#آش_اسفناج
نیکوترین نیکی، خلق نیک است. امام حسن مجتبی (ع) (خصال)
سلام روزتون خوش ، امیدوارم حالتون خوب باشه ، بازم عذر می خوام تا این صدای من کمی باز بشه زمان می بره ، چه کنیم 😄😉 این روزها امیکرون که خیلی ها مثل ما درگیرند 🤧😷 تزیین نداره 🙈، پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ ، حتی کوفته قلقلی هم می تونید استفاده کنید . من دیگه اون یک کم نعنا داغ رو هم به خاطر شما عزیزان ریختم 🙈😜
اسفناج نیم کیلو
لوبیا چیتی نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
ماش نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد
شلغم ۱ عدد ( در صورت دلخواه)
رشته آشی به میزان لازم یا برنج و یا بلغور
سیر ۲ حبه
نمک و زردچوبه به میزان لازم
لوبیا رو از چند ساعت و حتی روز قبل خیسوندم . بعد گداشتم بپزه . ماش و عدس رو هم از چند ساعت قبل خیسوندم . پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، حتی اگر می خواید خیلی پرهیز کنید این قسمت رو هم تفت ندید و فقط به صورت خام پیاز رو بریزید و اخر کار می تونید از آش جدا کنید ، زردچوبه ریختم . ماش و عدس رو اضافه کردم و آب ریختم و گذاشتم که کمی بپزه .
اسفناج رو پاک کردم و شستم و خرد کردم و داخلش ریختم .
یه شلغم رو هم رنده کردم و ریختم که این سلیقه ای هست .
نیم ساعت آخر کار هم رشته آشی ریختم . جای رشته ، برنج هم میشه ریخت . سیر هم رنده کردم و اضافه کردم و نمکش رو هم در اخر تست کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بامیه_خونگی
سخاوت زیاد دوستان را می افزاید ودشمنان را به دوستی می کشاند. امام علی (ع)
سلام توضیحات زیاده و بریم 🤗🙋
آب ۲۵۰ گرم (یک لیوان)
آرد سفید۱۵۰ گرم (یک لیوان)
کره یا روغن جامد ۲۵ گرم
شربت بار یا عسل ۲ ق غ
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شربت بار :
شکر ۲ لیوان
آب یک لیوان
جوهر لیمو ۱/۲ ق چ
گلوکز ۱ ق غ
زعفران ۱ ق غ
گلاب ۲ ق غ
برای درست کردن یه بامیه ترد و با کیفیت مهم ترین نکته تهیه شربت بار خوب هستش .
شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . قاشق بهش نزدم تا زمانی که جوش بیاد و شکر بشه . به محض شروع به جوش کردن جوهر لیمو و گلوکز رو ریختم . (گلوکز رو حذف نکنید ، لوازم قنادی ها دارند، در کیفیت و براق شدن تاثیر میزاره ، بدون گلوکز بامیه شما همون لحظه خوبه و ساعاتی بعد کدر رنگ و نرم میشه ) دور قابلمه رو هم با قلمو آغشته به آب لیمو پاک کردم . اواخر زعفران و گلاب رو ریختم .حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می بره . شربت زیاد بمونه شکرک می زنه . بعد از خنک شدن به غلظت تقریبا عسل باشه .
شربت بار برای بامیه خنک بشه. از چند ساعت قبل درست کنید .
برای بامیه : آب و شربت بار و کره رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . به محض اینکه شروع به جوش کرد ، آرد الک شده رو به یک باره ریختم و مرتب هم زدم . خمیر رو مرتبا باز و جمع کردم .مرحله داغ زدن هستش که حدودا ۷ دقیقه زمان می بره . 👈این مرحله مهمه اگر خوب انجام نشه بامیه نرم میشه .
خمیر داخل ظرف دیگه انتقال دادم و کمی باز کردم که از گرمی بیفته .زمانی که خیلی سرد نشده و دماش از گرمی رفت ، تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم .
تخم مرغ ها دونه دونه اضافه بشه ، وانیل هم ریختم. اگر خمیر سفت بود تخم مرغ سوم رو می ریزیم .
👈تخم مرغ بامیه زیاد باشه، بامیه نرم میشه و اگر کم باشه ، بامیه سفت میشه .
داخل قابلمه روغن (سرد) ریختم . خمیر رو داخل قیف همراه ماسوره شکوفه (برای من شماره ۱۳۲ هستش) ریختم . با قیچی برش دادم .
