16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون😍😋
نکات:
۱-زمان تفت دادن گردو، با گوشتکوب چوبی همزمان له میکنیم، اینجوری گردو روغن بیشتری پس میده.
۲-گردو ها که ۲ ساعت پخت طی دو مرحله به فاصله سی دقیقه داخل خورشت یخ می اندازیم، این شوک سرما هم باعث میشه خورشت روغن بیشتری بندازه.
۳-در انتهای زمان پخت تست طعم می گیریم اگه طعم شیرینتری دوست دارید می تونید به دلخواه یه مقدار شکر اضافه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۱-مغز گردو ۲۵۰ گرم
۲-مرغ ۱ عدد متوسط
۳-پیاز داغ نگینی ۳ ق.غ
۴-رب انار غلیظ ۲ ق.غ
۵-نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
۶-شکر اختیاری (برای طعم سازی)
۷-یخ ۲ تکه به اندازه تخم مرغ
۸-برنج ایرانی ۴ پیمانه
۹-زعفران ۱ ق غ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ و بادمجان 😍😋
مواد لازم:
برای دونفر الی سه نفر
سینه مرغ🍗 ۱ عدد تکه شود و با بیفتک کوب کوبیده تا نازک شود
بادمجان🍆 ۱ عدد متوسط(دلمه ای همیشه شیرینه و ریسک نداره)
پنیر گودا 🧀۲ ورق
قارچ🍄 ۶-۷ عدد
پنیر خامه ای🧀 ۲ قاشق غذاخوری پر
گردو ۲ عدد
نان باگت🥖 ۱ عدد بزرگ
ریحان🌱 مقداری
سیر 🧄۱ حبه
روغن زیتون🫒
گوجه🍅
مواد مرینیت مرغ:
ماست 🍶
نمک 🧂
روغن زیتون🫒
اورگانو🍃
پول بیبر🌶
ادویه مرغ مخلوط(نداشتین از مخلوط پاپریکا،پودرسیر و پیاز،فلفل تند،پودرتخم گشنیز،کمی زیره)یا ادویه های دلخواهتون رو میتونید استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا با طعم سوهان اما با یه بافت بسیار لطیف😋😍
برای درست کردن شهد
یک لیوان شکر
یک لیوان شیر
دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه و هم بزنید ( روی حرارت ملایم باشه و اصلا نیازی نیست شیر جوش بیاد)
نصف ق چایخوری پودر هل
نصف لیوان گلاب اضافه کنید شکرها که حل شد قابلمه را کنار بذارید تا خنک بشه
برای درست کردن حلوا
یک لیوان آرد سنگک
۳/۴لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر لازم داریم
آرد رو داخل تابه الک کنید ،
روغن مایع
شیر
اضافه کنید و با حرارت کم مرتب هم بزنید
چند دقیقه بعد از هم زدن حالت دون دون پیدامیکنه
آروم هم بزنید تا رنگ آرد به رنگ دلخواهتون دربیاد
شهد آماده شده رو اضافه و مرتب هم بزنید که به غلظت برسه تا جایی که به این صورت به راحتی داخل تابه تکون بخوره
برای سرو میتونید ماسوره بزنید یا داخل قالب بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_موکا
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ 4عدد بزرگ
آرد 430 گرم
شکر 300 گرم
روغن 210 گرم
شیر 180گرم
بیکینگ پودر 3قاشق چایخوری
وانیل 1.4قاشق چا یخوری سر پر
پودر قهوه ترک 50گرم
آب جوش 180 گرم (برای حل کردن پودر قهوه)
پودرکاکائو مرغوب 30 گرم(من پودر کاکائو هلندی استفاده کردم)
نمک یک پنس(مقدار نمکی که بین انگشت شست و اشاره قرار بگیره)
برای تزیین کیک:
500 گرم خامه قنادی
یک ق پودر قهوه ترک
یک ق پودر کاکایو
فرم بدید بعد برای تزیین کیک استفاده کنید
طرز تهیه:
ابتدا اب جوش و قهوه رو مخلوط کنید کنار بزارید تا خنک یا ولرم بشه
سپس تخم مرغ وشکر و وانیل رو هم بزنید تا دونه شکر حل بشه تقریبا ۵ الی ۱۰ دقیقه
بعد مخلوط روغن و شیر رو اضافه ، سپس قهوه ولرم شده رو اضافه کنید
دستگاه رو خاموش کنید
سپس مخلوط آرد و پودرکاکایو و بکینگپودر رو که قبلا الک کردید رو اضافه کنید
بریزید داخل قالب
بزارید داخل فر از قبل گرم شده
به مدت تقریبی 45 الی یک ساعت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه با استخون چی میگه...😊😍😋
چطور شد؟
مواد لازم برای ۴ نفر
۱ جوجه ۱۰۰۰گرمی
۱عدد پیاز
زعفرون دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نصف فلفل دلمه ای
۴ قاشق روغن زیتون
کره ۱۰۰ گرم
نمک
فلفل قرمز
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این روش لازانیا خیلی خیلی راحت و فوری و بی دردسر هست و خیلی زود آماده میشه و خیلی خوشمزه اس همه هم تو یه تابه آماده میشه و تمام 🥰😍😋
لازانیا تابه ای
یه پیاز متوسط
دویست گرم گوشت چرخکرده
کمی قارچ ورقه ای و فلفل دلمه ای نگینی
