فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم👇
تخم مرغ: ۳عدد
شکر:۱۵۰گرم(سه چهارم لیوان
ماست:۳ق.غ
بکینگ پودر: ۲ق.چ
عسل:۲ق.غ
گلاب: یک چهارم لیوان
پودر هل:نصف ق.چ(اسانس هل یا عرق هل ۱۰قطره)
آرد: ۲۷۰گرم(۲لیوان سرپر
روغن: ۱لیوان
تخم مرغو با شکر حدود ده دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا وقتی که رنگش روشن بشه و حجمش دوبرابر بشه.
ماست رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا بکینگ پودر عمل کنه و حجم ماست زیاد بشه و پفکی بشه.
حالا روغن مایع رو همراه گلاب و عسل به مایمون اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم.
اسانس هل و ماست رو اضافه میکنیم و بعد از اینکه مخلوط کردیم آردو رو مایمون الک میکنیم و با کمک لیسک موادو باهم مخلوط میکنیم.
وقتی مایمون کاملا یکدست شد داخل قیف میریزیم تا راحت تر توی کپسولامونو پر کنیم.
داخل قالب مافین کپسول میذاریم و با مایه کیکمون داخلشونو با کمک قیف یا با قاشق پر میکنیم طوریکه نیم سانت از سر کپسولا خالی بمونه در آخرم روشو کنجد میریزیم.
دستگاهمونو رو حالت کانوکشن میذاریم و با دمای ۱۹۰ درجه از یکربع قبل گرم میکنیم.
قالبو داخلش میذاریم و بعد از بیست دقیقه کیکای خوشمزمون آماده میشن😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ کاراملیزه
قارچ کاراملیزه
قارچ
گوجه ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه سبز ۱عدد
نمک،فلفل چیلی،زردچوبه ،نعنا،آویشن
کره،روغن زیتون
آبلیمو ۱ قاشق
پنیرپیتزا
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يكي از خوشمزه ترين ترشي ها كه شديدا پيشنهاد ميدم
مواد لازم:
بادمجون دو كيلو
گل كلم دو كيلو
هويج يك كيلو
سير سه بوته
فلفل تند
نمك يك ق غ
ادويه ترشي سه ق غ (زردچوبه،سياهدونه بو داده شده،تخم گشنيز بو داده شده،گلپر در صورت تمايل،پودر فلفل تند)نسبت ادويه ها من چشمي ميريزم فقط زردچوبه نسبت به بقيه ادويه ها كمتر باشه.
سركه انگور(سركه در حدي كه روي كامل مواد ترشي بگيره)
تمر هندي نيم كيلو(تمر هندي سياه)
✅اگه ميخواين ترشي نرم بشه،بايد بيشتر پخت بدين در غير اينصورت وقتي گل كم و هويج اضافه كردين يه دقيقه بجوشه كافيه.
✅تمر رو توي سركه حل ميكنيم و از صافي رد ميكنيم.اب تمر كه توي كليپ ميگم منظورم همون سركه و تمر هندی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اومدم یه ژله گوگولی و خوشگل بهت آموزش بدم که از خوشگلیش هر چی بگم کم گفتم😍😍
مواد لازم :
پودر ژلاتین برای لایه اول ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۱ لیوان
آب گرم ۳ لیوان
نیوه دلخواه ۳ مدل به غیر از کیوی و آناناس و میوه های آنزیم دار
خامه ۴۰۰ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
پودر ژلاتین برای لایه خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
نکات:حتما حتما خامه هم دما با محیط باشه . شیر ولرم رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و بعد ژلاتین آب گرفته رو اضافه کنین.
اگر خامه تو دسترس نبود از بستنی کاملا ذوب شده و به دمای محیط رسیده استفاده استفاده کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادویه های این غذا :فلفل ترکی ،فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر پیاز و کمی پودر زنجبیل و سیر کوبیده شده …و نمک به میزانلازم 😃
.
ادویه ها رو با روغن زیتون یا روغن دلخواه و گوجه ساتوری شده و گشنیز ساتوری شده و آب لیمو ترش مخلوط کنید
.
این میشه مواد طعم دهنده
.
