فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳کوکی سالم و رژیمی بدون شکر و آرد و تخم مرغ و هیچی
موز یک عدد بزرگ
گردو پودر شده یک و یک سوم پیمانه
عسل ۲ ق غ بسته به شیرینی موز
( میتونید نصف نصف بادوم و گردو رو مخلوط کنید یا حتی میتونید جو دوسر پرک رو هم پودر کنید و اضافه کنید اصلا مانعی نداره کلا دستتون بازه فقط در اخر غلظت خمیر مثل فیلم بشه)
- دمای فر ۱۷۰ درجه حتما از نیم ساعت قبل داغ بشه و مدت زمان پخت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه حرارت از پایین با فن روشن
- اگر مقدار گردو براتون زیاده میتونید نصف مقدار گردو رو جو دوسر پرک پودر شده بزنید
- میتونید مواد رو با قاشق تو سینی بذارید و حتما نیاز نیست با دست فرم بدید اگر چسبنده بود پست آشپزخونه نگار:
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳کلوچه فومن
مواد لازم خمیر:
آرد ۳۵۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
بکینگ پودر ۵ گرم
نمک ۲ گرم
وانیل ۵ گرم
روغن جامد ۴۰ گرم
روغن مایع ۳۰ گرم
مخمر خشک فوری ۵ گرم
شیر ۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۳۰ گرم
مواد میانی:
گردو ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
آرد ( تفت داده) ۷۵ گرم
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۲۰ گرم
دارچین ۱ ق چ
پودر هل ۱/۲ ق چ
پودر جوز هندی ۱/۲ ق چ
مواد رومال:
زرده تخم مرغ ۱ عدد+ زعفرون غلیظ ۱ ق س+ شربت بار ۱ ق س+ روغن مایع ۱ ق چ
فر ۲۰۰درجه ۱۲ دقیقه
ایرفرایر۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب چوبی مرغ😍😋
ترکیب سینه و رون مرغ ۶۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۱ حبه
فلفل کاپی یا فلفل دلمه ای قرمز
جعفری
زعفرون دم کرده
پودر سوخاری ۳ ق غ
نمک و ادویه(فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز، پودر سیر، سماق، زردچوبه)
اگه غذاساز نداشتین مرغ رو بزارین تو فریزر یه کوچولو یخ بزنه بعد رنده کنید پساز و فلفل دلمه و جعفری رو هم حسابی ساطوری کنید اگه فقط از سینه مرغ استفاده کردین حتما ۲-۳ ق غ روغن اضافه کنید که خیلی خشک نشه این مواد رو میتونید به صورت خام بعد از مخلوط کردن فریز کنید
#کباب_چوبی_مرغ.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاس_کباب با مرغ😍😍😋
سینه مرغ ۱/۲ یا گوشت گوسفند با دنبه به میزان نفرات
هویج متوسط ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۲-۳ عدد
گوجه فرنگی یک تا دو عدد
به در صورت دلخواه
پیاز یک عدد متوسط
آلو دلخواه
رب دو قاشق غذا خوری
حالا ادویه هاش
نمک ،فلفل سیاه ،پودر غوره، دارچین ،پاپریکا یا فلفل قرمز ، زردچوبه
و آبغوره دلخواه
مدل های تاس کباب از گوشت و پیاز و سیب زمینی شروع میشه تا هویج و به و بادمجون ،دیگه هر کی به سلیقه ی خودش می تونه درست کنه.
اصلش که با گوشت گوسفند دنبه دار هست و اینکه نه روغن داره نه آب با همون روغن دنبه و آب سبزیجات و همون سسش پخته میشه
ولی من برای اینکه مرغ استفاده کردم کمی روغن در تابه ریختم و به ترتیب از مرغ خرد شده شروع به ریختن لایه ها کردم ،پیاز و سیب زمینی و هویج و به و گوجه فرنگی
در صورت دلخواه هم چند تا آلو
(آلو و به واجب نیست)
برای سس دو قاشق رب و آبغوره و با ادویه جات و کمی آب رقیق کرده و روی تاس کباب ریخته و زیرش را کم می کنیم تا بخار کنه و بپزه.
تاس کباب با مرغ یک ساعت تا یک ساعت و نیم پخته میشه
بیشتر بمونه سبزیجاتش له میشه.
همین روش با گوشت گوسفند قابل اجراست.
