#استیک_با_سس_قارچ
🔷مواد لازم
🔹گوشت فیله گوساله
🔹روغن زیتون
🔹فلفل
🔹پیاز کوچک
توجه : مهم ترین مسئله برای داشتن یک استیک خوب و نرم انتخاب گوشت مناسبه. گوشت باید از قسمت فیله و کمی چرب باشه مثلا گوشت ران .
🔷مواد لازم برای سس قارچ
🔹قارچ خورد شده 200 گرم
🔹کره 25 گرم
🔹آرد 2 قاشق غذاخوری
🔹شیر یک لیوان
🔹نمک خیلی کم
🔹فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه
♨️طرز تهیه
کره را داخل قابلمه کوچیک گرم میکنیم و آرد رو کمی توش تفت میدیم، بعد شیر و و فلفل و پودر سیر و نمک رو اضافه مکنیم و مدام هم میزنیم ، وقتی غلیظ شد (مثل فرنی) قارچ ها رو که حسابی خورد کردیم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم من شخصا دوست دارم در این مرحله با گوشتکوب برقی کمی قارچ رو له کنم. کمی که حرارت ببینه آماده س!
♨️طرز تهیه استیک :
گوشت فیله رو به تکه های تقریبا 10 سانتیمتر در 10 سانتیمتری و به ضخامت تقریبا یک سانتیمتر میبریم و چند ساعت در روغن و فلفل و كمي پیاز رنده شده و سیر خرد شده میخوابونیم .
ماهیتابه رو داغ داغ میکنیم. قطعات گوشت رو داخل ماهیتابه چدنی بدون روغن سرخ میکنیم. نباید در طول سرخ شدن به دفعات پشت و روش کنیم. فقط یکبار برش میگردونیم.
وقتی دو طرف به اندازه ای که خودتون دلتون میخواد سرخ شد، بگذاریدش داخل ظرفتون و سس قارچ روش بریزید.
نکات :
می تونید ماهیتابه چدنی مخصوص استیک رو گذاشتین رو حرارت و خوب داغ شد کمی کره اضافه کنین و گوشت رو با حرارت نسبتا زیاد کمی سرخ کنین. برای هر طرف تقریبا 5 دقیقه. بعد برای 15 دقیقه بذارین داخل فری که از قبل با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم شده. بعد از اینکه از فر در آوردین 5 دقیقه استراحت بدین تا آب گوشت داخلش بمونه.
می تونین گوشت استیک رو مدت نیم ساعت توی سس سویا و روغن زیتون بذارین تا مزه دار بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_گوشت
براے ۳ نفر
گوشت چرخ ڪرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آرد نخودچے ۲ ق غ
نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخم مرغ ۱ عدد
سیر خواستین بریزین من نریختم
براے مواد میانے سلیقه اے هر طور بخواین من از
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه اے ۱ عدد
هویج ۱ عدد
گردو خرد شده ۳ ق غ
زرشک ۱ تا ۲ ق غ
سیب زمینے ۱ عدد . .
. 🔴مواد میانے سلیقه اے هست و شما میتونین از هویج درسته و تخم مرغ آبپز و پوره سیب زمینے و ... استفاده ڪنید. ڪاملا دل بخواهے 🔴
پیاز رو رنده ڪردم و آب اون را گرفتم و با گوشت چرخ ڪرده مخلوط و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخودچے و تخم مرغ اضافه و خوب ورز دادم . بعد مواد گوشتے را در یخچال نیم ساعت قرار دادم .
برای مواد میانے پیاز را خرد ڪرده و سرخ ڪردم .
هویج رو نگینے خرد ڪردم و بعد پختم و سیب زمینے رو هم آبپز ڪردم و رنده ڪردم . همه رو با هم مخلوط و یه ڪوچولو تفت دادم .
گوشت را از یخچال بیرون آوردم و روے یک نایلون فریزر پهن ڪردم . خیلے ضخیم و نازک نباشد . بعد مواد میانے را روے گوشت ریخته و لبه ها از مواد پر نشوند تا راحت رول شود . بعد به ڪمک نایلون گوشت را به آرامے رول ڪردم و داخل یخچال به مدت یک الے دو ساعت بمونه بهتره .
ڪف تابه اے روغن ریختم و رول را در آن قرار دادم و دو طرفش رو سرخ ڪردم .
برای سس : یه پیاز ڪوچیک رو ریز خرد ڪردم و ڪمے با روغن تفت دادم و یه گوجه رو رنده ڪردم و بهش اضافه ڪردم و ڪمے رب گوجه و نمک و زردچوبه ریختم و بعد ڪمے اب ریختم و وقتے جوشید آماده است .
