#ته_چین_کباب_کوبیده
قبلا این ته چین رو بدون تخم مرغ هم درست کردم عالی میشه .
برای ۳ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
ماست چکیده ۴ ق غ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو از قبل شستم و خیس کردم .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و همراه با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم .
زرده تخم مرغ و ماست و روعن مایع و زعفران و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . از برنجم نصفش رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم .
کف هر نوع قالب و یا حتی قابلمه رو با روعن چرب کنین . کفش من چند حلقه گوجه قرار دادم و بعد مواد گوشتی رو پهن کردم . از پلوی مواد زعفرون داخلش ریختم و با پشت قاشق صاف کردن و بعد برنج سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم .
مقداری آب و روغن هم روش ریختم و فویل پیچیدم و فویل رو چند تا سوراخ ایجاد کردم .
سایز قالبم ۱۲ در ۳۰ هستش .
در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت فویل رو در اوردم و یه دیس قرار دادم و برگردوندم و مقداری روش سماق ریختم .
روی گاز هم توی قابلمه می تونین درست کنین و فقط از دم کنی استفاده کنین و حدودا تایم پخت ۴۵ دقیقه می باشد .
پ.ن : اون دوتا ته چین کوچولو قالبی هم مواد کمی مونده بود داخل قالب کوچیک ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_قارچ_پنیر
فینگر فود خوشمزه این فینگر فود واسه تولد ودورهمی عصرانه بسیار مناسبه عزیزان به بجای خمیر میتونید از کپسولهای مافین استفاده کنید دیگه نه خمیر میخواد نه قالب
خیلی هم عالی میشه کپسولهای کیک یزدی بسیار نازکه از اونا استفاده نکنید
مواد لازم
کره یک قاشق سوپ خوری
قارچ ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
خامه صبحانه نصف لیوان کمی کمتر
پنیر پیتزا نصف لیوان
پیازچه تازه خرد شده نصف لیوان
فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم
خمیر که عمل اومده رو تخته کار کمی آرد میپاشیم وبا وردنه باز میکنیم قالب میزنیم از لیوان هم میتونید استفاده کنید
قالب مافین را چرب کرده وخمیر که قالب زدیم میزاریم داخل قالبها وبا نون انگشتان باز میکنیم با چنگال به ته خمیر میزنیم تا موقع پخت وسط خمیر بالا نیاد میزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت ده الی ۱۵ دقیقه برای پخت اولیه
تو این فاصله قارچ رو شسته وخرد میکنیم وبا کره تفت میدیم نمک وفلفل سیاه اضافه وباهاش تفت میدیم پیازچه هم اضافه کرده هم میزنیم وگاز رو خاموش میکنیم ودرشو میزاریم تا با گرمای قارچ پیازچه نرم بشه
در کاسه ای نسبتا بزرگ تخم مرغ رو زده خامه صبحانه اضافه کرده کمی نمک میزنیم با چنگال ویا همزن دستی بزنید تا یکدست بشه
پنیر پیتزا اضافه کرده و قارچ وپیازچه تفت داده شده همه مواد رو با هم خوب مخلوط میکنیم
خمیر رو از فر درآورده و با قاشق خمیر را از مواد قارچی پر کرده کمی پنیر پیتزا روش میریزیم ودوباره میزاریم تو فر تا روی پنیر طلای بشه روی پنیر که طلای شد درش بیارید لبه های مافین از کناره های قالب جدا کرده وبیرون میاریم وبا سس قرمز نوش جان کنید
عزیزان خامه اختیاریه دوست ندارید نریزید
توجه کنید قارچ خنک شده باشه به تخم مرغ اضافه کنید
عزیزانی که فر ندارن از روش بدون فر استفاده کنن عالی میشه طبق این روش توجه کنید وقتی بدون فر درست میکنید تو تک قالب باشه چون این قالبها تو بدون فر جا نمیشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ کاری
خوراک خیییلی خوشمزه .کاری مرغ مَدرَس که نوعی خورش هندی که میتونید با برنج یا نان سرو کنید .