در تاس کباب اصیل هیچی رو تفت نمی دن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_کوکی رژیمی
مواد لازم:
آرد جو دو سر🌾 ۶ ق غذاخوری
شکر قهوه ایی یا استویا🍚 ۴ ق غذاخوری
موز رسیده🍌 یک عدد
تخم مرغ 🥚یک عدد
کره بادام زمینی🥜 ۳ ق غذاخوری
بیکینگ پودر🥄 یک ق چایی خوری
دارچین🪵 نصف ق چایخوری
وانیل🌸 کمی
شکلات چیپسی🍫 به دلخواه
خب اول کره بادام زمینی و شکر رومخلوط کنید و بعد تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید
آرد جو دو سر و بیکینگ پودر و دارچین رو مخلوط کنید و کنار بزارید
حالا موز رو پوره کنید و اضافه کنید و بعد مواد خشک رو اضافه و مخلوط کنید و در آخر شکلات چیپسی رو اصافه کنید
خمیر رو ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت بدید
بعد فر رو از قبل روشن کنید با دمای ۱۷۰ درجه
مواد رو داخل قیف بریزید و توپ های کوچیکی ازش پایپ کنید روی کاغذ روغنی و به مدت ۱۰ دقیقه دلخل فر بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤤سالاد سزار رو خیلیاتون بلدید این ساندویچشه و خیلی هم بی دردسر تر و راحتتر درست میشه 😉
کاهو پیچ رو طبق کلیپ برش بزنید و بعداز شستن و کمی که خشک شد مرغ گریل شده و نون تست گریل شده و سس سزار و پنیر پارمزان و به دلخواه کمی زیتون اسلایس اضافه کنید و هم بزنید و طبق کلیپ کیپ کنید و بین فویل بپیچین و برش بزنید
مرغ رو من با فلفل و نمک و پودرسیر مزه دار میکنم و گریل میکنم ، نون رو با روغن زیتون و حریره ی سیر و یا پودرسیر مزه دار کنید و گریل کنید و برای سس از ماست و سس مایونز و سس خردل و سس ورچستر و نمک و فلفل و حریره ی سیر و آبلیمو و روغن زیتون استفاده میکنم
#سالاد_سزا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا با نان لواش 😍😋
🔴مواد لازم:
یک عدد پیاز
۳۵۰ گرم گوشت چرخکرده
نمک ، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زرد چوبه و آویشن
سه قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
۴ الی ۵ عدد قارچ
نصف فلفل دلمه ای
نان
پنیر پیتزا
#لازانیا_با_نان_لواش
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_سبزیجات😍😋
۲ عدد سیب زمینی متوسط رو رنده کنید. ۱ پیاز رو نگینی خرد کنید. ۲ عدد هویج متوسط رو رنده کنید. ۱ دسته پیازچه خرد کنید. کف تابه کمی روغن بریزید. پیاز تفت بدید تا سبک وطلایی بشه. سیب زمینی و سپس هویج رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید. پیازچه هارو هم به مواد اضافه کنید. ادویه ها شامل ( نمک، فلفل سیاه ، فلفل قرمز) از هر کدام ۱ قاشق چایخوری اضافه و مخلوط کنید۲۰۰ میلی لیتر شیر رو با ۲ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید ۲/۵ پیمانه آرد با ۱۰ گرم بکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه کنید تا خمیر جمع بشه.
۱/۵ قاشق غذاخوری کنجد اضافه کنید و خمیر رو ورز بدیدروی خمیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت بدید خمیر با وردنه پهن کنید و به شکل مستطیل برش بزنید از مواد وسط خمیر بریزید. کناره های خمیر رو با آب خیس کنید. خمیرو بپیچید لبه هاش رو با چنگال به هم بچسبونید و توی روغن داغ سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_ماسوا 4_5 نفر😍😋
#غذای_بدون_گوشت
بلغور گندم 3/4 لیوان، اسفناج نیم کیلو، نخود و لوبیا سفید از هر کدوم 1/3 لیوان (اگه کم حبوبات دوست دارین کمتر بردارید)،پیاز 2 عدد، کشک حدودا نیم کیلو
نخود و لوبیا رو داخل زودپز پختم. تا نخود و لوبیا میپزه، بلغور گندم شستم و ریختم داخل قابلمه و اب ریختم روش تا جوش بیاد، بعد اسفناج اضافه کردم و میزاریم تا بپزه.