بعد داخل تابه ریختم . در تابه را گذاشته و حدود نیم ساعت زمان مے بره بپزه .
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسپاگتی_مرغ
مواد لازم:
۱ بسته ماڪارونے رشته اے ( اسپاگتے )
۱ استڪان روغن زیتون
۱ ق غ ڪره
حدود ۵۰۰ گرم سینه مرغ
۱ عدد پیاز متوسط
۲ عدد فلفل دلمه اے قرمز ۴_۵ عدد فلفل سبز
۴_۵ حبه سیر ۱ ق غ رب فلفل
۱ ق غ رب گوجه فرنگی
۲ عدد گوجه فرنگی
نمک * فلفل سیاه زیره آویشن ۱ مشت جعفرے خورد شده
طرز تهیه:
ےڪ بسته ماڪارونے را داخل آب جوش ریخته و بگذارید تا بپزد. سپس آبڪش ڪنید.
از طرف دیگر روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته ڪمے ڪه داغ شد مرغها را ڪه در سایز ڪوچک تڪه ڪرده اید اضافه ڪنید و خوب تفت دهید تا زمانے ڪه رنگ مرغها تغییر ڪند و آب مرغ ڪشیده شود. ڪره را اضافه ڪرده و دوباره تفت دهید. وقتے مرغها ڪمے سرخ شد پیاز خورد شده را اضافه ڪنید. وقتے پیازها نرم شد و ڪمے رنگشان تغییر ڪرد سیر، فلفل دلمه و فلفل سبز خورد شده را اضافه ڪنید و تفت دهید. سپس ادویه و نمک را اضافه ڪنید. من از هرڪدام ۱ ق م اضافه ڪردم شما مے توانید به دلخواه خودتان تغییر بدید. رب گوجه فرنگے و رب فلفل را اضافه ڪرده و تفت دهید. در آخر گوجه فرنگے را اضافه ڪنید. حالا از همان آب جوش ماڪارونے ها حدود ۱ لیوان به این مواد اضافه ڪنید و بگذارید خیلے ڪم بجوشد. وقتے آبش ڪمے خشک شد ماڪارونے را اضافه ڪرده و خوب مخلوط ڪنید و بگذارید ڪمے روے شعله بماند. در مرحله آخر جعفرے را اضافه ڪرده و سرو ڪنید
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجان ڪباب لقمه ای🍆
3عدد بادمجان دلمه ای
250 گرم گوشت چرخ ڪرده
2تا3قاشق غذاخورے روغن
1عدد پیاز
1 قاشق غذاخورے رب گوجه فرنگی
1مشت جعفری
فلفل سیاه
فلفل قرمز پرک ترک یا پول بیبر
نمک 👈براے پوره سیب زمینی
3 عدد سیب زمینی
1 قاشق مربا خورے ڪره
نصف استڪان شیر
1 قاشق چایخورے نمڪ
👈براے روے غذا
پنیر ڪاشار یا پیتزا رنده شده
فلفل قرمز 👈براے چرب ڪردن بادمجان ها
نصف استڪان روغن
1 قاشق چایخورے نمڪ
👈براے سس
1لیوان آب
یک ق غ رب گوجه فرنگی
👈طرز تهیه
بادمجان ها را به صورت ضخیم برش بزنید روے آنها را با مخلوطے از روغن و نمک روغن اسپرے ڪنید و یا با فرچه بمالید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 250 درجه از قبل بپزید، وقتے بادمجان ها در فر سرخ شدند از فر خارج ڪنید و ڪنار بگذارید.
