19.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ شکم پر رو با این روش درست کنی
واسه ی دونه مرغ
ی دونه پیاز
سه حبه سیر
ی دونه فلفل دلمه سبز
نگینی کنید و تف بدید ی خورده که سبک شد
۱۰ تا دونه گردو (یا ۲۰ تا دونه بادوم زمینی) خرد شده اضافه کنید وبعد
به اندازه ی یک پیمانه نعنا و گشنیز تازه و خرده شده
ی خرده آب سبزی که کشیده شد،
۱۰ تا دونه آلو (از قبل خیس خرده)
نیم پیمانه زرشک و نیم پیمانه دونه انار(قابل حذف)
دو سه قاشق رب انار اضافه کنید.
ادویه ها هم شامل نمک و فلفل قرمزو زردچوبه
و آویشن هست.
همه رو تف میدیدم میریزیم تو شکم مرغ خالی شده و شسته شده و تمییز.
با نخ و سوزن تمییز یا مخصوص آشپزی
مرغ رو ببندید.
روش رو با نمک و زعفرون دم شده رومال کنید.
کف قابلمه ی خرده روغن بریزید[خیلی کم]
مرغ رو بذارید و روش پیاز و فلفل دلمه خلالی بریزید و با شعله ملایم بذارید تا پخته بشه هم میتونید مرغ رو وسط کار بچرخونید تا دو طرفش سرخ بشه هم بذارید تا با بخار آب خارج شده تمام مراحل تو کلیپ ببینید
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با سیب زمینی و تخم مرغ غذای ایتالیایی بپز.
چرا میگم سیب زمینی و تخم مرغ چون این دو مواد اصلی این رسپی هستن
"نیوکی" یا "نوکی" از لحاظ تلفظ
یا ماکارونی سیب زمینی
دوتا سیب زمینی رو بزار آبپز بشه
رنده کن و با گوشت کوب خوب له کن
یه تخم مرغ بهش بزن
یه لیوان آرد دو صفر و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کن
خوب ورز بده
به چهار قسمت تقسیم کن
هر قسمت رو به رول های باریک در بیار
رول هارو به قطعات کوچک تقسیم کن
روش آرد بریز تا نچسبن به هم
میتونی با پشت چنگال یا پشت سبد یا رنده اونارو شکل بدی یا نه فقط گلوله های کوچک دربیاری.
بزار آب جوش بیاد
مثل ماکارانی بریز تو آب
هر وقت اومد روی آب
بعد از ۶ الی ۸ دقیقه آبکشی کن
تو تابه کره بنداز
نصف پاکت خامه هم دمای محیط شده بریز
نمک و فلفل و پاپریکا اضافه کن
دو قاشق سس پستو بریز
و ماکارونی سیب زمینی رو اضافه کن
روش حتما پنیر پارمسان بزن
با هر نوع سس دیگه ای هم میتونید درست کنید
سس قارچ، سس گوجه، سس پِستو...
درست کنید و حالشو ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_دلمه_کلم
مواد لازم
برنج دو پیمانه
سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه
لپه نصف پیمانه
کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم
یک عدد کلم برگ
ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی
مواد لازم سس دلمه :
دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی
نصف پیمانه روغن
زعفران به میزان لازم
رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی )
و یا
یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر
نمک و فلفل به میزان لازم
آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه )
طرز تهیه سس :
رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره .
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی_شکلاتی
🔴مواد لازم:
شکلات بالای 70 درصد 200 گرم
کره 125 گرم
پودر شکر 150 گرم
شکر قهوه ای 100 گرم
تخم مرغ درشت 2 عدد
آرد سفید 130 گرم
پودر کاکائو 20 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک یک پنسه
در صورت تمایل نمک دانه درشت برای تزئین
🔴طرز تهیه:
اول همه مواد را دقیق اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسونید. کف سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
شکلات و کره را داخل ظرفی بریزید و روی کتری یا به روش بن ماری یا داخل مایکروفر ذوب کنید . مراقب باشید شکلات زیاد حرارت نبیند و نسوزد.