حالا نخود و لوبیای پخته رو اضافه میکنیم. پیاز داغ با یه قاشق زردچوبه و نعنا داغ به اش اضافه می کنیم، در اخر کشک میریزیم و میزاریم جا بیفته،
آش خیلی خوشمزه ای هست. مزه آش کشک و آش دوغ اینا رو میده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر سوخاری😍😋
دستور تهیه :👇
اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام.
(با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه)
# مرغ_شکم_پ.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر خونگی با طعم فست فودی🍔
مواد لازم :
کره ۲-۱ ق غ
سویا حدود ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
عصاره گوشت بره الیت ۲ قرص
آب جوش نصف لیوان
پیاز بزرگ ۲ عدد
#برگر_خونگی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک توتفرنگی 😍😋
مواد لازم:
آرد🥡 ۱ و نیم پیمانه
شکر 🍚¾ پیمانه
نشاسته ی ذرت🌽۲ ق غ(باعث میشه بافت کیک لطیف تر بشه .نداشتید ۱ ق غ خوری آرد اضافه کنید پر نکنید خیلیا)
تخم مرغ🥚 متوسط ۳ عدد
روغن مایع 🥃نصف پیمانه
شیر🥛 نصف پیمانه
بکینگ پودر🥄 ۱ ق چ
وانیل🌸 نصف ق چ
توت فرنگی خرد شده🍓 به میزان لازم
(توت فرنگی استفاده کنید که شیرین و رسیده باشه ولی له نباشن )
اول توت فرنگیارو ورقه ای برش بزنید با دو ق شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید. آرد +نشاسته ی ذرت+بکینگ پودرو سه بار با هم الک کنید.زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا کنید
سفیده رو بزنید تا فرم بگیره و از ظرف نریزه .
بذاریدش یخچال . زرده و وانیل و شکر و حسابی بزنید تا کرمی بشه.حتما ظرف و دور گیری کنید .اول شیر و بعد روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید .حالا مواد خشک توو دو مرحله اضافه کنید با همزن دستی مخلوط کنید.در انتها سفیدرو طی چند مرحله با کمک لیسک اضافه کنید و به صورت دورانی و آروم مخلوط کنید.دو سوم کپسولارو پر کنید.توت فرنگی چند برش بذارید روش و توو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه بپزید
#کاپ_کیک_توت_فرنگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر طالبی بستنی تو روزهای گرم😍😋
پوره طالبی: ۲لیوان
بستنی وانیلی: ۱لیوان
پودر ژله طالبی: ۱بسته
آب جوش:۱لیوان
پودر ژلاتین: ۲ق.غ
آب سرد: یک چهارم لیوان
عسل یا شکر: دو سه ق.غ
رنگ خوراکی سبز: یه قطره
.
بستنی رو نیم ساعت قبل از شروع کارمون از فزیزر درمیاریم تا به دمای محیط برسه.
پودر ژله طالبی رو با یه لیوان آب جوش و رنگ سبز مخلوط میکنیم و رو بخار آب میذاریم تا شفاف بشه بعد کنار میذاریم تا از داغی بیفته.
آب سردو با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم وقتی حالت اسفنجی پیدا کرد رو بخار آب میذاریم(روش بن ماری)کاملا که حل شد میذاریم کنار تا خنک بشه.
طالبیمونو خورد میکنیمو همراه بستنی،عسل،ژلاتین و ژله طالبی تو مخلوط کن میریزیم.
قالبمونو کمی چرب میکنیم(ما از قالب سیلیکونی استفاده کردیم)مایه دسرو توش میریزیم و برای چند ساعت داخل یخچال میذاریم تا ببنده.
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه میخوای شیرینی هات
نرم بمونن نکته هارو بخون
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند یا پودر شکر نصف لیوان
روغن مایع ۱/۳ لیوان
آرد شیرینی ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
کشمش نصف لیوان
وانیل نوک ق چ خ (دلبخواهی )
#شیرینی_کشمشی_بدون_فر
نکته❌
خمیر شیرینی چسبنده هست حتما
کف دست هارو چرب کنید ✅
این مقدار مواد به شما ۱۰شیرینی میده ✅
دم کنی و شعله پخش کن ضروریه ✅
کاغذ روغنی واجب نیس میتونید کف تابه رو کمی چرب کنید ✅شعله کم باشه به مدت بیست دقیقه ✅
اگر میخوای شیرینی هات بعد از خنک شدن نرم بمونن تا داغن داخل ظرف در دار قرارشون بده✅
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب حلزونی با کته😍😋
مواد لازم:
۴۰۰ گرم سینه مرغ🍗
پودر پیاز:🧅 ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: 🧄نصف قاشق چایخوری
نمک: 🧂نصف قاشق چایخوری
فلفلسیاه:🌶 نصف قاشق چایخوری
فلفل تند:🌶 نوک قاشق چایخوری (اختیاری)
آب نصف لیمو تازه🍋
زعفرون غلیظ💛
روغن زیتون (یا آفتابگردون)🫒: ۴ قاشق غذاخوری
(نیم ساعت بزارید تو یخچال تا کته درست کنیم. البته با ظرف در دار)
کته رو بار بزارید.
