بزارید روغن جامد +پودر قند+پودر هل با قاشق کمی مخلوط کنید وبا همزن خوب بزنید تا کاملا پوک وسفید وحجیم بشه سپس آردها را کم کم اضافه کنید تا جای ممکن با قاشق ودرنهایت خمیر را با نوک انگشتان جمع کنید خمیر نیاز به ورز نداره اگر پودری بود به دلیل متفاوت بودن نوع روغن و آردها از چرخ گوشت رد کن داخل نایلون وجای خنک ۲۴ ساعت استراحت بده داخل یخچال بزاری سفت میشه نگران نباش همدما شد دوباره نرم میشه بعد به ضخامت ۱ سانت یک سانت ونیم پهن کن قالب دلخواه بزن یا گوله ۸ گرمی بگیر وطرح بزن داخل قالب بچین وبفرست داخل فر از قبل گرم ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه حدود بیست تا سی دقیقه پخت شیرینی مهمه:اگر کم پخته بشه حالت خمیری داره وممکنه به کام بچسبه اگرم زیاد، رنگش عوض میشه وممکنه تلخ بشه تغییر رنگ نباید بده بعد پخت پودریه دست نزن باید چندین ساعت استراحت کنه وخنک بشه بعد جدا کنید روکش لاته: دو عدد زرده تخم مرغ را با ۲/۳ پیمانه سرخالی (حدود ۸۰ گرم) پودر قند الک ریز شده حسابی بزن تا سفید وحجیم بشه ۱/۴ ق چ آبلیمو هم بهش اضافه کن شکرک نزنه اگر خیلی شل بود ۱ق چ آرد سفید هم بهش اضافه کن اگرم خوب بود که هیچ می تونی کاکائویی یا زعفرونی هم تهیه ش کنی سریع تا خشک نشده روی خمیری که به ضخامت یک سانت پهن کردی یه لایه بکش نه خیلی ضخیم نه نازک صاف کن پودر پسته یا خلال یا کنجد بپاش بزار تا رویه خشک بشه بعد به سایز دلخواه برش بزن ودرون فر بپز ❌️می تونی مواد خمیر ولاته را نصف کنی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