26.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله😍😋
جذاب ترین ژلهای که تا الان درست کردی همین میشه😍
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا ٣ بسته + ٣ ليوان آبجوش
يك بسته خامه صورتى
يك ليوان شير
ژله رنگى دلخواه ٣ بسته + ٣ ليوان آبجوش
١ ليوان آب سرد
طرز تهیه:
ژله آلوئه ورا رو با آبجوش مخلوط ميكنيم
كنار ميزاريم تا خنك بشه
خامه و شير رو با هم مخلوط ميكنيم تا يكدست بشه و به ژله آلوئه ورا اضافه ميكنيم
نصفش رو تو ظرف چرب شده ميريزيم و ميزاريم داخل يخچال تا ببنده
ژله با طعم دلخواه رو با آبجوش مخلوط ميكنيم و بعد يك ليوان آب سرد ميريزيم
كنار ميزاريم تا خنك بشه
ژله شيرى رو از ظرف در مياريم و به صورت نوارى برش ميزنيم
از نوارها تو ظرف چرب شده ميزاريم و روش ژله ميريزيم و ميره تو يخچال
وقتى نيم بند شد اينكار رو سه بار تكرار ميكنيم
روش يك لايه ژله شيرى ميريزيم و داخل يخچال ميزاريم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت بازاری😍😋
مواد لازم برای سینی ۳۰ در ۴۰
آرد🥡۹۵ گرم(۱/۲ پیمانه + ۳ ق غ)
شکر دانه ریز🍚 ۹۰ گرم(از نصف پیمانه یک ق غ کم کنید)
تخم مرغ خنک 🥚۴ عدد ( وزن هر کدام با پوست ۶۵ تا ۷۰گرم)
بیکینگ پودر🥄 ۱گرم(۱/۴ ق چ)
اسانس وانیل🌸 ۱/۳ ق چ
عسل یا شربت بار🍯( یک و نیم تا ۲ ق چ )
خامه قنادی🧁۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم
عسل یا شربت بار باعث خوشرنگ شدن رولت میشه
تخم مرغ ها خنک باشن ، سفیده هر چه خنک تر باشه راحتتر فرم میگیره
⛔️داغ بودن فر برای رولت خیلی خیلی مهمه ، پس ۲۰ دقیقه با دمای ۲۳۰ درجه قبل از پخت روشن میکنیم
♻️مدت زمان پخت ۶ تا ۸ دقیقه
🔅دمای فر برقی ۲۲۰ درجه المنت بالا و پایین با فن
🔅دمای فر گازی ۲۳۰ درجه ( ۵ دقیقه حرارت پایین ، بعد حرارت بالا روشن)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_ماهی_سفیدخوشمزه
روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم
مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک(انارتیم) وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش
🐠🐠🐠🐠🐠🐠🐠.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
31.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_شام_خوشمزه
سینه مرغ ۲ تکه
نان تست ۲ تا ۳ عدد(یا باگت)
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آب سرد ۱/۸ پیمانه
نمک
فلفل سیاه ، فلفل قرمز
آویشن ۱/۲ قاشق چ
پودر سیر ۱/۴ قاشق چ
پاپریکا ۱ قاشق چ
.
نان تست رو دورگیری کنید و بعد به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید داخل دستگاه بریزید و چند پالس بزنید تا پودر بشه.
سینه مرغ رو خرد شده، پیاز، سیر و ادویه ها رو اضافه کنید و باز دستگاه رو روشن کنید و خوب میکس کنید تا مواد خوب باهم مخلوط بشن در آخر آب سرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشن.