جوجه و گوجه به سیخ بکشید مثل من و اونهارو داخل ماهیتابه با حرارت زیاد و کنی روغن گریل کنید. با این برش و ابعاد، ۲-۳ دقیقه برای هرطرف کافیه.
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان به این دلبری دیدی؟؟؟ از این خوش خوراک تر و خوشمزه تر نداریم
برای خمیر:(۲۴ عدد کروسان سایز ویدیو)
آب ولرم ۱ استکان کمرباریک(معادل ۱۰۰ میل)
خمیرمایه فوری ۱ قاشق غ خ
شکر ۱ قاشق غ خ
شیر ولرم(یا آب ولرم) ۱ لیوان
روغن مایع ۱ استکان سرخالی (معادل ۷۵ میل)
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غ خ
نمک ۱ قاشق چ خ
آرد نول(آرد قنادی) ۴ لیوان (توضیح مربوط به آرد داخل هایلایت هست)
آب ولرم،خمیرمایه و شکر رو مخلوط میکنیم.بعد شیر،روغن،تخم مرغ،ماست و نمک رو اضافه و مخلوط میکنیم.حالا آرد رو خورد خورد اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم،تا توده خمیر تشکیل بشه.روی سطح آردپاشی شده با دست و یا با دستگاه ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز میدیم.سپس چانه میکنیم و داخل ظرفی که دیوارشو چرب کردیم،۱ تا ۲ ساعت استراحت
میدیم
برای داخل کروسان ها:
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه نگینی ۲ قاشق
قارچ اسلایس شده ۵-۶ عدد
سوسیس رنده شده ۲ عدد
ادویه ها:زردچوبه-نمک-فلفل-پودرسیر-پاپریکا-اورگانو
روی چانه ها و کروسان های آماده شده رو حین کار بپوشونید که خشک نشن.
خمیر نباید زیاد نازک بشه.
رومال:زرده تخم مرغ+ ۱ قاشق شیر.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی یا کیک تولد!؟😍😋
بافت و مزش بی نظیییره حتما امتحانش کنید!
📍موادی که لازمه
بیسکوییت پتی بور ۳ بسته
شیر ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت ۳ ق غ
آرد ۲ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
کره ۵۰ گرم
شکلات تلخ ۵۰ گرم
🔸️مواد و مدام هم بزنید تا ته نگیره
🔸️برای گاناش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و ۱۰۰ گرم شکلات ؛
خامه رو روی حرارت بذارید وقتی یکدست شد و قل ریز زد از روی حرارت بردارید و شکلات و بریزید داخلش ترکیب بشه
🔸️داخل هر قالبی دوست دارید می تونید درست کنید فقط قبلش داخل قالب پلاستیک پهن کنید تا راحت برگرده داخل ظرف سرو
🔸️اگه یک شب داخل یخچال بمونه بهتره ولی ۵_۶ ساعتم کافیه
🔸️موادی که لا به لای بیسکوییت ها میریزید نذارید سرد شه خیلی هم داغ نباشه که خمیر شه
🥗🍔.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_رستورانی
دیگه این همه پول برای سیب زمینی رستورانی نده..خودت تو خونه با هزینه خیلی کمتر درست کن و ببین چقدر خوشمزه تره😍حتما این چندثانیه رو تا آخر ببین خیلی راحته🙂
بفرست برای هرکس که میدونی عاشق سیب زمینیه🤩
موادلازم برای ۳نفر
سیب زمینی ۵عدد متوسط
شیر نصف لیوان
پنیر ورقه ای ۳برگ(از پنیرپیتزا هم میشه استفاده کرد)
قارچ ۲۵۰گرم
روغن زیتون
خامه ۱۵۰گرم
نمک ۲قاشق مرباخوری
پاپریکا،پودرسیر،آویشن،فلفل سیاه هرکدام ۱قاشق چایخوری
نکات
🔹️سیب زمینی رو ۷ دقیقه در آب جوش روی حرارت متوسط با دربسته میزارم بعد آبکش میکنم و آب سرد روش میریزم و میزارم آبش بچکه و سردبشه.
