eitaa logo
آشپزی خاص
95.7هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با یه دستور لازانیا خوشمزه برای مهمونیا که خیلی عالیه و نیازی به برش نداره😍 ۱۲ عدد ورق لازانیا ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف لیوان پوره گوجه فرنگی نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم پنیر پیتزا برای سس بشامل: ۲ ق غ کره ۲ ق غ آرد ۳ فنجان شیر نمک فلفل سیاه مقداری پنیر ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و کمی که سرخ شد گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و سپس فلفل دلمه و پوره گوجه فرنگی رو بریزین و هم بزنید و صبر کنید تا اب گوجه خشک شود و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید داخل ظرفی کره و آرد الک شده رو روی حرارت بذارین و هم بزنید مقداری که رنگ آرد زرد شد شیر رو به آرامی اضافه کنید و نمک و فلفل رو ریخته تا زمانی که به جوش بیاید و غلیظ شود هم بزنید لازانیا رو در آب جوش در حدود ۸ دقیقه بذارید(بیشتر شه خراب میشه و میشکنه) هر ورق رو سس بشامل بزنید و سپس مواد گوشتی و پنیر ریخته رول کنید و داخل ظرف بچینید و سس بشامل رو روش بریزید و پنیر پیتزا قرار بدین و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت چهل الی پنجاه دقیقه قرار بدین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤩 گلچینی از بهترین کلیپ ها 🤩 عاشقان غذا و سر گرمی بشتابید🤩 اینجا بهشت شکموهاست 👇😋 🍟🍕🍩🍪🍕🍧🍟 https://eitaa.com/joinchat/884146481C3e3dd3599f https://eitaa.com/joinchat/884146481C3e3dd3599f 🍿🍱🍭🍩🍪🍱🍟 😋👆پر از خوشمزه های خوشگل ❌دستور پخت هم داریم 🤩 ورود آقایان شکمو ممنووووع 🙃😁
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗😍😋 -,✎موادلازم : 1- ران مرغ 1.5 کیلو 2-3 عدد سیب زمینی 8-10 مینی پیاز -,✎مواد سس: نصف پیمانه روغن مایع/روغن زیتون(60 میلی لیتر) 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر ماست 2 حبه سیر رنده شده 1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1.5 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری کاری نمک 2 تکه کاغذروغنی نسوز -`,✎طرز تهیه : تمام مواد سس رو در ظرفی ریخته و مخلوط کن. ران های مرغ رو با کمک چاقو در چند جا برش بزن و با سس خوب مخلوط کن. روشُ بپوشون و به مدت 3-2 ساعت در یخچال استراحت بده تا سس خوب جذب مرغ بشه. سپس یکی از کاغذ روغنیا رو در یک قابلمه کم عمق قرار بده و ران های مرغُ روش بچین. سیب زمینی ها رو به صورت ورقه ای خرد کن و با بقیه سس آغشته کن و بین رونا قرار بده. روشُ با کاغذروغنی دوم بپوشون. درب قابلمه رو بذار و روی حرارت زیاد بپزه 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۴ عدد تخم مرغ یه لیوان سرخالی شیر یا آب نصف لیوان روغن مایع یه قاشق نمک کمی فلفل سیاه یه قاشق مربا خوری ادویه کاری یه لیوان جعفری خرد شده یه لیوان پیاز چه خرد شده یه لیوان هویج نگینی یه لیوان فلفل دلمه ای نگینی ۲ لیوان آرد یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر ۲ لیوان سیب زمینی نگینی که با آب و نمک ۳ دقیقه جوشوندیم و آبکش کردیم کوکتل یا ژامبون به دلخواه حتما روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارین نیاز به دم کنی نیست مواد داخلیش سلیقه ای هست میتونین کوکتل یا ژامبون و یا مرغ آبپز ریش شده هم استفاده کنین ذرت هم میتونین اضافه کنین بعداز