تخم مرغ ها و شکر قهوه ای و پودر شکر را حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید بعد سرعت همزن را کم کنید و شکلات ذوب شده سرد شده را کم کم اضافه کنید.آرد را همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر و نمک الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. بعد از اضافه کردن مواد خشک خمیر را در حد مخلوط شدن هم بزنید و از زیاد هم زدن مواد کوکی خود داری کنید.
به کمک یک عدد اسکوپ بستنی از مواد کوکی با فاصله روی سینی فر قرار دهید. چون بعد از پخت کوکی ها داخل سینی پهن میشوند حتما بین آنها فاصله بزارید. در صورت تمایل کمی نمک دانه درشت برای تزئین روی کوکی ها بریزید و سینی فر را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده قرار دهید. کوکی ها باید بعد از پخت کمی پهن شده و روی آنها ترک بخورد. این کوکی ها بافتی خیلی نرم دارند پس صبر کنید کاملا خنک شوند بعد از سینی خارج کنید
#کوکی_شکلاتی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه خوشمزه
با صدا ببینید🔈
پیاز:۲ عدد بزرگ
لپه:۱ پیمانه
گوشت:۳۰۰ گرم«بهتره با استخوان و چربی باشه»
رب گوجه فرنگ:3 ق غ
نمک فلفل سیاه زردچوبه و دارچین:به مقدارلازم
گلاب :۳ تا۴ قطره
سیبزمینی سرخ شده
لیموعمانی:۲ عدد پرک شده«پوست و هسته ش جدا بشه»
هل داخل قیمه خیلی خوشمزه ش میکنه من نمیریزم،اما اگر دوست دارید حتما عرق هل یا پودر هل بهش اضافه کنید،عالی میشه.من کلا داخل قیمه هیچ وقت زعفران نمیریزم چون قیمه م خوشرنگ میشه،واسه همین نیازی نیست که بریزم،شما اگر دوست دارید زعفران بریزید.فقط نمک و آخر کار باید اضافه کنید.حواستون باشه گلاب بیشتر از سه چهار قطره نریزید.من همیشه لیموعمانی رو پرک میکنم و میریزم شما اگر دوست دارید خود لیمو عمانی رو چندتا سوراخ کنید با چاقو بعد بزارید داخل خورشت
#قیمه_خوشمزه
🍕@ashpazzkhooneh🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا
موادلازم برای باقلوا :خمیر باقلوا یک بسته، کره آبشده ۱۶۰ گرم
مواد لازم شهد باقلوا : آب دولیوان، شکر یک و نیم لیوان، زعفرون نصف قاشق چایخوری، گلاب دو قاشق غذاخوری، چوب دارچین یه تیکه، گل محمدی و هل چند تا دونه، آب لیموترش تازه چهار قطره
مواد لازم مواد میانی : هر نوع مغزیجاتی که دوست دارین به همراه پودر هل یه قاشق چایخوری
نکته اول👩🏼💻: کره روی حرارت غیر مستقیم آب بشه.
نکته دوم👩🏼💻: هر یه لایه خمیر رو که برمیدارین مابقی همیرها رو با پارچه بپوشون که خشک نشه.
نکته سوم👩🏼💻:داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۹ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار بده.
نکنه چهارم👩🏼💻: شربت سرد شده رو روی باقلوای داغ بریز و یه روز بهش استراحت بده و بعد میل کنین.
