فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ناپلئونی😍😋
خمیر هزارلا : ۱ بسته
خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
پودر قند : به مقدار لازم
پودر پسته : به مقدار لازم
خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لیته😍😋
این ترشی خیلی سریع و فوری ِآماده میشه خیلی هم خوشمزه است با این میزان حدود سه شیشه متوسط ترشی داریم
مواد لازم
بادمجان چهار عدد
هویج چهار عدد
فلفل دلمه ای قرمز و سبز هر کدام یک عدد
سیر پانزده حبه
سرکه سفید دو تا چهار لیوان
آب دو لیوان
نمک دو ق غ
سیاه دانه یک ق غ
تخم گشنیز یک ق غ
گلپر دو ق چ
فلفل یک ق غ
زردچوبه دو ق چ
سبزیجات معطر ترخون و مرزه و جعفری دو لیوان
▫️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این چیز کیک فوق العاده لذید و یه چیز کیک کافی شاپی محشره 😍😍
#چیز_کیک_کاراملی
كار خوب آسانتر از كار بد است. امام علی (ع)
چیز کیک رو می تونید با پایه کیک یا بیسکویت درست کنید .
برای بیسکویت ۲۰۰ گرم بیسکویت رو با ۱۰۰ گرم کره آب شده ترکیب کنید و کف قالبتون بریزید و فشرده کنید ، یک ساعت یخچال بزارید .
برای کیک از هر نوع کیک دل خواه می تونید استفاده کنید ، من کیک ساده کاکائویی درست کردم .
برای کیک
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۷۰ گرم(۱/۳ لیوان)
شیر ۷۰ گرم(۱/۳ لیوان)
شکر ۱۵۰ گرم (۲/۳ لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم(۱ لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق چ)
پودر کاکائو ۲۰ گرم( ۲ ق غ)
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۳ تا ۴ دقیقه زدم . روغن مایع رو هم اضافه کردم و بعد شیر رو ریختم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم ومخلوط کردم . کف قالب ۲۳ سانت کاغذ روغنی انداختم و مواد رو ریختم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دادم.
🔴توجه: اگه قالب کمربندی ندارید ،کیکتون رو بپزید از قالب بیرون بیارید، ظرفتون رو بشورید. توش سلفون دو لا بندازید و بعد کیک رو توش بزارید.
لایه کاراملی
پودر کرم کارامل ۱ بسته
شیر ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱۵ گرم (حدود ۱.۵ ق غ)
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (۱ بسته)
خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم (۱ پاکت)
شکر ۲ تا ۳ ق غ
آب سرد ۱/۳ لیوان
بسته کرم کارامل رو باز کردم ، سسش رو کنار گذاشتم .پودر کرم کارامل و شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و هم زدم تا بجوشه ، دو دقیقه جوشید از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم .
روی آب سرد ، پودر ژلاتین پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا دراتش خوب حل بشه و بعد کنار گذاشتم از دما بیفته .
پنیر ماسکارپونه و خامه صبحانه رو کمی زدم یکدست بشه ، ژلاتین خنک رو ریختم و بعد کارامل خنک رو با هم ترکیب کردم .
روی کیک رو با کمی شیر( یا آب میوه) مرطوب کردم و مایه کاراملی رو ریختم و یکدست کردم و حداقل ۴ ساعتی یخچال گذاشتم .
🔴 میزان شکر متغیر هست بسته به نوع خامه مصرفی داره .
دورش رو با کارد آزاد کردم ، دور قالب کمربندی باز کردم و چیز کیک رو در دیس قرار دادم . برای تزیین سس کارامل رو روی چیز کیک ریختم و طرح زدم و از خامه فرم گرفته داخل قیف ریختم و با ماسوره شکوفه زدم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی پلو با برگ مو
اوففففففف عطرش و طعمش بینظیر وقتی برنجتون دم بالا میده عطرش تمام خونرو برمیداره
من برگ های مو تازه و نازک چیدم بعد شستن که ابش در رفت خرد کردم لابه لای برنجم ی لایه هم از دو حبه سیر خرد شده استفاده کردم که البته اختیاری ولی عطرش بینظیر
ته دیگ برنجمم از چند تا برگ مو استفاده کردم خیلی خوش طعم میشه ته دیگش در اخرم کمی زعفرون یا مثل من ادویه معطر رو برنجم ریختم که دیگه عطرش با روح و روانت بازی کنه میدونستین برگ مو خیلی خاصیت داره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیله_استریپس😍😋
فیله مرغ ۱ کیلو
نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، فلفل سیاه و پودر سیر
آرد گندم ۲/۵ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
چطوری درستش کنیم؟!🤔
فیله مرغ با ۱ ق چ نمک و نصف ق چ فلفل قرمز و ۱/۵ ق چ پاپریکا و ۱ ق چ فلفل سیاه مزه دار کن و ۱ الی ۲ ساعت بذار کنار
۱ لیوان آرد و ۱ عدد تخم مرغ و ۱ ق چ نمک و ۱ ق چ فلفل سیاه و ۱ ق چ پودرسیر و نصف لیوان آب خوب قاطیشون کن، اگه لازم بود دوباره آب اضافه کن و هم بزن تا یه مایع غلیظ به دست بیاد (نه خیلی غلیظ نه خیلی شل)
تو ۱/۵ لیوان آرد ۱ ق م پاپریکا اضافه کن و قاطی کن مرغ هارو بزن تو مواد و اضافه مواد و بگیر بعد بزن تو آرد و روغن داغ کن و بذار سرخ شه حدود ۱۰-۱۲ دقیقه با شعله ملایم بعد بذارشون رو یه صفحه تا روغناش بره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_سوخاری 😍😋
اینم #مرغ_سوخاری #خوشمزه تقدیم با #عشق به شما عزیزان، بچه ها برای تهیه این ویدیو واقعا با جون و دل براتون زمان میزارم ممنون میشم لطف کنید با لایکاتون حمایت کنید
سینه مرغ : یک کیلو
نمک، فلفل، گرانول پاپریکا، پودر پیاز و جعفری، تخم گشنیز، آویشن: از هرکدوم ۱/۲ ق چ
سیب زمینی: ۲ عدد
💜مایع مرغ
روغنزیتون: ۲ ق غ
نمک و فلفل سیاه: ۱ ق چ
تخم مرغ : یک عدد
شیر : ۳/۴ لیوان
💜روکش مرغ:
پودر سوخاری: یک بسته
پودر سیر، فلفل قرمز و سیاه، پودر جعفری: یک ق چ
نمک: دو ق چ
با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه در فر
اگه فر نداشتین تو روغن سرخش کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو تن😍😋
تن ماهی رو داخل آبجوش بجوشونید
۱ عدد پیاز رو سرخ کنید
چند عدد سیر رو ساتوری کنید
همراه با تن ماهی و ادویه ها داخل تابه بریزید و مخلوط کنید
(نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر گوجه،پاپریکا)
برنج از قبل خیس شده با نمک رو با روغن بذارین بپزه.
