eitaa logo
آشپزی خاص
97.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
۱۵_و بعد پودر قند و هل با الک روی شیرینی میریزیم و نوش جان میکنیم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم📝 سیب زمینی متوسط ۲عدد تخم مرغ ۵عدد شکر ۱ق غ داخل مواد کوکو گلاب کمتر از نصف لیوان هل ۱ ق م کره ۱۰۰ گرم وانیل کمی زعفرون دم کرده کمی طرز تهیه شیره ۲/۵ لیوان شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان کمتر گلاب زعفرون به مقدار لازم ✍️طرز تهیه: سیب زمینی ها رو پخته میکنیم ، بعد خوب میکوبیم و تخم مرغها رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس گلاب، زعفرون و هل و وانیل و شکر رو بهش اضافه میکنیم و با همزن ۵ دقیقه میزنیم . بعد داخل ماهی تابه( سایز ماهی تابه ۱۶در ۲۲ سانت) نچسب کره میریزیم و مواد رو میریزیم،در تابه رو ۵ دقیقه میزاریم تا رویه کوکو هم خودشو بگیره، با حرارت متوسط. بعد از پنج دقیقه در تابه رو بردارید و برش بزنید و از اون رو کنید تا طرف دیگه کوکو سرخ بشه . بعد شربت داغ رو در سه مرحله بهش اضافه کنید ، هر مرحله ۵ دقیقه طول میکشه ، ودر آخر برای تزیین روش من زرشک و خلال پسته و گردو رو در شیره سرد نیم ساعت گذاشتم بعد روی کوکو ریختم . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکوی_شیرین #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: - کنجد یک ونیم پیمانه - شکر یک پیمانه - عسل سه قاشق غذاخوری - روغن دو قاشق غذاخوری - زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: - شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند. - سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند. - سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد. - حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند. - سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید. - بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سوهان_عسلی_کنجدی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
برای درست کردنش اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه. طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یه تیکه فلفله دلمه و یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#زرشک_پلو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: ۵۰۰ گرم قارچ ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر ریز شده ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز ۱٫۵ فنجان آرد۱ قاشق سوپخوری آرد ذرت ۱٫۵ فنجان آب ۱/۲ قاشق چایخوری نمک۱ قاشق چایخوری فلفل۱/۲ قاشق چایخوری پودر کاری۱/۲ قاشق چایخوری پکینگ‌ پودردستورالعمل ✍طرز تهیه: آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگ‌پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید . آب را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذاریدسیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ‌ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ‌ها کاملا با خمیر پوشانده شوند. در همان حال ، روغن را داخل ماهی‌تابه داغ کنید . قارچ‌ها را درون ماهی‌تابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی – قهوه‌ای شوند. قبل از سرو کردن ، قارچ‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن‌ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_قارچ_سوخاری_پفکی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
این غذا،غذای اصیل اصفهانیه و به این صورت درست میشه . گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم آرد نخودچی نیم پیمانه نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری نمک‌و فلفل به میزان لازم . . درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هم‌میتونید به موادتون اضافه کنید ..