eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
۱۵۰ گرم کره را بذارید یک ساعت تو دمای آشپزخونه خوب نرم بشه بعد با همزن بزنید تا پوک وکرم رنگ بشه ۲۵۰ گرم پودر قند را الک کنید و کم کم به کره اضافه کنید وبا همزن خوب بزنید حدود ۵ دقیقه بعد دو عدد تخم مرغ نیاز داریم که دونه دونه اضافه کرده و خوب با همزن مخلوط کنید نصف قاشق وانیل را اضافه کنید ۲۹۰ گرم ارد را قبلا الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده در این مرحله همزن را خاموش کنید وبا لیسک یا قاشق خوب مواد را مخلوط کنید من دقیقا همین مقدار آرد اضافه کردم غلظت مواد باید عین فیلم باشه نه شل ونه سفت یک لیوان کشمش ریخته و خوب مخلوط کنید میتونید کمتر هم بریزید مایه را تو قیف بدون ماسوره بریزید وتو سینی که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله قرار دادم ومواد رو اصلا پهن نکنید چون تو فر خودش پهن میشه و روی شیرینیها پودر قند الک کنید وتو فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه بذارید تا زمانیکه زیر شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید وبعد خنک شدن از سینی جدا کنید اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه همینکه کناره وزیر شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید با فاصله تو سینی بچینید چون زیاد پهن میشه و تا داغه از سینی فر جدا نکنید!!! میتونید کشمشی را تو ماهیتابه هم درست کنید وته ماهیتابه را کاغذ روغنی بندازید و زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت را کم کنید وبا فاصله تو ماهیتابه بچینید ودر ماهیتابه را بذارید وبعد یک ربع تست کنید اگه زیر شیرینی طلایی شد از ماهیتابه خارج کنید برای تهیه شیرینی حتما از ترازو استفاده کنید ومن سالهاست که با این اندازه درست میکنم وخیلی راضیم حتی بهتر ومطمعنتر از کشمشی بازاری میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از ترشی های راحت و خوشمزه 😃😊. تا آماده بشه و بخوام پستش رو بزارم براتون کمی طول کشید و از اون دو تا ترشی که دو هفته پیش براتون گذاشتم کمی با فاصله شد 😁. . پیاز سفید یا بنفش کوچک یک کیلو چغندر (لبو) یک عدد (نپخته) سیر ۳ تا ۴ حبه نمک ۱ ق م سرکه ۲ لیوان آب جوشیده خنک ۲ لیوان پیاز رو پوست کندم و شستم و گذاشتم کاملا خشک بشه .هر چه قدر پیاز ریزتر باشه خوشگل تر و مجلسی تر میشه . چغندر رو هم پوست کندم و برش دادم .قابل حذف هست و به خاطررنگدهی به ترشی اضافه میشه می تونید جای چغندر از کلم بنفش استفاده کنید البته با چغندر خوش رنگتر میشه . بعضی ها داخل این ترشی از نعنا استفاده می کنند و نعنا رو ریز خرد می کنند یا چرخ میکنند و استفاده می کنند اون وقت ترشی سبز رنگ میشه 😃🙂. داخل شیشه لا به لا پیاز و چند حبه سیر و چغندر ریختم . نصف به نصف آب جوشیده خنک وسرکه و نمک رو مخلوط کردم و روی مواد ریختم . اگر تیزی و تندی دوست دارید کلش رو سرکه بریزید . این اب جوشیده خنک استریل شده است و مانع از کچک زدن هم میشه . روی مواد ترشی سرکه و اب جوشیده خنک ریختم ودرش رو خوب چفت کردم و جای خنکو تاریک به دور از نور قرار دادم حدودا یکماه بعد آماده است .