🔴به جای نخود از هر نوع حبوبات و سبزیجات میتونید استفاده کنید
از هر نوع ماهی هم که گوشت لذیذی داشته باشه میتونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک تابستانی
ارد 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
کره هم دمای محیط 60 گرم
روغن نیمه جامد 60 گرم
شکر 160 گرم
ماست 130 گرم
شربت اناناس 30 گرم
ب پ 2 ق چ
وانیل کمی
میوه های تابستانی به میزان لازم
ابتدا کره و روغن و شکر رو باهمزن میزنیم تا یکدست و کرمی بشه بعد یکی یکی تخم مرغارو اضافه کرده و 30 ثانیه هم میزنیم بعد وانیل و ماست و شربت اناناس رو اضافه کرده و باهمزن.میزنیم بعد ارد و ب پ رو الک کرده در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک.مخلوط میکنیم و در قالب پای سیب کپسول میذاریم و 2/3 از قالب رو مواد میریزیم و از میوهای تابستانی بصورت اسلایس روی مواد میذاریم بعد فر از قبل گرم شده 180 درجه مدت 30 دقیقه و بعد از اینکه لز فر دراوردیم روش شربت اناناس میمالیم و روش پودر پسته میریزیم
اگه روش طلایی نشده بود چند دقیقه حرارت بالای فر رو روشن میکنیم تا طلایی بشه از دستورای تن ارا هست
خیلی عالیه پیشنهاد میکنم درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اومدم یه ژله گوگولی و خوشگل بهت آموزش بدم که از خوشگلیش هر چی بگم کم گفتم😍😍
مواد لازم :
پودر ژلاتین برای لایه اول ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۱ لیوان
آب گرم ۳ لیوان
نیوه دلخواه ۳ مدل به غیر از کیوی و آناناس و میوه های آنزیم دار
خامه ۴۰۰ گرم
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
پودر ژلاتین برای لایه خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
نکات:حتما حتما خامه هم دما با محیط باشه . شیر ولرم رو کم کم اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و بعد ژلاتین آب گرفته رو اضافه کنین.
اگر خامه تو دسترس نبود از بستنی کاملا ذوب شده و به دمای محیط رسیده استفاده استفاده کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_فوری_نارنگی😍😋
نارنگی به تعداد لازم
پودر ژلاتین یا آگارآگار ۲۰ گرم(۲ونیم الی ۳ قاشق غذاخوری)
خامه ترش یا خامه ۳۵۰ گرم(حدود دو بسته)
شیرعسلی ۱۰۰ گرم(بجاش شکر میتونید استفاده نمایید)
آب یا آب میوه یک لیوان برای حل شدن ژلاتین
خامه و شیر عسلی(یا شکر به مقدار شیرین شدن) رو داخل ظرفی ریخته و با هم ترکیب میکنیم.سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.(آب لیمو تازه چند قطره لخواه میتونید اضافه نمایید)اکنون پودر ژلاتین رو داخل آب یا آب میوه ریختیم و روی بخار کتری گذاشتیم تا پودر ژلاتین در آن شود. پس از خنک شدن ژلاتین رو به موادمون اضافه نموده و ترکیب میکنیم.(بهتره ابتدای کار ژلاتین رو در آب حل نماییم تا فرصت خنک شدن داشته باشه)اکنون مطابق ویدئو یک سیخ چوبی رو داخل نارنگی ها گذاشته و اونهارو داخل یک بطری(نوشابه یا آب) قرار داده و ترکیب ژله ای رو اطراف نارنگی داخل بطری میریزیم.بهتره ۵یا ۶ ساعت داخل یخچال بزاریم تا خوب ببنده.اکنون بطری رو قیچی زده و دسر مون رو به آرامی برش میزنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کافیه یه بار سیب زمینی رو اینجوری درست کنی، بهت قول میدم همه عاشقش میشن😍
چهار عدد سیب زمینی رو پوست بگیرید و مثل فیلم چهار عدد خلال دندان رو داخل هر کدوم فرو کنین .
کف قابلمه بچینین و تا زیر سیب زمینی آب بریزید و روی حرارت ببرید تا بخار پز بشه.
خلال دندون ها رو خارج کنین و سیب زمینی ها رو پوره کنین .
۱ قاشق غذاخوری آرد برنج ،
۱/۵ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ،
نصف پیمانه پنیر پیتزا ،
و یک قاشق چایخوری نمک اضافه و باهم یکدست کنین.
باندازه گردو از سیب زمینی ها بردارید و گرد کنید.
ابتدا داخل سفیده تخم مرغ و بعد داخل کنجد بغلطونین.
همه رو بهمین ترتیب اماده کنید و در اخر داخل روغن داغ و فراوون سرخ کنین .
