eitaa logo
آشپزی خاص
91.5هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
42.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نیکوترین نیکی، خلق نیک است. امام حسن مجتبی (ع) (خصال) سلام روزتون خوش ، امیدوارم حالتون خوب باشه ، بازم عذر می خوام تا این صدای من کمی باز بشه زمان می بره ، چه کنیم 😄😉 این روزها امیکرون که خیلی ها مثل ما درگیرند 🤧😷 تزیین نداره 🙈، پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ ، حتی کوفته قلقلی هم می تونید استفاده کنید . من دیگه اون یک کم نعنا داغ رو هم به خاطر شما عزیزان ریختم 🙈😜 اسفناج نیم کیلو لوبیا چیتی نصف پیمانه عدس نصف پیمانه ماش نصف پیمانه پیاز ۱ عدد شلغم ۱ عدد ( در صورت دلخواه) رشته آشی به میزان لازم یا برنج و یا بلغور سیر ۲ حبه نمک و زردچوبه به میزان لازم لوبیا رو از چند ساعت و حتی روز قبل خیسوندم . بعد گداشتم بپزه . ماش و عدس رو هم از چند ساعت قبل خیسوندم . پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، حتی اگر می خواید خیلی پرهیز کنید این قسمت رو هم تفت ندید و فقط به صورت خام پیاز رو بریزید و اخر کار می تونید از آش جدا کنید ، زردچوبه ریختم . ماش و عدس رو اضافه کردم و آب ریختم و گذاشتم که کمی بپزه . اسفناج رو پاک کردم و شستم و خرد کردم و داخلش ریختم . یه شلغم رو هم رنده کردم و ریختم که این سلیقه ای هست . نیم ساعت آخر کار هم رشته آشی ریختم . جای رشته ، برنج هم میشه ریخت . سیر هم رنده کردم و اضافه کردم و نمکش رو هم در اخر تست کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سخاوت زیاد دوستان را می افزاید ودشمنان را به دوستی می کشاند. امام علی (ع) سلام توضیحات زیاده و بریم 🤗🙋 آب ۲۵۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید۱۵۰ گرم (یک لیوان) کره یا روغن جامد ۲۵ گرم شربت بار یا عسل ۲ ق غ تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد وانیل ۱/۴ ق چ شربت بار : شکر ۲ لیوان آب یک لیوان جوهر لیمو ۱/۲ ق چ گلوکز ۱ ق غ زعفران ۱ ق غ گلاب ۲ ق غ برای درست کردن یه بامیه ترد و با کیفیت مهم ترین نکته تهیه شربت بار خوب هستش . شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . قاشق بهش نزدم تا زمانی که جوش بیاد و شکر بشه . به محض شروع به جوش کردن جوهر لیمو و گلوکز رو ریختم . (گلوکز رو حذف نکنید ، لوازم قنادی ها دارند، در کیفیت و براق شدن تاثیر میزاره ، بدون گلوکز بامیه شما همون لحظه خوبه و ساعاتی بعد کدر رنگ و نرم میشه ) دور قابلمه رو هم با قلمو آغشته به آب لیمو پاک کردم . اواخر زعفران و گلاب رو ریختم .حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می بره . شربت زیاد بمونه شکرک می زنه . بعد از خنک شدن به غلظت تقریبا عسل باشه . شربت بار برای بامیه خنک بشه. از چند ساعت قبل درست کنید . برای بامیه : آب و شربت بار و کره رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . به محض اینکه شروع به جوش کرد ، آرد الک شده رو به یک باره ریختم و مرتب هم زدم . خمیر رو مرتبا باز و جمع کردم .مرحله داغ زدن هستش که حدودا ۷ دقیقه زمان می بره . 👈این مرحله مهمه اگر خوب انجام نشه بامیه نرم میشه . خمیر داخل ظرف دیگه انتقال دادم و کمی باز کردم که از گرمی بیفته .زمانی که خیلی سرد نشده و دماش از گرمی رفت ، تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم . تخم مرغ ها دونه دونه اضافه بشه ، وانیل هم ریختم. اگر خمیر سفت بود تخم مرغ سوم رو می ریزیم . 👈تخم مرغ بامیه زیاد باشه، بامیه نرم میشه و اگر کم باشه ، بامیه سفت میشه . داخل قابلمه روغن (سرد) ریختم . خمیر رو داخل قیف همراه ماسوره شکوفه (برای من شماره ۱۳۲ هستش) ریختم . با قیچی برش دادم . روی حرارت رو به کم قرار دادم . وقتی که گرم میشه میاد بالا و اون موقع میشه جا به جا کرد . بامیه ها رو با حوصله سرخ کردم . 👈این مرحله مهم اگر بامیه خوب سرخ و نپزه بامیه نرم میشه . داخل صافی قرار دادم روغنش بره ،گرم در شربت خنک ریختم . داخل شربت هم حدودا ۲ ، ۳ دقیقه بمونه خوبه . زیادتر بمونه بامیه نرم میشه . دفعه های بعدی پخت هم همون طور روغن سرد باشه . حدودا ۷۰۰ گرم بامیه به دست میاد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پود پسته سبز رنگ تازه ۴۰۰-۵۰۰ گرم کره آب شده پنج قاشق برای شربت: آب ۴ لیوان شکر ۳ لیوان ۱/۴ آب یک لیمو طرز تهیه:برای شربتش،آب و شکر رو روی اجاق بجوشونید.۱۷ دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو رو اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب لیمو از روی اجاق بردارید و بزارید کامل خنک شه.(بهتره یه روز قبل درست کنید) اول از همه یوفکاهارو بنا به اندازه ظرفتون ببرید.یوفکاهارو روی سطح مورد نظر پهن کنید و روش پودر پسته بریزید.