فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قارچ_و_سس_سیر😍😋
مواد لازم:
-قارچ کوچیک ۳۰۰گرم
-پیاز ۱ عدد
-سیر ۲ حبه
-فلفل سیاه و نمک و کمی فلفل قرمز
-پیازچه و اگه نباشه جعفری ۱ قاشق
-کره ۱ قاشق
-روغن زیتون
برای سس سیر :
°خامه ترش ۲۰۰ گرم و اگه نباشه ماست چکیده ( ۲ قاشق)
°سیر ۲ حبه
°یه چیکه آب لیمو
°فلفل سیاه و نمک
°پیازچه یا جعفری ۱ قاشق
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•خورشت کرفس قرمز😋😍😋
~🧡مواد لازم:
ران مرغ ۴ تا ۶ عدد
کرفس خورد شده ۲ پیمانه(۲ دسته کرفس)
گوجه خشک ۲/۳ پیمانه
غوره ۱/۲ پیمانه
آبغوره ۱/۳ پیمانه
رب گوجه ۱ ق غ خ
رب فلفل ۱ ق غ خ (اجباری نیست البته در صورت تمایل برای خوشرنگ شدن و خوشعطر تر شدن خورشت)
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
زعفران دم شده
ادویه(نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ترکیب پودر پیازچه و پور سیر)
کره ۲ ق غ خ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لیمو_ناد 😍😋
ابتدا شربتشو آماده کنید دوسوم آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد یک لیوان شکر بریزید شعله رو کم کنید تا شکر کم کم حل بشه وشربت قوام بیاد یک دوم قاشق چایخوری نمک بزنید برای متعادل کردن اختیاریه دوست ندارید نزنید. یکبار امتحان کنید عااالیه زیاد نزنید که شربت شور بشه شربت که قوام اومد بزارید یخچال تا سرد سرد بشه آب لیموی تازه رو بگیرید من به روش سنتی عمل کردم واسه عزیزانی که هیچ وسیله ای در دسترس ندارن قاشق بهترین وسیله س در لیوان مورد نظر نصف آب سرد نصف آب گاز دار چند تکه یخ ومقداری از شربت که درست کردیم واب لیموی تازه بریزید. هم بزنید خنک وگورار نووووش جان کنید برای تزیین میتونید از چند ورق لیمو وچند برگ نعنا استفاده کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چکرتمه_کبابی😍😋
سینه مرغ یک عدد
ماست یک قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده یک عدد کوچک
یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا
یک قاشق چایخوری پول بیبر
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
آویشن یک قاشق چایخوری
سه قاشق غذا خوری روغن مایع
۴ تا ۵ عدد سیب زمینی
برای سس:
ماست یک پیمانه
سیر یک حبه
نمک به مقدار لازم
برای سس قرمز:
دو تا سه قاشق غذا خوری کره
یک قاشق چایخوری پول بیبر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای آلبالو 😍😋
✅اگه میخواید مربای عالی داشته باشید از آلبالو درشت و پیوندی استفاده نکنید
✅با حرارت بالا بپزید که زمان پخت کم و رنگشون تیره نشه
✅حجم قابلمه تون حداقل سه برابر آلبالو باشه که موقع پخت سر نره
✅حداقل ۲۰و حداکثر ۳۰ دقیقه زمان پخت طول نکشه
✅تا جاییکه میتونید کف روش رو جمع کنید تا مربای شفافی داشته باشید
✅مربا رو همیشه تو حجم کم درست کنید حداکثر یک کیلو اگه میخواید بیشتر باشه طی چند مرحله درست کنید چون زمان پخت زیاد و رنگش تیره میشه
✅اگه میخواید شربتش رو بگیرید شکر بیشتر بریزید مثلا بع ازای یک کیلو آلبالو یک و نیم کیلو شکر بریزید بعد از ۱۵ دقیقه شربتش رو جدا کنید و کمی بیشتر زمان بدید تا برای مربا غلیظ بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک توتفرنگی🍓😍😋