مواد رو داخل ظرف در بسته بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد از این مدت مواد رو از یخچال خارج کنید و بهش فرم بدید اول تو تخم مرغ همزده و بعد در آرد سوخاری بغلطونید و بعد در روغن داغ و با حرارت متوسط سرخ کنید
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک یزدی با بافتی عالی
آرد ۲ لیوان و دو سوم لیوان
روغن ۱ لیوان سر خالی
شکر ۱ لیوان سرخالی
تخم مرغ درشت ۳ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق غ
گلاب ۲ ق غ
اسانس یا جوهر یا عرق هل چند قطره
عسل یا شربت بار ۱ ق غ ( قابل حذف)
ماست ۳/۴ لیوان
شیر یا آب دمای محیط ۱/۴ لیوان
نمک میوه ۱ ق چ
ارد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کرده و کنار میزاریم روغن و شکر رو ۱۰ دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم تخم مرغ ها ووانیل اضافه کرده و با دور تند هم میزنیم تا حجیم و کرم رنگ و کشدار بشه ماست شیر گلاب واسانس هل وعسل یا شربت بار را اضافه کرده و درحد یکدست شدن هم میزنیم وآرد و بکینگ پودر الک شده رو در چندمرحله اضافه کرده نمک میوه اضافه کرده و درحدیکدست شدن هم میزنیم و۱۵ دقیقه دردمای آشپزخانه استراحت میدیم دو سوم قالب رو از مواد پر کرده و با چاقو یا قاشق آغشته به روغن علامت ضربدر روی مواد کشیده و با کنجد یا خلال بادام تزیین میکنیم و در فر یا توستر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ میپزیم اول شعله بالا را روشن کرده وقتی کیک ها پف کرد و شکفته شد شعله بالا رو خاموش و شعله پایین روشن میکنیم بعد از پخت شعله بالا روشن تا روی کیکها رنگ بگیره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_مرمری
پنج عدد تخم مرغ
نوک ق چ وانیل
یک و یک چهارم لیوان شکر
یک لیوان آب ولرم میتونید از شیر هم استفاده کنید
سه چهارم لیوان روغن مایع
دو و نیم لیوان آرد قنادی سه بار الک شده
دو ق چ بکینگ پودر
برای دو رنگ شدن کیک :
دو ق غ سرخالی آرد
دو ق غ سرخالی پودر کاکائو
❌حتما حین هم زدن کاسه همزن و دورگیری کنید که بعداً کیک بوی تخم مرغ نده
❌این کیک بافت خیلی نرم و پنبه ای نداره اگه بخواین نرم بشه کمی که از داغی افتاد یک لیوان شیر ولرم بریزید و بعد از اینکه به خورد کیک رفت کیک رو بر گردونید و برش بزنید
ولی به نظر من همینجوریش خیلی خوشمزه ست مخصوصا کنار چای یا شیر🥰
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ دوغی 😍😋
برای این مرغ دوغی جذاب :
مرغ کامل یک عدد🍗/دوغ🥛/کره 🧈
پیاز 🧅/سیر 🧄/زعفرون دم کرده 🍷
آبلیمو🍋
ادویه : پودرسیر ، فلفل سیاه ، نمک🧂
.
طرزتهیه :
پیازهای حلقه ای رو با ۲۰۰گرم کره تفت میدیم
.
مرغ رو شسته و خشک میکنیم و زعفرون دم کرده رو به کل مرغ میمالیم
مرغ رو روی پیاز میزاریم و دوباره روش پیاز میچینیم👌🏻
.
ادویه هامون رو بهمراه آبلیمو میرزیم
۳حبه سیر رو ریز میکنیم و با زعفرون دم کرده به مواد اضافه میکنیم😍
.
به مدت ۲۰دقیقه میزاریم تا بپزه تا مرغ طلایی رنگ بشه
.
بعد از ۲۰دقیقه مرغ رو داخل قابلمه جدید میزاریم و ۴عدد دوغ کوچیک (به شکلی که سه چهارم مرغ رو در بر بگیره )میریزیم
و به مدت یک ساعت میزاریم تا کاملا با دوغ با شعله خیلی کم بپزه
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاکوی مرغ یکی از خوشمزه ترین لقمه هاست که حتما باید امتحان کنید و بچه ها عاشق طعمش میشن🌮
.
.
ترکیبات:
نان تورتیلا به صورت دایره ای بریده شده است
~
سینه مرغ نواری شده با دو حبه سیر و یک قاشق غذاخوری آبلیمو
دو قاشق غذاخوری روغن در تابه ای روی شعله مرغ ها را میذاریم و دوباره دو عدد پیاز و فلفل های رنگی می ریزیم.
