eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: شیر:1پیمانه پودر ژلاتین ۲ ق سوپ خوری خامه یک لیوان پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم ژله توت فرنگی به میزان لازم شکر دو سوم لیوان اب یک سوم لیوان وانیل یک چهارم ق مربا خوری طرز تهیه: این دسر مغز دار هست که روشش رو در ادامه نیگم. 1.شیرتونو با شکر بزارین تا کمی گرم بشه و پودر ژلاتینتونو با اب بن ماری کنید بعد از روی حرارت بردارین 2.خامه رو با پنیر ماسکارپونتون رو بزنید تا یکدست بشه؛بعد به مخلوط شیر و شکرتون اضافه کنید و وانیل شکری هم در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. 3.داخل قالب مغزیتون (قالب کوچک) ژله توت فرنگی درست کنید بزارین ببنده تو بخچال از قالب خارج کنید.حتما قالبتونم چرب کنید تا راحت جدا بشه.(برای قسمت وسط دسر) 4.بعد مواد دسرتونو بریزید تو قالب تا نصف بزارین نیم بند بشه تو یخچال بعد مغزی ژله (ژله توت فرنگی) رو حتما روش بزارین بعد مابقی موادتونو بریزین بزارین خودشو بگیره از قالب خارج کنید و شما اگر تو خونه نمیتونید مخملی کنید؛5.میتونید با اسپری مخملی اماده که تو لوازم قنادی ها هست مخملیش کنید😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 400 گرم گوشت چرخ شده 1 پیاز 1 سیب زمینی (بزرگ) 3 عدد فلفل سبز 1 پیمانه جعفری نصف قاشق چای خوری روغن 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ادویه ها: 1 قاشق چایخوری نمک ، 2 قاشق چایخوری پاپریکا ، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، نصف قاشق چایخوری زیره ، 1 قاشق چایخوری چیلی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ‌☑️⁩پیاز»یک عدد ‌☑️⁩فلفل دلمه ای»یک عدد ‌☑️⁩گوشت چرخ کرده»۲۵۰گرم ‌☑️⁩قارچ»۱۰عدد(بیشتر هم باشه اشکالی ندارد)🍄 ‌☑️⁩نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا ، پودر سیر برای دیپ پنیر: ‌⬅️⁩شیر»۲لیوان ‌⬅️⁩کره»۳۰گرم ‌⬅️⁩نمک،فلفل،پودرسیر ‌⬅️⁩پنیر گودا ورقه ای»۴-۵عدد ‌⬅️⁩آرد»۲ ق غ ‌همه ی نکات و موارد رو داخل کلیپ توضیح دادم،بازم اگه سوالی بود کامنت کنید.از تابه معمولی یا گریل اسنک هم میشه استفاده کرد ولی در کل حتما تابه داغ داغ باشه،اول با دست کمی فشرده میکنیم بعد جسم سنگین میذاریم گریل بشه.شیر هم دمای محیط باشه بعد اضافه کنید.به جای کره میتونید یه ق غ روغن زیتون بزنید.میتونید یه ورقه پنیر هم روی مواد گوشتی بذارید،اگر خیلی پنیر دوست دارید.میتونید از سویا یا گوشت پخته و ریش شده به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳دسر قصر 👩‍🍳 پودر نارگیل مقداری شیر 1 لیتر (معادل چهار لیوان) 140 گرم آرد (1 لیوان + 1 قاشق غذاخوری) 200 گرم شکر (1 لیوان ) 50 گرم کره 1 بسته وانیل شکری معادل یک قاشق چایخوری برای مواد میانی: 350 گرم خامه قنادی(دوستای گلم چون در خارج از کشور خامه قنادیشون شیرین نیست بهش شکر هم اضافه میکنن ولی اگر خامه شما خامتون شیرینه شکر رو حذف کنید ) 1 قاشق غذاخوری شکر توت فرنگی و موز . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج پلو😋 من برای ۴ نفر رسپی مینویسم🔻 روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه. من برای ۴ نفر رسپی مینویسم🔻 روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لایک و کامنت یادتون نره برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان . پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. . برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. . برای درست کردن این غذا از ماست سون کم چرب استفاده کردم که تازگیا بسته بندیش از صورتی به سبز تغییر کرده 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ماکارونی ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد فلفل دلمه ای نارنجی نصف فلفل دلمه ای سبز نصف پیاز یک دسته ریحون ۴،۵ عدد لیمو ترش خرد کنید ۱ قوطی کنسرو نخودفرنگی ۱ قوطی کنسرو ذرت حالا وقتشه هر شکل ماکارونی که دوست داشتید رو بپزید برای سس آب های لیمو ترش رو بگیرید نصف لیوان روغن زیتون ادویه ( پودر سیر، پودر گوجه، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا ) خوب مخلوط کنید همه ی مواد رو همراه با سس مخلوط کنید حتما این سالاد ماکارونی متفاوت رو امتحان کنید کانال ترفند آشپزی🍟🍔 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج یک لیوان شیر یک لیتر کدو متوسط یک عدد زیره. یک قاشق غ هل نصف ق چ نمک یک پر شکر یک لیوان دارچین نصف ق چ برنج را‌شسته،کدو حلوایی را پوست کنده ریشه و پرز داخل کدو را کامل میگیریم ومیشوریم وبه همراه اب ونمک میگذاریم تا بپزد.نمک اضافه میکنیم تا به قول مادرم حلال بشه بعد از اینکه پخت با پشت قاشق تمام کدو را له میکنیم تا اش یکدست شود بعداز پخت برنج شیر زیره وشکر وکمی هل و دارچین را اضافه کرده میگذاریم تا آش غلیظ شود و جا‌ بیوفتد حدود یک ساعت فقط حواستان باشد مرتب هم بزنید تا ته نگیرد وقتی به غلظت رسید حرارت را خاموش کرده بعد تا وقتی داغ است در ظرف کشیده وبهتره بزاریم تا کاملا سرد بشه البته کاملا سلیقه ای هست یک عده داغ و یک عده سرد دوست دارن بعد خنک شدن اگه در یخچال بمونه بهتره موقع خوردن کمی شکر یا شیره یا مربا به روی ان ریخته با کمی پودر دارچین تزیین میکنیم بعد میل میکنیم نوش جان💝 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز درست کردم 😋 نمیدونید چقدر خوشمزه و لذیذ شده بود👌 . . میتونید برای تون درست کنید و در کنار خانوادتون نوش جان کنید 😊 مرغ (من از رون مرغ استفاده کردم) به تعداد رب انار خونگی دوتا سه قاشق غذاخوری زردچوبه و فلفل سیاه پیاز خرد شده یک عدد متوسط زعفران آبکرده مقداری انار دون شده یک پیمانه اول از همه مرغ هاتون رو در تابه ای سرخ کنید.وقتی مرغ ها سرخ شدن از تابه خارج میکنیم و پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. دوتاسه قاشق غذاخوری رب انار خونگی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم. نمکش رو اندازه میکنیم. مرغ ها رو میچینیم داخل سس و روی مرغ ها زعفران آبکرده میریزیم و درب تابه رو میبندیم تا مرغ ها نیم پز بشن. وقتی مرغ ها نیم پز شدن یک پیمانه انار دون شده اضافه میکنیم و دوباره درب تابه رو میبندیم تا حسابی انار و مرغ با هم پخته بشن. خیلی خیلی خوشمزس 😋 👌 حتماً امتحان کنید 🙏 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خرمالو ویژه شب یلدا ۵عدد خرمالو ۱لیوان شیر ۱قاشق خامه کمی شکر وانیل ۱/۵قاشق پودر ژلاتین ۱استکان آب مراحل درست کردنش تو ویدیو مشخصه اگه خرمالو دوست دارین مطمئنم ازین دسر خوشتون 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی کافه ای 😍😋 مواد لازم: شکلات🍫 (من از شکلات شیری و تلخ استفاده کردم) ۳۰۰ گرم خامه صبحونه🥣 ۴۰۰ گرم(۲ بسته خامه صورتی) وانیل🌸 ۱/۲ ق چ خ اول ۲۵۰ گرم خامه صبحانه را روی حرارت میزاریم وقتی داغ داغ شد حرارت رو خاموش میکنیم و شکلات هارو داخلش میزیزیم و ترکیب کنیم بعدم ۱۵۰ گرم خامه ی سرد رو داخلش میریزیم بهمراه یکم وانیل و ترکیب میکنیم داخل ظرف سرو مورد نظرمون میریزیم و میزاریم تو یخچال تا خودشو بگیره در آخرم روش پودر کاکائو الک میکنیم و با میوه دیزاین میکنیم 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ کرده..........