راحترین و خوشمزهترین کیک توت فرنگی همینه🥲❤️
برای کیک:
5 عدد تخم مرغ جدا شده
یک فنجان شکر = 200 گرم
3/4 فنجان آب پرتقال = 135 گرم
روغن نصف پیمانه = 100 گرم
آرد یک و نیم پیمانه = ۲۱۰ گرم
یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
برای کرم ماسکارپونه:
خامه فرم گرفته 500 میلی لیتر
پنیر ماسکارپونه 250 میلی لیتر
پودر قند 1/2 پیمانه = 60 گرم
چوب وانیل/یک قاشق چایخوری پوره وانیل
برای شربت :
نصف لیوان شکر
لیوان آب
پوست پرتقال
برای وسط کیک:
400 گرم توت فرنگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بال_خوشمزه😍😋
نیم کیلو بال مرغ
نمک و فلفل سیاه
۱ ق.چ پاپریکا
۱/۲ ق.چ پودر سیر
۱/۲ پیمونه ارد گندم
۱/۲ پیمونه اب سرد
🥣مواد سس
۱/۳ پیمونه سس تند یا سس کچاب تند
۲ ق.غ عسل
۱ق.غ کره
۱ق.غ کنجد
💯نسبت اب و ارد روچشمی هم میتونید بریزید ،اونقدری بزنید که خمیر شه وای نه خمیر خیلی سفت میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت😍😋
يك عدد پياز را رنده كرده آبش را ميگيريم، همراه ٢٥٠ گرم گوشت چرخ كرده و دوعدد تخم مرغ و دوقاشق آرد نخود، نمك، فلفل، ادويه خوب ورز ميدهيم، نيم ساعت در يخچال ميگذاريم...
در اين فاصله مواد ميانى را به دلخواه آماده ميكنيم، من از ذرت، هويج نگينى آبپز شده، پياز داغ، زرشك، جعفرى و كمى نمك استفاده كردم كه تركيب رنگ محشرى داره...
بعد گوشت را روى نايلن به ضخامت يك ثانت باز ميكنيم، مايه ميانى را يكطرف ميگذاريم و به آرامى رول ميكنيم، با نايلن رولت را پيچيده و مجدد نيم ساعت در يخچال ميگذاريم، بعد رولت را در پودر سوخارى ميغلطانيم و در روغن سرخ ميكنيم...
براى سس هم از پياز داغ و پوره گوجه فرنگى و كمى نمك و زردچوبه استفاده ميكنيم، رولت وا در سس گذاشته و ميگذاريم با حرارت ملايم مغز پخت بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا با گوشت این مدلی درست کن 😍😋
دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازانیا و یادت باشه که حتما باید بذاری آبش کامل جمع بشه👌🏻
در رابطه با بشامل هم
پنجاه گرم آرد و پنجاه گرم کره داشتیم که اول کره رو ذوب میکنم بعد آرد رو اضافه میکنم و کمی آرد رو در کره تفت میدم البته نباید رنگش عوض بشه،
شیر هم باید سرد باشه (دو لیوان) و تندتند هم برنی تا خوب مخلوط بشه و بعد ادویه ها (جوزهندی هم یک هشتم یک عدد کافیه)
قارچی که اضافه کردم هم بلانچ شده بود☺️
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت پخت بیست دقیقه هست در واقع اونقدری که پنیر ذوب بشه و روش کمی گل بندازه.
از همه مهمتر وقتی از فر درآوردی سی دقیقه بهش دست نزن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری😍😋
مواد لازم:
فیله مرغ نیم کیلو🍗
سیر 🧄یکحبه
آبلیمو🍋کمی
سس خردل🥣 یکقاشق
ادویه ها
پاپریکا پودر سیر نمک وفلفل سیاه🌶🧂🧄
ماست 🍶۳ قاشق
آرد🥡 ۳ قاشق
آب سرد 💧کمی( کم کم اضافع کنید تا مواد به غلظت ماست برسه)
بکینگ پودر🥄 یک قاشق چایخوری
پودر سوخاری 🍘به مقدار لازم
(پودرسوخاری من اسپایسی و تنده)
داخل روغن یا سرخ کن بدون روغن هر دوطرف مرغ هارو سرخ کنید.