این طعم متفاوت و عالی، واقعا ارزش تجربه کردن داره ، مطمئنم خوشتون میاد😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_فوری_نارنگی😍😋
نارنگی به تعداد لازم
پودر ژلاتین یا آگارآگار ۲۰ گرم(۲ونیم الی ۳ قاشق غذاخوری)
خامه ترش یا خامه ۳۵۰ گرم(حدود دو بسته)
شیرعسلی ۱۰۰ گرم(بجاش شکر میتونید استفاده نمایید)
آب یا آب میوه یک لیوان برای حل شدن ژلاتین
خامه و شیر عسلی(یا شکر به مقدار شیرین شدن) رو داخل ظرفی ریخته و با هم ترکیب میکنیم.سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.(آب لیمو تازه چند قطره لخواه میتونید اضافه نمایید)اکنون پودر ژلاتین رو داخل آب یا آب میوه ریختیم و روی بخار کتری گذاشتیم تا پودر ژلاتین در آن شود. پس از خنک شدن ژلاتین رو به موادمون اضافه نموده و ترکیب میکنیم.(بهتره ابتدای کار ژلاتین رو در آب حل نماییم تا فرصت خنک شدن داشته باشه)اکنون مطابق ویدئو یک سیخ چوبی رو داخل نارنگی ها گذاشته و اونهارو داخل یک بطری(نوشابه یا آب) قرار داده و ترکیب ژله ای رو اطراف نارنگی داخل بطری میریزیم.بهتره ۵یا ۶ ساعت داخل یخچال بزاریم تا خوب ببنده.اکنون بطری رو قیچی زده و دسر مون رو به آرامی برش میزنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_خرمایی
#نان_خرمایی_کرمانشاهی
مواد لازم خمیر:::
آرد ۲۰۰گرم
جوش شیرین ۴گرم
آب ۱۵گرم
روغن جامد خونگی ۸۰گرم
روغن صاف قنادی ۲۵گرم
شهد ۸۰گرم
زعفران دم کرده غلیظ ۱قاشق چ
خرما. ۲۵۰گرم
دارچین ۱قاشق چایخوری
هل دلخواه
مواد لازم شربت بار:::
شکر ۵۰گرم
آب ۳۰گرم
جوهر لیمو ۱/۳ ق چایخوری سرخالی
۱.درست کردن شهد،،،
شکر و آب را مخلوط و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
جوهر لیمو اضافه وبگذارید ۲ دقیقه بجوشد.
کنار بگذارید کامل خنک شود.
۲.آماده سازی مغزی،،،
هسته خرما را گرفته و له کنید یا از چرخ گوشت را کنید.
دارچین و هل اضافه کنید از آن به اندازه ۱۰ گرم بردارید با دست شکل دهید کنار بگذارید.
۳. تهیه خمیر ،،،،
جوش شیرین را در آب بریزید .
به شربت اضافه وهم بزنید.
روغن را اضافه کنید خوب هم بزنید.
آرد را اضافه و با دست یا همزن مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیف شود.
از خمیر به وزن ۱۵ تا ۲۰ گرم برداشته در دست باز کنید.
خرما را بین آن گذاشته و جمع کنید.
داخل سینی با کمی فاصله قرار دهید و در فری که از قبل با حرارت ۲۵۰درجه داغ کردید در طبقه بالای فر قرار دهید.
تایم پخت۸تا۱۰دقیقه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما جوجه کباب رو با چی مزهدار میکنین؟
سینه مرغ ۵۰۰ گرم🐥
ماست پرچرب ۳ ق.غ🍶
سس مایونز ۱ ق.غ
زعفران دم کرده ۴ ق.غ
پودر پاپریکا ۱ ق.چ🌶️
پودر سیر ۱/۲ ق.چ(اختیاری)🧄
زنجبیل۱/۴ ق.چ(اختیاری)
نمک ۱ ق.چ🧂
فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ
آب نصف لیمو🍋
روغن زیتون ۳ ق.غ🫒
پیاز ۱ عدد🧅
نصف فلفل دامهای🫑
.
