eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
17.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم سینه مرغ پخته شده (من با پیاز، سیر، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر زنجبیل و پاپریکا آب پز کردم) کلم سفید و بنفش کاهو (من کاهوی آیسبرگ/کاهو پیچ استفاده کردم، کاهوی معمولی هم میشه) هویج رنده شده خام یا پخته ذرت پخته شده ‌برای سس: سس مایونز ۳ ق غ ماست ۴ ق غ آبلیمو ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و سبزیجات معطر مثل شوید خشک جعفری 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز یک تا عدد متوسط سیر هشت تا ده عدد زنجبیل یه بند انگشت فلفل سبز تند (اختیاری دو تا سه عدد ) ادویه ها : فلفل قرمز (من پاپریکا زدم ) یک ق غ پودر تخم گشنیز یک ق غ پودر زیره یک ق چ زردچوبه نصف ق چ گرام ماسالا یک ق چ فلفل سیاه نصف ق چ گشنیز تازه دو ق غ نعنا تازه دو ق غ روغن گی یا کره اب شده یا روغن مایع دو ق غ نمک به میزان لازم زغال روغن برای سرخ کردن گوشت رو دوسه بار چرخ کنین ، پیاز سیر و زنجبیل رو پوره کنین و حسابی آبش رو بگیرین ، همه مواد رو مخلوط کنین و حسسسابی ورز بدین ، دو ساعت استراحت بدین ، زغال رو داغ کنین بذارین وسط مواد روش روغن بریزین ،دود که کرد در ظرف رو بذارین روش و سه چهار دقیقه صبر کنین ، بعد مواد رو به سیخ بزنین و سرخ کنین یا تو ایر فرایر یا فر بذارین که اونم عالی میش 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز یک تا عدد متوسط سیر هشت تا ده عدد زنجبیل یه بند انگشت فلفل سبز تند (اختیاری دو تا سه عدد ) ادویه ها : فلفل قرمز (من پاپریکا زدم ) یک ق غ پودر تخم گشنیز یک ق غ پودر زیره یک ق چ زردچوبه نصف ق چ گرام ماسالا یک ق چ فلفل سیاه نصف ق چ گشنیز تازه دو ق غ نعنا تازه دو ق غ روغن گی یا کره اب شده یا روغن مایع دو ق غ نمک به میزان لازم زغال روغن برای سرخ کردن گوشت رو دوسه بار چرخ کنین ، پیاز سیر و زنجبیل رو پوره کنین و حسابی آبش رو بگیرین ، همه مواد رو مخلوط کنین و حسسسابی ورز بدین ، دو ساعت استراحت بدین ، زغال رو داغ کنین بذارین وسط مواد روش روغن بریزین ،دود که کرد در ظرف رو بذارین روش و سه چهار دقیقه صبر کنین ، بعد مواد رو به سیخ بزنین و سرخ کنین یا تو ایر فرایر یا فر بذارین که اونم عالی میش 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز یک تا عدد متوسط سیر هشت تا ده عدد زنجبیل یه بند انگشت فلفل سبز تند (اختیاری دو تا سه عدد ) ادویه ها : فلفل قرمز (من پاپریکا زدم ) یک ق غ پودر تخم گشنیز یک ق غ پودر زیره یک ق چ زردچوبه نصف ق چ گرام ماسالا یک ق چ فلفل سیاه نصف ق چ گشنیز تازه دو ق غ نعنا تازه دو ق غ روغن گی یا کره اب شده یا روغن مایع دو ق غ نمک به میزان لازم زغال روغن برای سرخ کردن گوشت رو دوسه بار چرخ کنین ، پیاز سیر و زنجبیل رو پوره کنین و حسابی آبش رو بگیرین ، همه مواد رو مخلوط کنین و حسسسابی ورز بدین ، دو ساعت استراحت بدین ، زغال رو داغ کنین بذارین وسط مواد روش روغن بریزین ،دود که کرد در ظرف رو بذارین روش و سه چهار دقیقه صبر کنین ، بعد مواد رو به سیخ بزنین و سرخ کنین یا تو ایر فرایر یا فر بذارین که اونم عالی میش 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفنجی شکلاتی 5 تخم مرغ 1ونیم پیمانه شکر 1 پیمانه آرد نیم پیمانه نشاسته ذرت وانیل 10 گرم بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پنس نمک حدود 1/4 پیمانه آب گرم - سفیده های تخم مرغ رو با نمک و نصف مقدار شکر خوب فرم بدین (با همزن).زرده هارم با بقیه شکر بزنین تا خامه ای شه و رنگش روشن شه.بقیه موادو باهم مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد آب گرم رو آروم آروم اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد سفیده رو در 3 مرحله اضافه و با لیسک زیرو رو کنین. در فر گرم شده 180 درجه بپزین، نگفته بود چقدر بمونه فر.حدود 45 دقیقه اینا. برای خامه پنیری : 1 بسته کرم شانتی 200 میلی لیتر خامه صبحانه 200 گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه وانیل میتونین کرم شانتی و خامه رو حذف کنین و بجاش حدود 300-400 گرم خامه قنادی بزنین همه موادو اونقدر بزنین تا فرم بگیره، بعد خواستید نصفش پودر کاکائو بزنین. برای خیس کردن کیک: 1ونیم پیمانه آب گرم 2 قاشق غذاخوری نسکافه وسط کیک شکلات آب شده و سرد شده ریخت شاید خامه کم بیاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک پیمانه لوبیا چیتی یک قاشق چایخوری زیره یک عدد پیاز درشت دوقاشق روغن زیتون نیم کیلو گوجه رنده شده (یا خورد شده) یک قاشق مرباخوری زردچوبه یک پیمانه دال عدس ده عدد قارچ خرد شده کمی گلپر آب‌لیموترش تازه نمک به میزان کافی آب . دال عدس