eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 امروز اومدم با آموزش هله هوله خونگی و سالم و به شدت خوشمزه که الان فصلش بچه ها خیلی خیلی خوشمزه میشه اصلا یه چیزی میگم یه چیزی می شنوید همین الان پاشین دست به کار بشید ترشک آلبالو آلبالو یک‌کیلو آب سرد سه لیوان شکر نصف لیوان(دو شاخه نبات) نمک یک ق م آبلیمو یک ق م اول آلبالو و آب رو روی حرارت میزاریم به جوش بیاد بعد کف روی قابلمه رو برمیداریم با قاشق و شکر و نمک رو اضافه میکنیم به جای شکر نبات هم میشه اضافه کرد. چند دقیقه اول پخت مرتب اول کف روی آب رو برمیداریم بعد آبلیمو رو اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم دو ساعت بجوشه به غلظت برسه بعد هم آماده است . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کیک شکلاتی ژلاتین.....۲قاشق غذاخوری اب.....نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه......۳۰۰ گرم خامه.....۳۰۰ گرم پودر قند.....۱پیمانه کافی میکس....۱عدد شکلات تخته ای.....۱۰۰ گرم خامه.....۱۰۰ گرم کیک شکلاتی طبق دستورهای قبلی درست کنید.بزارید تا کامل خنک بشه. ژلاتین روی اب سرد بپاشید.روی بخار کتری بزارید تا کامل یکدست بشه. خامه و پنیر و پودر قند و پودر کافی میکس داخل ظرف بریزد با همزن بزنید تا یکدست بشه.ژلاتین حل شده و خنک شده را اضافه کنید.کیک داخل رینگ بزارید.مواد چیز کیک روی کیک بریزد.داخل یخچال بزارید تا سفت بشه. داخل یه ظرف شکلات تخته ای بزارید اب بشه.خامه صبحانه بهش اضافه کنید.روی چیز کیک بریزد.داخل یخچال بزارید تا نیم بند بشه.بیسکویت از وسط نصف کنید .روی شکلات بچینید.دوباره داخل یخچال بزارید تا کامل سفت بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 2_3 عدد سینه مرغ 300 گرم قارچ 1 عدد پیاز بزرگ 2 حبه سیر 1 لیوان اسفناج ریز خرد شده 1 لیوان شیر 1 لیوان آب مرغ 1 قاشق غذاخوری آرد مقداری روغن برای سرخ کردن پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده نمک،فلفل سیاه،پودر پاپریکا سینه های مرغ را از وسط برش دهی،مرغ ها را با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید سپس با آرد کامل کاور کنید و داخل ماهیتابه هر طرف مرغ را به مدت 5دقیقه روی حرارت زیاد سرخ کنید، سپس به ظرف مخصوص فر منتقل کنید پیاز، سیر و قارچ خرد شده را در همان تابه بریزید، قارچ را با حرارت زیاد تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند 1 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید،در یک ظرف جداگانه شیر و آب مرغ را با هم مخلوط کنید و آن را روی قارچ ها بریزید،سپس اسفناج را اضافه کنید و با حرارت متوسط ​​بپزید و هر از گاهی هم بزنید و بگذارید غلیظ شود. وقتی غلیظ شد آن را از روی اجاق برداشته و سس را روی مرغ بریزید، روی آن پنیر رنده شده بپاشید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار دهید تاروی پنیر برشته و طلایی شودمی توانید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن 😍😋 مواد لازم: اسفناج :🌱 ۴۰۰ گرم سیب‌زمینی :🥔 ۲ تا پیاز: 🧅۱ دونه سیر: 🧄دو حبه نمک و فلفل 🌶🧂 برای سسش: تخم مرغ :🥚 ۲ تا شیر: 🥛نصف پیمانه جور هندی : سر ۱ ق چایخوری نمک و فلفل 🧂🌶 روش تهیه غذا روی گاز: سیبزمینی ها رو کف یک تابه که دو قاشق روغن توش ریختین می چینین، درش رو بزارین که