نیم‌ساعت اگرزمان‌بدیدو موادتون‌روبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یک‌عددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبک‌بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون‌ خوب بپزه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#قرمزه_نخودچی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ مواد لازم : بادمجان بلند ۲ عدد فیله مرغ ۸تکه پنیر پیتزا به میزان دلخواه نمک،فلفل به میزان دلخواه روش تهیه : ۱- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم . ۲- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود . ۳- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم . ۴- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم. نکته : اگر ورقه های بادمجان را نازک برش بزنید نیازی به سرخ کردن اولیه نیست . در انتهای کار بجای سرخ کردن میتوانید از فر استفاده کنید . با دمای ۱۸۰ درجه پنجره وسط با مدت ۴۰ دقیقه داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رول_بادمجان_و_فیله_مرغ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ شیرینی اسفناجی 😋 ✍مواد لازم برای ۶ نفر: ۴لیوان شیر ۲ق چای خوری وانیل ۲استکان آب ۱۵ برگ اسفناج ۱۰ق غذاخوری شکر ۶ق غذاخوری آرد سمولینا 7۱ق غذاخوری نشاسته ✍مواد لازم برای شیرینی: ۲لیوان شیر ۳ق غذاخوری آرد ۱ق غذاخوری کاکائو ۵ق غذاخوری شکر ۵۰گرم شکلات تخته ای ✍مواد لازم برای تزیین : فیله پسته یا پسته خرد شده تکه های میوه به دلخواه 🍜 طرز تهیه: برگهای اسفناج را با کمی آب گرم در غذاساز پوره کنید و در قابلمه بریزید .آرد سمولینا،شکر،نشاسته،وانیل و شیر را هم در آن ریخته و روی شعله متوسط بپزید تا غلیظ شود..یک قالب را نمناک کرده و مخلوط آماده شده را در آن بریزید وقتی خنک شد در یخچال به مدت یک ساعت بگذارید بماند. برای روی آن هم،شیر و کاکائو و آرد و شکر را مخلوط کرده و روی شعله متوسط پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. سپس شکلات تخته ای را در آن بریزید و هم بزنید تا ذوب شود. آنگاه روی شیرینی درون یخچال بریزید و دوباره چند ساعت بگذارید در یخچال بماند. آنگاه برش زده و در ظروف سرو گذاشته و به دلخواه تزئین نمایید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_اسفناجی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
♡ مواد لازم: پنیر خامه ای ۲۰۰گرم بستنی وانیلی ۱ عدد شیرعسلی نصف قوطی خامه صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ق غ ژله توت فرنگی یا هر طعمی که دوس دارین ۱بسته طرز تهیه: ابتدا ژله توت فرنگی را با یه لیوان آب جوش بن ماری میکنیم و نصف لیوان آب سرد میریزیم و کنار میگذاریم و نیز پودر ژلاتین را با یک سوم لیوان آب یا شیر بن ماری میکنیم و میگذاریم تا هر دو به دمای محیط برسند. پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه را به آن اضافه میکنیم و کمی با همزن میزنیم. بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه میکنیم و در آخر ژله توت فرنگی و پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط اضافه میکنیم و سپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندد 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_شانامو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرزتهیه دو بسته پودر ژله الورا رو با سه و نيم ليوان اب جوش حل كردم و گذاشتم حسابي خنك شده موز و پرتقال خوني كامكوات توت فرنگي و جداجدت خرد كردم كيوي و خرد كردم و با دو قاشق شكر سه دقيقه جوشوندم خنك كه شد دو قطره رنگ سبز خوراكي بهش زدم تا سبز بمونه انار و دون كردم انگور و از وسط نصف كردم تو قالب ژله حدود يكسانت ژله الورا ريختم و پنج دقيقه تو فريزر گذاشتم نيم بند شد بعد يك رديف از مخلوط ميوه ها چيدم وبا قاشق چند تا قاشق ژله الورا روي ميوه ها ريختم و دوباره چند دقيقه تو فريزر گذاشتم واين كار و تا قالب پر شه تكرار كردم و قالب پر از ژله و ميوه كردم و چند ساعتي تو يخچال گذاشتم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_میوه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کورن-داگ ۴ عدد سوسیس هات داگ ۱/۲ پیمانه آرد ذرت ۱ پیمانه آرد ۱ عدد تخم مرغ ۱/۴ فنجان شکر ۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ پیمانه دوغ ۱/۴ قاشق چایخوری نمک ۱/۴ قاشق چایخوری نمک #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۱.هات داگ هارا به مدت 20 دقیقه آب پز میکنیم و به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و سپس روغن را در قابلمه گرم میکنیم تا به دمای 180 درجه سانتیگراد برسد در انتهای هر یک از هات داگ ها یک سیخ چوبی قرار می دهیم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۲.در کاسه آرد ذرت، آرد، نمک، شکر و بکینگ پودر را مخلوط میکنیم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۳.بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و هم میزنیم و سپس دوغ را به آنها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا غلیظ شود. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