روی حرارت رو به کم قرار دادم . وقتی که گرم میشه میاد بالا و اون موقع میشه جا به جا کرد . بامیه ها رو با حوصله سرخ کردم .
👈این مرحله مهم اگر بامیه خوب سرخ و نپزه بامیه نرم میشه .
داخل صافی قرار دادم روغنش بره ،گرم در شربت خنک ریختم . داخل شربت هم حدودا ۲ ، ۳ دقیقه بمونه خوبه . زیادتر بمونه بامیه نرم میشه .
دفعه های بعدی پخت هم همون طور روغن سرد باشه .
حدودا ۷۰۰ گرم بامیه به دست میاد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلوا_پسته_ای_ترکی
پود پسته سبز رنگ تازه ۴۰۰-۵۰۰ گرم
کره آب شده پنج قاشق
برای شربت:
آب ۴ لیوان
شکر ۳ لیوان
۱/۴ آب یک لیمو
طرز تهیه:برای شربتش،آب و شکر رو روی اجاق بجوشونید.۱۷ دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو رو اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب لیمو از روی اجاق بردارید و بزارید کامل خنک شه.(بهتره یه روز قبل درست کنید)
اول از همه یوفکاهارو بنا به اندازه ظرفتون ببرید.یوفکاهارو روی سطح مورد نظر پهن کنید و روش پودر پسته بریزید.با وردنه نازک اونو رول کنید.ظرفتون رو چرب کنید و داخل اون بچینید،به اندازه دلخواه برش بدید و با فرچه روی باقلواها کره آب شده بزنید،و روشو با کاغذ روغنی بپوشونید،و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰-۲۰۰ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.بعد از خارج کردن از فر پنج دقیقه صبر کنید و بعد شربت خنک شده رو روش بریزید.و نوش جان😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#فوتوچینی با میگو و #سس_آلفردو👩🏻🍳😍😍
کره: ۲۰ گرم
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
میگو: ۲۵۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
خامه: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: نصف فنجان
آب نصف لیمو تازه
فلفل سیاه + نمک + پودر گشنیز
پنیر پارمسان و جعفری برای دیزاین بشقاب.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ
مرغ فوق العاده خوشمزه
مواد لازم:
1 تخم مرغ
5 قاشق آرد
1 بطرے آب معدنے گازدار
نمڪ
فلفل سیاه و سفید فلفل قرمز
دستور پخت:
ابتدا مقدارے آرد را درون ظرفے ریخته سپس آرد ، نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و فلفل سفید را باهم مخلوط ڪرده و درون ظرف میریزیم.
حال تخم مرغ و آب معدنے گازدار را نیز اظافه ڪرده و ڪاملا مخلوط میڪنید.
سپس تڪه هاے گوشت مرغ را درون آن ریخته و به مدت 3 الے 4 ساعت درب آن را بپوشانید بعد درون روغن سرخ ڪنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیر ترشی
یک کیلوسیر خشک ( میتونین از سیر تازه هم استفاده کنین )
یک و نیم پیمانه سرکه سیب یا انگور
یک و نیم قاشق غذاخوری نمک سنک
یک قاشق غذاخوری جوهر لیمو
چهار حلقه لیمو ترش
دو عدد برگ بو
آب جوشیده سرد شده به مقدار لازم
انتهای سیر رو برش بزنین و یک لایه از پوست غوزه ها رو بردارین
داخل آب بریزین تا شسته بشه و اجازه بدین خشک بشه
داخل شیشه بچینید و برای هر شیشه دو حلقه لیمو ترش و یک برگ بود بزارین
سرکه سیب و نمک و جوهر لیمو رو با هم مخلوط کنین و داخل شیشه بریزین و بقیه شیشه رو با اب پر کنین
در شیشه ها رو ببندین
بعد از یک هفته استفاده کنین
داخل یخچال نگهداری کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زولبیا_خونگی
به کمال رساندن خوبی ، نیکوتر از به کمال رسیدن آن است . امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام مهربونا ، دیروز بامیه رو گذاشتم براتون ، امروز هم زولبیا .