با شعله خیلی کم نیم پز شن، بعد از اضافه کردن ترکیب اسفناج و تخم مرغ و پنیر ، باز هم در ماهیتابه رو بزارین تا وقتی که غذا کاملا بپزه و پنیر آب شه نکته ها : دمای فر ۲۰۰ درجه مدت زمان پخت اولیه سیبزمینی : حدود ۱۰ دقیقه مدت زمان پخت نهایی غذا: حدود ۲۰ دقیقه (شعله پایین روشن باشه، ۵ دقیقه آخر برای برشته شدن سطح پنیر شعله بالا رو می تونین روشن کنین ) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين ترشى از اون خوشمزه‌های خاص و شیک و مجلسی هست که الان وقت درست کردنش هست😍😍 بریم سراغ ترشی آلبالو: آلبالوی دم گرفته و شسته و خشک شده ۱ کیلو سرکه حتما سفید ۳ لیوان فرانسه پر آب ۱ لیوان پر شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق غ تخم گشنیز ۱ ق غ نعنا خشک یا تازه چند پر شیشه تمیز با درب فلزی سالم خشک و تمیز آب و سرکه رو حرارت ملایم بزارید نمک و شکر و اضافه کنید و بزارید حل بشه و شروع به قل زدن که کرد خاموش کنید و بزارید کامل خنک بشه و بعد مثل تصویر داخل شیشه تمیز و خشک پر کنید یه روز بیرون و بعد هم تو یخچال بزارید و بعد سه روز شروع به مصرف و‌ نوش جان کردن کنید😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ😍😋 پیاز ۱ عدد بزرگ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم لپه پخته شده ۱۰۰ گرم برنج نیم پز شده با یک قاشق چای خوری زردچوبه ۱۵۰ گرم سبزی خشک ترخون مرزه دوقاشق غذاخوری سبزی تازه وخرد شده شامل تره جعفری گشنیز شوید پیازچه. ۲۰۰ گرم نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز به میزان لازم روغن ۳ قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم سرکه سه چهارم یک فنجان شیره انگور یک فنجان آب سه چهارم لیوان برگ مو به میزان لازم پیاز سرخ شده برای تزیین به میزان لازم زرشک تفت داده شده به میزان لازم برای تزیین طرز تهیه دلمه برگ ☘️مو👨🏻‍🍳 ۱-پیازها را خلالی کرده و با سه قاشق روغن خوب تفت میدهیم بعد گوشت چرخ شده را اضافه میکنیم بعد از اینکه گوشت خوب تفت خورد ادویه ها را به آن اضافه کرده و بعد سبزی خشک و بعد سبزی تازه را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم لپه پخته شده برنج نیمه پز شده کمی زرد چوبه میزنیم و مواد که آماده شد داخل برگ بریزید و پیچیده . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو با ماهیچه 😍😋 درست کردنش خیلی اسونه رفقا اول ۱ قاشق چای خوری زعفرون رو با چند تا یخ بریزید تو شیشه حالا ۴ تا ماهیچه رو با زعفرونتون مزه دار کنید نیم ساعت تا ۲ ساعت بعد ۳ تا پیاز ،۱ بوته سیر ،میخوایم بریزید کف تابه یا قابلمه نوک قاشق فلفل سیاه و قرمز و زر چوبه حالا ماهیچه ها رو بچینید روش و ۱ساعت درشو بزارید ،بعد از یک ساعت نمک و زعفرون رو بهش اضافه کنید چند تا چوب دارچین بریزید روش و دوباره بزارین بپزه ،حالا برین سراغ برنج ، ۲ ونیم پیمانه برنج رو ۳ ساعت خیس کنید و با یک پیمانه باقالی و ۳ قاشق شوید خشک و نمک و زرد چوبه و روغن دم بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4مدل از خوشمزه. ترین قهوه ها که هیچ شکری هم ندارن 😋☕🫗🧋 مدل اول ☕ کافیه شیر رو مخزن بالایی موکاپت بریزی یک شیر قهوه گرم و خوشمزه خواهی داشت❌شیر رو مخزن زیری به هیچ وجه نریزین مدل دوم 🫖☕یک فنجان شیر سرد و داخل قهوه جوش بریز دو قاشق قهوه ترک اضافه کن وقتی اطرافش شروع به جوشیدن کرد حاضره نذار زیاد بجوشه مدل سوم 🍺 🧋☕کافیه شیر گرم و با فرنچ پرس فوم دار کنی و یک شات اسپرسو اضافه کنی یک کاپوچینو رژیمی خواهی داشت برای شیرینی کمی عسل اضافه کن 😍😋🍯🍺 مدل چهارم آیس لاته 🧊🧊☕🫗 یک قاشق قهوه فوری .