فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی😍😋
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۲ لیوان
شیر یک لیوان
شکر یک لیوان
پودر کاکائو ۳ ق غ سر پر
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر ۲ ق م
#سس_شکلات
شیر یک و نیم لیوان
شکر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو ۲ق غ
۱۵۰ گرم شکلات تخته ای تلخ یا شیرین (من شیرین ریختم)
سس شکلات خنک و یا ولرم و روی کیک داغ بریزین
دمای فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۰ دقیقه ،،فر از یک ربع قبل گرم کنید
این کیک روی گاز تو تابه هم میتونین درست کنین حتما دمکنی و شعله پخش کن بزارین بمدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
۳۰ دقیقه ی اول در تابه رو باز نکنین و بعد با سیخ چوبی چک کنین
ترکیب آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و حتما ۳ بار الک کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود 😍😋
مواد لازم
ژامبون ۱۰ ورق
پنیر پنج ستاره آمل ۱ عدد
زیتون سبز ۱۰ عدد
زیتون سیاه ۱۰ عدد
نصف فلفل دلمه قرمز
شوید ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
جعفری ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه
نان برگر ۵ عدد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لیته بادمجان😍😋
💕بادمجان یک کیلو
💕سیر پنج حبه
💕خیار چهار عدد
💕هویج سه عدد متوسط
💕سبزی معطر دو قاشق
💕گلپر نسابیده یک قاشق چایخوری
💕سرکه به میزان لازم
💕نمک و زردچوبه
💕فلفل قلمی تند
✅طرزتهیه:⬇️⬇️⬇️
💕اول از همه بادمجونارو کبابی میکنیم و پوستش رو میگیریم.دقت کنید حتمل بادمجون کبابی شه که تمام عطر این ترشی به همین بادمجون کبابیشه.
💕خیار و هویج و فلفل و با سرکه و نمک میپزیم و میذاریم کنار تا خنک شه.
💕بادمجون کبابی که با چنگال له کردیم و با زردچوبه مخلوط میکنیم و خیار و هویج و فلفل و از قابلمه خارج میکنیم و ساطوری میکنیم یا مثل من داخل مخلوط کن میریزم و یکم خردش میکنیم.دقت کنید زیاد له نشه.
💕بعد خرد شدن به بادمجون اضافه میکنیم و نمک میزنیم.
💕سیر هم با گلپر ساطوری میکنیم و با سبزی معطر که من چوچاق و کوتکوتو استفاده کردم مخلوط میکنیم و بعد به مواد ترشی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود_جذاب 😍😋
لوبیا سبز
ذرت
سیب زمینی
قارچ
هویج
فلفل دلمه
سس گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
مواد لازم برای کاسه های نونی:
خمیر یوفکا
ادویه(پاپریکا،آویشن،فلفل )
روغن زیتون
دقت کنید که حتما فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و اجازه بدین نون حدود یک ربع داخل فر بمونه تا طلایی بشه ، و بعد از سرد شدن داخل کاسه هارو پر کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_شکم_پر😍😋
فلفل دلمه ای……۲عدد
سینه مرغ…..۲۵۰ گرم
پیاز…..۱عدد
سیر…..۳حبه
پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا…..به مقدار لازم
نمک و فلفل و پودر گوجه
قارچ…..۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ترش 🥘 😋😍
▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ
▫️رب انار۳ق غ
▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل،
▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن
▫️پیاز۱عددمتوسط
▫️سیر۱حبه
نکات لازم
🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید
🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه
🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#شیرینی_کره_ای_کنجدی
موادلازم
250 گرم کره یا مارگارین
۱عدد تخم مرغ (یک زرده در داخل شیرینی سفیده تخم مرغ برای رومال)
2 قاشق شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری مخمر پودر شده
2 قاشق چایخوری محلب(یک ادویه است)
2 قاشق غذا خوری سرکه
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد
کنجد سیاه بوداده
آماده سازی؛
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر لطیف حاصل شود.از خمیر تکه های کوچک به اندازه گردو بردارید و با دست روی سطح بغلتانید تا باریک و کشیده و میله ای شود و حدوا به طول 10 سانتی متر برسد.دو انتهای خمیر را به هم وصل کنید تا حلقه شود. شیرینی را داخل سفیده تخم مرغ و سپس آن را درون کنجد بزنید و روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بگذارید. 20 دقیقه در فر 200 درجه بپزید
نوش جان 💖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاش_کادایف
مواد لازم
شیر ولرم یک لیوان
آب ولرم یک لیوان
آرد یک و نیم لیوان
شکر یک ق مربا
خمیرمایه یک ق مربا
نمک یک ق چای
برای شربتش
یک و نیم لیوان شکر
یکو نیم لیوان آب
گلاب یک چهارم لیوان
زعفرون دم کرده یک ق
آبلیمو یک ق.
