26.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_مرغ_قارچ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جامبو شلز
مواد شلز ها کاملا سلیقه ای هست و البته من همیشه به این مواد قارچ تفت داده ام اضافه میکنم که ایندفعه نریختم و باز هم خوب شد،نکته ی دیگه ام که باید بگم اینه که تو این روش (البته میدونید با شلز چیزای مختلفی میشه درست کرد )چون نمیخوایم شلزارو تو فر یا مایکروویو بذاریم تا یکم دم بکشه باید یکم بیشتر شلزارو بپزیم تا کاملا مغز پخت بشن و این باعث میشه تعداری از شلزا پاره بشن من که گاهی پاره هارو روش مواد گوشتی و پنیر پیتزا میریزم میذارم تو فر که حیف نشن خیلی ام خوشمزه میشه، و با بقیه ش شلز درست میکنم.خلاصه یه چند تاییش ممکنه پاره بشه اگه اینجوری شد نگران نباشید البته مارک خارجیش خیلی از زَر بهتره ولی خب قیمتشم ۴،۳برابره راستی به جای رنگ خوراکی میتونید آب لبو هم بریزید و یا هر رنگ دیگه ای که دوست دارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از بهترین باقلواهایی بود که تا حالا خوردم😍😋
این مقدار مواد برای یه سینی بزرگ کافیه
میتونید مقدار مواد رو کمتر کنید
چیا لازم داریم؟
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا
گردو خرد شده
۱۵۰ گرم کره
سه چهارم استکان روغن مایع
برای شربت:
۲ لیوان شکر
۲ لیوان آب
چند قطره لیمو ترش تازه
❌ وقتی کره و روغن رو مخلوط میکنید سریع از روی حرارت بردارید اصلا نباید کره بجوشه
❌داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید اول ۱۵ دقیقه فقط حرارت از پایین باشه بعدش ۲۰ الی ۲۵ دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین باشه تا روش حسابی طلایی بشه
❌اجازه بدین باقلوا از داغی بیفته بعد روش شربت خنک بریزید
❌هرچی بمونه خوشمزه تر میشه 😋😋
خیلیا دوس دارن به شربت زعفرون اضافه کنن یا به گردو هل و دارچین میزنن نمیگم بد میشه ولی زعفرون و هل و دارچین اینا همش طعم های قوی و غالب هستن و مزه باقلواتونو عوض میکنن ( تو ترکیه هیچ کدومو نمیزنن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_نارنگی
برای قسمت ژله ای
آب نارنگی ۳لیوان، شکر ۱لیوان، نشاسته ذرت 3ق غ
🔴پودر نشاسته، شکر و آب نارنگی را در یک قابلمه ریخته و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا غلیظ شود. نارنگی ها را پوست بکنید و به صورت عرضی برش بزنید وهر برش را در کناره داخل جامها قرار دهید و جامها را( پشت قالب مافین) به صورت کج قرار دهید طوری که بایستد و جامها را تا نصفه با کرم ژله ای نارنگی پر کنید.جام ها در جایی با ارتفاع تکیه دهید به صورتی که صاف بایستند و بگذارید قسمت ژله ای سرد شوند.
#محلبی
شیر ۲لیوان، شکر ۱لیوان، نشاسته ذرت ٢ق غ، آرد ۲ق غ، وانیل نصف ق چ
🔴شیر و شکر و نشاسته و آرد را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا قوام پیدا کند(مانند فرنی)
وقتی قوام پیدا کرد وانیل را اضافه و هم بزنید و از روی گاز بردارید. قسمت خالی جامها را پر کنید و بعد از سرد شدن تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سنگه خورش . سبزی فسنجان
درازه قاتوق . اناربیج
اسم این خورشت بسیار بسیار خوشمزه است
پیشنهاد میکنم حتما این خورشت بی نهایت خوشمزه رو درست کنید 😋
سبزی این خورشت
تره . جعفری . گشنیز . نعنا. چوچاق . به مقدار ۳۰۰ گرم سرخ شده
اگر چوچاق داشته باشید که بسیار عالی اما محدودیت برای خوشمزه ها نیست
میتونید چوچاق رو حذف کنید
گردو ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ شده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
رب انار ۲ ق غ
پیاز برای داخل گوشت ۱ عدد متوسط
نمک و فلفل و گلپر به مقدار لازم
آب سرد یخچالی حتما حتما برای این خورشت از ضروریات
اول