حالا بریم سراغ زولبیا 🙂
نشاسته گل ۱۱۰ گرم (سه چهارم لیوان)
ماست پرچرب ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
روغن مایع ۱ ق م
زعفران ۱ ق م
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ)
آرد سفید ۱۵ گرم (۱ ق غ)
شربت بار یا عسل ۲۵ گرم ( ۱ ق غ)
شربت بار :
شکر ۲ لیوان
آب یک لیوان
جوهر لیمو ۱/۲ ق چ
گلوکز ۱ ق غ
زعفران ۱ ق غ
گلاب ۲ ق غ
خمیر:
نشاسته و ماست رو مخلوط کردم . با همزن برقی زدم تا خمیر نرم بشه . (همزن دستی هم میشه فقط کمی دستتون اذیت می کنه) بهش آرد و زعفران و ماست و عسل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر رو از صافی رد کردم و بهش بیکینگ پودر اضافه کردم و مخلوط کردم . اگر ماست خونگی استفاده کردید بیکینگ پودر نصف ق چ بریزید . روی ظرف رو پوشوندم و خمیر رو ندودا ۳ تا ۴ ساعت در محیط آشپزخونه استراحت قرار دادم .
بعد از استراحت دوباره خمیر رو هم زدم . اگر خمیر تکه تکه از قاشق می ریخت بهش ماست بریزید . 👈اگر خمیر خیلی شل بود آرد . من به خمیر چیزی نریختم برای من مناسب بود .
مواد رو داخل ظرف سس (یا داخل قیف) ریختم . داخل ظرفی تا حدودا دو سانت روغن ریختم و روی حرارت رو به کم قرار دادم تا روغن کاملا گرم بشه . می تونید برای اینکه یک سایز بشه از یک رینگ استفاده کنید و داخل روغن بزارید . داخل روغن گرم ریختم و سرخ کردم و بعد از روغن خارج کردم که کمی روغنش بره و زولبیای گرم و ولرم رو داخل شربت ولرم به یک باره فرو کردم تا همه جا یکدست داخل شربت فرو بره . هر چی بیشتر بمونه شیرین تره و بعد از شربت خارج کردم .
👈برای درست کردن یک زولبیای ترد و با کیفیت شربت خیلی مهمه .
برای شربت
شکر و آب رو داخل قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . قاشق بهش نزدم تا زمانی که جوش بیاد و شکر حل شده باشه . به محض شروع به جوش کردن جوهر لیمو و گلوکز رو ریختم . (👈گلوکز رو حذف نکنید ، از لوازم قنادی ها می تونید تهیه کنید ، در کیفیت و براق شدن تاثیر میزاره ، بدون گلوکز بامیه شما همون لحظه خوبه و ساعاتی بعد کدر رنگ و نرم میشه ) دور قابلمه رو هم با قلمو آغشته به آب لیمو پاک کردم . اواخر زعفران و گلاب رو ریختم .حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می بره . شربت زیاد بمونه شکرک می زنه .
👈شربت برای زولبیا ولرم باشه .
حدودا ۱۰ تا ۱۲ عدد زولبیا ، به وزن ۳۰۰ گرم میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای متفاوت 😋
مواد لازم و طرز تهیه خمیر🔻
🍚نیم کیلوگرم آرد
🥤یک و یک سوم لیوان آب ولرم
🍙مخمر فوری ۷ گرم
🧂نصف ق چ نمک
🍙۱ ق چ شکر
آرد الک شده روداخل کاسه بریزید و شکر و نمک و مخمر رو اضافه و آب ولرم رو به تدریج ریخته و خمیرو ورز بدین(خمیر باید به دستتان نچسبد اگه چسبنده بود یه مقدار دیگه آرد اضافه کنین و حتما موقع ورز دادن دستتان رو با روغن چرب کنین)و سپس روشو بپوشانید و یکساعت در جای گرم استراحت بدین
مواد میانی🔻
🧀پنیر پیتزا
🥓سوسیس
🌶️فلفل دلمه
🍅گوجه فرنگی
❗برای داخلش از هر موادی میتونید استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء پنجم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.96M
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قاطی_پلو
خوبى كننده بهتر از خودِ خوبى و بدى كننده بدتر از خودِ بدى است. امام علی (ع) (نهج البلاغه)
یه پلوی مخلوطی خوشمزه 😍
قاطیییی پلو ☺️😁
موادش کاملا دل به خواهی هست 🤗😋
برای ۳ نفر
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
سینه یا ران مرغ ۱ عدد
ماش یا عدس یا لوبیا نصف پیمانه
شوید خشک یا تازه به میزان دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه و میخک و زنجبیل به میزان لازم
سینه مرغ رو با یه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه گذاشتم بپزه و بعد از پخت ریش ریش کردم .
ماش رو هم گذاشتم بپزه .