ادویه ها هر چه قدر بیشتر و تندتر بهتر . البته من کمی با ملاحظه مصرف می کنم بابت بدن خودم 🙈
برای ۳ نفر
گوشت مرغ (سینه مرغ) ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
ادویه ها ( کاری وفلفل سیاه و قرمز ، پاپریکا ، میخک ، زنجبیل ، زردچوبه ، پودر سیر ، زیره ، ادویه ماسالا ،فلفل چیلی آسیاب شده ونمک و ....)
رب گوجه ۱ ق غ
جعفری یا گشنیز به میزان لازم
گوشت مرغ رو تکه و خرد کردم . با کمی ادویه (زردچوبه و نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و زنجبیل ) مزه دار کردم و گذاشتم نیم تا یک ساعت یخچال بمونه .
گوجه فرنگی رو رنده کردم و پوره کردم .
پیاز رو هم ریزخوب خرد کردم . سیر رو هم رنده کردم .
داخل تابه مرغ های مزه دار شده رو ریختم و با کمی روعن تفت دادم و سرخش کردم و بعد از تابه خارج کردم .پیاز خرد شده رو ریختم و تفت دادم و سیر رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم و بعد رب گوجه رو ریختم و بعد ادویه (نمک و پاپریکا و فلفل سیاه و کاری و میخک و ...) و بعد گوجه پوره شده رو اضافه کردم . می تونید سس فلفل هم اضافه کنید .
مرغ ها رو بهش اضافه کردم و دو ، سه لیوان اب ریختم و در تابه رو گذاستم روی حرارت ملایم بمونه و تا بپزه ..وقتی جا افتاد آخر کار کمی جعفری ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
ابتدا پودر کاکائو را الک و بعد پیمانه کنید
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
ماست 1 پیمانه
ماست نباید ترش باشه و بهتره غلیظ باشه،من از ماست سون استفاده میکنم
در صورتی که نخواید داخل کیک از مغزیجات استفاده کنید میتونید به جای ماست،شیر جایگزین کنید.
روغن 1/2 پیمانه
مغز فندق یا گردوی نگینی شده یا شکلات چیپسی 1/2 پیمانه(به دلخواه)
به دلیل اینکه مایه کیک غلیظ هست ،مغزیجات به هیچ عنوان داخل کیک تهنشین نمیشن
همه مواد را از 1 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید
فر برقی و توستر دما را 20 درجه کمتر تنظیم کنید
کف قالب 23 یا 25 سانت را با روعن جامد یا کره نرم کاملا چرب کرده و با مخلوط آرد و پودر کاکائو آردپاشی کنید و کنار بگذارید.
آرد+پودر کاکائو+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید
تخم مرغ+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم و روشن شود.
روغن و ماست را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر در حد مخلوط شدن با دور تند همزن بزنید.
مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه کرده و آرام مخلوط کنید و در پایان مغز خرد شده دلخواه را اضافه کنید(قابل حذف)
مواد را در قالب بریزید و بلافاصله در فر قرار داده به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا وقتی خلال دندان تمیز خارج شود بپزید.
سپس روی توری خنک کننده برگردانید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن روی کیک را با گاناش تزیین و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه🔻
انگور: ۶ کیلوگرم
خاک کهنه : ۴ قاشق غذاخوری
⚠️نکته🔻
برای تهیه خاک به عطاری ها مراجعه کنید، یا از روی دیوارها و خانه های گلی خیلی قدیمی با عمر بیش از پنجاه سال که در معرض نور خورشید بوده بردارید.
برای برداشتن آب انگور و صاف کردن آن، همانند برداشتن آب زلال از چشمه عمل کنید.
هم زدن شیره در نیم ساعت آخر به شیوه خاصی هست که با ملاقه بزرگ یا شیرجوش، شیره را بالا آورده و دوباره داخل ظرف می ریزیم که به آن اصطلاحا، سراندن می گویند.
