فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_بامیه 😍😋
برای اینکه بامیه لیز نشه :
۱. سرشو خیلی کم پاک کنید ونزارین به کلاهکش برسه.
۲. حتما بامیه تا ریز هست تهیه کنید. هرچی ریزتر باشه بهتره و کمتر لیز میشه
۳. زمان پختش بیشتر از نیم ساعت نشه چون زیاد پختن باعث له شدن و لیز شدن خورش میشه.
۴. من قبل از فریز کردن با آب جوش و نمک بِلانچ کردم تا سبز بمونه.
۵. و قبل از اضافه کردن به خورش ی تفت خیلی کم بهش بدین. در حد ۵ دقیقه
۶. بعد از اضافه کردن بامیه به خورش دیگه اونو همنزنید واجازه بدین آهسته بپزه.
تمبر_هندی چاشنی خیلی خوب و عالی هست وجنوبیا اضافه میکنن.
سعی کنید از پوره گوجه فرنگی برای رنگ دهی استفاده بشه تا رب گوجه فرنگی.
تند بودن این خورش اونو لذیذتر میکنه. همچنین سیرِ فراوون از چاشنیای اصلیه این غذا هست.
حواستون به نمک که اضافه میکنید باشه چون تمبر هندی نمک داره.
آب این خورش نباید زیاد باشه وحواستون باشه قبل اضافه کردن بامیه خیلی پر آب نباشه که مجبور شین زمان بیشتری بزارین برای پختش.
نوش جان🌹
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک کشمشی😍😋
• فکر نکنم تا حالا این مدل پنکیک رو خورده باشید ولی حتما حتما امتحان کنید بافت نرم و پنبه ای داره و طعمش عالیه
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
آرد یک لیوان
شیر یک لیوان
شکر سه ق غ
روغن مایع دو ق غ
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
زعفران دم کرده یک ق غ
وانیل نوک ق چ
کشمش یک سوم لیوان
تمام مواد رو مخلوط کنید تابه رو فقط کمی چرب کنید و بزارید خوب داغ بشه اندازه نصف ملاقه داخل تابه بریزید روش که حباب زد می تونید برگردانید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروزاومدم بایک غذای خوشمزه به اسم کباب لای پلو که عالیه حتما توی لیست غذایتون بزارین😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
پیازدرشت یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
برنج ۴ پیمانه
زعفران به میزان لازم
سماق دوقاشق مرباخوری
ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_آمریکایی 😍😋
مواد لازم برای توپک شکلاتی:
بیسکویت پتی بور کاکائویی نصف ی بسته
موز 🍌له شده ۱ عدد
گردو خرد شده ۵ عدد
شکلات تخته ای🍫 ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۳ ق غ خ
مواد لازم برای دسر شکلاتی🍫
شیر دو لیوان یا نیم لیتر
شکر ۳ ق غ خ
نشاسته ذرت ۲ ق غ خ
کره ۱ ق غ خ
پودر کاکائو ۱ ق غ خ
طرز تهیه توپک شکلاتی؛
ابتدا گاناش رو اماده کنید,
برای تهیه گاناش شکلات🍫 و خامه رو روی حرارت کم بذارین تا شکلات ذوب بشه و با خامه مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد با موز🍌 و بیسکویت 🧇خردشده و گردو خرد شده مخلوط کنید .
به اندازه ی ی گردو از مواد بردارین و گرد کنید و داخل ظرف بچینید
🌱با این مواد ۱۰ تا توپک درست میشه
حالا نوبت دسر شکلاتیه😋
شیر و شکر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت بذارین و مرتب هم بزنید تا غلیط بشه و در اخر کره رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا کره ذوب بشه.