بعد از باز شدن هم داخل یخچال نگه داری بشه . این ترشی ممکنه به مرور رنگش کدر بشه ومی تونید داخل شیشه کمی چغندر بریزید که دوباره خوشرنگ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ازمه بادمجان گردویی و ماستی مواد لازم: 3 عدد بادمجان متوسط نصف لیوان ماست (چکیده و یا ماستی که آبش گرفته شده) 2_1 حبه سیر روغن زیتون 2_1 قطره آبلیمو 1 فنجان قهوه خوری گردوی بو داده درشت خرد شده(داخل ماهیتابه یا فر) نمک طرز تهیه: بادمجان را روی اجاق یا داخل فر کبابی کنید و سپس پوست بادمجان را بکنید و با کمک چنگال تا وقتی که به شکل پوره در بیاد خوب له کنید. سپس روغن زیتون ، آبلیمو ، سیر له شده و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر ماست چکیده و گردو را اضافه کنید و مجدد هم بزنید و داخل یخچال بذارید و سرد سرو کنید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری شیر ولرم 1/2 پیمانه آب ولرم 1/2 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه نگینی 2 تا 3 قاشق غذاخوری کالباس نگینی شده 1 لیوان سوسیس خرد شده 1 لیوان سوسیس را بعد از خرد کردن کمی تفت دهید ولی نذارید زیاد سرخ بشه چون قراره یکبار دیگه همراه خمیر در روغن سرخ بشه. میتونید به جای سوسیس و کالباس از ترکیب 200 گرم سینه مرغ سرخ شده به همراه 100 تا 200 گرم قارچ سرخ شده استفاده کنید. آرد به میزان لازم(حدود 3/5 تا 4 پیمانه ممکن هست مصرف بشه که بسته به جنس آرد متفاوت هست) ابتدا خمیرمایه+شکر+شیر ولرم را مخلوط روی ظرف را بپوشانید و 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کرده و عمل بیاید. در ظرفی تخم مرغ+ماست+نمک+فلفل+آویشن+روغن مایع را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. سپس خمیر مایه عمل آمده به همراه چند قاشق از آرد اضافه و کمی هم بزنید تا خمیر شلی(به غلظت ماست) ایجاد شود. بعد سوسیس و کالباس و فلفل دلمه را اضافه و هم بزنید. و بعد قاشق قاشق آرد اضافه و هم بزنید تا خمیر تقریبا جمع شود. دقت کنید زیاد آرد اضافه نکنید وگرنه دونات سفت وخشک میشه. سپس روی سطح کار کمی ارد بپاشید و 100 تا 200 شماره خمیر را روی سطح کار بکوبید تا ورز بخورد و آماده استراحت شود. خمیر نهایی کاملا لطیف بوده و چسبندگی کمی دارد. خمیر را در کاسه چرب شده قرار داده روی آن + بزنید وبا سلفون روی کاسه را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بگیرید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به ضخامت 1 سانت باز کرده و کاتر بزنید. خمیر کاتر خورده را روی تکه کاغذ آرد پاشی شده قرار داده و روی آنها را با نایلون بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید تا دوناتها کاملا پف کنند. سپس در روغن داغ با حرارت متوسط آنها را سرخ کنید تا مغزپخت شوند. حرارت نه خیلی زیاد باشه که نه کم...باید متوسط تقریبا زیاد باشه...اینجوری هم دونات مغزپخت میشه و هم روغن کمتری به خودش جذب میکنه. بعد از سرخ شدن دوناتها رو روی دستمال آشپرخانه قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه. با این دستور حدود 15 تا 20 عدد دونات خواهید داشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته🔻 کلافوتی یه دسر فرانسوی است که با توجه به فصل میتوان از هر میوه ای استفاده کنید من با چندین میوه تا الان درست کردم و دوست داریم شما هم خواستید یکبار امتحان کنید. مواد لازم🔻 گیلاس یا میوه دلخواه...به مقداری که کف قالب شما را بپوشاند شکر برای توی قالب ...دوقاشق غذاخوری تخم مرغ....