شیره در انتها و موقع آماده شده به مقدار زیاد کف می کند.
برای تهیه کف شیره، همان لحظه که شیره را از روی شعله برداشتید باید هم بزنید و هم زدن را ده الی بیست دقیقه انجام دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گراتن_مرغ_و_پوره_سیب_زمینی
برای ۳ نفر
سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۴ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
ذرت ۲ تا ۳ ق غ
آرد سفید ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
کره ۲۵ گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم . پوستش رو گرفتم و رنده کردم . بهش یه کم کره ( یا روغن) ، نمک و فلفل اضافه کردم .
سینه مرغ رو هم همراه پیاز و کمی نمک و زردچوبه و فلفل پختم و بعد از پخت مرغ رو ریش ریش کردم .
قارچ ها رو خرد کردم و تفت دادم بهش مرغ ریش ریش شده و فلقل دلمه ای خرد شده و کمی ذرت اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن ریختم .
سس_بشامل_معصومه : برای سس سفید داخل ظرفی آرد رو یه کم تفت دادم و کره رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد شیر گرم رو کم کم ریختم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه و در آخر کمی نمک و فلفل ریختم .
داخل ظرف مورد نظر کفش رو یه کم با سس سفید چرب کردم و بعد یه کم از پوره سیب زمینی ریختم و پهن کردم و روش کمی پنیر پیتزا و از مواد مرغ و باز روش کمی پنیر پیتزا و سس سفید ریختم و همین کار رو دوباره یه لایه دیگه تکرار کردم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم و در آخر کمی گریل رو روشن کردم تا روش تغییر رنگ بده .
توی تابه روی گاز هم می تونین درست کنین فقط رویه اش تغییر رنگپیدا نمی کنه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مارمالاد_زردآلو
زردآلو هسته جدا شده یک کیلو
شکر ۸۰۰ گرم
زعفران به میزان لازم
آب لیمو ۱ ق
ژلاتین ۱ ق م (یا کمی نشاسته ذرت)
حدودا نزدیک یک کیلو و دویست گرم زردآلو داشتم . هسته هاش رو در آوردم تقریبا نزدزک یک کیلو زردآلو شد .
بسته به اینکه زردالوهاتون ترش و شیرین هستند شکر رو در نظر بگیرین من زردآلوهام شیرین بود به نسبت برابر شکر نریختم از یه کیلو کمتر شکر ریختم حدودا ۸۰۰ گرم .
اول هسته زردآلوها رو جدا کردم .
زردالوهایی که داشتم دو نوع بود یه کم سفت و یه کم شل اون هایی که سفت بود برای مربا استفاده کردم این هایی که شل بودن کمی مارمالاد درست کردم . چون شل بود دیگه پوست زردالو رو ازش جدا نکردم .
اما می تونین یه کم آب جوش روشون بریزین پوستش رو جدا کنین .
داخل غذاساز انداختم و پوره کردم .
داخل قابلمه ترجیحا لعابی برای مرباها خوبه ، ریختم و لا به لاش شکر ریختم . ۲ ، ۳ ساعتی یخچال گذاشتم یه کم اب انداخت و روی شعله قرار دادم حرارت ملایم . شروع کرد به جوشیدن کفش رو گرفتم . از وقتی که جوشید حدودا یه ربع تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بمونه کافیه ولی باز چک کنین که به غلظت مناسب برسه و قوام بیاد.
آخر کار کمی زعفران ریختم برای رنگ و عطر و طعم و برای اینکه غلظت و انسجام پیدا کنه ژلاتین رو با آب سرد بن ماری کردم و داخلش ریختم (می تونین از نشاسته ذرت هم استفاده کنین) و در نهایت یه قاشق آب لیمو هم داخلش ریختم برای جلوگیری از کپک زدن مرباها و مارمالادها . اگر می خواید زود مصرف کنین می تونین نریزین .