برنج رو با چند قاشق شوید ترکیب کنید
برای مدل اول ته دیگ زعفرون و کنجد و کاهو بزارید
پلو شویدی، تن، و پلو شویدی
برای مدل دوم ته دیگ سیب زمینی و زعفرون و کنجد با پلو ساده ، تن، پلو ساده و زعفرون
برای مدل آخر سیب زمینی های باقیمانده رو خلالی کنید و با زعفرون و کنجد ته دیگ بزارید
یه لایه پلو ساده ، تن، و پلو شویدی.
۳۰ دقیقه رو شعله پخش کن دم بزارید.
نوش جان🌺❤️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_مرغ_و_ذرت😍😋
ضخامت يك عدد سينه #مرغ را نصف ميكنيم و بعد مثل #كليپ بالا برش هاى نازك ميزنيم. در #قابلمه مقدارى #روغن ميريزيم و مرغ ها را به آن اضافه ميكنيم. بعد يك عدد #پیاز را از وسط نصف ميكنيم و به صورت خلال هاى بلند درمياريم و داخل قابلمه ميريزيم. مقدار خيلى كمى #آب اضافه ميكنيم. پنج حبه #سير را ريز خرد ميكنيم و همراه با بيست و پنج گرم كره داخل قابلمه ميريزيم. يك ق.م دانه #فلفل سياه را خرد ميكنيم و همراه با مقدارى #نمك به مواد اضافه ميكنيم. بعد سى شاخه جعفرى را خرد ميكنيم و همراه با يك پيمانه #ذرت شيرين داخل قابلمه ميريزيم. چند دقيقه تفت ميديم و در نهايت يك و نيم ليتر آب را همراه با مقدارى نمك اضافه ميكنيم و اجازه ميديم سوپ كاملا بپزه و جابيفته.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_سنتی_بدون_ثعلب😍😋
خامه صبحانه ۱بسته
شیر ۱لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
هل نصف ق چ خ
زعفران به مقدار لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۳ لیوان
آرد یک و نیم ق غ
وانیل نصف ق چ خ
خلال پسته مقداری
برا تهیه اش اول کمی خامه رو داخل کیسه فریزر بریزید و داخل فریزر بزارید تا یخ بزنه
شیر گلاب هل و زعفران رو باهم مخلوط کنید و کنار بذارید
زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط کنید وقتی کامل مخلوط شد یک مقدار از مخلوط شیر و گلاب رو بهش اضافه کنید و پنج دقیقه هم بزنید تا حسابی کف کنه بعد باقی مواد رو اضافه کنید به همراه آرد هم بزنید این مخلوط رو روی حرارت بذارید مربت هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه خاموش کنید و چند قاشق از مواد رو با خامه صبحانه مخلوط کنید بعد خامه رو به همراه وانیل به مواد اضافه کنید مواد رو داخل ظرف بریزید و روش خلال پسته به همراه خامه یخ شده روش قرار بدید برای ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد اسکوپ بزنید..
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون😍😋
۱-زمان تفت دادن گردو، با گوشتکوب چوبی همزمان له میکنیم، اینجوری گردو روغن بیشتری پس میده.
۲-گردو ها که ۲ ساعت پخت طی دو مرحله به فاصله سی دقیقه داخل خورشت یخ می اندازیم، این شوک سرما هم باعث میشه خورشت روغن بیشتری بندازه.
۳-در انتهای زمان پخت تست طعم می گیریم اگه طعم شیرینتری دوست دارید می تونید به دلخواه یه مقدار شکر اضافه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۱-مغز گردو ۲۵۰ گرم
۲-مرغ ۱ عدد متوسط
۳-پیاز داغ نگینی ۳ ق.غ
۴-رب انار غلیظ ۲ ق.غ
۵-نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
۶-شکر اختیاری (برای طعم سازی)
۷-یخ ۲ تکه به اندازه تخم مرغ
۸-برنج ایرانی ۴ پیمانه
۹-زعفران ۱ ق غ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