ادویه جات ~
یک قاشق غذاخوری پاپریکا، ادویه کاری مرغ، نمک، یک قاشق فلفل و نصف قاشق غذاخوری گشنیز و زیره
در آخر پنیر ورقه ای شده را اضافه می کنیم
برای روی تاکو ~
پنیر موزارلا
فر با دمای 200 درجه گرم می شود
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنینی مرغ و سس پ ستو🌿🥪
پرفروش ترین ایتم کافه ها
چیزایی که واسه سس پستو میخوایم:۳۰۰ گرم ریحان پاک شده۱/۳ پیمونه روغن زیتون،۲ ق.غ پنیر پارمسان،۱ مشت گردو یا بادام زمینی یا مغز درخت کاج(صنوبر)،اب نصف لیمو ترش،نمک وفلفل سیاه
برای مزه دار کردن سینه مرغ:نمک وفلفل سیاه+روغن زیتون و اراگانو یا اویشن.
برای تاپینگ هم پنیر موزرالا تازه یا پنیر پیتزا یا گودا ورقه+گوجه و ریحون
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ
مواد لازم برای ۴ نفر :
برنج ۴ پیمانه
مرغ ( سینه یا فیله ) ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زرشک ۵۰ گرم
زعفران
ادویه : زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه مرغ و نمک
برای سس :
ماست ۴ الی ۶ قغ
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
گلاب ۳ قغ
زعفران ،نمک و فلفل سیاه
ابتدا برنج را به مدت ۵ دقیقه پخته و آبکشی میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملا سرد شود
سپس پیاز را که به صورت خلالی خورد کردهایم را با زردچوبه کمی تفت میدهیم و مرغهای تکه شده را به همراه فلفل سیاه ،ادویه مرغ و زعفران به آن اضافه میکنیم و ۲۰ دقیقه زمان میدهیم تا پخته شود
در آخر نمک و زرشک را اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم
برای تهیهی سس:
تخم مرغ، زعفران، ماست نمک، فلفل سیاه، را با مقداری روغن و گلاب با هم مخلوط میکنیم و به برنج پخته شده اضافه و ترکیب میکنیم
کف قالب یا قابلمه را مقداری چرب کرده و لایه به لایه از برنج ، مرغ و زرشک و مجدد برنج اضافه میکنیم و با پشت کفگیر به صورت فشرده در میآوریم
به مدت ۱ ساعت با شعله ملایم دم میگذاریم
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
. ❌ پایان مشکلات بانوان ❌
. ❌ناباروری❌
▣⃢ درد زیر دل ، تکرر ادرار ، قاعدگی دردناک ، نفستو بریده 😢
▣⃢ درد کمر و لگن و کیست ،کلافه ات کرده ⁉️😷
▣⃢ تنبلی تخمدان یا فیبروم و میوم داری ؟!🤧
▣⃢ درمان تمام بیماری های بانوان اینجاس🤒 اونم ارگانیک و بدون عارضه ، کافیه فقط جوین شی 😍👇
▣⃢ ❌تردید نکن بیا رضایت_درمان های داخل کانال رو نگاه کن و رایگان مشاوره شو 👇
https://eitaa.com/joinchat/1116275237C6b81e96484
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی کباب لرستانی 🧆😋😍
برای این شامی کباب خوشمزه نیاز داریم به 👇🏻
۴۰۰گرم گوشت چرخ کرده
۱۰۰گرم سبزی ریحون ترخون گشنیز و جعفری (ریز خورد کنید )
۸۰گرم گردو (باید پودر بشه)
۱ پیاز بزرگ (رنده ریز بزنید )
۲قاشق غذاخوری نخودچی
۱عدد تخم مرغ
ادویه ی بی نظیر آروما اسپایس ،نمک و پودر سیر
برای سس غذا:
۱ پیاز بزرگ (رنده ریز کنید )
۲۰گرمگردو
۲قاشق غ رب انار
نمک
*وقتی که شامی ها رو سرخ کردید ،پیاز رنده شده رو تو همون روغن بریزید و بعد گردو و رب انار و یک لیوان آب اضافه کنید .کمی شعله رو زیاد کنید تا آب بجوشه و تا جوش خورد شعله رو کم کنید و شامی ها رو بچینید توی سس بعد از بیست دقیقه تا نیم ساعت شامی کباب لرستانی شما آمادست 😍نوش جان♥️
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