اگر می خواید بیشتر ماندگاری داشته باشه فریزر نگه داری کنین که با کیفیت می مونه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅# ژله حباب دار 😋
✍مواد لازم:
ژله آلوئه ورا ( انتخاب این طعم به دلیل رنگ شفاف این ژله و دیده شدن حباب ها در آن می باشد): به میزان مورد نیاز
🍜 طرز تهیه:
برای درست کردن ژله حباب دار پودر ژله را در تقریبا یک لیوان آب جوش به خوبی حل نمایید ( برای یک بسته)، سپس یک لیوان آب با دمای معمولی به آن اضافه نمایید. بگذارید محلول ژله کمی خنک تر شود بعد آن را در ظرف ها یا ظرف دلخواه خود داخل یخچال قرار دهید. وقتی مایع ژله کمی خودش را گرفت و تقریبا به صورت سفیده تخم مرغ کمی سفت تر، کشدار شد. ژله را از داخل یخچال در آورده توسط چنگال هم بزنید تا حباب های دلخواه شما ایجاد گردند ( هرچه بیشتر هم بزنید حباب های ریزتری ایجاد می گردند) و سپس مجددا درون یخچال قرار دهید تا ژله به طور کامل خودش را بگیرد.
شما با استفاده از سلیقه خود می توانید به صورت دو رنگ و با تکه های میوه و گل سرخ طرح های زیبایی را ایجاد نمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_خیس_خامه_ای
مواد لازم:
سه عدد تخممرغ
یک لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر
سه قاشق پر کاکائو
یک و نیم لیوان آرد
یک بستهی 10 بیکینگ پودر
وانیل
یک لیوان شیر سرد
دو بسته پودر کرم شانتی
یک و نیم لیوان سرد
یا 500 گرم خامه قنادی فرم گرفته
برای روی کیک:
یک بسته سس شکلاتی (مطابق دستور روی بسته آماده میشود)
می تونید 200 گرم خامه را روی حرارت بگذارید وقتی به نقطهی جوش رسید 200 گرم شکلات اضافه کنید و بعد از خنک شدن برای روی کیک استفاده کنید.
طرز تهیه:
تخممرغ و شکر را 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود شیر و روغن مایع را هم مخلوط کنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر و وانیل و کاکائو را مخلوط کرده کنید.
داخل ظرف کمربندی که کاغذ روغنی انداختهاید مایع کیک را ریخته و صاف کنید و در فری که روی 170 درجه گرم شده 25 دقیقه بپزید.
3_4 دقیقه بعد از خارج کردن از فر کیک را با یک لیوان شیر سرد خیس کنید.
پودر کرم شانتی را با یک و نیم لیوان شیر سر با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
بعد از خنک شدن کیک روی کیک خامهی فرم گرفته را پخش کنید.
سس شکلاتی یا گاناش خنک شده را هم روی خامه پخش کنید و حداقل 3_4 ساعت داخل یخچال بگذارید.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی
مواد لازم:
آرد 1 و 1/3 پیمانه
شکر 1 پیمانه سرخالی
پودر کاکائو رنگ تیره 1/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
مواد لازم گاناش:
خامه صبحانه یا خامه قنادی 50 گرم
شکلات تخته ای (ترجیحا تلخ) 50 گرم
طرز تهیه:
آرد، پودرکاکائو، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک کنید. تخم مرغها، شکر و وانیل را با دور تند همزن هم بزنید تا کرمی و حجیم شود بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مواد یکدست شود. بیش از حد هم نزنید چون بعدا باعث میشود بافت کیک سنگین و خمیری شود. قالب کیک را با روغن جداکننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را طبقه وسط فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 40 دقیقه قرار دهید 10 دقیقه بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود برای درست کردن گاناش خامه و شکلات را داخل کاسه روی به هرکاری قرار دهید تا گرم شود بعد هم بزنید تا کاملا یکدست شود گاناش را روی کیک بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا_مرغ😍😋