سه عدد شیر .....250 میلی لیتر یا یک لیوان سرخالی کره ذوب شده...25گرم شکر....نصف لیوان یا صد گرم ارد.....125گرم یا یک لیوان سرخالی وانیل ...نوک قاشق چایخوری طرز تهیه🔻 هسته گیلاسها را بیرون بیارید نباید گیلاس را نصف وله کنید قالب را با کره یا روغن جامد خوب چرب کنید ودوقاشق شکر را توی قالب بپاشید وبا حرکت دست کف ودیواره را به شکر اغشته کنید . تخم مرغ وشکر ووانیل را درحد مخلوط شدن بزنید با همزن دستی بعد ارد را در دو مرحله اضافه ومخلوط کنید بعد کره ذوب شده وشیر را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید مایع کلافوتی رقیق است وارام روی سطح گیلاسها بریزید ودرفری که از ده دقیقه قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 40تا50دقیقه تا اطراف کلافوتی طلایی بشه دراخر چند دقیقه روی دسر را گریل کنبد تا طلایی بشه کمی که خنک شد اطرافش را جدا کنید پودرقند بپاشید و نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته🔻 کلافوتی یه دسر فرانسوی است که با توجه به فصل میتوان از هر میوه ای استفاده کنید من با چندین میوه تا الان درست کردم و دوست داریم شما هم خواستید یکبار امتحان کنید. مواد لازم🔻 گیلاس یا میوه دلخواه...به مقداری که کف قالب شما را بپوشاند شکر برای توی قالب ...دوقاشق غذاخوری تخم مرغ....سه عدد شیر .....250 میلی لیتر یا یک لیوان سرخالی کره ذوب شده...25گرم شکر....نصف لیوان یا صد گرم ارد.....125گرم یا یک لیوان سرخالی وانیل ...نوک قاشق چایخوری طرز تهیه🔻 هسته گیلاسها را بیرون بیارید نباید گیلاس را نصف وله کنید قالب را با کره یا روغن جامد خوب چرب کنید ودوقاشق شکر را توی قالب بپاشید وبا حرکت دست کف ودیواره را به شکر اغشته کنید . تخم مرغ وشکر ووانیل را درحد مخلوط شدن بزنید با همزن دستی بعد ارد را در دو مرحله اضافه ومخلوط کنید بعد کره ذوب شده وشیر را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید مایع کلافوتی رقیق است وارام روی سطح گیلاسها بریزید ودرفری که از ده دقیقه قبل گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 40تا50دقیقه تا اطراف کلافوتی طلایی بشه دراخر چند دقیقه روی دسر را گریل کنبد تا طلایی بشه کمی که خنک شد اطرافش را جدا کنید پودرقند بپاشید و نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد زیرین چیز کیک دوبسته بیسکویت پتی بور یا ساقه طلای(دویست گرم) کره صد گرم بیسکویت رو داخل غذا ساز بریزید وبزنید تا پودر بشه غذا ساز هم ندارید اشکال نداره تو یک نایلون فریزیر بزارید وبا وردنه یا هرچیزی که دم دستتون بود اینقدر بزنید تو سروکله اش 😄 سپس کره آب شده رو اضافه وخوب مخلوط کنید. وبریزید تو قالب یا کپسول های کاغذی باگوشت کوب یا ته استکان خوب فشار دهید تا یک دست وفشرده شه وبه مدت نیم ساعت بزارید یخچال تا خودشو بگیره وسفت شه میشه بجای بیسکویت از کیک شگلاتی استفاده کنید من بیشتر با کیک دوست دارم 😋بچه هام با بیسکویت 🙄 مواد میانی پنیر خامه ای دویست گرم خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته شده دویست گرم آب یا آب میوه آناناس یک لیوان من از آب میوه آناناس استفاده کردم پودر ژلاتین دوقاشق سوپ خوری پودر ژلاتین رو روی آب میوه میباشیم تا اسفنجی شه سپس روی بخار کتری یا ماکروفر روان میکنیم بیشتر از سی ثانیه داخل ماکروفر نباشه میجوشه وسر میره وقتی