یه پیاله ماست خوری پنیر پیتزا
ادویه ها نمک فلفل پاپریکا آویشن پودر سیر ادویه لازانیا
من از یه بسته لازانیا بیشترش رو ریختم دو سه ورق موند
پیاز داغ کرده گوشت و ادویه ها رو تفت داده قارچ و فلفل اضافه خوب که تفت خورد رب گوجه زده بعد ورقه های لازانیا رو دو الی سه قسمت کرده و روی مواد قرار داده کمی مواد رو لابه لا قرار بدید و روش آبجوش بریزید تا روی ورقه ها رو بگیره درش رو بزارید تا نرم بشه و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا اضافه و روش کمی آویشن ریخته و درش رو دوباره بزارید تا پنیر آب بشه و تمام لازانیا ی خوشمزه آماده اس نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرنی سه رنگ😍😋
👩🏻🍳مواد لازم :
آرد برنج ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۲ لیوان
گلاب ۱/۳ لیوان
زعفران دمکرده ۱ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق چ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ و بادمجون 😍😋
برای ۵ نفر:
پیاز: ۲ عدد
فیله مرغ (یا سینه و یا ران مرغ): ۵۰۰ گرم
بادمجان: ۳ یا ۴ عدد
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
پیاز رو توی روغن سرخ کنید، ۲-۳ دقیقه بعد مرغ رو به همراه ادویهها اضافه کنید و ۴ دقیقه بعد بادمجان. با حرارت زیاد تفت بدید و اگه نیاز بود یه چیکه آب روی اونها بریزید تا نسوزه.
.
برنج(حدود ۳ لیوان) و نمک رو توی آبجوش بریزید و قبل از اینکه کامل نرم بشه آبکش کنید و اجازه بدید تا خوب خنک بشه.
زعفرون رو آسیاب کنید و روی اون یخ بریزید تا یخها آب بشه.
داخل یک کاسه بزرگ ۲ تا زرده تخممرغ، یک کاسه ماست، نمک، یکم روغن و زعفرون رو خوب مخلوط کنید و نصف برنج(خنک شده) رو توی اون بریزید، آروم مخلوط کنید!
ماهیتابه یا قابلمه نچسب رو بیارید، کف اون رو چرب کنید و به ترتیب برنج تهچینی، سس مرغ و بادمجون و برنج سفید رو بریزید تو قابلمه و روی حرارت کم با شعلهپخش کن اجازه بدید تا دم بکشه!
نوش جونتون😋😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا با سس قرمز و فیله ی مزه دار شده😍😋
مواد لازم :
آرد 🥡۳۷۰ گرم ۳ لیوان
پودر مایه خمیر: 🍴نصف قاشق چایخوری
نمک:🧂 نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون🫒: ۵ قاشق غذاخوری
آب💧 ۱ لیوان ۱۹۰ گرم
۱۰ دقیقه ورز بدید، ۱ ساعت استراحت کنه.
سس گوجه:
۵ عدد گوجه🍅 رو پوره کنید و با نمک 🧂و فلفلسیاه🌶 و روغن زیتون🫒 به مدت ۲۰ دقیقه حرارت بدید.
.
فیله (یا سینه مرغ) رو بُرش بدید و با نمک و فلفلسیاه و پودر سیر مزهدار کنید.
.
مثل من خمیر رو باز کنید، سس، پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده بزنید و مرغ رو بچینید. توی فر با دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه پیتزارو آماده کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاکورای سیب زمینی
برای این پاکورای خوشمزه احتیاج داریم به
این مقدار مواد واسه دوتا سیب زمینی نسبتا بزرگه که توی فیلم می بینید
سیب زمینی را بپزید در حدیکه نه کاملا پخته ونه نیمه خام باشه بعد حلقه حلقه کتید نه نازک ونه زیاد ضخیم توی فیلم نشون دادم 👇
توی ظرفی یک لیوان ارد نخود خام دوستان منظورم ارد نخودچی نیست ارد نخود خام را خواربار وفروشیها دارن پودر کردنش توی خونه کار سختیه پس باید اماده بگیرید ویکبار هم الک کنید چون ناخالصی زیاد داره بعد یک ق غ سر پر نشاسته ذرت وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیز وفلفل باید طوری باشه که تندی را احساس کنید همه را اضافه ودوق غ جعفری ریز خرد شده ودوق غ تره ربز خرد شده ونمک همه را مخلوط وبعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد ما مثل ماست بشه اگر زیاد شل بشه اطراف سیب زمینی را پوشش نمیده بعد سیب زمینی را هم میتوتید چند تا با هم بریزید توی مواد همه یه حلقه وخوب به مواد اغشته کنید وتوی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه وتا گرمه با نان وسبزی وماست ولیمو میل کنید حتی میتونید بدون نان با سس فلفل تند بخورید بسیار خوشمزه است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