سےب زمینے ها را آبپز ڪنید له ڪنید و با ، شیر ،ڪره و نمک را مخلوط ڪنید و آنها را درون قیف بریزید و ڪنار بزارید
گوشت چرخ ڪرده را با روغن به مدت 3-4 دقیقه تفت بدید .، سپس پیاز سرخ شده را اضافه ڪنید و سپس ادویه و رب گوجه فرنگے را اضافه ڪنید ، در آخر جعفرے خرد شده را اضافه ڪنید و از روے اجاق گاز بردارید. با یک قاشق وسط بادمجانها را ڪمے فشار داده و گود ڪنید و مقدارے مواد از مواد گوشتے را در قسمت گود بریزید سپس پوره سیب زمینے را با قیف روے مواد گوشتے پایپ ڪنید و پنیر پیتزا رنده شده بپاشید و فلفل قرمز را اضافه ڪنید و بپاشید.برای سس رب و آب را مخلوط ڪرده سس گوجه فرنگے را ڪناره بادمجانها اضافه ڪرده و در فر از قبل گرم شده با دماے 250 درجه بپزید تا پنیر آب شود و سرخ شود.نوش جان💖
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_مارپیچی😍😋
سیب زمینی آبپز ۵عدد
پودرسوخاری ۲قاشق غذاخوری سرپر
نمک وادویه به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
فلفل دلمه ایی رنگی ۲قاشق غذاخوری
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی ها روآبپزکرده به باگوشکوب یاپوره کن له میکنیم بهش تخم مرغ،نمک وادویه،فلفل دلمه رنگی،جعفری خردشده وپودرسوخاری اضافه میکنیم موادروباهم مخلوط کرده داخل قیف ریخته ودرروغن مطابق کلیپ حالت میدیم
نکته :موادنه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه
اگرمقدارتخم مرغ کم بودمیتونیدنصف دیگه کم کم به مواداضافه کنید
🥗🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مـهربـان مـعبودم 🌙⭐️
شب خود و دوستانم را
بـه تـو میسپارم
آرزوهـایم زیاد است🌙⭐️
اما ناب ترین آرزویم🌙⭐️
نعمت سلامتیست
بـرای هـمه ی عـزیـزانم🌙⭐️
ان شـاءالله هـمیشه
سـلامت و شـاداب باشیـد🌙⭐️
شبتون بخیر و پُر از آرامش الهی🌙⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح است
🍃طلوع روی ماهت خوش باد
🌸اعجاز نهفته در نگاهت خوش باد
🍃باران امید و مهر بارد ز لبت
🌸لبخند قشنگ صبحگاهت خوش باد✾
#ته_چین
ته چین غذاے مجلسے واصیل😍 ماست در طعم ومزه ته چین بسیار تاثیر داره من همیشه با ماست خونگے ته چین درست میڪردم
روش من براے پخت ته چین
برنج رو چند قبل خیس ڪنید وابڪش ڪنید
براے ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده ڪنید
تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید
حتما از قابلمه نچسب استفاده ڪنید
این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتے میزارید تو فر حتما فویل بڪشید روش
همیشه این مقادیر یادتون باشه
سه ڪفگیر برنج آبڪش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چڪیده
آگه میخواید تو زرده ڪمے گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیڪنم
تڪه هاے مرغ رو نوارے برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم ڪرده ونمک وفلفل مزه دار ڪنید وچند ساعتے بزارید. ماست وزعفران وڪمے نمک مخلوط ڪنید زرده هاے تخم مرغ رو با همزن دستے خوب بزنید تا ڪف ڪنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یڪدست بشه .برنج آبڪش شده رو بهش اضافه ڪنید ومخلوط ڪنید زیاد نزنید ڪه برنج خورد شه قابلمه رو داغ ڪنید ونصف استڪان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه ڪنید وبا پشت قاشق صاف ڪنید سپس تڪه هاے مرغ وڪمے خلال بادام زرشک وڪمے ڪشمش ،ڪشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعے ڪنید مواد ڪمے از ڪناره هاے قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میڪنیم ودوباره با پشت قاشق ڪمے فشار میدیم وروشو صاف میڪنیم اگه ڪم روغن ریختید ڪمے روغن گرم ڪرده روش بریزید. آگه میخواید بزارید فر فویل بڪشید با دماے صد وهشتاددرجه بستگے به دماے واندازه ته چینتو داره،که چقدر زمان میبره. هروقت دیدے لبه هاش داره طلایے میشه ڪافیه رو گاز هم دم ڪنے بزارید با شعله ڪم حدود یک ساعت