مواد میانی
گردو خرد شده و دارچین
طرز تهیه:
آب، شکر ،گلاب و زعفرون رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید و هم نزنید تا شکر خودش آب بشه. وقتی شروع بهجوشیدن کرد حرارت و کم کنید تا قل بخوره و غلیظ بشه در آخر آبلیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید بذارید تا سرد شه.
شیر ،آب، شکر و خمیرمایه رو با هم مخلوط ، هم بزنید و پنج دقیقه کنار بذارید. آرد و نمک رو اضافه کنید و هم بزنید. یک ساعت بمونه تا حجمش بالا بیاد و روش اسفنجی بشه.
ماهی تابه تفلون رو، روی حرارت کم قرار بدید. از مواد به اندازه دو ق غذا به کمک ملاقه کوچکی روی ماهیتابه بریزید وقتی روش حباب زد و زیرش طلایی شد بردارید.
بعد از خنک شدن گردو و دارچین طبق شکل بریزید و تا کنید لبه ها رو چفت کنید داخل روغن داغ سرخ کنید.
یک دقیقه بعد از سرد شدن داخل شربت قرار بدید، ده دقیقه بمونه کافیه
نوش جان 💖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_شوربا
مواد لازم
سبزی آش: ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفند چربی دار با استخوان: ۶۰۰ گرم
دنبه گوسفند: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۵ عدد
برنج نیم دانه: ۱.۵ پیمانه
نخود: ۱/۲ پیمانه
لوبیاچیتی: ۱/۲ پیمانه
عدس: ۱/۳ پیمانه
ماش: ۱/۳ پیمانه
بلغور گندم: ۱/۳ پیمانه
زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری پر
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت و دنبه را به همراه نخود و لوبیاچیتی و سه عدد پیاز ریز شده و مقداری آب داخل زودپز می پزیم.
در قابلمه اصلی برنج، ماش، عدس، بلغورگندم و به همراه سبزی آش و مقداری آب با هم می پزیم.
گوشت و دنبه پخته شده را با مقداری لوبیا و نخود پخته شده له می کنیم و با مابقی نخود و لوبیا داخل قابلمه اصلی آش می ریزیم و بصورت مداوم هم می زنیم تا زمانیکه مواد آش مانند حلیم کش بیاد.
در انتها دو عدد پیاز را خلالی ریز کرده، داخل روغن سرخ می کنیم، زردچوبه و فلفل را می ریزیم و تفت می دهیم و به همراه نمک به آش جا افتاده اضافه می کنیم
نوش جان 💖
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیازداغ_چیپسی😍😋
اول از همه برای اینکه خلالی های یکدست و خوشگل داشته باشید پیاز متوسط و کوچک همون اندازه های داخل ویدئو عالیه.
❌ خلالی ها رو یکدست خرد کنید یکی نازک و یکی کلفت نباشه
❌ فقط پیاز سفید یا زرد استفاده کنی
✅ قابلمه رو آب میریزیم ومیزاریم رو حرارت آب جوش آمد ۱ ق غ نمک اضافه میکنیم و پیازهای خلالی رو داخلش میریزیم و چندباری هم میزنیم تارنگ پیاز تغییر کنه و شیشه ای بشه.
بعد پیازها رو آبکشی میکنیم میذاریم آبش کشیده بشه و روی دستمال تمیز پهن میکنیم تا پیازها خشک بشن. باید روغن حسابی داغ باشه.وبا حرارت متوسط رو به بالا پیازها رو سرخ میکنیم. پیاز که کمی سبک شد برای خوشرنگی زردچوبه اضافه میکنیم. و حتما باید هم بزنیم وزیر و رو کنیم تا یکدست سرخ بشن. به رنگ قهوهای ای روشن در آمد تابه رو از روی شعله بر میداریم و پیاز ها رو جمع میکنیم و داخل آبکش میریزیم تا روغن اضافه خارج بشه.