روان شد بزارید سرد شه اما نبنده خامه فرم گرفته وپنیر خامه ای اسپونی رو اضافه میکنیم ومیزنیم تا مخلوط بشن (حدود دو دقیقه )سپس ژلاتین روان شده وسرد شده رو بهش اضافه کنید سرعت عمل داشته باشید وگرنه زود میبنده(ژلاتین مخلوط بشه کافیه) سپس رو بیسکویتها بریزید وروشو صاف کنید وبزارید یخچال تا ببنده حدود دوسه ساعت طول میکشه مواد بالایی 👈ژله؛ از هر بسته نصفش استفاده کردم وبا یک لیوان آب رقیق کردم تا مواد پنیری میبنده ژله رو طبق دستور آماده کنید من از ژله انار وپرتقال استفاده کردم وبزارید کاملا سرد شه اگر حتی یک ذره هم ولرم باشه قاطی ولایه میانی میشه وژله کاملا سرد شده رو بریزید رو مواد وبزارید یخچال تا کاملا ببنده عزیزانی که از خامه صبحانه استفاده میکنن باید نصف لیوان شکر به خامه وپنیر بزنن حتماا به این نکته توجه کنید من چون از خامه فرم گرفته قنادی استفاده کردم وشیرین هستش از شکر استفاده نکردم عزیزان این دستور رو میتونید تو قالبهای دیگه هم درست کنید مثل کمربندی یا پیرکس عزیزان لازم نیست کپسول کاغذی یا قالب رو چرب کنید آگه میخواید با کیک درست کنید کیک نباید خرد بشه باید تکه ای باشه وته قالبی بزارید وبقیه مثل دستور اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید نمیخواد فرم بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم سینه مرغ یک عدد کوچک به اضافه یک تکه ران نان تست ۴ عدد سفیده تخم مرغ دوعدد شیر چند قاشق سیر سه حبه رنده شده نمک+فلفل سیاه+فلفل قرمز +زردچوبه+پودر آویشن +پودر تخم گشنیژ+پودر زیره+کمی دارچین وپودر هل مخلوط کرده عزیزان هم میتونید از سینه مرغ به تنهای استفاده کنید هم از مخلوط سینه وران من از مخلوط سینه وران استفاده کردم چرخ کرده وکنار میزاریم قسمت های قهوه ای نان تست جدا کرده و چند قاشق شیر روش میریزیم تا گرم وخمیری بشه همراه ادویه ها وسیر رنده شده، چرخ میکنیم وبه سینه چرخ شده اضافه ومخلوط میکنیم دو عدد سفیده رو با هم‌زن میزنیم تا فرم بگیره وبه مخلوط سینه اضافه و هم میزنیم تا خوب قاطی ویکدست بشه حال مواد سوسیس اماده شده اگر کاور سوسیس که دارید هیچی از اون استفاده میکنید اگر مثل من ندارید سلفون رو باز کرده وابعاد سی در سی یا چهل در چهل سه لایه رو هم بندازید تا لایه ضخیمی بدست بیاد مواد رو تو قیف میریزیم واز طول رو سلفون بریزید وسلفون رو دورش بپیچید ورول کنید یک سر آن را محکم با نخ میبنیدیم من از نخ بند صورت 🙈که محکم هست دو لایه کردم استفاده کردم با دست مواد سوسیس رو فشار داده به قسمتی که با نخ محکم کردیم تا فشرده وهوایی توش باقی نمونه ودوباره سر دیگه رو هم محکم میبنیدم حال که سوسیس ها رو آماده کردیم دریک قابلمه آب را جوش اورده وسوسیس ها رو توش میندازیم به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت تا بپزن سپس بیرون اورده ومیزاریم کاملا سرد بشن سلفون رو جدا کرده و برش زده میزنیم وسرخ کرده ونوش جان بفرمایید این سوسیس در انواع پیتزا،سوسیس بندری،سوسیس سیب زمینی ... استفاده میشه و بسی خوشمزس 😋 سلفون باید طوری بپیچید که موقع پخت تو آب .