#باسلوق_ژله_ای
شکر را غنیمت شمارید ، که کم ترین بهره آن افزایش نعمت است . امام علی(ع) (غررالحکم)
یکی از شیرینی های خوشمزه و دوست داشتنی که برای یلدا خیلی عالیه 😊☺️ قبلا هم باسلوق ژله ای گداشته بودم این بار هم مفصل تر کلیپ گرفتم و چهار مدل و رنگ درست کردم .
همین مواد زیر رو هر بار برای هر رنگ و طعم دلخواه تکرار کردم ، اولی رو با پودر ژله هلو و بعدی ها ، بلوبری ، هندوانه ، لیمو هست . و کلی باسلوق ژله ای میشه باهاش درست کرد 😊.
نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر ژله دلخواه ( یک بسته)
گلاب ۲ تا ۳ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی)
آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی)
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم .
در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه ، (من قبلا در این مورد با نشاسته ذرت درست کردم فقط مواد کمی دیرتر سفت میشه و شل می مونه خیلی فرق نمی کنه ولی در دسترس اگر نشاسته گل دارید استفاده کنید) شکر اضافه کردم .
(میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . هر طعم و رنگی بخواید میشه .
روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم .
یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . اواخر کار هم روغن رو ریختم .
حدودا کل زمانی که روی حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم می بره .
این ۴۵ دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق .
این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه .
وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه .
وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم .
می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین .
با مواد بالا برای یک بسته ژله ، به سایزی که درست می کنید داره اگر گردالی ها بزرگ باشند حدودا ۱۵ عدد و اگر کوچک حدودا ۲۵ تا ۳۰ عدد میشه .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_لقمه_ای
کم آسایش ترینِ مردم، بخیل است. پیامبر اکرم (ص) (میزان الحکمه)
سلام دوستان گلم ، شیرینی سه سوته و دوست داشتنی ، خیلی راحت و مواد آسون ، در عین حال خیلی خوش خوراک 😊😍
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم (حدودا ۴ ق غ)
ماست سفت ۱۲۰ گرم(نصف لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی( یا برقی) خوب زدم . وانیل رو ریختم . ماست رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر خیلی شل و خیلی سفت نیست اگر خیلی خیلی سفت بود خیلی کم ماست بریزید. من برای راحتی کار مواد رو داخل قیف یکبار مصرف ریختم .
روغن رو داخل ظرف گودی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه . حرارت هم ملایم رو به کم هستش . با قیچی موادی که از قیف بیرون مباد برش دادم . میشه جای قیف حتی از قاشق استفاده کرد .
بعد با حوصله سرخ کردم . فقط روی هم خیلی تلنبار و نیفتن . سرخ شد داخل صافی قرار دادم اگر روعن اضافی داشته باشه گرفته بشه. آخر کار هم روش شکلات آب شده کمی ریختم .
میزان شکر و شیرینیش ملایم و کمی کم هست . اگر شیرین تر دوست دارید می تونید میزان شکر رو یک کم هم زیاد کنید ، یا بعد از پخت روی پیراشکی ها شکر یا پودر قند بریزید . میزان شیرینی و تزیین رو بسته به ذایقه تون تنظیم کنید .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_کیکی
عاقبت انديشى پيش از عمل ، تو را از پشيمانى در امان مى دارد . امام علی (ع) (عیون اخبار الرضا)
سلام دوستان گل و عزیز ، دونات از نوع کیکی ☺ خیلی عالی و خوشمزه و دوست داشتنیه😍
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
روغن مایع ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . وانیل ریختم و روعن مایع رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم .شیر روریختم و در حد ترکیب شدن مخلوط کردم . آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم . اگر کاکائو نمی خواید بریزید ، جاش همون میزان آرد بریزید . بعد کم کم داخل مواد ریختم و ترکیب کردم .
قالب دوناتی رو چرب کردم . من کمی کره زدم و آردپاشی کردم . از مواد تا دو سوم قالب ریختم و داخل فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد که کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم تا خنک بشه .
میشه همین طور ساده هم سرو کرد . من داخل گاناش غلتوندم . که ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده بهش اضافه کردم و روی حرارت غیر مستقیم گداشتم تا با هم خوب ترکیب و یکدست بشه و وقتی از دما افتاد داخل گاناش غلتوندم . یک سری رو ساده گداشتم و یک سری رو آغشته به گاناش و روی یک سری هم پودر نارگیل رنگی ریختم .
برای من ۲۳ تا دونات شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقلوا_پسته_ای_ترکی
پود پسته سبز رنگ تازه ۴۰۰-۵۰۰ گرم
کره آب شده پنج قاشق
برای شربت:
آب ۴ لیوان
شکر ۳ لیوان
۱/۴ آب یک لیمو
طرز تهیه:برای شربتش،آب و شکر رو روی اجاق بجوشونید.۱۷ دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو رو اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب لیمو از روی اجاق بردارید و بزارید کامل خنک شه.(بهتره یه روز قبل درست کنید)
اول از همه یوفکاهارو بنا به اندازه ظرفتون ببرید.یوفکاهارو روی سطح مورد نظر پهن کنید و روش پودر پسته بریزید.با وردنه نازک اونو رول کنید.ظرفتون رو چرب کنید و داخل اون بچینید،به اندازه دلخواه برش بدید و با فرچه روی باقلواها کره آب شده بزنید،و روشو با کاغذ روغنی بپوشونید،و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰-۲۰۰ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.بعد از خارج کردن از فر پنج دقیقه صبر کنید و بعد شربت خنک شده رو روش بریزید.و نوش جان😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#فوتوچینی با میگو و #سس_آلفردو👩🏻🍳😍😍
کره: ۲۰ گرم
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
میگو: ۲۵۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
خامه: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: نصف فنجان
آب نصف لیمو تازه
فلفل سیاه + نمک + پودر گشنیز
پنیر پارمسان و جعفری برای دیزاین بشقاب.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ
مرغ فوق العاده خوشمزه
مواد لازم:
1 تخم مرغ
5 قاشق آرد
1 بطرے آب معدنے گازدار
نمڪ
فلفل سیاه و سفید فلفل قرمز
دستور پخت:
ابتدا مقدارے آرد را درون ظرفے ریخته سپس آرد ، نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و فلفل سفید را باهم مخلوط ڪرده و درون ظرف میریزیم.
حال تخم مرغ و آب معدنے گازدار را نیز اظافه ڪرده و ڪاملا مخلوط میڪنید.
سپس تڪه هاے گوشت مرغ را درون آن ریخته و به مدت 3 الے 4 ساعت درب آن را بپوشانید بعد درون روغن سرخ ڪنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
23.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه خامه پاستیلی (برای روکش کیک)👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء هشتم قرآن (تندخوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.07M
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