این پیازداغ تا ۳ماه داخل یخچال وتا۶ماه داخل فریزر قابل نگهداری.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آلبالوپلو 😍😋
یک آلبالو پلو درجه یک و متفاوت، پیشنهاد میکنم امتحان کنید. وقتی امتحان کردید متوجه حرفهای من میشید.
نحوهی خارج کردن هسته آلبالو رو در هایلایت مربا آلبالو کامل توضیح دادم.
-----
برنج: ۴ پیمانه
گوشت: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
آلبالو: ۷۰۰ گرم
شکر: ۳ قاشق غذا خوری (اگه شیرین دوست دارید، ۴ تا بزنید)
ادویه گوشت:
زردچوبه: نصف قاشق چاییخوری
نمک + فلفل.
------
شما میتونید از برنج زعفرانی برای تزیین استفاده کنید.
------
مدت زمان پخت آلبالو و شکر ۱۰ دقیقه هست. بعد از این زمان، یکم از شربت آلبالو جدا کنید، و بعد از اینکه سس گوشت و آلبالو و برنج رو لایهلایه داخل قابلمه ریختید، شربت رو روی برنج بریزید تا رنگش بهتر بشه.
قبل از کشیدن آلبالوپلو، میتونید مقداری کره یا روغن داغ روی برنجتون بریزید.
تاکید میکنم که برنج رو زودتر ابکش کنید (زنده تر) به دلیل اینکه سس گوشت و آلبالو یک مقدار آبکی هست و شما نباید اجازه بدید که برنج شفته بشه
میتونید با مرغ، ماهیچه و یا اصلا بدون گوشت هم درست کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه_با_نان_تست
مواد لازم
1) سیخ:
6 برش نان تست
کره ذوب شده
شکر
سیخ
خامه فندق
2) کاپ کیک:
4 برش نان
تخم مرغ
آلومینیوم
شیر
کره
دارچین
طرز تهیه
برای نسخه با سیخ: وسط برشهای نان را ببرید و فقط پوسته آن باقی بماند. پوسته را به صورت گردان درآورید و روی سیخ ها قرار دهید.
سیخ ها را به ماهیتابه منتقل کرده و نان را با کره ذوب شده خیس کنید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.
شکر را روی سیخ ها بپاشید و آنها را در خامه فندق فرو کنید.
برای نسخه با تارتلت: آلومینیوم را به صورت دایره ای بچرخانید و آنها را محکم کنید.
برش های نان را به صورت نواری برش دهید.
شیر را با تخم مرغ مخلوط کنید. نوارهای نان را در آنها فرو کنید و در محافل آلومینیومی قرار دهید.
دارچین را بپاشید و به مدت 10 دقیقه در دمای 190 درجه بپزید.
مفصل گردنده ها را از آلومینیوم برداشته و شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید
نوش جان 💖
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سینی_کباب_خوشمزه
برای مواد گوشتی گوشته:
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
یک دسته جعفری
یک عدد پیاز رنده شده بدون آب
۳ حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل سیاه و قرمز
۱عدد فلفل دلمه قرمز
آرد سوخاری نصف لیوان
برای سیبزمینی:
۶ عدد سیبزمینی
۲ ق غ کره
۱ لیوان شیر
مقدار پنیر پیتزا
برای سس:
۲ ق غ رب گوجه
ابتدا گوشت چرخکرده و پیاز و سیر رنده شده و جعفریو آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه و قرمز رو مخلوط کرده داخل قالب دایره ای شکل رو چرب و مواد گوشتیمونو میریزیم و پهن میکنیم و رب و آب جوش رو مخلوط کرده و روی گوشتمون میریزیم و در فر ۱۷۰ درجه قرارمیدیم تا بپزه
به سیبزمینی ابپز شده کره و نمک و فلفل اضافه و میکوبیمو شیر رو به تدریج اضافه میکنیم و پنیر پیتزا میریزیم و روی مواد گوشتیمون ریخته و با گوجه و فلفل روشو پر میکنیم و دوباره داخل فر میذاریم و وقتی طلایی رنگ شد آمادست
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زیره_جوش
مواد لازم برای 4 نفر
1 پیمانه آرد
2 /1 پیمانه شکر
3 عدد تخممرغ
1 ق س زیره
2 /1 پیمانه روغن یا کره محلی
1 ق س زعفران آب کرده
3 پیمانه آب
طرز تهیه:
1. ابتدا آرد و روغن را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند.