🔹️سیب زمینیو توی طبقه وسط فر میزارم ۲۵دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه زیرشو روشن میکنم و بعد ربع ساعت قسمت بالا گریلو روشن میکنم.
🔹️اگر سینی فرتون مثل من بزرگه وقتی قسمت گریلو روشن میکنید وسط پخت ۱بار سینیو بچرخونید که همه قسمتاش طلایی رنگ بشه.
🔹️یک قاشق مرباخوری نمک روی سیب زمینیا میریزم و یک قاشق مرباخوری هم توی سس.
🔹️برای تفت دادن قارچ از کره یا روغن مایع هم میشه استفاده کرد.
ذخیرش کن حتما به کارت میاد🙂.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_شکم_پر
با سرخکن
و مگه تو سرخکن درست می کنن🤒
بله اینجا همه چیز او سرخکن درست میشه😅
پس اگه تو هم سرخکن داری هر مدلی حتما اینحا باش که مطمئنا بدردت میخوره این پیج😉
اول بگم سیب زمینی ها خام بودن و با کمک یه قاشق داخلش و خالی کردم و حسابی روغن کنجد بهشون زدم همه طرفشو حتما و گذاشتم داخل دستگاه ایرفرایر به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۵درجه تا سرخ بشن و پخته
برای موادشم من از 👇🏽👇🏽
فیله مرغ
حریره سیر
آویشن
ادویه مخصوص مرغ
اسفناج
نمک و فلفل
کره
سس بشامل (به روش راحله)👇🏽👇🏽
برای اون حجم مواد که تو ویدیو هست من یک لیوان شیر سرد و به همراه دو قاشق غذاخوری آرد مخلوط کردم و ریختم روی موادم
و گذاشتم موادم کامل بپزه و وقتی پخت داخل شکم سیب زمینی های سرخ شدم ریختم و روشم پنیر پیتزا زدم و دوباره گذاشتم تو دستگاه سرخکن به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه و نوش جان 🙋🏻♀️
هر چی از خوشمزگیش بگم کم گفتم سیب زمینهای داخل شکمشم که خالی کردم روغن و ادویه زدم و گذاشتم حسابی سرخ بشن (پس حیفش نکردم😅)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک
#غذای_نونی
#غذا_با_مرغ
چند عدد نان تست سفید، 2_3 ق غ روغن، 1 عدد پیاز خرد شده، 1 فلفل دلمه ای سبز خرد شده، 2 تکه سینه مرغ پخته و ریش ریش شده، 1/2ق چ پودر پریکا،1/2 ق چ ادویه مخصوص مرغ، 1 ق غ خامه(اختیاری)، 2 ق غ سس باربیکیو یا سس کچاپ، سس(2 ق غ خامه با 2 ق پنیر خامه ای)، پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده، نمک، فلفل سیاه و ادویه
🔴در یک ماهیتابه مواد میانی را تفت دهید و کنار بگذارید،در یک کاسه مواد سس( خامه و پنیر خامه ای)با هم مخلوط کنید، نان تست ها را به وسیله کاتر گرد ،قالب بزنید، کمی از سس خامه را روی نان بزنید بعد یک قاشق از مواد میانی و پنیر رنده شده و لایه بعدی نان رو بگذارید و لبه های رابه هم فشار دهید تا لبه ها کامل بسته شوند، می توانید مقداری شیر روی لبه ها بزنید تا بهم بچسبند،بعد روی آن مقداری سس و پنیر بزنید،و تست ها در سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندید بگذارید، و در فر 180_200 درجه از قبل گرم شده، 15 تا 20 دقیقه قراردهید تا روی تست ها برشته و طلایی شوند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت شطرنجی یخچالی 😍
هم خاص و متفاوته 👌
هم رااااحت 🙌
هم خوشمزه 🤤
دیگه چی میخوای؟؟
چی احتیاج داریم؟؟ 👩🏻🍳
کیک صبحانه وانیلی 🥧 ۲ عدد (۲۴۰ گرم)
بیسکویت کرمدار شکلاتی 🍪 ۲ بسته (۲۰ عدد)
شیر 🥛 کمتر از یک پیمانه
گردو ۱۰ عدد
خامه فرم گرفته 🍥 ۲۰۰ گرم
موز 🍌 دو عدد
پودر کاکائو 🍫 به مقدار لازم
کرم بیسکویت و شکلات چیپسی برای تزئین
خامه و موز و پودر کاکائو و کرم بیسکویت و شکلات چیپسی که تکلیفشون مشخصه..