نیم کیلو پیاز متوسط...........2 عدد تخم مرغ...........4 عدد گوجه..........3 عدد رب گوجه 2 قاشق آبغوره یک استکان دارچین و زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار دلخواه گوشت و پیاز رنده شده و تخم مرغ ها را با ادویه ورز می دهیم و به شکل لوله ای به طول 10 سانتی متر و قطر 2 سانتی متر در روغن داغ زیاد غلتانده و سرخ می کنیم رب گوجه را کمی تفت داده و آبغوره و کمی آب به آن اضافه می کنیم گوجه ها را چهار قسمتی کرده و سرخ می کنیم. رب و آبغوره پخته را در ظرف ریخته و شامی ها را هم در آن می گذاریم و گوجه ها را کنار شامی ها می چینیم. برخی خیلی کم به آن آرد نخودچی می زنند که چون عمومی نیست در دستور تهیه اصلی نیاوردیم. در شرق گیلان چنین شامی را درست می کنند البته بدون مایع همراه که به آن «کولیبیج کباب» می گویند 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ : یک عدد نمک، فلفل، پودرپیاز و جعفری، پاپریکا، پودرسیر ، آویشن: به میزان لازم روغن زیتون: ۳ ق غ سیب زمینی: ۲ عدد شیر: ۲ لیوان جعفری: ۵۰ گرم کره: ۳۰ گرم کدو: ۱ عدد فلفل دلمه ای: یک عدد کلم بروکلی یا کلم برگ: ۱۰۰ گرم . سینه مرغ رو با ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید سبزیجات رو تفت بدین، کدوچهار دقیقه، فلفل دلمه ای دو دقیقه ، کلم دو دقیقه سیب زمینی رو با شیر بپزید و با گوشت کوب برقی پوره کنید و ادویه هارو بهش اضافه کنید و در نهایت کره سینه مرغ رو گریل کنید😋😋 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 برای پنکیک یا کرپ 3 عدد تخم مرغ 2.5 فنجان شیر 1 قاشق چایخوری شکر 2 فنجان ارد 1 بسته وانیل 1 بسته بیکینگ پودر 2.5 قاشق غذاخوری کاکائو برای کرم 3 لیوان شیر 1 قاشق چایخوری شکر گ 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 قاشق غذاخوری آرد 1 بسته وانیل 1 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری کره همه مواد بجز کره و وانیل در ظرف بریزید با حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا ک غلیظ بشه (وقتی پودینگ شما پخته و خنک شد می توانید 1 بسته خامه فرم گرفته اضافه کنید و هم بزنید. بسیار خوشمزه است. اگر غلظت آن غلیظ بود می توانید کمی شیر اضافه کنید.) برای داخل موز یا توت فرنگی قطره های شکلات برای موارد فوق سس شکلات پسته توجه: فنجان چای با حجم 125 میلی لیتر پیمانه 200 میلی لیتر نوش جونتون 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهه😋 ۵۰۰گرم گوشت چرخکرده ۱عدد پیاز ۱ عدد سیبزمینی ۲۵۰ گرم پنیر چدار نمک و فلفل ۲ عدد تخم مرغ آرد سوخاری یک کاسه به گوشت چرخکرده،سیبزمینی رنده شده و پیاز رنده شده بدون آب و نمک و فلفل اضافه و خوب ورز میدیم،پنیر رو برش زده و داخل سیخ چوبی میزنیم و دور پنیر مایه گوشتی زده و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم و به دو عدد تخم مرغ نمک میزنیم و هم زده و در تخم مرغ همزده سپس آرد سوخاری زده و در روغن سرخ میکنیم یا در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم‌شده میذاریم ۴۰ دقیقه😋 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم . بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم . بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه . 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 خرمالو ۴ عدد خامه ۲ قاشق غذاخوری شکر ۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری شیرنصف لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری 🔶طرز تهیه برای تهیه دسر خرمالو ابتدا خرمالوها را شسته و پوست آن‌ها را بگیرید.اگر هسته داشت هسته آنها را خارج کنید. خرمالوها را داخل مخلوط‌کن بریزید. شکر، خامه و وانیل را به خرمالوها اضافه کنید. مخلوط‌کن را روشن کرده و همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید. حالا ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با شیر مخلوط کرده و روی کتری درحال جوش قرار دهید و به روش بن‌ماری پودر ژلاتین را حل کنید. بعد از اینکه ژلاتین کاملا در شیر حل شد،شیر و ژلاتین را به مواد داخل مخلوط‌کن اضافه کنید و دوباره مخلوط کن را کمی روشن کنید. قالب مورد نظر را چرب کنید و دسر را داخلش بریزید و قالب را حدود ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد،برای برگرداندن این دسر داخل ظرف سرو، ابتدا قالب رو چند ثانیه داخل آب گرم قرار دهید بعد لبه‌های دسر را از قالب جدا کرده و بعد یک بشقاب روی قالب قرار داده و به آرامی دسر را در ظرف سرو برگردانید. 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🚫کپی کلیپ های آموزشی ممنوع 🚫 سلام سلام اینم دستور باسلوق ژله ای راحت وخوشمزه😋 نشاسته گل یا نشاسته گندم ۱/۲پیمانه(۸۰گرم) شکر ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم) آب سرد ۱ و۱/۲ پیمانه(۳۰۰گرم) پودر ژله ۱ بسته گلوکز ۱ق غ (بریزید بهتره نبود حذف کنید ) روغن مایع ۳ ق غ (۲۵گرم) 👈نشاسته+شکر+آب+پودر ژله خوب مخلوط کنید تا دانه های نشاسته باز شود روی حرارت کم قرار بدین ۱ق غ گلوکز اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایه کم کم غلیظ شود حرارت باید کم باشه وپخت باسلوق طولانی مدت تا خامی نشاسته گرفته بشه وقتی به غلظت رسید (حدود ۴۵ دقیقه) روغن رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید رد قاشق کف ظرف می مونه به غلظتی که داخل فیلم نشون دادم رسید شعله را خاموش کنید (مایه باسلوق شل وآبکی نیست خیلی سفت هم نیست چون بعد هر چقدر بمونه سفت‌تر میشه) مایه را تا گرمه داخل قیف بریزید درون ظرفی که از نشاسته ذرت یا پودر نارگیل پر کرده اید حفره ایجاد کنید من با تخم مرغ حفره زدم وبا مایه پر کنید کمی در فریزر قرار بدین تا خوب منسجم شوند بعد براحتی جدا کنید وسری بعد از مایه رو بزنید...... ❗️من از ژله پرتقال ،هندوانه وتوت فرنگی استفاده کردم که هر کدوم رو جداگانه پختم ❗️اضافه کردن یکی دو قاشق گلاب اواخر پخت به مایه دلخواهه ولی چون ژله ها خودشون طعم واسانس دارن من نمیریزم هیچوقت هم باسلوق ها بوی نشاسته نمیدن چون پخت را طولانی مدت انجام میدم😉 ❗️اگر پودر نارگیل یا نشاسته ذرت نداشتین کف ظرف پلاستیک فریزر بکشید وکمی چرب کنید و مایه را یه تیکه داخل ظرف بریزید بعد از بستن روی سطحی که نشاسته پاشیدین برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋👌 🎈پیازچه ۲۰۰ گرم 🎈تره ۵۰ گرم 🎈ماست به ازای هر نفر یک لیوان فرانسوی پر 🎈آب مقداری برای شل کردن ماست( من یه پیمانه استفاده کردم) 🎈تخم مرغ ۱ عدد 🎈نمک 🎈فلفل سیاه 🎈زردچوبه 🛑ماست و تخم مرغ و ادویه ها رو با هم بزنید بعد آب رو اضافه کنید و به سبزی که تفت دادید اضافه کنید مدام هم بزنید که ماست نبره و یکم که غلیظ شد کافیه بعد اینکه به جوش اومد ، ده دقیقه رو گاز باشه با شعله ملایم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کنجد یک ونیم لیوان بادام زمینی یاگردو نگینی نصف لیوان پودر نارگیل یک سوم لیوان شیره انگور سه قاشق غذاخوری عسل دو قاشق غذاخوری ارده دو قاشق غذاخوری پودر پسته و خلال بادام برای تزیین طرز تهیه👇 ابتدا داخل تابه کنجد را میریزیم و با شعله کم ۵ دقیقه تفت میدهیم، لازم نیست کنجد تغییر رنگ بده، بعدبادام و پودر نارگیل را اضافه میکنیم چنددقیقه همه روباهم بومیدیم شعله را خاموش میکنیم، بعد ارده عسل و شیره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا حالت خمیری و چسبنده پیدا کنه داخل ظرف موردنظر نایلون پهن میکنیم و مواد را میریزیم و صاف میکنیم و با ته لیوان یابادست فشرده میکنیم و روی آن را با خلال بادام وپسته تزیین میکنیم میزاریم یخچال تایکمی خودشوبگیره من یک ساعت گزاشتم بعد از نایلون جدا کرده داخل ظرف گذاشته و با چاقو به اندازه دلخواه برش میدهیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان لطفا توجه کنید اصلا دست توی اندازه مواد نبرید طبق دستور عمل کنید تا نتیجه مطلوب بدست بیاد فر را از نیم ساعت قبل با شعله بالا وپایین با درجه 220گرم کنید مواد لازم آردشیرینی پزی210گرم یا دولیوان وربع تخم مرغ دوعدد شیر کاملا گرم یک لیوان یه بند انگشت سرخالی روغن مایع یک لیوان یه بند انگشت سر خالی شکر یک لیوان یایه بند انگشت سرخالی بیکینگ پودر8گرم یا یک قاشق مرباخوری پر سرکه سفید یک قاشق غذاخوری نارنگی شیرین دوتا کوچک یا یه دونه متوسط وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه. حتما از مخلوط کن استفاده کنید تخم مرغ وشکر ووانیل را حدود دوتا سه دقیقه بزنید بعد شیرداغ را اضافه کنید ومخلوط کنید سریع اینکار را انجام بدین تا تخم مرغ لخته نشه بعد سرکه را اضافه ومخلوط کنید بعد نارنگی با پوست وهسته گرفته را اضافه ومخلوط کنید مواد که یکدست شد 6قاشق از ارد را اضافه ومخلوط کنیدبعد روغن را ومخلوط کنید وبعد بقیه ارد را اضافه ومخلوط کنید تا یکدست بشه ودر اخر بیکینگ پودررا اضافه ومخلوط کنید قالب مافین را با ارده چرب کنید کف وسطح قالب را کاملا چرب یا با روغن جامد چرب وارد پاشی کنید سه چهارم قالب را پر کنید وحدودربع ساعت توی یخچال بذاریدوبعد توی فری که از نیم ساعت قبل با حرارت 220درجه گرم شده هم شعله بالا هم شعله پایین هم زمان روشن باشه قالب را توی فر بذارید وپنج دقیقه که گذشت حرارت بالا را خاموش کنید در این پنج دقیفه کیک سطحش پف می کنه وطلایی می شه وبصورت یک طرفه پف می کنه بعد اجازه بدین با حرارت پایین حدود 45دقیقه زیر کیک پخته بشه اگر دیدید سطح کیک طلایی شده وتست کردین هنوز نپخته روی کیک فویل بکشید تا بیشتر طلایی نشه وکیک کاملا پخته بشه وزیرش طلایی بشه تمام نکات را گفتم این کیک بی نظیر را درست کنید که عاشقش می شین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