اینکه برگردوندین حتما در تابه رو بزارین تا مغز پخت بشه میتونین توش پنیر پیتزا هم بریزین داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت داخل تستر با ۱۷۰ درجه حدود ۲۵ دقیقه 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بادوم زمینی پنبه ای این کیک به قدری خوشمزه و سبکه و متفاوته که یبار امتحانش کنی طعمش همیشه یادت میمونه تخم مرغ ٣ عدد شكر ۱۶۰ گرم ۲/۳ پیمانه آرد ١٨٨گرم ۱و ۱/۲ پیمانه شير ۱/۲ پیمانه روغن ۲/۳ پیمانه پودر كاكائو ٢٠گرم کره بادوم زمینی ۸۰ گرم وانيل ١/٢ ق چ بكينگ پودر ١ ق چ اول تخم مرغ هارو با وانيل و شكر ٥ دقيقه بزنيد تا كرمرنگ بشه . به ترتيب شير و روغن رو اضافه و مخلوط كنيد. و بعد هم کره بادوم زمینی رو اضافه و مخلوط کنید . بعد هم مواد آردي كه الك شده رو در ٣ مرحله اضافه كنيد .قالب رو چرب كنيد و در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به ۴۰ تا ۵۰ دقيقه بپزيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بادوم زمینی پنبه ای این کیک به قدری خوشمزه و سبکه و متفاوته که یبار امتحانش کنی طعمش همیشه یادت میمونه تخم مرغ ٣ عدد شكر ۱۶۰ گرم ۲/۳ پیمانه آرد ١٨٨گرم ۱و ۱/۲ پیمانه شير ۱/۲ پیمانه روغن ۲/۳ پیمانه پودر كاكائو ٢٠گرم کره بادوم زمینی ۸۰ گرم وانيل ١/٢ ق چ بكينگ پودر ١ ق چ اول تخم مرغ هارو با وانيل و شكر ٥ دقيقه بزنيد تا كرمرنگ بشه . به ترتيب شير و روغن رو اضافه و مخلوط كنيد. و بعد هم کره بادوم زمینی رو اضافه و مخلوط کنید . بعد هم مواد آردي كه الك شده رو در ٣ مرحله اضافه كنيد .قالب رو چرب كنيد و در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه به ۴۰ تا ۵۰ دقيقه بپزيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یعنی باورم نمیشد از کباب تابه ای برسم به این غذای خوشمزه .. گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم یدونه پیار بزرگ رنده شده (نصف ابشو بگیرین) نمک فلفل کمی تخم گشنیز مخلوط کنین قلقلی کنین داخل روغن تفت بدین از تابه دربیارین یدونه پیاز رنده کردم ریختم داخل همون تابه وقتی تفت خورد بهش زردچوبه اضافه کردم یکی دوقاشق رب انار ملس بریزین (اگه ترش بود یکم شکر هم اضافه کنین ) نصف قاشق رب گوجه و حدودا سه قاشق گردوی اسیاب شده (ریز خرد شده هم اکیه) یه لیوان اب جوش بریزین و ۵-۶ تا الو تا به قل بیفته بعد گوشت قلقلی هارو اضافه کنین . در تابه رو بزارین تا با حرارت متوسط رو به کم جا بیفته .. اجازه بدین تا غلیظ شه .. در کنار پاو یا با نون میل کنین . طعمش ترش نیست اگه ترشه بهش خیلی کم شکر بزنین .. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یعنی باورم نمیشد از کباب تابه ای برسم به این غذای خوشمزه .. گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم یدونه پیار بزرگ رنده شده (نصف ابشو بگیرین) نمک فلفل کمی تخم گشنیز مخلوط کنین قلقلی کنین داخل روغن تفت بدین از تابه دربیارین یدونه پیاز رنده کردم ریختم داخل همون تابه وقتی تفت خورد بهش زردچوبه اضافه کردم یکی دوقاشق رب انار ملس بریزین (اگه ترش بود یکم شکر هم اضافه کنین ) نصف قاشق رب گوجه و حدودا سه قاشق گردوی اسیاب شده (ریز خرد شده هم اکیه) یه لیوان اب جوش بریزین و ۵-۶ تا الو تا به قل بیفته بعد گوشت قلقلی هارو اضافه کنین . در تابه رو بزارین تا با حرارت متوسط رو به کم جا بیفته .. اجازه بدین تا غلیظ شه .. در کنار پاو یا با نون میل کنین . طعمش ترش نیست اگه ترشه بهش خیلی کم شکر بزنین .. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لوبیاونخود1پ عدس1پ آلو150گرم لبو1عدد بزرگ سبزی350گرم رشته آشی250گرم پیاز داغ1پیمانه سرکه نصف پیمانه شیره انگور زردچوبه1 ق م نمک و فلفل نعناع داغ روغن هویج رنده شده نخود و لوبیا رو از قبل خیس میکنیم میذاریم بپزه لبو هم جدا با آب میپزیم در قابلمه ای پیاز داغ درست میکنیم و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم آب میریزیم وسپس سبزی آش وعدس اضافه میکنیم ی دونه عصاره گوشت بره هم میریزم تا خوش طعم بشه نخود لوبیا پخته ولبوی پخته نگینی هم به مواد اضافه میکنیم من ی دونه هویج رنده شده هم میریزم وانواع آلوی سیاه و آلوی بخارا همرا چاشنی سرکه و ‌شیره به آش اضافه میکنیم نمک رو اندازه میکنیم مقدار ملس بودن آش به ذائقه خودتون بستگی داره در آخر نعناع داغ و رشته آشی رو اضافه میکنیم. ‌. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥩 😋 ▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه ▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه ▫️سیر رنده شده: دوحبه ▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد ▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری ▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم 🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد. در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود. تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توت قرمز تخم مرغ یک عدد شیر ۱/۴پیمانه روغن ۲۵ گرم آرد ۰ ۱۱گرم شکر۸۰ گرم وانیل۱/۴قاشق چای خوری بیکینگ پودر۱/۵قاشق چای خوری توت خورد شده۷۵ گرم طرز تهیه تخم مرغ وشکر ووانیل رو ترکیب میکنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ وکش دار بشه بعد شیر و روغن رو اضافه ومخلوط میکنیم بعد توت رو اضافه و هم میزنیم در آخر آرد و بیکینگ پودر رو طی دو مرحله روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم داخل قالب رو کپسول کاغذی میزاریم وبعد توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم کاپ کیک ها که پخت بزارین خنک بشه خامه قنادی و یکم توت خورد شده فرم میدیم و روی کاپ کیک ها ماسوره میزنیم نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 لپه: ۵ قاشق غذاخوری (۹۰ دقیقه اجازه بدید داخل آب خیس بخوره) گوجه: ۶-۷ عدد رو پوره (یا رنده) کنید و ۳۰ دقیقه داخل ماهیتابه حرارت بدید. پیاز: ۲ عدد (ریز) با یکم روغن سرخ کنید (۶-۷ دقیقه) گوشت قرمز: ۲۰۰ گرم (گوسفندی یا گوساله به سلیقه خودتون، من ماهیچه گوساله استفاده کردم) گوشت رو اضافه کنید و ادویه رو بزنید. زیره سیاه: (تازه با هاون آسیاب کنید): ۲ قاشق چای‌خوری پُر زردچوبه: ۱/۵ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری خوب مخلوط کنید و ۶-۷ دقیقه دیگه سرخ کنید. گوجه رو اضافه کنید. به همراه آب و اجازه بدید ۹۰ دقیقه روی حرارت کم بپزه. بعد از ۹۰ دقیقه لپه خیس خورده، نمک، ۳-۴ تا لیمو عمانی و یکم آب اضافه کنید و ۹۰ دیگه بذارید تا بپزه. کته هم با آب و روغن و نمک بار بزارید. بادمجون رو قاچ کنید، سرخ کنید (کم، هر طرف ۲ دقیقه). ۲۰ دقیقه پایانی پخت خورشت، بادمجون رو به اون اضافه کنید(حرارت کم) تمام. داخل همون روغن که بادمجون رو سرخ کردید سیب‌زمینی هم سرخ کنید و نوش جون کنید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