اب داخلش نره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره نرم شده در دمای محیط 100 گرم من طعم کره رو دوست ندارم همیشه مارگارین(کره گیاهی) رو جایگزین میکنم. مارگارین رو از سوپر مارکتها میتونید تهیه کنید. شکر سفید 1/4 پیمانه شکر قهوه ای لایت(روشن) 1/4 پیمانه در این دستور از 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای لایت(رنگ روشن) استفاده شده شکر قهوه ای باعث خوشرنگ تر شدن کوکی میشه و رنگ نهایی کوکی رو طلایی تر میکنه ولی شما میتونید فقط شکر معمولی استفاده کنید. من هر کدوم از شکرها رو کمتر از 1/4 پیمانه استفاده کردم چون اصولا از چیزای خیلی شیرین زیاد خوشم نمیاد تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکلات چیپسی حدود 1/2 پیمانه یا کمتر آرد 1 پیمانه +2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سرخالی نمک 1/4 قاشق چایخوری آرد+نمک+بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید. کره+شکر قهوه ای و سفید را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. تخم مرغ+وانیل را هم اضافه و 1 دقیقه دیگر بزنید. سپس مخلوط آرد را افزوده و هم بزنید. در پایان شکلات چیپسی را اضافه و مخلوط کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و با قاشق یا اسکوپ زن مواد کوکی را با فاصله در سینی قرار دهید. سینی را 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر سفت شود. سپس در فر 180 درجه برای 12 تا 15 دقیقه بپزید. با این دستور حدود 12 تا 14 عدد کوکی خواهید داشت. بعد از 12 دقیقه در فر رو باز کنید و با خلال دندان کوکی ها رو امتحان کنید اگه تمیز خارج شد کوکی آماده ست...اگر بعد از خارج شدن تمیز خلال دندان کوکیا رو بیشتر توی فر نگه دارید خشک و سفت میشن... پس راز داشتن کوکی نرم همین هست که گفتم در این دستور از هر مدل شکلات چیپسی نسوز یا معمولی میشه استفاده کرد. رویه کوکی ترد و بافت وسط اون نرمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای به😍😋 مواد لازم: یک کیلو به 🍎 ۶تا۷لیوان آب💧 یک کیلو شکر 🍚 آب یک عدد لیموترش تازه🍋 یکم گردوی نگینی خورد شده(دلبخواه) برای خوش‌رنگ شدن مربا به کافیه در دیگ رو بزارید بعد اینکه شکر حل شد دم کنی بزارید و حدود ۵تا ۶ساعت بزارید با حرارت ملایم قوام بیاد نیم ساعت تا یک ساعت آخر آب ایمو و گردو رو اضافه کنید ی شب تا صبح بزارید مربا با همون قابلمه داخل محیط اشپزخونه بمونه اگه قوامش اوکی بود داخل شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان کنید اگر دیدین شیره رقیقه یک بجوشونید مجددا اگرم غليظ بود آب جوش اضافه كنيد و چنتا جوش بزنه شكر مربا كم باشه يا به نپزه مربا كپك ميزنه حتما به ها اول كار به مدت ٤٠دقيقه پخته شن كامل . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لذت خوردن یه کشک بادمجون معرکه وقتیه که این مدلی درستش کنی😍😋 پنج عدد بادمجان پوست گرفته رو از وسط نصف کنید و داخل صافی بزارید. روش نمک بریزید و خوب زیر و رو کنید و نیم ساعت بذارید کنار. بادمجان ها رو که خشک کردید داخل روغن سرخ کنید. دو عدد پیاز خلال شده رو داخل تابه تفت بدید و بعد دو حبه سیر خرد شده اضافه و تفت بدید. یک قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید. بادمجان ها رو اضافه و یکم له کنید. نصف پیمانه گردو نیم کوب بریزید و مخلوط کنید. نصف پیمانه آبجوش هم بریزید و هم بزنید. ۴۵ دقیقه زمان بدید و در این حین بادمجان ها رو هم بزنید تا له بشند. چهار قاشق غذاخوری کشک اضافه کنید و پنج دقیقه بعد یک قاشق غذاخوری نعنا خشک بریزید. به به یعنی دلچسب تر