برنج رو هم شستم و خیسوندم .
پیاز رو خرد کردم و داخل تابه کمی تفت دادم . هویج رو رنده کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم . کمی آب مرغ (یا آب) ریختم و گداشتم که هویج کمی بپزه . مرغ ریش ریش شده ، ماش پخته شده ، فلفل دلمه ای خرد شده رو هم بهش اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه ، میخک ، زنجبیل ریختم و بعد از تفت دادن ، حرارت رو خاموش کردم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و نیم پز شد ، آبکش کردم .
داخل قابلمه لابه لا برنج ، شوید خشک پودر شده ، مواد مرغی رو ریختم و گداشتم دم بکشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله
به يكديگر هديه بدهيد تا محبّت را در ميان خود بيفزاييد. امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام یه ژله خوشمزه با میوه فصل 😍🤗
می تونید از طالبی ، گرمک ، ملون و ... استفاده کنید . من با قاشق به شکل توپی در آوردم .
یک بسته ژله آلوورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . مقدار کمی از ژله داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال نیم بند بشه . بعد میوه رو داخلش قرار دادم و مقداری از ژله آلوورا در حالی که خنک هست ریختم و یخچال گذاشتم .
یک بسته ژله که هم رنگ میوه ام باشه رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و گذاشتم خنک بشه و بعد بهش ۳ ق غ بستنی وانیلی نرم (یا نصف لیوان شیر که در دمای محیط بوده ) اضافه کردم و ترکیب کردم . یه مقدار از این ژله رو روی لایه قبلی ریختم و یخچال گذاشتم .آشپزی خاص
لایه های بعدی رو هم به این شکل مقداری آلوورا و میوه و ژله بستنی ریختم . آخرین لایه که آلوورا ریختم میوه دیگه قرار ندادم .
۶ الی ۷ ساعتی یخچال قرار دادم و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم که آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
کپی کارها ممنوع ⛔⛔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_قهوه_شکلات
با اظهار دوستى، محبت استوار مى گردد. امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام عزیزان ، یه نون خوشمزه با طعمی بی نظیر و عالی 😍😋
شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۳۰ گرم (۳ ق غ)
شکر قهوه ای یا سفید ۴۰ گرم (۳ ق غ)
شکر سفید ۱ ق م
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آرد سفید حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
پودر قهوه ۱ ق غ
آب مقداری
شکلات چیپسی ۱ ق غ
۱ ق م شکر رو داخل شیر ولرم ریختم و ترکیب کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
قهوه ترک رو با کمی آب روی حرارت گذاشتم و وقتی آماده شد از حرارت برداشتم .
روغن مایع و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط کردم ، قهوه رو هم ریختم و خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد الک شده رو کم کم ریختم . میزان آرد تقریبی هست و با احتیاط بریزید . خمیر رو ده دقیقه یا با دست ورز بدید یا دو سه دقیقه ورز برید و بعد داخل دستگاه خمیرزن بریزید و ورز بخوره .
خمیر رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه و بعد استزاحت پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . کمی شکلات چیپسی هم ریختم و ترکیب کردم .
نحوه طرح دادن دل به خواهی هست من داخل قالب لوف قرار دادم (سایز قالب من ۱۰ در ۲۵ هست) .کمی چرب و کاغذ روعنی انداختم و خمیر رو داخل قالب قرار دادم و روش رو پوشوندم ۲۰ الی ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . بعد از استراحت رومال نیاز نداره ، نهایتا با کمی شیر رومال زدم و کمی روش شکلات ریختم . داخل فر که از قبل گرم شده دمای ۱۹۰ درجه ،۲۰ ، ۲۵ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی اب بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون هم از اول قرار دادم .
دیدم که آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
کپی کارها ممنوع ⛔⛔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_کدو_سبز
نشانه بلاغت، داشتن اندیشه ای سرشار از خِرَدورزی و زبانی سرشار از گویایی است. امام علی (ع) (غررالحکم)آشپزی خاص
سلام یه خورش خوشمزه و دوست داشتنی ، حتی می تونید گوشت هم نریزید و بدون گوشت هم درست کنید و خوراک کدوسبز خوشمزه داشته باشید ، الانم که فصل کدوسبز و همچنین غوره است ، اگر هم غوره ندارید می تونید آب لیمو و آبغوره بریزید .