2. حالا آب، شکر و زعفران را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
3. وقتی شکر حل شد، موادتان را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4. در پایان زیره و تخممرغ ها را اضافه کنید. البته تخممرغ را از قبل در ظرفی هم بزنید و بعد به موادتان اضافه کنید.
نکته
این شام سبک را میتوانید همراه با نان بخورید یا نان را در آن ترید کنید.
نوش جان 💖
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_زرشک
مواد لازم برای ۴ نفر:
تخم مرغ: ۳ عدد
وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر: ۱ پیمانه
روغن: ۱/۲ پیمانه
ماست: ۱/۲ پیمانه
آرد: ۲پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
زرشک: ۱/۲ پیمانه
آرد: ۲ قاشق چای خوری
دستورپخت:
تخم مرغ هارو به همراه وانیل و شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا تخم مرغ ها پف کنند.
سپس روغن و ماست را به آن اضافه کنید.
آرد رو به همراه بیکینگ پودر الک کنید و آروم آروم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
زرشک ها رو بشورید و با کمی آرد مخلوط کنید.
کف قالب را چرب کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید و مواد را در قالب بریزید.
به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_نان_خوشمزه
۵۰ گرم کره ذوب شده
۱ فنجان چایخوری آب ولرم
۱ فنجان چایخوری شیر ولرم
۱ ق غ شکر
۱ ق چ نمک
۱ ق چ پودر خمیر فوری
۱ عدد تخم مرغ
۴ الی ۵ لیوان آرد سفید
آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم ۱ ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین
نوش جان💖
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
54.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_شکلاتی
شیر ۲لیوان
خامه صبحانه یک عدد
پودر ژلاتین ۲ ق غ
شکلات تلخ به مقدار دلخواه
خامه فرم گرفته شده برای تزیین
اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم
( به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین)
نوش جان 💖
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیریتی_ساق_عروس
آرد ۲۵۰ گرم حدودا ۱ لیوان+ 2/3 لیوان، کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم حدودا نصف لیوان، پودر قند ۳ ق غ سر صاف، پودر هل ۱ ق م، وانیل کمی، مغز گردو، پودر قند و پودر هل و پودر پسته برای تزیین
➖روغن شکر هل و وانیل را با همزن دستی یا برقی ۳ الی ۴ دقیقه هم میزنیم.
➖مقدار آرد تقریبی است تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد
➖۲ساعت شیرینی ها را در یخچال استراحت میدهیم. بعد در فر 170 درجه از قبل گرم شده ۱۵ دقیقه میپزیم تا زیر شیرینیها تغییر رنگ دهد.
🥂🌯 🌯🥂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شوید_واویشکا😍😋
مواد مورد نیاز
به ازای نیم کیلو مرغ
یک دسته شیوید
سه عدد تخم مرغ
یک قاشش اب لیمو
پیاز یک عدد
نمک فلفل و زردچوبه
🔻برش مرغ در این غذا میتونه هم در اندازه های انگشتی باشه و هم در قطع کبابی و هم برش های بزرگ مرغ که من سایز کبابی رو از سینه و ران انتخاب کردم🔻به جای شیوید تازه از شیوید خشک هم میشه استفاده کرد 🔻این غذا کم اب تهیه میشه .با اینکه سس بسیار خوشمزه ای داره سعی کنید زیاد پر آب و مثل خورشت نشه🔻مقدار آب لیمو رو میتونید تا دو قاشق هم افزایش دهید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی😍😋
شیک جذاب ترین نوشیدنی 😋این دو مدل خوشمزه ترین شیکی هستن که میشه درست کرد😍
.