سرخ کردن مرغ ها داخل سرخ کن ۲۲ دقیقه با دمای ۱۸۰
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ😍😋
سیب زمینی…..۲عدد
سینه مرغ….۲عدد
پیاز…..۱عدد
فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد
رب…..۱قاشق
نمک و فلفل و پولبیبر
کره…..۲۵ گرم
پنیر پیتزا
طرز تهیه:
سیب زمینی بزارید کامل بپزه.
پیاز را خرد کنید.داخل تابه تفت بدید.سینه مرغ خرد شده را بهش اضافه کنید.تا تغییر رنگ بده.بعد قارچ اضافه کنید با حرارت بالا تفت بدید.فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.ادویه ها هم اضافه کنید.
سیب زمینی را با پشت چنگال له کنید.بهش نمک و فلفل و کره و کمی پنیر پیتزا بزنید.
کف ظرف مناسب فر بریزد و خوب صاف کنید.بعد از مواد مرغ روش بریزد و روی مواد پنیر پیتزا بریزد،داخل فر از قبل گرم شده بزارید تا روش طلایی بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیکن استروگانف😋😍
~🤎مواد لازم:
500 گرم سینه یا ران مرغ بدون استخوان
1/2 قاشق چایخوری (نمک/فلفل سیاه)
1 قاشق چایخوری (پودر سیر / پودر پیاز / پاپریکا)
2 حبه سیر
یک قاشق غذاخوری روغن
2 قاشق غذاخوری کره
پیاز ریز خرد شده
400 گرم قارچ
4 حبه سیر خرد شده
آویشن / رزماری
3 قاشق غذاخوری آرد ساده (30 گرم)
2_3 لیوان آب مرغ
1 قاشق چایخوری سس خردل دیژون
1 قاشق غذاخوری سس ورچستر یا سس سویا
1/2 لیوان خامه
1/2 لیوان ماست یونانی یا خامه ترش
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_عربی_بسبوسه 😋😍
کیک بسبوسه(عربی)
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
عصاره وانیل چند قطره
شکر ۱۳۰ گرم
ماست ۲۰۰ گرم
روغن ۱۱۰ گرم
آرد سمولینا ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق م
پودر نارگیل ۶۰ گرم
مواد فیلینگ خامه ای:
شیر ۳۰۰ سی سی
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
شکر ۴۰ گرم
☑️نصف یا دو سوم این مقدار برای این کیک کافیه
مواد شهد:
شکر ۱ پ سرخالی
آب نصف پ
عسل ۱ ق غ
آب لیموی تازه ۱ ق م
زعفران غلیظ ۲ ق غ
پودر هل ۱ ق م
☑️در صورت تمایل گلاب هم اضافه کنید
نکات مهم:
☑️شهد باید سرد باشه و روی کیک داغ ریخته بشه
☑️فیلینگ خامه ای باید از حرارت بیفته بعد استفاده بشه
☑️در مرحله اول که فقط میخوایم کیک رویه ببنده حدود ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت میذاریم داخل فر ۱۶۰ درجه از قبل گرم شده و در مرحله نهایی حدود ۴۰ دقیقه میذاریم داخل فر ۱۶۰ درجه و در انتها ۸-۷ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روی کیک طلایی بشه