سینه مرغ.300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه ای 1/2 پیمانه
قارچ.2پیمانه
رب گوجه فرنگی.1 قاشق غذاخوری
لازانیا.به تعداد لازم
پنیر موزارلا رنده شده .2 پیمانه
سس بشامل.به مقدار لازم
• نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا
ابتدا پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دیم حالا سینه مرغواضافه می کنیم و با هم مخلوطشون میکنیم.حالا فلفل دلمه ای رو که نگینی خرد کردیم رو به مخلوط مرغمون اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه با هم تفت می دیم. قارچ رو هم که اضافه کردیم همراه با بقیه مواد تفت می دیم ولی نه اونقدری که رنگش عوض بشه و تیره بشه.نمک و فلفل، آویشن و کمی پودر پاپریکاو رب رو با مواد مخلوط کرده نمک و ادویه ها رو اندازه کردیم، حالا کف ظرف مورد نظرمون رو از سس بشامل میریزیم سپس یک لایه از لازانیا رو روی سس بشامل می چینیم. حالا با یک لایه فیلینگ مرغمون روی لازانیا رو می پوشونیم بعد به همین صورت همه لایه ها رو روی همدیگه قرار میدیم روی لایه آخر لازانیا رو سس بشامل می پوشونیم. داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت نیم ساعت قرار می دهیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_اماراتی😍😋
مواد لازم:
ساگو یک لیوان
آب چهار لیوان
روغن یک لیوان
شیر مایع یک لیوان یا به جای آب کلا شیر مایع بریزین
گلاب وزعفران یک لیوان
هل یک قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
شکردولیوان
کره صد گرم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای کوفته قلقلی 😍😋
برای پای :
گوشت چرخ کرده ۷۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۵ ق غ
جعفری
فلفل سیاه ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
آویشن ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
برای سس بادمجان :
بادمجان ۵ تا ۶ عدد
کره ۲ ق غ
آرد دو نیم ق غ
شیر دو نیم پیمانه
فلفل سیاه نصف ق چ
نمک ۱ ق چ
برای سس گوجه فرنگی :
ربع گوجهفرنگی ۱ ق غ
گوجه فرنگی ۲ عدد
روغن ٣ ق غ
فلفل سیاه نصف ق چ
ریحان خشک شده نصف ق چ
نمک نصف ق چ
در آخر هم روی پای پنیر پیتزا و کره میریزیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پادرازی😍😋
مقدار شیرینی این شیرینی کمه میتونید پودر قند رو بیشتر بریزید. وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید بذارید کاملاً خنک وسرد بشه و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید اگر اینکار رو بکنید شیرینی هاتون پودر میشه
آرد سفید 140 گرم
آرد نخودچی 140 گرم
آرد برنج 100گرم
روغن جامد لادن طلایی زعفرونی 210 گرم
پودر قند 50گرم
عسل 50گرم
هل 1قاشق چایخوری
زعفران 1قاشق چایخوری
ابتدا روغن و پودر قند رو با همزن یه 3_4دقیقه ای میزنیم تا کاملاً مخلوط بشه. (روغن رو آب کنید دوباره بذارید سرد بشه وبعد استفاده کنید)
بعد آردها رو الک میکنیم و مخلوط کرده و کم کم طی سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم. سپس عسل وپودر هل و زعفران رو میریزیم که یه خمیر خوشرنگی بهمون بده.خمیر را برای 3الی 4ساعت استراحت میدیم بعد سینی فر را کاغذ روغنی میپوشانیم. خمیر را با وردنه به قطر نیم الی یک سانت پهن میکنیم وبا قالب شیرینی زبان قالب میزنیم. بعد یک عدد زرده تخم مرغ رو با زعفران مخلوط کرده وبا برس روی شیرینی ها میمالیم وبا چنگال روشو مدل میدیم وپودر پسته یا کنجد میپاشیمودر فر از قبل گرم شده بادرجه 170به مدت 10دقیقه میذاریم بپزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