eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مقدار مواد لازم برای چهار الی پنج نفر: برنج: ۳ پیمانه هویج: سیصد گرم شکر: یک قاشق غذاخوری لیمو ترش: یک عدد زعفران: به مقدار دلخواه خلال پوست پرتقال: پنج قاشق غذاخوری خلال پسته: یک قاشق غذاخوری گلاب: ۲ قاشق غذاخوری پیاز: یک عدد مرغ خرد شده: سیصد گرم زعفران به مقدار دلخواه زرشک: سه قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه یک قاشق چایخوری. و برای لایه ی ته چین: تخم مرغ: یک عدد نصف لیمو ترش زعفران غلیظ به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله ی مرغ با سس مرکبات😍😋 مواد لازم: فیله مرغ 🍗رو بُرش بدید و با مواد زیر مزه دار کنید. پودر سیر🧄 پودر پاپریکا🌶 نمک🧂 فلفل‌سیاه🌶 آب پرتقال تو سرخ (۲ تا)🍊 نصف لیمو ترش🍋 زعفرون دم شده.💛 به سیخ چوبی بکشید، سرخ کنید(هر طرف ۳ دقیقه) بعد از اون حرارت رو کم کنید و سس مرینیت رو روی فیله ها بزارید و در ماهیتابه رو برای ۵ دقیقه بزارید. . زرشک رو با شکر، یک سر انگشت نمک، کره و زعفرون، ۳۰ ثانیه حرارت بدید، بعد از اینکه خاموش کردید، چند قاشق از اون برنج دم شده رو توی زرشک بریزید و غذا رو سِرو کنید. نوش جونتون. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️خـــدایـا⚡️ امشب آرامشی از جنس⚡️ فرشته‌هایت نصیب همه دلها⚡️ و شبی آرام و بی نظیر⚡️ قسمت عزیزانم بگردان⚡️ تا درودی دیگر بدرود⚡️ ⚡️ شبتون خوش پایان ‌ ‎‌‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺 ســـ😊ـــلام ✋☕️ صبــــحتون پراز مهربانی خدا ❤️ ❤️خدای مهربان هر روز قوس طلایی را نقش میزند تا بدانیم رسیدن به او آسان است 😇 فقط کافےاست از دریای تردید ها با توکل گذر کنیم👌 🌺🍃صبح تون شـاد🍃🌺
مینی کروسان فینگیلی جذاب😍😍😍..درست کردن دستور کروسان برای افرادی که سابقه شیرینی پزی ندارن عذابه.برای اینکه همتون بتونین درست کنین من از معجزه خمیر هزارلا کمک گرفتم😍خمیر هزار لای مخصوص شیرینی رو گرفتم ،مثلثی برشش زدم.وسطش نوتلا زدم شما هرچی دوست داشتین بزنین.رولش میکنین و توی سینی که از قبل کاغذ روغنی پهن کردین میچینین.یدونه زرده تخم مرغ رو با یه ق غ شیر قاطی میکنین و میزنین روی کروسان ها.فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به دمت ۲۰ دقیقه گرم میکنین بعد سینی کروسان رو توی طبقه وسط باز به مدت ۲۰ دقیقه میذاریم تا اماده بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی حصیری شیر پرچرب ۱ لیتر(حتما پرچرب باشه و اگه نونستین پیدا کنین از شیر محلی پرچرب استفاده کنید ) شکر ۲۶۰ گرم تقریبا یک لیوان فرانسوی پر ثعلب ۵گرم ۱ ق چ گلاب نصف فنجان وانیل ۱/۴ ق چ زعفران دم کرده ۱ ق غ طرز تهیه 👈شکر و ثعلب رو با هم مخلوط کنید وبه شیری که درحال جوشه کم کم اضافه کنید. 👈گلاب رو هم اضافه کنید و بذارید تا شیر قوام بیاد مثل فرنی اگه زود از روی حرارت بردارید، بستنی یخی میشه، 👈مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید به یه قسمت زعفران به قسمت دیگه وانیل بزنید.. 👈بعد اینکه خنک شد بریزید تو ظرف فلزی یا پلاستیکی و بذارید فریزر . 👈بستنی نباید یخ ببنده قبل از اینکه یخ بردارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براي چهار نفر مواد لازم برای خمیر بنیه: ۱ لیوان شیر یا ماست یا ماء الشعیر ۲ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری روغن ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم شده پودر سیر، آویشن و فلفل قرمز کمی آرد: به مقدار لازم ‌‌‌‌‌ تخم مرغ رو کمی با همزن زده و بعد باقی مواد رو بهش اضافه میکنیم تا یک دست بشه و بعد کم کم آرد رو بهش اضافه میکنیم؛ اضافه کردن آرد تا زمانی ادامه پیدا میکنه تا غلظتش مثل عسل بشه، یعنی از قاشق نچکه. بهترین طعم دهنده برای این مایع پودر سیر هستش پس همون اول کمی هم پودر سیر به موادمون میزنیم؛ دقت کنین که داخل این خمیر نباید از نمک استفاده کنیم چرا که مانع پف کردن سوخاری هامون میشه روغن رو میذاریم داغ بشه ؛ هر چیزی رو که برای سوخاری انتخاب کردین در خمیر بنیه غوطه ور کنین و به کمک یک قاشق اون رو در روغنی که حسابی داغ شده بندازید. من از قارچ ، پیاز و تکه های سینه مرغ که باریک برش زدم استفاده کردم. ون در خمیر نباید نمک ریخت میتونین موادی که برای خمیر انتخاب کردین قبل از سوخاری کردن با نمک و هر چیزی که دوست دارین طعم دار کنین.و اما چیزهایی که میتونین با خمیر بنیه سوخاری کنین: میگو، ماهی، مرغ پخته شده، بنیه کلم سفید، کدو، بنیه پیاز، بنیه فلفل، بنیه قارچ، بنیه کالاماری، سیب زمینی و …. بهتره از مخلوط شیر و ماء الشعیر در خمیر استفاده بشه ، یعنی هر کدوم از شیر یا ماست رو انتخاب کردین در کنارش از ماء الشعیر بدون طعم هم استفاده بشه، نسبت هاشو میتونین برابر بگیرین. سس ها هم شامل سس کچاب و سس تارتار هست که از مخلوط مایونز و آب لیمو ترش و پیاز ریز خرد شده و خیارشور رنده شده و سبزیجات خشک معطر نمک و فلفل و کمی سس قرمز تهیه میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"نان لقمه ای تخم مرغ 1 عدد آب ولرم 1 پیمانه سرخالی شیر ولرم 1 پیمانه سرخالی ماست نصف پیماه روغن مایع 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری پر سرکه 1 قاشق غذاخوری آرد سفید حدودا 4 و نیم پیمانه میزان آرد ممکن است کمی متغیر باشد نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری شکر نصف قاشق غذاخوری آب و شیر رو مخلوط کرده ولرم کنین ماست ، تخم مرغ ، نمک ، شکر ، سرکه و روغن رو اضافه کرده با همزن دستی مخلوط کنین حالا بیکینگ پودر و آرد رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنین در حد 10 دقیقه ورز بدین که به دست نچسبه روی ظرف رو کیسه بکشید و حوله بندازین بزارین جای گرم 15 تا 30 دقیقه استراحت کنه حالا سطح کار رو آردپاشی کنین خمیر را با وردنه به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و به دلخواه برش یا قالب بزنین و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین همیشه روغن رو با حرارت ملایم گرم کنین و با حرارت ملایم هم خمیر را سرخ کنین که مغز پخت و پوک شه نوش جان❤️ 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