☑️من از قالب کمربندی سایز ۲۲ استفاده کردم
☑️میتونید مقدار پودر نارگیل رو کمتر بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
✨️چاقی صورت در خانه بدون بازگشت
✨️تنها با مصرف جوانه گندم 😍😍
✨️صورتت لاغر و شکسته شده ؟!🧐
✨️میترسی تزریق ژل و چربی کنی
✨️تا عید صوررتتو تپل کن 🥰
✨️تپلی_صورت😊
✨️بدون_عوارض 💜
✨️صورت شفاف میخوای جای جوش داری
✨️اگه میخوای صورتت زودتر تپل بشه بیا تو کانالم👇
https://eitaa.com/joinchat/1560609408C06cbd95319
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ایی😋😍
📌مواد لازم👇
📌هرنوع گوشت چرخ كرده اى كه استفاده ميكنيد
براى هر نفر صد گرم
📌پياز براى هرنفر يك عدد كوچك
📌نمك فلفل زردچوبه
📌سبزى خشك معطر(من ريحان زدم)
📌گوجه دوعدد
📌فلفل دلمه يك عدد
📌سير دوعدداختيار
📌رب گوجه يك قاشق غذا خورى
طرز تهیه👇
📌حتما آب پياز رو بگيريد ابتدا حرارت زياد وبعد با شعله ملايم اجازه بديد كه بپزه
📌آبدار بودن سس كباب هم سليقه ايست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی هندوانه🍉😍😋
هندوانه یخ زده ۶۰۰ گرم (۱ کاسه بزرگ شیرین)
توت فرنگی یخ زده ۲۵۰ گرم
نصف لیمو سنگی
عسل ۱ ق غ
تخم شربتی ۱ ق چ
1️⃣هندوانه ها و توت فدنگی هارو رو خرد کن ۲-۳ ساعت بذار فریزر (تخم هندوانه هارو جدا کن)
2️⃣بعد بریزشون تو میکسر و آب نصف لیمو سنگی و عسل و تخم شربتی که ۳دقیقه خیس کردی (تو نصف استکان آب) اضافه کن و میکس کن و اگه دوس داشتی شیرینیش بیشتر باشه ۱ ق عسل بیشتر بریز
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربا گل محمدی 😍😋
۱) استفاده از قاشق چوبی یا سیلیکونی
۲) استفاده از قابلمه لعابی یا شیشه ای
۳) تمیز کردن دور شیره با آبلیمو ( یا ترکیب آب و جوهر لیمو)
مواد لازم:
۳۰ گرم گل محمدی ( گل کاشان یا گل های کم رنگ استفاده نکنید چون باعث بیرون روی میشن، گل تبریز خوبه)
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۲۵۰ گرم
ابلیمو برای دورگیری با قلمو
ابجوش کمی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد المانی😍اگر سالاد دوست داری حتما این مدلشو امتحان کن🫰🏻😍
چیا لازم داریم برای سالاد:🥬🥒🍅🥦
سوسیس:۲عدد🌭
سیب زمینی:۲عدد🥔🥔
پیازچه🧅
شوید
سس مایونز
نمک،فلفل،اویشن،اب لیمو🍋
خیارشور
طرز تهیه سالاد المانی :
سیب زمینی هارو بپزید و نگینی خرد کنید ،سوسیس هم سرخ کنید
حالا شوید ،پیاز چه،خیار شور و خرد کنید و باهم مخلوط کنید.