عزیزان اگر میخواید ته چین ترد باشه یک عدد سفیده هم باهاش بزنید اگر میخواید نیم باشه سفیده نزنید من واسه این مقدار سه زرده ڪیک سفیده زدم
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ڪیوی
موادلازم
ژله ڪیوی ۱ بسته
براے محالبه:::
شےر ۱ لیتر
پودرشڪر ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
آرد ۳ ق غ
وانیل ۱ بسته ڪوچڪ
ڪره یاروغن ۱ ق غ
ابتدا ژله ڪیوے رو آماده ڪنید و بریزید داخل قالبتون و بزارید یخچال تاڪمے بسته بشه
شیر،شڪر،آردذرت،آرد رو مخلوط ڪرده و روحرارت بزارید و مدام هم بزنید وقتے جوش اومد شعله رو ڪم ڪرده ۵ دقیقه دیگم بپزه بعد وانیل و ڪره رو مخلوط ڪرده رو ژله بریزید و بزارید داخل یخچال بمدت ۳،۴ ساعت تاخودشو بگیره
نوش جونتون
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد خوشمزه و ڪم هزینه
مواد لازم:
نان سوخارے ۱پاڪت
ڪدو ۲ عدد
بادمجان ۲ عدد
سیب زمینے متوسط ۴ عدد
هویج ۲ عدد
خیارشور ۱۰ عدد
شوید مقداری
ماست چڪیده
سس مایونز ۶_۵ ق
سیر ۲حبه
نمڪ،فلفل
طرزتهیه:
سےب زمینے هارا پخته و پوست میڪنیم و مربع مربع خورد میڪنیم،تمام سبزیجات را پوست ڪنده و در ابعاد خیلے ریز خورد میڪنیم و تک به تک سرخ میڪنیم،
توےه ظرف گود ،سبزیجات سرخ شده و سیب زمینے ریز خرد شده را مخلوط میڪنیم و شوید ریز خرد شده را به آن اضافه میڪنیم و نان هاے سوخارے را مثل ڪلیپ ریز خرد میڪنیم ،در یک ظرف ماست و سیر خرد شده و مایونز را هم میزنیم و به سالاد اضافه میڪنیم، در پایان سس را به سالاد اضافه ڪرده و خیارشور مربعے خرد شده را افزوده و نمک و فلفل آنرا اندازه میڪنیم ، این سالاد راسرد میل ڪنید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_نیلوفر
تخم مرغ 2 عدد
ماست 3/4 پیمانه 190 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری 10 گرم
روغن مایع 1/3 پیمانه 70گرم
آرد به میزان لازم در حدی که خمیر به دست نچسبد.
روغن به میزان لازم مایع برای سرخ کردن
مواد مورد نیاز برای تهیه شربت :
آب ١ پیمانه (٢٥٠ میلی لیتر )
شکر ٢ پیمانه ٤٠٠ گرم
آب لیموترش تازه ١ ق س (١٥ میلی لیتر )
زعفران دم کرده ۲ق س خوری
خلال پسته برای تزیین
تخم مرغهارو با همزن دستی میزنیم.
ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کرده به مواد بالا اضافه کرده روغن مایع را نیز افزوده در مرحله آخر تقریبا ۲ لیوان آرد را به تدریج افزوده تا خمیر به دست نچسبد.(ممکن است ارد بیشتر یا کمتر نیاز باشد)
در عین حال خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم
به خمیر بیش از اندازه ارد نزنید چون خمیرتون سفت میشه وموقع سرخ کردن مغز پخت نمیشه
خمیر را ۱ ساعت استراحت دهید.
خمیر را به ضخامت ٣ تا ٤ میلی متر باز کنید و با سه سایز متفاوت قالب بزنید.
روی خمیر های قالب زده با چاقو ۸،۶،۴ برش ایجاد کنید مراقب باشد که برش ها در قسمت مرکز بهم نرسند
٣ عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید مرکز آنها را مرطوب کنید وبهم فشار دهید تا بهم بچسبد ,روی خمیر را پس از فرم دادن پارچه کشیده ١٥ دقیقه استراحت داده و در روغن فراوان و حرارت کم سرخ کنید خمیر را در داخل روغن حرکت ندهید تا پره های خاگینه از هم جدا نشود. خاگینه های سرخ شده را رو دستمال بچینید تا روغنش گرفته بشه
برای تهیه شربت خاگینه آب و شکر را مخلوط کرده یکی دو جوش که زد آب لیمو را اضافه کرده + زعفران و پودر هل یا عرق هل بزنید و بعد از روی حرارت بردارید ,شربت داغ را روی خاگینه نیمه گرم بریزید.
نکته در تهیه خاگینه گل نیلوفر: از ماست شیرین و پر چرب استفاده کنید.