تو این خوراک خیلییییی مهمه چون شدیداً به غذا لعاب میده و سرشار از فیبر و پروتئینه، یه طعم مشابه گوشت هم داره که واقعا خوراکتون رو لذیذ میکنه! . یکی دیگه از رازهای خوشمزه شدن این خوراک، استفاده از پوره‌ی گوجه به جای رب هست! . با دل عدس و گوجه یه پیچیدگی طعمی خاص به این غذا میدید که همه رسپی این خوراک رو ازتون میپرسن🤤👌🏻 . نکات: 1️⃣ لوبیا رو حتما با نمک بپزید، نگران نباشید سفت نمیشه، به قدرت زودپز ایمان بیارید😎 2️⃣ اگر این خوراک رو برای مهمونی‌هاتون درست میکنید، قبل از اضافه کردن گوجه، اول یک قاشق رب رو به پیازها اضافه کنید، کامل تفت بدید که رنگش آزاد شه، بعد گوجه رو اضافه کنید. 3️⃣حتما گوجه‌ها رو تا مرحله‌ی غلیظ شدن تفت بدید که مزه‌ی خامی نده! 4️⃣اگر علاقمند به عطر زیره هستید، موقع تفت دادن گوجه هم کمی زیره به مواد اضافه کنید (در غیر این صورت زیره‌ای که به لوبیا اضافه کردید کافیه) 5️⃣اگر زودپز ندارید، چندساعت لوبیا رو جدا بپزید که کاااملا نرم بشه 6️⃣موقع سرو حتمااا روی خوراک آب لیمو ترش تازه بچکونید و برید بهشت🤤 🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه خوراک لوبیا دوست نداری، یک بار با این روش درست کن، معتادش میشی🫠🍲 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز این کیکی که واستون گذاشتم بافتش عالیه ومیتونید بدون شکلات هم سرو کنید که البته سس شکلات همراه کیک فوق العاده خوشمزه میشه 😋شکلات خورا میدونن من چی میگم 😉 اندازه لیوان 200میلی لیتر هست که میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید. ای موادلازم : 4 عدد تخم مرغ بزرگ(5عدد کوچک) 1 ونیم لیوان شکر(میتونید کمتر بریزید) 1بسته وانیل 5گرمی ترک(یا 1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی) 1لیوان روغن مایع 1لیوان ماست 2لیوان آرد سفید قنادی 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (مرغوب استفاده کنید) 1بسته 10 گرمی بیکینگ پودر ترکی(یا 1قاشق مرباخوری سر پر) موادلازم برای سس شکلات: 150 گرم خامه صبحانه( 3/4لیوان ) 200گرم شکلات تیره طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ،شکر ووانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه با دور تند بزنید تا حجم مواد دو برابر و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد وپودر کاکائو و بکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده آید را در سه مرحله اضافه کنید وبا آیسک هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود. قالب را چرب و آرد پاشی کنید و اضافه آرد را از قالب بگیرید (ترجیحاً قالب میان تهی)ومایه کیک را در قالب بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت تقریبی 45 دقیقه ، در آخر با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز از کیک بیرون اومد زمان پخت کافیست وکیک پخته شده . برای تهیه سس شکلاتی ،خامه را در یک ظرف بریزید وبزارید روی حرارت کم وداغ که شد(نباید بجوشد) شکلات را خرد کنید و به خامه اضافه کنید واز روی حرارت بردارید و سریع هم بزنید تا شکلات آب شود وبعد از اینکه از حرارت افتاد روی کیک که از قالب جدا کرده اید بریزید وبه دلخواه تزیین کنید.بهمراه چای یا شیر نسکافه چه شود😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلاتی پنبه ای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کوکو و یه غذای خوشمزه و راحت ، خوش خوراک . موافقان غدای سریع و راحت و خوشمزه کیا هستن . این غذا محبوب بچه ها هست 🙂. مواد داخلش هم کاملا دل به خواهی هست هر چی دوست دارید می تونین بریزین . می تونین مرغ و یا گوشت بریزین و یا حتی نریزین .😊 برای ۳ تا ۴ نفر ماکارونی طرح دار نصف بسته (۲۵۰ گرم) فلفل دلمه ای نصف عدد تخم مرغ ۴ عدد گوشت مرغ یک تا دو تکه نخود فرنگی ۲ تا ۳ ق غ هویج یک عدد کوچک آویشن و پودر سیر به میزان لازم نمک و فلفلبه میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم و گذاشتم کنار تا خنک بشه . من از مرغ استفاده کردم و مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین . یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده ، هویج پخته شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم . تخم مرع ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم . ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم . روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و وقتی روغن گرم شد مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت ملایم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه . می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو ماکارونی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