یک قاشق عسل🍯.یک قاشق آب جوش با یک چنگال تند تند هم بزن کرمی که شد با یخ 🧊😋و شیر سروکن. ❌برای فوم دار کردن شیر میتونی از یک شیشه خالی استفاده کنی 🫙🫙 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم پیازدرشت یک عدد نمک وادویه به میزان لازم برنج ۴ پیمانه زعفران به میزان لازم سماق دوقاشق مرباخوری ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیسل مرغ😍😋 چیزایی که برای پوره نیاز داریم: ۲ عدد سیب زمینی نمک و‌فلفل سیاه ۲-۳ ق.غ شیر یا خامه ۱ ق.غ کره مواد سینه مرغ و‌ روکش: ۱ عدد سینه مرغ ۱ دونه تخم مرغ ۵ ق.غ ارد گندم ۱ ق.چ پودر سیر ۱ ق.غ پنیر پارمسان(میتونیدم‌حذف کنید) نمک و‌فلفل سیاه ۱ پیمونه پودر نان باگت با پانکو ۱قاشق سس خردل . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کشک یک عدد 500 گرم عدس پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: -قارچ کوچیک ۳۰۰گرم -پیاز ۱ عدد -سیر ۲ حبه -فلفل سیاه و نمک و کمی فلفل قرمز -پیازچه و اگه نباشه جعفری ۱ قاشق -کره ۱ قاشق -روغن زیتون برای سس سیر : °خامه ترش ۲۰۰ گرم و اگه نباشه ماست چکیده ( ۲ قاشق) °سیر ۲ حبه °یه چیکه آب لیمو °فلفل سیاه و نمک °پیازچه یا جعفری ۱ قاشق . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•خورشت کرفس قرمز😋😍😋 ~🧡مواد لازم: ران مرغ ۴ تا ۶ عدد کرفس خورد شده ۲ پیمانه(۲ دسته کرفس) گوجه خشک ۲/۳ پیمانه غوره ۱/۲ پیمانه آبغوره ۱/۳ پیمانه رب گوجه ۱ ق غ خ رب فلفل ۱ ق غ خ (اجباری نیست البته در صورت تمایل برای خوشرنگ شدن و خوشعطر تر شدن خورشت) پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه زعفران دم شده ادویه(نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ترکیب پودر پیازچه و پور سیر) کره ۲ ق غ خ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ابتدا شربتشو آماده کنید دوسوم آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد یک لیوان شکر بریزید شعله رو کم کنید تا شکر کم کم حل بشه وشربت قوام بیاد یک دوم قاشق چایخوری نمک بزنید برای متعادل کردن اختیاریه دوست ندارید نزنید. یکبار امتحان کنید عااالیه زیاد نزنید که شربت شور بشه شربت که قوام اومد بزارید یخچال تا سرد سرد بشه آب لیموی تازه رو بگیرید من به روش سنتی عمل کردم واسه عزیزانی که هیچ وسیله ای در دسترس ندارن قاشق بهترین وسیله س در لیوان مورد نظر نصف آب سرد نصف آب گاز دار چند تکه یخ ومقداری از شربت که درست کردیم واب لیموی تازه بریزید. هم بزنید خنک وگورار نووووش جان کنید برای تزیین میتونید از چند ورق لیمو وچند برگ نعنا استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ یک عدد ماست یک قاشق غذا خوری پیاز رنده شده یک عدد کوچک یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری پول بیبر نصف قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه آویشن یک قاشق چایخوری سه قاشق غذا خوری روغن مایع ۴ تا ۵ عدد سیب زمینی برای سس: ماست یک پیمانه سیر یک حبه نمک به مقدار لازم برای سس قرمز: دو تا سه قاشق غذا خوری کره یک قاشق چایخوری پول بیبر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای آلبالو 😍😋 ✅اگه میخواید مربای عالی داشته باشید از آلبالو درشت و پیوندی استفاده نکنید ✅با حرارت بالا بپزید که زمان پخت کم و رنگشون تیره نشه ✅حجم قابلمه تون حداقل سه برابر آلبالو باشه که موقع پخت سر نره ✅حداقل ۲۰و حداکثر ۳۰ دقیقه زمان پخت طول نکشه ✅تا جاییکه میتونید کف روش رو جمع کنید تا مربای شفافی داشته باشید ✅مربا رو همیشه تو حجم کم درست کنید حداکثر یک کیلو اگه میخواید بیشتر باشه طی چند مرحله درست کنید چون زمان پخت زیاد و رنگش تیره میشه ✅اگه میخواید شربتش رو بگیرید شکر بیشتر بریزید مثلا بع ازای یک کیلو آلبالو یک و نیم کیلو شکر بریزید بعد از ۱۵ دقیقه شربتش رو جدا کنید و کمی بیشتر زمان بدید تا برای مربا غلیظ بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک توت‌فرنگی🍓😍😋 راحترین و خوشمزهترین کیک توت فرنگی همینه🥲❤️ برای کیک: 5 عدد تخم مرغ جدا شده یک فنجان شکر = 200 گرم 3/4 فنجان آب پرتقال = 135 گرم روغن نصف پیمانه = 100 گرم آرد یک و نیم پیمانه = ۲۱۰ گرم یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر برای کرم ماسکارپونه: خامه فرم گرفته 500 میلی لیتر پنیر ماسکارپونه 250 میلی لیتر پودر قند 1/2 پیمانه = 60 گرم چوب وانیل/یک قاشق چایخوری پوره وانیل برای شربت : نصف لیوان شکر لیوان آب پوست پرتقال برای وسط کیک: 400 گرم توت فرنگی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 نیم کیلو بال مرغ نمک و فلفل سیاه ۱ ق.چ پاپریکا ۱/۲ ق.چ پودر سیر ۱/۲ پیمونه ارد گندم ۱/۲ پیمونه اب سرد 🥣مواد سس ۱/۳ پیمونه سس تند یا سس کچاب تند ۲ ق.غ عسل ۱ق.غ کره ۱ق.غ کنجد 💯نسبت اب و ارد رو‌چشمی هم میتونید بریزید ،اونقدری بزنید که خمیر شه وای نه خمیر خیلی سفت میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 يك عدد پياز را رنده كرده آبش را ميگيريم، همراه ٢٥٠ گرم گوشت چرخ كرده و دوعدد تخم مرغ و دوقاشق آرد نخود، نمك، فلفل، ادويه خوب ورز ميدهيم، نيم ساعت در يخچال ميگذاريم... در اين فاصله مواد ميانى را به دلخواه آماده ميكنيم، من از ذرت، هويج نگينى آبپز شده، پياز داغ، زرشك، جعفرى و كمى نمك استفاده كردم كه تركيب رنگ محشرى داره... بعد گوشت را روى نايلن به ضخامت يك ثانت باز ميكنيم، مايه ميانى را يكطرف ميگذاريم و به آرامى رول ميكنيم، با نايلن رولت را پيچيده و مجدد نيم ساعت در يخچال ميگذاريم، بعد رولت را در پودر سوخارى ميغلطانيم و در روغن سرخ ميكنيم... براى سس هم از پياز داغ و پوره گوجه فرنگى و كمى نمك و زردچوبه استفاده ميكنيم، رولت وا در سس گذاشته و ميگذاريم با حرارت ملايم مغز پخت بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا با گوشت این مدلی درست کن 😍😋 دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازانیا و یادت باشه که حتما باید بذاری آبش کامل جمع بشه👌🏻 در رابطه با بشامل هم پنجاه گرم آرد و پنجاه گرم کره داشتیم که اول کره رو ذوب میکنم بعد آرد رو اضافه میکنم و کمی آرد رو در کره تفت میدم البته نباید رنگش عوض بشه، شیر هم باید سر‌د باشه (دو لیوان) و تندتند هم برنی تا خوب مخلوط بشه و بعد ادویه ها (جوزهندی هم یک هشتم یک عدد کافیه) قارچی که اضافه کردم هم بلانچ شده بود☺️ دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت پخت بیست دقیقه هست در واقع اونقدری که پنیر ذوب بشه و روش کمی گل بندازه. از همه مهمتر وقتی از فر درآوردی سی دقیقه بهش دست نزن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری😍😋 مواد لازم: فیله مرغ نیم کیلو🍗 سیر 🧄یک‌حبه آبلیمو‌🍋کمی سس خردل🥣 یک‌قاشق ادویه ها پاپریکا پودر سیر نمک و‌فلفل سیاه🌶🧂🧄 ماست 🍶۳ قاشق آرد🥡 ۳ قاشق آب سرد 💧کمی( کم کم اضافع کنید تا مواد به غلظت ماست برسه) بکینگ پودر🥄 یک قاشق چایخوری پودر سوخاری 🍘به مقدار لازم (پودرسوخاری من اسپایسی و تنده) داخل روغن یا سرخ کن بدون روغن هر دو‌طرف مرغ هارو سرخ کنید. سرخ کردن مرغ ها داخل سرخ کن ۲۲ دقیقه با دمای ۱۸۰ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی…..۲عدد سینه مرغ….۲عدد پیاز…..۱عدد فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد رب…..۱قاشق نمک و فلفل و پولبیبر کره…..۲۵ گرم پنیر پیتزا طرز تهیه: سیب زمینی بزارید کامل بپزه. پیاز را خرد کنید.داخل تابه تفت بدید.سینه مرغ خرد شده را بهش اضافه کنید.تا تغییر رنگ بده.بعد قارچ اضافه کنید با حرارت بالا تفت بدید.فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.ادویه ها هم اضافه کنید. سیب زمینی را با پشت چنگال له کنید.بهش نمک و فلفل و کره و کمی پنیر پیتزا بزنید. کف ظرف مناسب فر بریزد و خوب صاف کنید.بعد از مواد مرغ روش بریزد و روی مواد پنیر پیتزا بریزد،داخل فر از قبل گرم شده بزارید تا روش طلایی بشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیکن استروگانف😋😍 ~🤎مواد لازم: 500 گرم سینه یا ران مرغ بدون استخوان 1/2 قاشق چایخوری (نمک/فلفل سیاه) 1 قاشق چایخوری (پودر سیر / پودر پیاز / پاپریکا) 2 حبه سیر یک قاشق غذاخوری روغن 2 قاشق غذاخوری کره پیاز ریز خرد شده 400 گرم قارچ 4 حبه سیر خرد شده آویشن / رزماری 3 قاشق غذاخوری آرد ساده (30 گرم) 2_3 لیوان آب مرغ 1 قاشق چایخوری سس خردل دیژون 1 قاشق غذاخوری سس ورچستر یا سس سویا 1/2 لیوان خامه 1/2 لیوان ماست یونانی یا خامه ترش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 کیک بسبوسه(عربی) مواد لازم: تخم مرغ ۳ عدد عصاره وانیل چند قطره شکر ۱۳۰ گرم ماست ۲۰۰ گرم روغن ۱۱۰ گرم آرد سمولینا ۲۰۰ گرم بکینگ پودر ۱ ق م پودر نارگیل ۶۰ گرم مواد فیلینگ خامه ای: شیر ۳۰۰ سی سی خامه صبحانه ۱۵۰ گرم پنیر خامه ای ۵۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم شکر ۴۰ گرم ☑️نصف یا دو سوم این مقدار برای این کیک کافیه مواد شهد: شکر ۱ پ سرخالی آب نصف پ عسل ۱ ق غ آب لیموی تازه ۱ ق م زعفران غلیظ ۲ ق غ پودر هل ۱ ق م ☑️در صورت تمایل گلاب هم اضافه کنید نکات مهم: ☑️شهد باید سرد باشه و روی کیک داغ ریخته بشه ☑️فیلینگ خامه ای باید از حرارت بیفته بعد استفاده بشه ☑️در مرحله اول که فقط میخوایم کیک رویه ببنده حدود ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت میذاریم داخل فر ۱۶۰ درجه از قبل گرم شده و در مرحله نهایی حدود ۴۰ دقیقه میذاریم داخل فر ۱۶۰ درجه و در انتها ۸-۷ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روی کیک طلایی بشه ☑️من از قالب کمربندی سایز ۲۲ استفاده کردم ☑️میتونید مقدار پودر نارگیل رو‌ کمتر بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