eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ تنوری مرغ به تعداد لازم پیاز ۱ عدد سس مایونز ۱ ق غ ماست ۳ ق غ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد هویج ۱ عدد آب لیمو ۲ تا ۳ ق غ روغن زیتون به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و فلفل دلمه ای هم خرد کردم . روی تکه های مرغ برش دادم تا وقتی بخوام بزارم مزه دار بشه بهتر مواد نفوذ کنه . داخل یه ظرف پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای و نمک و فلفا و زردچوبه و پاپریکا ، سس و ماست و روعن زیتون و آب لیمو رو ریختم و مرع رو به این مواد آغشته کردم و در طرف رو گداشتم و توی یخچال یه شب تا صبح بمونه و مزه دار بشه . از سیر و یا پودر سیر هم می تونین استفاده کنین . بعد از مزه دار شدن از کلیه مواد مرغ رو جدا کردم . داخل یه ظرف مناسب که قراره بره داخل فر یه قاشق کره که اب کردم و ریختم . مرغ ها رو چیدم . اون موادی که مرغ رو گذاسته بودم مزه دار بشه فلفل دلمه ای هاش رو جدا کردم و کمی بهش آب اضافه کردم و بعد از صافی رد کردم تا پیاز هاش جدا بشه و بعد روی مرغ ها ریختم تا جایی که تقریبا رویه مرغ رو بگیره . فلفل دلمه ای ها رو و یه هویج رو هم حلقه ای کردم و توش قرار دادم . روی ظرف فویل پیچیدم و بعد داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت با فویل گذاشتم و بعد فویل رو برداشتم و روی مرغ ها رو با قلمو زعفران و کره زدم و در فر دوباره قرار دادم یک ساعت دیگه هم موند . گاهی اوقات هم از اون مواد سس روی مرع ها می ریختم . می تونین گریل هم اخر کارروشن کنین . اون سیب زمینی ها هم مثلا تنوریه . سیب زمینی ها رو شستم و با پوست خرد کردم و بعد شستم . و بهش کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون زدم و داخل ظرفی چیدم و داخل فر نیم ساعتی قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره نرم شده در دمای محیط 100 گرم من طعم کره رو دوست ندارم همیشه مارگارین(کره گیاهی) رو جایگزین میکنم. مارگارین رو از سوپر مارکتها میتونید تهیه کنید. شکر سفید 1/4 پیمانه شکر قهوه ای لایت(روشن) 1/4 پیمانه در این دستور از 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای لایت(رنگ روشن) استفاده شده شکر قهوه ای باعث خوشرنگ تر شدن کوکی میشه و رنگ نهایی کوکی رو طلایی تر میکنه ولی شما میتونید فقط شکر معمولی استفاده کنید. من هر کدوم از شکرها رو کمتر از 1/4 پیمانه استفاده کردم چون اصولا از چیزای خیلی شیرین زیاد خوشم نمیاد تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکلات چیپسی حدود 1/2 پیمانه یا کمتر آرد 1 پیمانه +2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سرخالی نمک 1/4 قاشق چایخوری آرد+نمک+بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید. کره+شکر قهوه ای و سفید را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. تخم مرغ+وانیل را هم اضافه و 1 دقیقه دیگر بزنید. سپس مخلوط آرد را افزوده و هم بزنید. در پایان شکلات چیپسی را اضافه و مخلوط کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با قاشق یا اسکوپ زن مواد کوکی را با فاصله در سینی قرار دهید. سینی را 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر سفت شود. سپس در فر 180 درجه برای 12 تا 15 دقیقه بپزید. با این دستور حدود 12 تا 14 عدد کوکی خواهید داشت. بعد از 12 دقیقه در فر رو باز کنید و با خلال دندان کوکی ها رو امتحان کنید اگه تمیز خارج شد کوکی آماده ست...اگر بعد از خارج شدن تمیز خلال دندان کوکیا رو بیشتر توی فر نگه دارید خشک و سفت میشن... پس راز داشتن کوکی نرم همین هست که گفتم در این دستور از هر مدل شکلات چیپسی نسوز یا معمولی میشه استفاده کرد. رویه کوکی ترد و بافت وسط اون نرمه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