بهتره حداقل ۳ ساعت جوجهها توی مواد بخوابن اگه وقت دارین ۲۴ ساعت عالیه
بهترین روش پخت روی ذغال هست هم خوشمزهتر میشه هم پخت یکنواخت هست ولی اگه منقل گازی دارین حواستون باشه همهجای یکدست بپزه
پیاز و فلفل دلمه رو درشت خرد کنید که راحت بتونید از مرغ جداش کنید،وگرنه میچسبه به جوجه و میسوزه
مرغ رو به هر صورتی دوست دارین برش بزنین ولی سعی کنید ابعادشون مثل هم باشه که یکنواخت بپزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لیته بادمجان
💕بادمجان یک کیلو
💕سیر پنج حبه
💕خیار چهار عدد
💕هویج سه عدد متوسط
💕سبزی معطر دو قاشق
💕گلپر نسابیده یک قاشق چایخوری
💕سرکه به میزان لازم
💕نمک و زردچوبه
💕فلفل قلمی تند
✅طرزتهیه:⬇️⬇️⬇️
💕اول از همه بادمجونارو کبابی میکنیم و پوستش رو میگیریم.دقت کنید حتمل بادمجون کبابی شه که تمام عطر این ترشی به همین بادمجون کبابیشه.
💕خیار و هویج و فلفل و با سرکه و نمک میپزیم و میذاریم کنار تا خنک شه.
💕بادمجون کبابی که با چنگال له کردیم و با زردچوبه مخلوط میکنیم و خیار و هویج و فلفل و از قابلمه خارج میکنیم و ساطوری میکنیم یا مثل من داخل مخلوط کن میریزم و یکم خردش میکنیم.دقت کنید زیاد له نشه.
💕بعد خرد شدن به بادمجون اضافه میکنیم و نمک میزنیم.
💕سیر هم با گلپر ساطوری میکنیم و با سبزی معطر که من چوچاق و کوتکوتو استفاده کردم مخلوط میکنیم و بعد به مواد ترشی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️چاینیز سالاد‼️🇨🇳🇨🇳🇨🇳
👈این سالاد یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین سالادهای آسیایه، که بهتون پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید.
👈چیزایی که لازم داریم : ( برای یک کاسه بزرگ)
- سینه مرغ : ۱ عدد
- نصف کاهوی متوسط
- نصف کلم بنفش متوسط
- نصف کلک سفید متوسط
- یه دسته پیازچه
- خیار : ۳ عدد
- هویج : ۲ عدد
- خلال بادام و کنجد برای تزئین روی سالاد
🇨🇳🇨🇳🇨🇳
👈برای سس : ( این مقادیر رو میتونین بر اساس ذائقهی خودتون تغییر بدین)
- سویا سس : ۱/۳ پیمانه
- سرکه بالزامیک : ۱/۳ پیمانه
- روغن زیتون : ۳-۴ قاشق غذاخوری
- سیر : ۲ حبه
- سس خردل : یک قاشق غذاخوری
- سس مایونز : یک تا دو قاشق غذاخوری ( قابل حذف)
- عسل : ۱ قاشق غذاخوری
- پاپریکا یا پولبیبر : ۱ قاشق چایخوری
- نمک در صورت لازم در اخر اضافه بشه چون سویا سس شوره و ممکنه سس شور بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول دارچینی با سس
خیلی خمیر ساده ای داره حتما امتحانش کن .
قشنگا نکته ی مهم خمیر درست کردن اینه که شما سعی کنی با ورز دادن چسبندگی خمیرو بگیری آرد زیاد به خوردش ندی .سعی کن یه کوچولو دستتو چرب کنی و ورز بدی .خیلی بهتر از اینه که بیش از حد آرد بزنی.
📣یه نکته بگم ، توو ویدئو استراحت دوم خمیر جا افتاده ضبط نشده 😕شما استراحت بدید حتما ..
📌آرد شیرینی پزی ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم/کره ۸۰ گرم(هم دمای محیط)خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری(من فوری استفاده کردم)تخم مرغ ۱ عدد متوسط /شیر ولرم ۱ پیمانه /شکر ۱ سوم پیمانه/نمک ۱ دوم ق چ
📌مواد میانی
کره ۲۰ گرم ،دارچین یک ق غ،شکر نصف پیمانه
پودر کاکائو ۱ ق غ (دلبخواه .من نزدم )
📌سس پنیری
شیر دو ق غ ،خامه صبحانه ۲ ق غ،پنیر خامه ای ۲ ق غ ، شکر ۱ ق غذا خوری،وانیل کمی(همه رو باهم مخلوط کنید)(میتونید بدون سس هم میل کنید)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_کوبیده_تابه_ای😍😋
گوشت چرخ شده : پانصد گرم
نمک: دو قاشق چایخوری
فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر :
نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد
جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب
ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم.
سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دو_پیازه_آلو😍😋
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۴ عدد
ادویه های اصلی:
نمک، فلفل قرمز ، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه
ادویه های دلخواه: پودر سیر، تخم گشنیز، گرد غوره
رب نصق ق غ
شنبلیله یا سبزی خشک معطر دلخواه
آب غوره ۲ ق غ کره دلخواه
سیب زمینی رو بپزین، مکعبی خرد کنید وبه مخلوط پیاز تفت داده که با ادویه و رب و سبزی خشک آماده کردین، اضافه کنید.در آخر برای چاشنی آبغوره ی کمی آبلیمو اضافه کنید این غذا هم با سیب زمینی مکعبی درست میشه هم کوبیده شده سبزی خشک کاملا دلخواه، برای عطر بیشتر ریختم کره با سیب زمینی پخته خیلی لذیذ میشه، دلخواه اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برگه_زردآلو قیسی
۵لیوان آب
۲لیوان شکر
۱ق چ جوهرلیمو
زردآلوی هسته گرفته به میزان دلخواه
.
👈آب وشکر رو جوش میاریم تا شکر حل بشه
👈جوهرلیمو رو اضافه میکنیم ومیزاریم ۵دقیقه بجوشه
👈زردآلوها رو اضافه میکنیم
👈میزاریم سه ۴دقیقه بجوشه
👈شعله رو خاموش کرده ومیزارم زردآلوها چند دقیقه داخل شیره بمونن
👈زردآلوهارو داخل صافی درمیاریم ومیزاریم شیره اضافش بره
👈یه کم که خنک شد واز داغی اوفتاد داخل سینی میچینیم ومیزاریم جلو آفتاب
👈زیاد نزارین خشک بشه تا نرم هستن از جلو آفتاب بردارین
👈بسته بندی کرده وداخل یخچال یا فریزر نگهداری کنین زردآلوهارو کم کم داخل شیره بریزین تا زیاد روهم نباشن وهمشون یکدست شیره جذب کنن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يكي از خوشمزه ترين ترشي ها كه شديدا پيشنهاد ميدم
مواد لازم:
بادمجون دو كيلو
گل كلم دو كيلو
هويج يك كيلو
سير سه بوته
فلفل تند
نمك يك ق غ
ادويه ترشي سه ق غ (زردچوبه،سياهدونه بو داده شده،تخم گشنيز بو داده شده،گلپر در صورت تمايل،پودر فلفل تند)نسبت ادويه ها من چشمي ميريزم فقط زردچوبه نسبت به بقيه ادويه ها كمتر باشه.
سركه انگور(سركه در حدي كه روي كامل مواد ترشي بگيره)
تمر هندي نيم كيلو(تمر هندي سياه)
✅اگه ميخواين ترشي نرم بشه،بايد بيشتر پخت بدين در غير اينصورت وقتي گل كم و هويج اضافه كردين يه دقيقه بجوشه كافيه.
✅تمر رو توي سركه حل ميكنيم و از صافي رد ميكنيم.اب تمر كه توي كليپ ميگم منظورم همون سركه و تمر هندی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک تابستانی
ارد 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
کره هم دمای محیط 60 گرم
روغن نیمه جامد 60 گرم
شکر 160 گرم
ماست 130 گرم
شربت اناناس 30 گرم
ب پ 2 ق چ
وانیل کمی
میوه های تابستانی به میزان لازم
ابتدا کره و روغن و شکر رو باهمزن میزنیم تا یکدست و کرمی بشه بعد یکی یکی تخم مرغارو اضافه کرده و 30 ثانیه هم میزنیم بعد وانیل و ماست و شربت اناناس رو اضافه کرده و باهمزن.میزنیم بعد ارد و ب پ رو الک کرده در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک.مخلوط میکنیم و در قالب پای سیب کپسول میذاریم و 2/3 از قالب رو مواد میریزیم و از میوهای تابستانی بصورت اسلایس روی مواد میذاریم بعد فر از قبل گرم شده 180 درجه مدت 30 دقیقه و بعد از اینکه لز فر دراوردیم روش شربت اناناس میمالیم و روش پودر پسته میریزیم
اگه روش طلایی نشده بود چند دقیقه حرارت بالای فر رو روشن میکنیم تا طلایی بشه از دستورای تن ارا هست
خیلی عالیه پیشنهاد میکنم درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