#باقلو.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
146.1K
🔴 گلچین آهنگهای قدیمی 😍
✓ متولد کدوم دههای انتخاب کن 👇
✅ متولد دهه40 دهه 50
✅متولد دهه 60 دهه 70
📌 طرفدار کدوم خواننده قدیمیای؟ 🗣 👇
1 جواد یساری 2 جلیلیان
3 شجریان 4 پاشایی
5 قادری 6 لرستانی
مشاهده لیست آهنگها
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی زنجبیلی😍😋
پودر قند.....۶۰ گرم
کره....۱۰۰گرم
زرده تخم مرغ.....۱عدد
زنجبیل.....۱قاشق غذاخوری
وانیل
ارد.....۱۶۰ گرم
طرز تهیه:
کره بزارید به دمای محیط برسه.با پودرقند با همزن برنید.تا سبک بشه.وانیل و زرده را اضافه کنید.بزنید تا کرم رنگ بشه.حتما زرده که به دور کاسه می پاشد با لیستک جمع کنید.زنجبیل اضافه کنید در انتها ارد را بریزد.ارد حتما الک کنید و در دو مرحله اضافه کنید.ممکن هست که خمیر چسبناک باشه.اگر خیلی چسبناک بود ارد یکی دو قاشق اضافه کنید.ارد زیاد باعث سفتی شیرینی میشود.خمیر داخل کیسه بزارید.نیم ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر بین دو کیسه باز کنید.خمیر قالب دلخواه بزنید.حتما داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.بعد از قالب زدن بادام داخل سفیده تخم مرغ بزنید و روی شیرینی بزارید.با درجه ۱۷۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.بزارید شیرینی خنک بشه روشو عسل رقیق شده بزنید.و کمی پودر پسته بریزد
#شیرینی_زنجبیلی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
.
با کف دست شخصیت و بیماری تون
رو تشخیص بدید ( کاملا #علمی ) 😳
بهت تضمین میدم که تعجب میکنی :)
❤️🔥 همین الان خودتو آزمایش کن👇
علامت بیماری قلبی روی کف دست [ تصویر ]
علامت تیروئید روی کف دست [ تصویر ]
علامت بیماری معده و کبد [ تصویر ]
تشخیص طبع و میل و اشتهاء [ آموزش ]
تشخیص عقلانی یا احساسی بودن فرد [ آموزش ]
جلل خالق !
همه چی در موردم درست بود 😳👇
https://eitaa.com/joinchat/2093482296Ce044d3df94
.
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
شناخت افراد از روی کف دست 😳🖐
اینجا یاد میگیری شخصیت هر کسی رو
از روی کف دستش بشناسی
یه چیزایی میشنوی که شاخ در میاری 😬
اگه میخوای رفیق خودتو
بهتر از خودش بشناسی اینجا بیا 😍👇
👉 [ shakhsiat_shenasi
👉 [ shakhsiat_shenasi
این مورد کاملا واقعیه 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویج با سس قارچ
29 اوت، 2024
سس:
یک عدد پیاز رو ریز کنید، خوب سرخ کنید.
بعد ۶۰۰ گرم قارچ ریز شده و یک عدد کدو سبز مکعبی شده رو به همراه ادویههای زیر به اون اضافه کنید.
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه
خوب مخلوط کنید، ۲ قاشق رب گوجه فرنگی (اینجا حرارت کم باشه)، ۲ قاشق غذاخوری جعفری خُرد شده رو به اون اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت کم پخت رو ادامه بدید.
بعد از این زمان، مثل من روی اون پنیر بزارید(۲ دقیقه در ماهیتابه رو ببندید تا پنیر ذوب بشه)
و بعد مثل من ساندویچ رو درست کنید.
نوش جونتون.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
😳طبیبـی کـه ۲۵ کیلــو لاغــر شـد😱
من امیرحسین بابایی هستم که ۴ سال پیش ۱۱۵ کیلـو بودم به دلیل غلبه بلغـم😩
خودم طب سنتی رو مطالعه کردم و با تکنیک هایی که از طب سنتی یاد گرفتم تونستم خودم رو تو ۳ ماه بلغم زدایی کنم و ۲۵ کیلو هم لاغر بشم🤩🔥
حالا هم تو کانالم تمام تکنیک هایی که استفاده کردم رو دارم رایگــان آموزش میدم تا بقیه هم بتونن خیلی راحت بلغم زیاد بدن رو دفع کنن و لاغر بشن😍
برای شروع همین الان پست آخر کانالم رو ببینید تا بلغم زدایی و اصلاح مزاج بدنتون شروع بشه و تو ماه ۵ تا ۷ کیلو وزن کم کنید🤩👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/42860758C0a33baec35