و حرارت کم باشد چون روغن کف میکند
اگه دیدید روغن کف کرد زود از رو حرارت بردارید کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد دوباره رو حرارت کم بذارید وخاگینه هارا سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گردو_پلو
مواد لازم:
برنج
سينه و رون مرغ
پياز
گردو
كشمش پلويى
زرشك
نمك و فلفل و زردچوبه و پودر دارچين
ادويه پلويى (براى ريختن رو لا به لاى برنج)
طرز تهیه:
اندازه ى مواد دست خودتونه اما مقدار كشمش و زرشك رو كم نريزين كه خيلى خوشمزه ميكنه اين غذارو
تو مرحله اول مرغ رو با پياز و برگ بو و نمك و فلفل و زردچوبه ميذاريم تا كاملاً بپزه و بعد ريش ريش ميكنيم
ميتونين سينه ى مرغ رو به قطعات خيلى كوچيك برش بدين و توى روغن با ادويه تفت بدين و بپزين
براى مواد ميانى اول پياز رو تفت ميديم و بعد اينكه سبك شد زردچوبه اضافه ميكنيم و مرغاى ريش ريش شده رو اضافه و نمك و فلفل و پودر دارچين ميزنيم و زرشكى كه توى گلاب خيسونديم رو به همراه كشمش پلويى اضافه ميكنيم و زعفرون دم كرده رو به همراه آب ليموترش اضافه و اجازه ميدين همه ى طعم ها به خورد هم برن
براى اين پلو برنج رو ميتونين ابكش كنين و موقع دم كردن لا به لا برنج و مواد گردو پلو رو بريزين به همراه زعفرون و ادويه پلويى
و يا كته كنين و مثل من سرو كنين
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_مشهدی یا آلمانی
ویژه عید 💥
مواد لازم:
آرد 500 گرم
کره 200 گرم
پودر قند 120 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شربت 1 چهارم پیمانه
بکینگ پودر 1 قچ
پودر هل 1 دوم قچ
مارمالاد، عسل، پودر پسته به دلخواه
مواد لازم برای شربت:
شکر 1 پیمانه
آب 1 دوم پیمانه
گلاب 1 دوم پیمانه
طرز تهیه:
قبل از هر کاری شربت را آماده میکنیم، به این صورت که همه مواد را باهم مخلوط و روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه میگذاریم بجوشد، بعد از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود...
کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شود،بعد پودر هل و یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم، شربت را اضافه و دوباره با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شوند، آرد و بکینگ پودر رو به مایه اضافه و با دست شروع میکنیم به مخلوط کردن و مقداری ورز میدهیم، خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت پانزده دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم...
خمیر را پهن کرده، به قطر چند میلی متر بازش میکنیم و بعد هم قالب میزنیم، خمیر زیر شیرینی رو قالب ساده و خمیر روی شیرینی رو با قالب میان تهی...
در سینی فر میچینیم، بعد در طبقه وسط فر قرار میدهیم با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه...
بعد از پخت یک طرف شیرینی ها را مارمالاد میمالیم و حالا جفت شیرینی ها رو روی هم قرار میدهیم در آخر هم برای تزیین از مغزهای دلخواه روی شیرینی استفاده میکنیم میتوانید کمی عسل روی شیرینی بمالید تا مغزها جدا نشوند. من برای تزئین از شکلات بنماری و پودر پسته استفاده کردم.
نوش جان
نکته:
من به جای شربت از عسل طبیعی استفاده میکنم...
(یک چهارم پیمانه عسل)
داخل کلیپ من از نصف مواد استفاده کردم...
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک موزی تک پرسی
مواد لازم برای تهیه کیک
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
از 1 لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف پاکت بکینگ پودر (10 گرم معادل 2.5 قاشق چایخوری)
2 لیوان آرد
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای کرم:
3 لیوان شیر
حدود 1 استکان شکر (استکان کمر باریک ، 100 گرم)
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت)
2 عدد زرده تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
برای میان آن:
موز ورقه ای شده
شکلات خرد شده به دلخواه
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل طرفی ریخته حدود 5_6 دقیقه با دور تند هم بزنید.
تا زمانیکه رنگش روشن شده و کف کند.
سپس با ادامه هم زدن، شیر و روغن مایع را اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با الک کردن اضافه کنید. خیلی کم هم بزنید. (وقتی مواد خشک را میریزید دقت کنید که زیاد هم نزنید.)
مواد کیک را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید.
کرم را حاضر کنید؛ شیر، شکر، 2 عدد زرده تخم مرغ، نشاسته و آرد را داخل قابلمه بریزید. روی اجاق در حالیکه هم میزنید تا زمانیکه غلیظ شود بپزید. وقتی جوشید از روی اجاق بردارید و کنار بذارید ولرم شود.
نزدیک به سرد شدن پودر کرم شانتی و وانیل را اضافه کرده 10 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. تا وقتیکه کیک را حاضر کنید کرم را داخل یخچال بذارید.
کیک پخته شده را با قالب دایره و یا با دهانه لیوان، به شکل دایره ببرید. قسمت اضافه را با دست خرد کنید. روی برش های دایره ای کرم بریزید. روی آن به دلخواه موز و شکلات گذاشته دوباره روی آن کمی کرم بریزید. روی آن را به کیکی که خرد کردید آغشته کنید. بعد از اینکه 2 ساعت داخل یخچال استراحت دادید سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