خلاصه که من خیلی دوست دارم 😋😍☺️
برای ۳ تا ۴ نفر
گوشت ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
کدو سبز ۳ تا ۴ عدد
گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
غوره مقداری یا آب لیمو
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم ، کمی سبک شد گوشت خرد شده رو اضافه کردم، زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه کردم و تفت دادم . رب گوجه رو هم اضافه و تفت دادم و مقداری آب ریختم و درش رو گذاشتم بپزه .
کدوها رو پوست کندم و به دو نیم تقسیم کردم و داخل تابه سرخ کردم . وقتی گوشت تقریبا پخته بود کدوها رو بهش اضافه کردم . گوجه هم نصف کردم و داخل خورش قرار دادم .درش رو گداستم تا بپزه . اواخر کار غوره و نمک اضافه کردم . خورش که جا افتاد ، آماده است .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#غذا_با_نان_لواش
خداوند بندگان شكور و سپاسگزار خود را دوست میدارد. امام سجاد (ع) (وسائل)
سلام یه غذای خوشمزه ، سریع هم آماده میشه 😍😋
یه فست فودی که دوست داشتنی هست.آشپزی خاص
حالا مواد میانی کاملا دل به خواهی هست .
می تونید جای نون لواش ، از نون تست ، نون باگت استفاده کنید .
برای ۳ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱عدد
ذرت ۳ ق غ
فلفل دلمه ای خرد شده نصف عدد
قارچ ۵ عدد
کره ۱ ق غ
آرد سفید ۱ ق غ
شیر گرم ۱ لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان لواش به میزان لازم
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم .
سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو خرد کردم و اضافه کردم . قارچ ها که کگی سرخ شد ، ذرت و فلفل دلمه ای ،نمک ، فلفل و آویشن رو هم ریختم .
آرد رو جدا کمی تفت دادم ،کره اضافه کردم و با هم تفت دادم . شیر گرم رو کم کم و به تدریج اضافه کردم . مدام هم زدم تا به غلظت دلخواه برسه . نمک و فلفل هم ریختم . سس رو به مواد اضافه کردم و ترکیب کردم و از حرارت برداشتم.
نان لواش رو به شکل دایره ای برش دادم و از مواد لای نون گداشتم و تا کردم . داخل ظرف نسوز چیدم . روش پنیر پیتزا ریختم و داخل فر ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_سبزی
کار اندک ، که بر آن مداومت ورزی ، از کار بسیار که از آن خسته شوی ، امیدوار کننده تر است. امام علی (ع) (نهج البلاغه)
کوکو سبزی از اون کوکوهای خوشمزه است که خیلی ها دوسش دارند😍 .
یه کوکوی راحت هست و ماشاا... همه دوستای گلم کدبانو و باسلیقه بلدند .دیگه دیدم توی پیج نزاشتم و چه قدر هم که دوستان علاقه مند بودند که بزارم 😊
سبزی کوکو (جعفری وگشنیز وشوید وتره) (برگ سیر هم باشه عالی) ۲۰۰ گرم
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
آرد ۱ تا ۲ ق غ
گردو خرد شده ۳ ق غ(میزان دلخواه)
زرشک ۲ ق غ (میران دلخواه)
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
سیر ۲ حبه
سبزی رو شسته و خرد کرده .
پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم . سیر رو هم رنده کردم .
پیاز و سیر رو همراه نمک و زردچوبه و فلفل و آرد به سبزی اضافه کردم . خوب هم زدم . گردو و زرشک هم به میزان دلخواه اضافه کردم .
بعد داخل تابه روغن ریختم تا داغ بشه .مایه کوکو رو ریختم و صاف و یکدست کردم . وقتی یک طرفش کمی گرفت برش زدم و بعد که سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه هم سرخ بشه و بپزه .آشپزی خاص
پ.ن : می تونید با قاشق از مایه کوکو داخل تابه بریزید یا از قالب های کوکو استفاده کنید . زردچوبه زیاد نریزید .بعضی ها کمی بیکینگ پودر هم داخل کوکو سبزی می ریزند .
بعضی ها برگ سیر جای سیر استفاده می کنند و بعضی ها پیاز نمی ریزند .من به شخصه با برگ سیر یا سیر و پیاز بیشتر دوست دارم .
تعداد تخم مرغ بستگی به مایه کوکوتون داره اگر مایه سفت بود تخم مرغ اضافه کنید . تخم مرغ رو سعی کنید دونه دونه بریزید . آرد بابت وا نرفتن کوکو هست . بعصی ها شیر می ریزند تا کوکو وا نره .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