برای درست کردن سس،سس مایونز،نمک،فلفل، اویشن و اب لیمو رو مخلوط کنید و اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشک خونگی وسالم😍😋
آلبالو یک کیلو
آب ۳تا۴ لیوان
شکر یک سوم لیوان
نمک یک قاشق مرباخوری
آلبالوروباآب روی حرارت میزاریم بهش شکرونمک هم اضافه میکنیم حتماکف روی آن رابردارین وباحرارت ملایم حدودا بین یک ونیم تادوساعت میزاریم تابجوشه وآبش تقریباخشک بشه وبه غلظت مورددلخواهمون برسه بعدازسردشدن میتونیدداخل ظرف درب دارویازیپ کیپ بریزین ودریخچال ویافریزربه مدت طولانی نگه دارین
نکته:میتونیدازگلپرهم استفاده کنید
اگردانه داردوست نداشتین میتونید دانهای آلبالوروبگیرین ولی ترشک بادانه هست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک بلوبری مجلسی😍😋
مواد لازم:
کراست
بیسکوییت پتی بور🍪 ۱۵۰ گرم
کره 🧈۷۵ گرم
لایه سفید رنگ
پنیر خامه ای 🧀 ۱۰۰ گرم
خامه قنادی🧁 ۱۰۰ گرم
شیر 🥛 ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین🥄 ۱ق.غ
لایه آبی رنگ
پنیر خامه ای 🧀 ۲۰۰ گرم
خامه قنادی🧁 ۲۰۰ گرم
ژله بلوبری🫐 ۱ بسته
آبجوش 💧🔥۱/۲ پیمانه
رنگ خوراکی🔵 ۳ قطره
لایه ژله ای
ژله بلوبری 🫐 ۱ بسته
آبجوش 🔥💧۱/۵ پیمانه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسفناج با سبک جدید 😍😋
۲ عدد پیاز، ۱ دسته پیازچه، ۱ دسته اسفناج خرد کنید
پیاز داخ تابه کمی تفت بدید، سبک که شد اسفناج و پیازچه، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک اضافه و تفت بدید
آب اسفناج که کشیده شد کنار بزارید تا خنک بشه
برای خمیر:
۱ لیوان شیر، نصف لیوان روغن مایع، ۱عدد سفیده تخم مرغ کمی مخلوط کنید
به ۳.۵ لیوان آرد ۱ ق چ نمک اضافه و تو چند مرحله آرد بریزید و هم بزنید
۱۰ دقیقه ورز بدید، خمیر نباید به دست بچسبه
روشو بپوشونید، اجازه بدید ۱۵ دقیقه استراحت کنه
خمیر رو به ۸،۹ قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت رو چونه کنید
هر چونه را با کمی آرد باز کنید
داخلش از مواد اسفناجی بزارید، مطابق ویدیو به کمک کمی آب ببندید
روشو با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ و زعفران دم شده رومال کنید
کنجد بپاشید بزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پیتزا بیکن🥓😍😋
میدونستین کسایی که بلدن پیتزا درست کنن دوستای بیشتری دارن؟😋🍕
🩷~موادلازم برای دونفر:
۲پیمانه (۲۵۰گرم) آرد گندم یا نانوایی یا سه صفر
سه چهارم پیمانه آب ولرم
۱و ۱/۲ ق چ خمیرمایه
۱ق چ شکر
۱ق چ نمک
۲ق غ روغن زیتون یا آفتابگردون
💫~برای سس:
۳ عدد گوجه
نمک،فلفل،اورگانو،آویشن،پودرسیر،پودر پیاز، از هرکدوم ۱ ق چ
مواد روی پیتزا:
بیکن و پنیر موزارلا به مقدار لازم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو_مجلسی😍😋
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک/فلفل سیاه/زیره سیاه/پودرتخم گشنیز
(پلو
برنج ۲ پیمانه
رشته پلویی (کم و زیادش سلیقه خودتونه)
پیاز داغ خلالی
زردچوبه
نمک
ادویه پلویی
پودر دارچین
اول گوشت و پیاز و سیر رنده شده وادویه هارو قاطی کردم و ورز دادم وقلقلی کردم و سرخ کردم،بعدش برنج وبا رشته پلویی یکم زردچوپه و ادویه پلویی ۱۰ دقیقه اب پز کردم وآبکش کردم ،مرحله بعد باید سیب زمینی یا نون بندازید ته قابلمه بعد یک لایه برنج و رشته ویک لایه قلقلی وپیاز داغ خلالی و دارچین و ادیه پلویی ویکم نمک بزنید بذارید تا دم میگیره .من دیگه روغن استفاده نکردم چون برای تزیین هویچ وپیاز تفت دادم روغنشو کشیدم روو برنج خرما وگردو سیب زمینی ام مثل من میتونید استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