شیر و گردوی پودر شده رو هم به دوقسمت تقسیم کنید.
نصفشونو به کیکهای پودر شده و نصفشونو به بیسکوییتها اضافه کنید.
📌شیرو کم کم اضافه کنید، ممکنه برای هر رنگ از رولت کمتر از نصف پیمانه احتیاج داشته باشید.
📌 گولههارو یه کم فاصلهدار بچینید که وقتی وردنه میزنید رنگا زیاد روی هم نیان و سر جای خودشون پهن بشن..
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب حلزونی با کته😍😋
مواد لازم:
۴۰۰ گرم سینه مرغ🍗
پودر پیاز:🧅 ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: 🧄نصف قاشق چایخوری
نمک: 🧂نصف قاشق چایخوری
فلفلسیاه:🌶 نصف قاشق چایخوری
فلفل تند:🌶 نوک قاشق چایخوری (اختیاری)
آب نصف لیمو تازه🍋
زعفرون غلیظ💛
روغن زیتون (یا آفتابگردون)🫒: ۴ قاشق غذاخوری
(نیم ساعت بزارید تو یخچال تا کته درست کنیم. البته با ظرف در دار)
کته رو بار بزارید.
جوجه و گوجه به سیخ بکشید مثل من و اونهارو داخل ماهیتابه با حرارت زیاد و کنی روغن گریل کنید. با این برش و ابعاد، ۲-۳ دقیقه برای هرطرف کافیه.
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بمب اسنیکرز
مواد لازم:
تخم مرغ 🥚: ۶ عدد
آرد🍫: ۲۹۰ گرم
شکر🍚: ۲۶۰ گرم
آب گرم💧: ۱۷۵ گرم
روغن مایع🥃: ۱۸۰ گرم
وانیل🌸: یک چهارم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر🥄 : ۱۶ گرم
پودر کاکائو🍫: ۴۵ گرم
مواد و بریز تو قالب و بذار طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت حدودا ۴۵ الی ۵۰ دقیقه ( دما و زمان متغیره و بستگی به فر شما داره )
حالا واسه ی کاراملش
میتونی از لوازم قنادی کارامل بخری
یا
قوطی شیر عسلی رو ۵ ساعت بجوشونی
یا
خودت کارامل درست کنی
واسه گلیز هم :
۲۰۰ گرم شکلات تخته ای یا سکه ای شیری رو ذوب کن🍫
۱۵۰ گرم خامه صبحانه رو روی شعله داغ کن ( نجوشه ) 🥣
باهم ترکیب کن و یکی دو قاشق روغن مایع بزن و مخلوط کن 🥃
بعدم ۱۰۰ گرم بادام زمینی خرد شده🥜 بزن و بذار از داغی بیفته ( گرم بشه ) و بریز روی کیک.
👉 💫🏡
༺༻༺༻༺
لینگ گروه اشپزی خانم خونه👇👇👇
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیده ترکی:
شیر ولرم یک پیمانه
آب ولرم یک پیمانه
شکر دو قاشق غذاخوری
خمیر مایع یک قاشق غذاخوری
آرد یک کیلو
نمک نصف قاشق غذاخوری
روغن چهار قاشق غذاخوری
مواد داخلی پیده:
پیاز 1عدد درشت
فلفل دلمه ای 1عدد
گوشت چرخ کرده 300گرم
گوجهفرنگی خورد شده 1عدد درشت
نمک زردچوبه فلفل سیاه ادویه گوشت. پولبیبر
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
بذارید داخل فر از قبل گرم شده دمای 170به مدت 15دقیقه الی 20دقیقه حتماً چک کنید دمای فر ها متفاوت هست ممکنه بیشتر زمان بخواد.
5دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا روی پیده
طلایی بشه.
دوستای عزیزی که فر ندارن توی تابه اینکار رو انجام بدید فقط شعله پخش کن و دمکنی فراموش نشه.
❤️ .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