ازین غذا نداریم🤤 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاکا😋 غذای محبوب شمالی با کدو مواد لازم کاکا پوره کدو حلوایی پخته یک لیوان تخم مرغ دو عدد آرد گندم یک لیوان آرد برنج نصف لیوان شیر نصف لیوان گلاب نصف فنجون پودر هل یک ق چایخوری(یا زعفرون و دارچین) کشمش و گردو هرکدام نصف فنجان شکر دو سوم لیوان ✅حتما تخم مرغ رو با گلاب هم بزنین که بو زهم نده خیلی عالی میشه ✅کدو رو با هل و شکر و آب بپزین خودش به تنهایی یه دسر محشر میشه ✅میزان مواد رو حتما رعایت کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🍥پنیر خامه ای ۲۳۰ گرم 🍗مرغ پخته و ریش ریش شده یک و نیم پیمانه سس بوفالو نصف پیمانه(طرز تهیه پایین متن) 🧀پنیر موزارلا ۲ پیمانه 🧀پنیر چدار ۱ پیمانه یا بجای موزارلا و چدار کلا پنیر پیتزا ۳ پیمانه 🥄ادویه رنچ ۱ بسته یا هر ادویه ای که دوست داشتین (طرز تهیه ادویه رنچ در هایلایت استوری بالای صفحه) ❄️برای یک ساعت بذارین داخل فریزر 🥡آرد 🥚تخم مرغ کامل همزده 🍞پودر سوخاری طرز تهیه سس بوفالو🔻 🧈کره ۴ ق غ 🥫سس گوجه فرنگی تند یک سوم فنجان 🧄پودر سیر نصف ق چ 🧂نمک یک چهارم ق چ 🥣ابتدا کره را در یک ظرف مناسب آب می کنیم ،سپس سس تند (سس گوجه تند و یا سس تند مایع) و پودر سیر و نمک را اضافه می کنیم گرما می دهیم تا سس خودش رو بگیره. ✅سس بوفالو یکی از بهترین و عالی ترین طعم دهنده ها برای بال و کتف کبابی و سوخاری هستش. این سس رو میتونین با برخی غذاهای فست فودی هم ترکیب کنین، فلافل یا کتلت رو هم می تونین با سس بوفالو سرو کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود مرغ سوخاری😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قنادجان سلام😍 اگر طرفدار اسلایس هستین اونم از نوع شکلاتی این آموزش رو از دست نده😉 نکات مهم رو تو کپشن نوشتم و همه مراحل تو فیلم توضیح داده شده ✅ مواد لازم کیک زرده تخم مرغ ۵ عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۸۰ گرم (۱/۴ پ+۳ ق س) روغن مایع ۷۰ گرم ( ۱/۴ پ+ ۲ ق س) شیر ۱۶۰ گرم ( ۳/۴ پ) آرد ۱۲۰ گرم (۱ پ سرخالی) پودر کاکائو ۳۰ گرم ( ۵ ق س) بکینگ پودر ۱ ق چ جوش شیرین ۱/۴ ق چ نمک ۱/۴ ق چ سفیده تخم مرغ ۵ عدد سرکه سفید ۱/۲ ق چ شکر ۵۰ گرم ( ۱/۴ پ) ❌ به خاطر وجود پودر کاکائو تو این کیک جوش شیرین لازمه و این مقدار کم واقعا ضرری نداره ولی اگر دوس نداشتین میتونین به جای جوش شیرین ۱/۲ ق چ‌بکینگ پودر بریزین ولی بافت کیک دیگه انقد سبک و پوک نمیشه ❌ تخم مرغ ها خنک باشن ولی بقیه مواد هم دمای محیط ❌ مقدار شکر ۱۳۰ گرم هست که ۸۰ گرم با زرده زده میشه و ۵۰ گرم با سفیده ✅ مواد رویه آب ۱۵۰ گرم ( ۳/۴ پ) نشاسته ذرت ۴۰ گرم ( ۳ ق س) شکر ۲۰۰ گرم ( ۱ پ) پودر کاکائو ۵۰ گرم ( ۸ ق س) پودر آگار آگار ۱ ق چ ( جایگزین اگر نداشتین ۳ ق چ پودر ژلاتین) نمک ۱/۸ ق چ شیر ۴۰۰ گرم ( ۲ پ) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم کره ۱۵۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ ❌ پودر آگار آگار برای سفت شدن مواد رویه لازمه و اگر ندارین میتونین به جاش از ۳ ق چ پودر ژلاتین استفاده کنین که تو ۱/۸ پ آب باید بن ماری کنین و وقتی مواد جوش اومد بهش اضافه کنین فقط دقت کنین ژلاتین بافت مواد رویه رو لاستیکی میکنه و مثل دسر میشه ادامه👇👇👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