مواد لازم #شیک_شکلات:
بستنی شکلاتی ۳ اسکوپ
شیر نصف لیوان
خامه قنادی یا خامه صبحانه ۲-۳ ق غ خ
.
مواد لازم #شیک_بادوم_زمینی:
بستنی وانیلی ۳ اسکوپ
شیر نصف لیوان
بادوم زمینی ۲ ق غ خ
کره بادوم زمینی ۱ ق غ خ سرپر
.
خامه قنادی ، بیسکوییت ، شکلات و ….
برای دیزاینش🥰
اگر بستنی شکلاتی نداشتین یک ق غ خ پر پودر کاکائو بریزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_گل_محمدی 😍😋
گلبرگ ۲۵۰ گرم
شکر یک کیلو
آب شش ویا ۷ لیوان لیوان
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری ویا اب لیمو دو قاشق
رنگ خوراکی چند قطره
گلبرگ ها رو جدا کنید وبا آب سرد بشورید وبزارید ابشون کاملا بره
آب جوش بزارید رو گاز تا جوش بیادگلبرگ ها رو تو قابلمه بریزید روشون آب جوش بریزیدسرعت عمل داشته باشید تا با اب داغ عطر گل بیرون بیاد.فوری دم کنی بزارید. بمونه تا بیست وچهار ساعت بعد از بیست وچهار ساعت از پارچه نخی رد کنید به هیچ عنوان با فشار دست گلبرگها رو فشار ندید .رنگ شربت تلخ میشه آب حاصله رو گاز بزارید تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر روبریزید.وشعله متوسط باشه قوام که آومد رنگ خوراکی ،جوهر لیمو ویا اب لیمو اضافه کنید وگاز رو خاموش کنید این شربت با اب ویخ رقیق میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ميوهای نارگیل و ژله آلوئه ورا😍😋
مواد لازم:
پودر دسر ميوهای جلیدی (نارگیل): ۱ بسته 🥥
شیر: ۴۰۰ میلی لیتر 🥛
پودر ژله آلوئهورا: ۱ بسته🌱
آب جوش: ۴۰۰ میلیلیتر🔥💧
میوه توت فرنگی 🍓
طرز تهیه:
ابتدا پودر دسر میوهای نارگیل رو داخل شیر سرد حل کنید و بعد بر روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. مایع رو تا نيمه داخل ليوان سرو بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
برگ توتفرنگیها را برش بزنید و بر روی لایهی دسر نارگیل قرار دهید. یک بسته پودر ژلهی آلوئه ورا را در ۴۰۰ میلیلیتر آب جوش حل کنید و بگذارید تا خنک شود و بر روی توتفرنگیها بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا ببندد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نوشیدنی جذاب و خیلی خوشگل که برای درست کردنش فقط ۳ قلم مواد نیاز داری و میتونی با درست کردنش دل همه رو ببری🥰😋
مواد لازم :
سودا یا اسپرایت
گل پنیرک
• که ۵ مین توی آب سرد مونده
ژله
یخ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه موهیتو خونگی خنک درست کنیم😍😋
لیمو ترش تازه ۲ عدد🍋
برگ نعنا حدود ۱۰ عدد🍃
شکر ۱ق.غ☝🏻
یخ به مقدار زیاد❄️
آب گازدار ۱ قوطی💧
این مقدار مواد که گفتم برای یک لیوان لازمه😁
.
لیمو ها رو اسلایس میکنیم و به همراه برگ نعنا داخل یه ظرف یا لیوان میریزیم و حسابی میکوبیمشون تا عصاره هر دو در بیاد و با هم مخلوط شه🍋🍃
بعد شکر رو اضافه میکنیم و چند اسلایس دیگه لیمو روش میذاریم و باز میکوبیم و میذاریم کمی بمونه تا عصاره لیمو و نعنا به خورد هم بره.😌
اگر دوست داشته باشین میتونین مثل من یکم هم آب لیمو بهش اضافه کنین.🍋
.
در آخر یخ و آب گازدار رو اضافه میکنیم و دیگه نوشیدنی آماده است.
اگه دوست داشتین مثل من به جای سودا نوشابه سونآپ بریزید
موهیتو خوراک این فصله و حسابی آدم رو خنک میکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