۴.هات داگ هارا داخل خمیر فرو میکنیم و بعد در روغن قرار می دهیم تا سرخ شوند و بعد روی کاغذ روغنی قرار میدهیم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آماده سرو می باشد. نوش جان :-) #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅خاگینه هویج مغزدار😋 . ✍مواد لازم: هویج متوسط چهارعدد تخم مرغ سه عدد بکینگ پودر یک ق مرباخوری آرد سه ق غذاخوری هل، دارچین، گردوی خرد شده ✍موادلازم برای شربت : شکر دوپیمانه آب یک پیمانه زعفران دم کرده دو ق غ 🍜طرز تهیه: ابتدا شکر و آب رو مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا حل بشه سپس زعفرون آبکرده رو اضافه میکنیم من مقداری هل هم به شربت اضافه میکنیم سپس غلیظ که شد از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم تا خنک شود. برای تهیه خاگینه اول هویجها رو شسته پوست میکنیم سپس رنده ریز میکنیم و با دست خوب فشار میدهیم تا آبش گرفته بشه.سپس تخم مرغهارو با همزن خوب هم میزنیم بعد هویج رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم درآخر هم آرد رو که با بکینگ پودر الک کردیم رو اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس هل و دارچین رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم.حالا نصف مواد رو توی قالب چرب شده میریزیم و مقداری گردوی خرد شده میریزیم سپس باقی مواد رو روش میریزیم و به مدت بیست دقیقه تو فری که از قبل به دمای ۱۷۰ گرم شده قرار میدهیم تا زمانیکه پخته بشه.بعدکه از فر خاگینه هارو دراوردیم همانطور داغ شربت سرد شده روروش میریزیم و میگذاریم تا کاملا به خوردش بره 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خاگینه_هویج_مغز_ دار #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_پیراشکی_اسفناج #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم برای خمیر: تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایع فوری ۱ ق م شیر یک سوم لیوان روغن مایع ۳ ق س نمک یک سوم ق چ بکینگ پودر یک سوم ق چ شکر ۱ ق چ آرد به مقدار لازم (حدود دو لیوان سرخالی) مواد داخل پیراشکی: اسفناج نیم کیلو تخم مرغ آبپز ۱ عدد پیاز داغ ۱ قاشق مرغ پخته ریش ریش شده به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز ✍طرزتهیه: برای تهیه خمیر،خمیر مایع رو داخل کمی آب حل کنید بقیه مواد بجز آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد کم کم آرد بریزید وتا حدی که خمیر به دست نچسبه.زیاد آرد نریزید چون خمیرتون سنگین میشه … سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن بگیرید.خمیر رو به مدت ده دقیقه با کف دست خوب ورز بدین دستتون رو با روغن مایع چرب کنید و خمیر رو تو دستتون گرد کنید داخل کاسه بذارید و روش پارچه بکشید و تو جای گرم به مدت یک ساعت استراحت بدین تو این فاصله مواد داخل پیراشکی رو آماده کنید.اسفناج رو پاک کرد وبشورین و بزارین آبش بره بعد ریز خرد کنید.داخل تابه یک قاشق روغن بریزید و اسفناج رو تو روغن تفت بدین تا آب اسفناج کشیده بشه بعد پیاز داغ رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید ومرغ ریش ریش شده و تخم مرغ آبپز رو رنده کرده و به مواد اضافه کنید،نمک و فلفل رو هم اضافه کنیدخمیر رو که آماده شد کمی ورز بدید.روی میز کار آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه باز کنید وبه اندازه دلخواه قالب بزنید.خمیر های قالب زده رو یک ربع استراحت بدید بعد داخل هر کدام مقداری از مواد داخل پیراشکی بذارید و خمیر را تا کنید.و کناره های رو با فشار انگشت به هم بچسبونید. داخل تابه کوچک روغن بریزید مقدار روغن باید کمی زیاد باشه تا کاملا یک طرف پیراشکی رو بگیره پیراشکی ها رو داخل روغن بذارید یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه.بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی تا روغن اضافیش رو بگیره. اگر دوست دارین سالم تر باشه و سرخش نکنید هم یه زرده تخم مرغ و یه قاشق شیر رو با هم مخلوط کنید و با برس رو پیراشکی ها بزنید و روش کمی کنجدبپاشید.سینی فر رو با کره چرب کنید و پیراشکی ها رو توش بچینید. یه استراحت ۵ دقیقه ای بهشون بدید.طبقه وسط فر ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد بذارید. آخر سر هم چند دقیقه واسه خوشرنگ شده روی پیراشکی ها روشن کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