با وردنه نازک اونو رول کنید.ظرفتون رو چرب کنید و داخل اون بچینید،به اندازه دلخواه برش بدید و با فرچه روی باقلواها کره آب شده بزنید،و روشو با کاغذ روغنی بپوشونید،و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰-۲۰۰ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.بعد از خارج کردن از فر پنج دقیقه صبر کنید و بعد شربت خنک شده رو روش بریزید.و نوش جان😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳 با میگو و 👩🏻‍🍳😍😍 کره: ۲۰ گرم روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری سیر: ۲ حبه میگو: ۲۵۰ گرم قارچ: ۲۰۰ گرم خامه: ۲ قاشق غذاخوری شیر: نصف فنجان آب نصف لیمو تازه فلفل سیاه + نمک + پودر گشنیز پنیر پارمسان و جعفری برای دیزاین بشقاب. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ فوق العاده خوشمزه مواد لازم: 1 تخم مرغ 5 قاشق آرد 1 بطرے آب معدنے گازدار نمڪ فلفل سیاه و سفید فلفل قرمز دستور پخت: ابتدا مقدارے آرد را درون ظرفے ریخته سپس آرد ، نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و فلفل سفید را باهم مخلوط ڪرده و درون ظرف میریزیم. حال تخم مرغ و آب معدنے گازدار را نیز اظافه ڪرده و ڪاملا مخلوط میڪنید. سپس تڪه هاے گوشت مرغ را درون آن ریخته و به مدت 3 الے 4 ساعت درب آن را بپوشانید بعد درون روغن سرخ ڪنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیر ترشی یک کیلو‌سیر خشک ( میتونین از سیر تازه هم استفاده کنین ) یک و نیم پیمانه سرکه سیب یا انگور یک و نیم قاشق غذاخوری نمک سنک یک قاشق غذاخوری جوهر لیمو چهار حلقه لیمو ترش دو عدد برگ بو آب جوشیده سرد شده به مقدار لازم انتهای سیر رو برش بزنین و یک لایه از پوست غوزه ها رو بردارین داخل آب بریزین تا شسته بشه و اجازه بدین خشک بشه داخل شیشه بچینید و برای هر شیشه دو حلقه لیمو ترش و یک برگ بود بزارین سرکه سیب و نمک و جوهر لیمو رو با هم مخلوط کنین و داخل شیشه بریزین و بقیه شیشه رو با اب پر کنین در شیشه ها رو ببندین بعد از یک هفته استفاده کنین داخل یخچال نگهداری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به کمال رساندن خوبی ، نیکوتر از به کمال رسیدن آن است . امام علی (ع) (غررالحکم) سلام مهربونا ، دیروز بامیه رو گذاشتم براتون ، امروز هم زولبیا . حالا بریم سراغ زولبیا 🙂 نشاسته گل ۱۱۰ گرم (سه چهارم لیوان) ماست پرچرب ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) روغن مایع ۱ ق م زعفران ۱ ق م بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ) آرد سفید ۱۵ گرم (۱ ق غ) شربت بار یا عسل ۲۵ گرم ( ۱ ق غ) شربت بار : شکر ۲ لیوان آب یک لیوان جوهر لیمو ۱/۲ ق چ گلوکز ۱ ق غ زعفران ۱ ق غ گلاب ۲ ق غ خمیر: نشاسته و ماست رو مخلوط کردم . با همزن برقی زدم تا خمیر نرم بشه . (همزن دستی هم میشه فقط کمی دستتون اذیت می کنه) بهش آرد و زعفران و ماست و عسل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر رو از صافی رد کردم و بهش بیکینگ پودر اضافه کردم و مخلوط کردم . اگر ماست خونگی استفاده کردید بیکینگ پودر نصف ق چ بریزید . روی ظرف رو پوشوندم و خمیر رو ندودا ۳ تا ۴ ساعت در محیط آشپزخونه استراحت قرار دادم . بعد از استراحت دوباره خمیر رو هم زدم . اگر خمیر تکه تکه از قاشق می ریخت بهش ماست بریزید . 👈اگر خمیر خیلی شل بود آرد . من به خمیر چیزی نریختم برای من مناسب بود . مواد رو داخل ظرف سس (یا داخل قیف) ریختم . داخل ظرفی تا حدودا دو سانت روغن ریختم و روی حرارت رو به کم قرار دادم تا روغن کاملا گرم بشه . می تونید برای اینکه یک سایز بشه از یک رینگ استفاده کنید و داخل روغن بزارید . داخل روغن گرم ریختم و سرخ کردم و بعد از روغن خارج کردم که کمی روغنش بره و زولبیای گرم و ولرم رو داخل شربت ولرم به یک باره فرو کردم تا همه جا یکدست داخل شربت فرو بره . هر چی بیشتر بمونه شیرین تره و بعد از شربت خارج کردم . 👈برای درست کردن یک زولبیای ترد و با کیفیت شربت خیلی مهمه . برای شربت شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . قاشق بهش نزدم تا زمانی که جوش بیاد و شکر حل شده باشه . به محض شروع به جوش کردن جوهر لیمو و گلوکز رو ریختم . (👈گلوکز رو حذف نکنید ، از لوازم قنادی ها می تونید تهیه کنید ، در کیفیت و براق شدن تاثیر میزاره ، بدون گلوکز بامیه شما همون لحظه خوبه و ساعاتی بعد کدر رنگ و نرم میشه ) دور قابلمه رو هم با قلمو آغشته به آب لیمو پاک کردم . اواخر زعفران و گلاب رو ریختم .حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می بره . شربت زیاد بمونه شکرک می زنه . 👈شربت برای زولبیا ولرم باشه . حدودا ۱۰ تا ۱۲ عدد زولبیا ، به وزن ۳۰۰ گرم میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