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون یه خورش کرفس عالی و جاافتاده آوردم،که البته همتون استاد و کدبانویین،بیشتر واسه تازه عروسای پیجمون گذاشتم😍
مواد لازم:
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
کرفس ۵۰۰ گرم
جعفری تازه ۱۵۰ گرم
نعنا تازه ۵۰ گرم
پیاز دوتا
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
آبلیمو یا آبغوره به مقدار دلخواه
❎بچه ها همونجور که میدونین خورش کرفس در اصل کم آبه و باید با حرارت ملایم جابیفته،،،،اما من بعضی وقتا یکی دوقاشق آرد با آب سرد مخلوط میکنم و به خورش اضافه میکنم😃یکم رنگ خورشتو تغییر میده اما لعاب خوبی بهش میده،،کاملا اختیاریه و تو دستور اصلی آرد نیست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•بریانی😋😍
این یکی خوشمزه ترین غذاهاست🥳
~مواد لازم:(۴نفر)
ران مرغ۴تیکه
برنج۲/۵پیمانه
ماست پرچرب یا بدون آب ۳ق غ
گوجه ۲عدد خرد شده
پیاز درشت ۱عدد
سیر۱حبه
فلفل سبز چیلی
گشنیز چندشاخه ساطوری شده
~ادویه های پودری شامل:
پودر تخم گشنیز نصف ق چ
زیره سیاه نصف ق چ
پاپریکا ۱ق چ
زردچوبه ۱ق چ
فلفل قرمز سلیقه ای
ادویه های دون داخل مرغ شامل:
فلفل سیاه ۵عدد
چوب دارچین ۱تیکه
میخک۴عدد
بادیان ۱تیکه
ادویه های دون برای برنج:
چوب دارچین هل میخک (داخل کیسه چای میندازیم تا بعد ابکش جدا کنیم)
❤️#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗 سس پرتقالی
مواد لازم:
آب پرتقال نصف پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق
شکر نصف پیمانه
کره ۱۰ گرم
رنده پرتقال ۱ قاشق
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته رو با آب پرتقال حل میکنیم و بعد با شکر و کره مخلوط میکنیم و رو حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا به غلظت مورد نیاز برسد و رندهی پوست پرتقال را هم اضافه میکنیم. اگر برای روکش و آستر کشی کیک بخوایم؛ سس را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و کیک را با آن آستر کشی میکنیم.#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر با دنت خونگی😍😋
مواد لازم:
۲ لیوان شیر🥛
۴ قاشق نشاسته ذرت🌽
۴ قاشق شکر🍚
۳ قاشق خامه صبحانه🥣
۱ ق.چ وانیل🌸
یک بسته پودر بیسکوییت🍪
پوره توت فرنگی 🍓
پودر نسکافه☕️
اول شیر و شکر و نشاسته ذرت و وانیل رو هم بزنین تا یکدست بشه بعد بزارین روی حرارت ملایم و مدام هم بزنین تا غلیظ بشه.مرحله بعد بهش خامه صبحانه رو اضافه کنین.
مواد دسر رو به دو قسمت تقسیم کنین و به یه قسمت پوره توت فرنگی و به یکی دیگه پودر نسکافه اضافه کنین.( البته میتونین هر طعم دهنده ای که دوست دارین هم اضافه کنین مثله پودر کاکائو یا زعفرون)
بعد هم به ترتیب داخل لیوان مورد نظرتون پودر بیسکوییت و دنت رو بریزین و تمام
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مثلث_پنیری
بچه ها این مثلث پنیری بسیار خوشمزست میتونید برای مهمانی ها وتولد استفاده کنید فقط ازقبل اماده کنید سر فرصت وفقط سرخ کردنش را یکی دو ساعت قبل از مراسم ها انجام بدید سرخ کردنش هم وقتی نمیگیره چون مواد پخته هست ونون تست هم زود رنگش طلایی میشه وبا دوسه ق روغن هم سرخ میشه
در ضمن مواد تشکیل دهنده هم خودتون میتونید بسته به سلیقتون کم وزیاد کنید
دو تا سه تا فیله مرغ را باادویه وپیاز بپزیید وریش ریش کنید بعد دوتا خیار شور را رنده کنید حالا کمی جعفری وساقه پیازچه را ریز کنید واینها را با چند تا ق خامه وتقریبا یک پیمانه پنیرپیتزا ونمک وفلفل مخلوط کنید اماده شد دو ق روی نون تست ریخته ویه نون دیگه روی مواد بزارید کمی فشرده کنید واز وسط مثلثی برش بزنید واول تو اردبعد تخم مرغ ودر اخر ارد سوخاری بزنید وسرخ کنید تو دستمال بزارید تا روغنش کشیده بشه هرچند که احتیاج بهروغن زیادی نداره
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