_بشامل_در_فر نصف بسته پاستا به شکل دلخواه، که درون آب در حال جوش ریختین تا نرم شن 1 سیب زمینی که مکعبی خرد کردین و سرخ کردین (اختیاری) پنیر پیتزا یک کاسه کوچک برای سس بشامل: 2ونیم پیمانه شیر 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 1 پیاز کوچک نمک و فلفل سیاه برای مواد گوشتی: 400 گرم گوشت چرخ کرده 2 گوجه فرنگی 1 فلفل سبز 1 پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه برای مواد گوشتی، داخل روغن کم، فلفل و پیاز رو تفت بدین، گوشت رو اضافه کنید و تفت بدین، بقیه موادم اضافه کنین و تفت بدین تا گوشتها کامل بپزن. برای سس بشامل، پیاز رو داخل تابه با 2 قاشق کره تفت بدین، آرد رو اضافه کنین و تفت بدین تا خامیش بره، شیر رو اضافه کنین و تند تند هم بزنین و سپس ادویه جات دلخواه اضافه کنین و هم بزنین و بپزین تا بجوشه و غلیظ شه.بعد از روی حرارت بردارید. بقیشم که در ویدئو مشخصه. فقط پیرکس رو چرب کنین و دمای فر 200 درجه. اونقدر توی فر بمونه که پنیر روش آب شه و دوس داشتین، سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت خلال این مقدار برای پنج نفره گوشت ۴۰۰ گرم خلال بادوم ۹۰ الی ۱۰۰ گرم زرشک سه قاشق رب یک قاشق پر لیمو عمانی دو عدد پیاز یک عدد بزرگ یک تکه چوب دارچین روغن وزعفران وزردچوبه ونمک وفلفل به میزان لازم ابتدا گوشت رو داخل اب جوش بریزد یکی دو جوش که زد وکفش بالا اومد کفشو بگیرید وابکش کنید پیاز رو تفت بدید شیشه ای وسبک که شد گوشت رو بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر زردچوبه وفلفل سیاه ورب اضافه وباهاش تفت بدید،آب جوش بریزید به اندازه ای که دوباره مجبور نشید آب بریزد .درشو بزارید تا گوشت نیم پز بشه خلال بادوم رو چند ساعتی با چند قاشق گلاب واب گرم خیس کنید گوشت که نیم پز شد خلال بادوم ویک تکه چوب دارچین وکمی زعفران به خورش اضافه کنید. نیم ساعت آخر پخت دو عدد این عمانی با چنگال سوراخ کرده واضافه کنید حال که گوشت و خلال بادوم پخته شده نمک میزنیم تکه چوب دارچین رو بیرون اورده و زرشک رو که شسته وبا کمی کره تفت داده ایم به خورش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم آروم آروم قل بزنه حدود ده الی پانزده دقیقه زیادی بپزه زرشک له میشه اگر به جای چوب دارچین از پودر دارچین استفاده کنید رنگ خورش تیره میشه اگر هم چوب دارچین نداشتید ده دقیقه آخر پودر دارچین بزنید تا زیادی خودش تیره نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه عدس تو خونه داری پاشو دست بکار شو که یه آموزش ویژه براتون آوردم.😋 ۵۰۰ گرم عدس رو بشورید و آبش رو خالی کنید. روش آب جوش بریزید و روش بپوشونید و ۲۰ دقیقه کنار بزارید. ۱عدد پیاز رو خورد کنید با کمی روغن تفت بدید ۲تا هویج رو خورد کنید وقتی پیاز سبک شد ۱ق چایخوری زردچوبه اضافه کنید هویج هارو هم اضافه کنید و ۵دقیقه تفتشون بدید ۱دسته جعفری خورد شده،عدس خیس شده رو هم اضافه کنید. روش آب بریزید درش رو ببندید تا بپزه. نیم ساعت گذشت یک لیوان دال عدس (برای لعاب بیشتر(از سیب زمینی هم میتونید استفاده کنید))، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید اگر آب کم داشت کمی آب اضافه کنید و درش و ببندید تا حسابی لعاب بندازه. به به چی شد کامل پخت و سروش میکنم. با جعفری و لیمو تازه محشره حتما این عدسی داغ و مقوی و درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😱مرگ ناگهانی 🔴با زردچوبه آشپزخونه؟!😳 🔞 اگه تو غذا از زردچوبه استفاده ميكنيد اين مطلب رو حتما بخونيد 😡 👇👇 🔞 eitaa.com/joinchat/3382575121Ce0fbe26dd4 ❌زردچوبه های خطرناک را بشناسيد👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم‌مرغ : ۶ عدد آرد ۱۰۰ گرم (هر پیمانه ارد ۱۲۵ گرم) پودر کاکائو ۲۰ گرم (دو ق) نشاسته ذرت (سه ق غ) شکر ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه) آب جوش : ۱/۴ پیمانه روغن ۵ ق غ بیکینگ پودر یک ق چ وانیل یک قاشق چ ارد ، بکینگ پور، نشاسته ذرت ، پودر کاکائو رو سه بار باهم الک کنید.سفیده تخم مرغ رو هم بزنید تا کامل فرم بگیره سپس دو قاشق از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس زرده‌ها را همراه با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کش دار و کرم رنگ بشه همینطور ک همزن روشنه آب جوش را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنیدسپس روغن رو اضافه کنید آرد, بیکینگ‌ پودر و پودر کاکائو و نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید حالا سفیده‌ها رو به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و مواد کیک را به صورت دورانی مخلوط کنید تا یکدست شودمواد را در قالب ۲۰ سانتی‌متری که کف آن را کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید قالب را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد ازاینکه کیک آماده شد یکی دو دقیقه صبر کنید سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