وقتی از داغی افتاد روی توپک شکلاتی بریزین و تزیین کنید
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دمپخت_بدون_گوشت😍😋
طرز تهیه :
در قابلمه 3 قاشق غذاخوری ویک تکه دنبه گوسفندی بریزید و 1 دونه پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید وبزارید با حرارت کم تفت بخوره و سبک شه و 3تا4 حبه سیر هم رنده کنید واونم با پیاز تفت بدین و ادویه جات که شامل(1 قاشق غذاخوری پر زردچوبه +پودر زنجبیل وگشنیز، نمک وفلفل، لیمو عمانی) و1 قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه وهمگی رو تفت بدید وبوی ادویه که بلندشد، 1 لیوان نخود پخته شده و 1تا 1ونیم لیوان سبزی تازه دمپخت(شوید، ریحان وترخون مه من خشک میریزم ) رو اضافه وآب جوش میریزیم تا روی مواد به اندازه 2بند انگشت بالا بیاد وبعد 2 قاشق غذاخوری پر ترخون خشک و1 قاشق چایخوری پودر پیاز ویه دونه عصاره گوشت گوسفندی اضافه ومیزاریم چند جوش بزنه وبعد 2 لیوان برنج محلی که از قبل خیس شده که آب اونو گرفتید بریزید و بزارید آب برنج کشیده بشه وبعد دم کنی وشعله پخش کن بزارید تا دمپخت با حرارت کم دم بکشه (حدود 1 ساعت) نوش جان
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_حلزونی😍😋
سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید
مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم.
یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_سرکه_ای😍😋
🔴آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو بشورید پوستشو بگیرید با پوست کن سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید سیب زمینی ورقه ای رو بریزید تو آب ویخ ویک لیوان پر سرکه بریزید روش اگه دوست دارید زیاد سرکه ای باشه آب کمتر سرکه بیشتر بریزید وبزارید به مدت دوسه ساعت سپس سیب زمینی رو تو آبکش بریزید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید وتو روغن داغ سرخ کنید میبینید که چقده ترد وخوشمزه میشه بعداز سرخ کردن نمک ویا کمی فلفل بپاشید روش وبا ماست موسیر نوش جان
اگه سرکه قرمز باشه خیلی خوش رنگتره من از سرکه سفید استفاده کردم آگه سرکه دوست ندارید نریزید میشه چیپس ساده
سعی کنید سیب زمینی رو دونه دونه بزارید تو روغن اگه رو هم انباشته شن بهم میچسبن بعضی دستورها بگینگ پودر استفاده میکنن یعنی 1ق م بکینگ پودر رو تو آب سرد می ریزن.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا_ذرت_و_حبوبات😍😋
این حبوبات کلی پروتئین دارند و میشه گفت چیزی از گوشت و مرغ کم ندارن از لحاظ پروتئینی
♦نخود ،لوبیا سفید،ذرت به میزان مساوی حدود یک و نیم پیمانه ترکیب کرده و بعد از چند روز خیس کردن بپزید.(فقط لوبیا و نخود رو خیس کنید ذرت نیازی نیست)
داخل زودپز یک ساعت میپزه.
♦ماست دو ق غ
♦مایونز ۱ ق غ (یا کمتر اگه رژیمید میتونید ماست بزنید)
♦خیارشور ۱ عدد
♦نمک به میزان لازم
♦پودر پاپریکا نصف ق چ
♦آویشن ۱/۴ ق چ
♦سیر ۳ حبه درشت
همه مواد رو کامل با هم میکس کنید تا شکل پوره بشه اگه میخواید رقیق تر بشه بهش یکی از اینا رو میتونید بزنید: روغن زیتون،بالزامیک، آب
بعد سس رو به پاستا پخته شده و ابکش شده اضافه کرده ذرت و قارچ پخته شده هم به میزان دلخواه بهش اضافه کنید.طعم جالبی داره یکمی شبیه ذرت مکزیکی میشه به خاطر ذرتش.میتونید پنیر پیتزا هم بزنید اگه دوست داشتید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫در این شب زیبـا
✨آرزو مے ڪنم
💫همه خوبے هاے دنیا
✨مال شماباشه
💫 شبتون بخیردرپناه خدای مهربون
#شب زیباتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_کوبیده_تابه_ای😍😋
.مواد لازم
گوشت چرخ شده : پانصد گرم
نمک: دو قاشق چایخوری
فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر :
نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد
جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب
.
طرز تهیه
ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم.
سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.
اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.
سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.
نکته
ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم
بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